Jekatěrinburg – Nižněkamsk 1:0 (kon.) | N.Novgorod – Jaroslavl 1:2 (0:1 po s.n.) | Dynamo Moskva – CSKA Moskva 2:3 (1:2 po s.n.)
HC Slovan – Záhřeb 3:2 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
3:2 (1:1, 0:0, 2:1)
Medveščak Záhřeb
Středa 20.01.2016, 19:30 • Samsung Arena, Bratislava • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:02 Václav NEDOROST - 3:2
     
    59:02
    Slovan právě vstřelil branku!
    V Samsung Areně propuká obrovská radost, neboť Slovan jde do vedení! Po rychlém kontru do pásma se v mezikruží dostal k puku VÁCLAV NEDOROST a prostřelil Kroselje mezi betony! Slovan vede 3:2! Asistence: Lukáš Kašpar, Marek Viedenský.
    51:24 Rok TIČAR - 2:2
     
    51:24
    Slovan právě vstřelil branku!
    Domácí se radují z vyrovnávací trefy. Kroselj si poradil se Šťastného střelou z mezikruží i pokusem Višňovského, jenže vyrazil puk přímo na hůl ROKA TIČARA a ten z úhlu zamířil do odkryté části branky. Asistence: Lubomír Višňovský, Andrej Šťastný.
    Radek SMOLEŇÁK - 1:2
     
    40:07
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Tak to je úvod do třetiny jako hrom! Ihned po buly se hosté dostali dopředu, na levé straně měl RADEK SMOLEŇÁK hodně volného prostoru a bombou propálil Brusta! Asistence: Tomáš Mertl.
    18:15 Gilbert BRULE - 1:1
     
    18:15
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Zničehonic je vyrovnáno!Hosté dostali před brankovištěm až příliš mnoho prostoru, po vybojovaném puku v rohu se do střelecké pozice dostal GILBERT BRULE a bekhendem překonal Brusta! Asistence: Patrick Bjorkstrand.
    14:45 Tomáš KUNDRÁTEK - 1:0
     
    14:45
    Slovan právě vstřelil branku!
    Slovan využil přesilovku a jde do vedení! Taylor vyrazil Kašparovu střelu na levou stranu, kde byl zcela volný TOMÁŠ KUNDRÁTEK a ten trefil odkrytou část branky! Asistence: Lukáš Kašpar, Cam Barker.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 15. Kundrátek (Kašpar, Barker), 52. Tičar (Višňovský, Šťastný), 60. Nedorost (Kašpar, Viedenský) – 19. Brule (Bjorkstrand), 41. Smoleňák (Mertl)


    HC Slovan Bratislava: Brust (Garnett) – Barker, Kundrátek, Sersen, Višňovský, Mihálik, Švarný, Luža – Nedorost, Viedenský, Kašpar – Šťastný, Tičar, Jeglić – Bartovič, Surový, Nagy – Miklík, Lušňák, Skalický – Šiška. Trenér: Miloš Říha.
    Medveščak Záhřeb: Taylor (41. Kroselj) – Morrisonn, Parlett, Mäntylä, Gysbers, Katic, Jurčina, Deutsch, Larkin – Smoleňák, Genoway, Mertl – Bjorkstrand, Brule, Hedberg – Giliati, Bolduc, Saarinen – Jamtin, Glumac. Trenér: Gordie Dwyer.

    Rozhodčí: Vasiljev, Oskirko – Nazarov, Nestěrov

    Diváci: 10 055
    bahis siteleri