New Jersey – NY Rangers 3:2 (kon.) | NY Islanders – Minnesota 5:3 (kon.) | Philadelphia – Montreal 4:2 (kon.)
Pittsburgh – Ottawa 6:5 (kon.) | Boston – Toronto 3:4 (po pr.) | Washington – Florida 2:5 (kon.)
Nashville – St. Louis 0:1 (kon.) | Winnipeg – Dallas 3:5 (kon.) | Colorado – Chicago 1:2 (kon.)
Edmonton – Columbus 5:1 (kon.) | Arizona – Los Angeles 2:6 (kon.) | Anaheim – San Jose 3:2 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
3:2 (1:0, 2:2, 0:0)
San Jose Sharks
Středa 03.02.2016, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    33:12 Tommy WINGELS - 3:2
     
    33:12
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Jestliže v první třetině padla pouze jedna branka a čekali jsme na větší přínos kotoučů za brankáři, pak si rozhodně nemůžeme stěžovat v prostřední periodě. San Jose Sharks totiž velice brzy po inkasování třetího gólu dávají kontaktní gól. A také nyní, jako v případě první hostující branky, šlo poměrně o překvapení. TOMMY WINGELS se stal autorem druhého zásahu družiny ze San Jose v utkání a tato branka může být pro celek trenéra DeBoera ještě hodně důležitá. Bude samozřejmě záležet na tom, jak si týmy budou dále počínat ve zbytku druhé třetiny. Asistence: Joonas Donskoi, Marc-Edouard Vlasic.
    32:07 Ryan GARBUTT - 3:1
     
    32:07
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Poprvé v zápase sledujeme vedení některého z týmů o dvě branky. A jsou to Anaheim Ducks, kdo se raduje ze třetí trefy v zápase a už ze druhé v prostřední třetině. Znovu se jednalo o chybu vracejících se hráčů San Jose Sharks, Kačeři totiž přečíslili soupeře v poměru tři na dva a Martin Jones měl pořádné problémy. Nakonec kus černé pryže dopravil do hostující sítě k radosti domácích fanoušků RYAN GARBUTT, jenž tak oslavil třetí branku v aktuálně hraném ročníku. Martin Jones už to nestihl k levé tyči, protože byl na úplně opačné straně brankoviště. Dobrá akce Ducks. Asistence: Chris Stewart, Josh Manson.
    24:19 Hampus LINDHOLM - 2:1
     
    24:19
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Tak tohle bude tým San Jose Sharks ještě možná hodně mrzet, protože takovou chybu si asi ještě před několika momenty na hostující střídačce jen těžko představovali. Vše pramenilo z pokažené kombinace v útočné třetině. Pak už Anaheim Ducks zavezli puk až ke kleci Martina Jonese a vytvořili tlak na branku svého soka. První možnosti tak nebezpečné nebyly, ale když se dostal k ráně HAMPUS LINDHOLM, už pověsil kus černé pryže do sítě a Honda Center se dnes podruhé raduje. Máme tu tedy také branku ve vlastním oslabení a na začátku druhé části se tedy rozhodně nenudíme. Asistence: Ryan Getzlaf.
    22:43 Dainius ZUBRUS - 1:1
     
    22:43
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Velice vlažný úvod druhé třetiny a jejich prvních momentů, ale možná právě proto se nyní hokejistům San Jose Sharks podařilo zaskočit soupeře, který tak úplně nečekal v tuto chvíli inkasovaný kotouč ve vlastní síti. Zdánlivě jednoduché, ale o to účinnější nahození na branku Frederika Andersena od Brenta Burnse, které výborně tečoval na brankovišti útočník Sharks DAINIUS ZUBRUS. Gólman domácího celku už znovu reagovat nestačil a poprvé kapituluje. Uvidíme, jak nyní budou za vyrovnaného stavu reagovat Anaheim Ducks. Asistence: Brent Burns, Paul Martin.
    16:09 Rickard RAKELL - 1:0
     
    16:09
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen se úvodní branky zápasu dočkáme ještě v první třetině utkání. Jsou to hokejisté Anaheim Ducks, kdo se prosazuje jen necelé čtyři minuty před vypršením úvodní dvacetiminutovky. RICKARD RAKELL nabral puk na hokejku někde kolem pravého kruhu, udělal si prostor na svou střelu. A nakonec krásným zakončením pověsil puk do sítě San Jose Sharks. Trenér Žraloků si ještě vyžádal video, zda se nejednalo o ofsajd, ale vše je dle videorozhodčího v pořádku. Rakell si tak na konto připisuje jedenáctou branku v této hokejové sezóně a posílá svůj celek do vedení. Asistence: Patrick Maroon, Corey Perry.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 17. Rakell (Maroon, Perry), 25. Lindholm (Getzlaf), 33. Garbutt (Stewart, Manson) – 23. Zubrus (Burns, Martin), 34. Wingels (Donskoi, Vlasic)


    Anaheim Ducks: Andersen (Gibson) – Fowler, Bieksa, Lindholm, Manson, Despres, Vatanen – Perron, Getzlaf, Stewart – Maroon, Rakell, Perry – Cogliano, Kesler, Silfverberg – Garbutt, Thompson, Santorelli
    San Jose Sharks: Jones (Stalock) – Vlasic, Braun, Martin, Burns, Dillon, DeMelo – Hertl, Thornton, Pavelski – Nieto, Marleau, Ward – Donskoi, Couture, Wingels – Karlsson, Tierney, Zubrus

    Rozhodčí: Joannette, Skilliter – Gibbs, Heyer

    Diváci: 16 588
    bahis siteleri