Děčín – Klatovy 4:3 (kon.) | Mor. Budějovice – Nový Jičín 4:5 (kon.) | Val. Meziříčí – Opava 2:3 (0:2 po s.n.)
Břeclav – SHK Hodonín 4:3 (po pr.) | Kopřivnice – Vsetín 1:5 (kon.) | Frýdek-M. – Technika Brno 5:1 (kon.)
Poruba 2011 – SK Karviná 6:1 (kon.) | Kobra – Žďár n/S 4:2 (kon.)
konec
HC Děčín
4:3 (2:0, 1:1, 1:2)
HC Klatovy
Středa 03.02.2016, 18:002. liga skupina Západ • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:44
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Zika – 2 min., sekání).
     
    58:36
    Hostující branka je prázdná, hosté jsou v šesti a hrají tedy powerplay.
     
    58:36
    Timeout hosté.
     
    58:36
    Obrovská šance Klatov! Přikryl měl před sebou už jenom Lavingera, který byl navíc povyjetý z branky. Ale prvně jmenovaný svou střelou orazítkoval břevno domácí branky! Následně pak ještě dorážel kotouč znovu Přikryl, ale Lavinger znovu drží!
     
    57:00
    Úderem sedmapadesáté minuty se vyznamenal Lukáš Lavinger, jenž jedovku Pacandy z prostoru levého kruhu znovu bravurně chytá.
     
    52:42
    Děčín právě vstřelil branku!
    Jenomže Medvědi si své vedení berou velmi rychle zpátky. Před brankou Klatov došlo k velké skrumáži, ve které se nejlépe dokázal zorientovat LUKÁŠ ZIKA a také on se dnes trefil podruhé. Medvědi tak jdou znovu do jednobrankového náskoku. Asistence: Michal Oliverius, Jan Kaltenböck.
     
    51:51
    Ve stejném čase si děčínská lavička vyžádala oddechový čas.
     
    51:51
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Pochybení děčínské hráčské lavice hosté okamžitě trestají a srovnávají stav tohoto utkání. V samostatné akci se prosadil před Lavingerem DAVID MICHEL, který svým druhým dnešním přesným zásahem vymazal manko svého celku. Bez asistence.
     
    51:19
    Vyloučení v týmu HC Děčín (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Vacek.
     
    50:09
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Hosté se dostávají Medvědům na dostřel jediné branky. Střelu Holého vyrazil Lavinger do prostoru levého kruhu, kde byl úplně volný MILAN ŠVARC, jenž posílá puk do odkryté domácí branky. Nyní se dá očekávat tlak Klatov, které se budou snažit o vyrovnání. Asistence: Jan Holý.
     
    49:26
    David Michel se řítil úplně sám na Lavingera a dostal se do bekhendového zakončení. Lavinger však předvedl další fantastický zákrok a Michela vychytal. Poté sklidil potlesk děčínského publika.
     
    48:48
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Faigl – 2 min., držení protihráče).
     
    45:24
    Vyloučení v týmu SHC Klatovy (Přikryl – 2 min., nedovolené bránění).
     
    35:25
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Klement – 2 min., podražení).
     
    34:42
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Hostům tato herní varianta svědčila o něco více a dokázali se prosadit. DAVID MICHEL svou samostatnou akci dotáhl do konce a je z toho kontaktní branka. Lavingera tak připravil o čisté konto. Bez asistence.
     
    34:07
    Vyloučení v týmu SHC Klatovy (Slavík – 2 min., podražení).
     
    33:51
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Vaněk – 2 min., podražení).
     
    29:39
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Vacek – 2 min., hrubost + 10 min. osobní trest, hrubost).
    Vyloučení v týmu SHC Klatovy (Marcel – 2 min., hrubost + 10 min. osobní trest, hrubost).
     
    27:36
    Vyloučení v týmu SHC Klatovy (Němec – 2 min., držení protihráče).
     
    26:42
    Martin Beneš vyslal na Lavingera jedovatou střelu z pravého kruhu. Domácí brankář mu ukázal efektní semafor a svým přesným zákrokem stále drží nulu na svém kontě.
     
    22:20
    Děčín právě vstřelil branku!
    Z další akce se už znovu radují domácí hokejisté. Nájezd před branku Klatov a následná střela MARTINA ZDVOŘÁČKA končí za zády Kukina. Děčínští se tedy prosazují i v úvodu druhé periody a jdou do tříbrankového trháku. Asistence: Martin Patzelt, Ondřej Hříbal.
     
    19:05
    Děčín právě vstřelil branku!
    Obrovská mela před klatovskou svatyní. Jaroslav Hašek střílel z bekhendu na Kukina, ten ale znovu kotouč pouze vyrazil. Následně pak dorážel DANIEL VOLRÁB, před kterým zívala odkrytá branka a v pohodě do ní puk zasunul. Medvědi se v závěru prvního dějství dostávají do dvoubrankového náskoku. Asistence: Jaroslav Hašek, Ondřej Hříbal.
     
    15:02
    Daniel Volráb byl podruhé v této třetině tváří v tvář Kukinovi. Druhý jmenovaný proti němu znovu uspěl a opět drží svůj tým.
     
    09:20
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Molnár – 2 min., krosček).
     
    06:03
    Vyloučení v týmu SHC Klatovy (Kubík – 2 min., podražení).
     
    03:12
    Z pravé strany střílel Zika, puk mířil do pravého horního růžku, ale Kukin ovšem dalším parádním zákrokem podruhé děčínskému útočníkovi skórovat nepovolil.
     
    01:15
    Děčín právě vstřelil branku!
    To však nemuselo útočníka první formace mrzet. Hned na to totiž se Děčínští dostali do dalšího útoku, kde pálil na Kukina Tomáš Faigl. Brankář Klatov jeho střelu ale pouze vyrazil před sebe, na dorážku LUKÁŠE ZIKY byl už krátký. Medvědi tak jdou do velmi rychlého vedení. Asistence: Tomáš Faigl.
     
    00:31
    Úplně sám jel na Kukina Daniel Volráb, ale svou kličku na Kukina do konce nedotáhl. Brankář Klatov se zaskvěl parádním zákrokem!

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 2. Zika (Faigl), 20. Volráb (Hašek, Hříbal), 23. Zdvořáček (Patzelt, Hříbal), 53. Zika (Oliverius, Kaltenböck) – 35. Michel, 51. Švarc (Holý), 52. Michel


    HC Děčín: Lavinger (Kácha) – Vaněk, Hříbal, Zdvořáček, Kaltenböck, Molnár, Klement, Chmel – Hašek, Volráb, Vacek – Faigl, Oliverius, Zika – Sýkora, Patzelt, Fojt – Buďa, Chovanec
    HC Klatovy: Kukin (Lejsek) – Holý, Špaček, Slavík, Marcel, Kubík, Houfek, Leština – Přikryl, Michel, Tulačka – Beneš, Váchal, Pacanda – Topinka, Němec, Švarc

    Rozhodčí: Orlický – Hynčica, Mašek
    bahis siteleri