Chabarovsk – Vladivostok 3:1 (kon.) | Omsk – Novosibirsk 2:3 (0:1 po s.n.) | Jekatěrinburg – Chanty-Mansijsk 3:0 (kon.)
Magnitogorsk – Čeljabinsk 0:1 (kon.) | Ufa – Novokuzněck 3:4 (kon.) | Toljatti – Nižněkamsk 3:6 (kon.)
Jaroslavl – Záhřeb 4:2 (kon.) | Kazaň – Barys 5:2 (kon.) | N.Novgorod – Čerepovec 4:5 (po pr.)
CSKA Moskva – Viťaz 2:4 (kon.) | Minsk – Spartak Moskva 2:5 (kon.) | Jokerit – Petrohrad 3:1 (kon.)
Soči – HC Slovan 5:2 (kon.) | Riga – Dynamo Moskva 1:0 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
5:2 (3:0, 2:2, 0:0)
Barys Nur-Sultan
Úterý 16.02.2016, 17:00 • TatNeft Arena (Kazaň) [Kapacita: 9 300] • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    31:23 Vasilij TOKRANOV - 5:2
     
    31:23
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí si berou zpět své tříbrankové vedení! Svitov se dostal s kotoučem středem kluziště až do útočného pásma, následně poslal zadovku na volného VASILIJE TOKRANOVA, a ten se následnou střelou do pravého horního růžku nemýlil. Asistence: Alexander Svitov.
    26:49 Roman STARČENKO - 4:2
     
    26:49
    Astana právě vstřelila branku!
    Hosté dávají další branku a snižují už na rozdíl dvou branek! Krasnoslobodcev našel zpoza branky přihrávkou v levém kruhu úplně volného ROMANA STARČENKA, a ten následně dokázal tvrdou střelou prostřelit Galimova. Asistence: Vadim Krasnoslobodcev.
    24:10 Dustin BOYD - 4:1
     
    24:10
    Astana právě vstřelila branku!
    Hosté snižují na rozdíl tří branek! Dawes se dostal ke střele z pravého kruhu, jeho pokus vyrazil Galimov pouze do míst, kde se nacházel DUSTIN BOYD, a ten dokázal na dvakrát překonat Galimova. Asistence: Nigel Dawes, Brandon Bochenski.
    21:46 Fjodor MALYCHIN - 4:0
     
    21:46
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí pokračují v gólové kanonádě a momentálně už vedou 4:0! Obuchov se dostal ke střele z pravého kruhu, jeho pokus dokázal Laco vyrazit pouze do míst, kde se nacházel FJODOR MALYCHIN, a ten se už dnes podruhé nemýlil. Asistence: Dmitrij Obuchov.
    15:54 Arťjom LUKOJANOV - 3:0
     
    15:54
    Kazaň vstřelila branku!
    A domácí vedou už o tři branky! Sjögren našel před brankou zpoza branky ARŤJOMA LUKOJANOVA, a ten se následnou střelou z bezprostřední blízkosti nemýlil a Laca prostřelil. Asistence: Mattias Sjögren, Vladimir Tkačjov.
    09:04 Fjodor MALYCHIN - 2:0
     
    09:04
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí vedou už o dvě branky! FJODOR MALYCHIN dostal přihrávku na modrou čáru od Varnakova, jeho následná bomba od modré skončila až za bezmocným Polujektovem. Asistence: Michail Varnakov, Michail Sidorov.
    02:59 Justin AZEVEDO - 1:0
     
    02:59
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí se dostávají v oslabení do vedení! Hosté chybovali ve vlastní třetině a ke střele z mezikruží se dostal zcela osamocený JUSTIN AZEVEDO, a ten se tvrdou střelou k levé tyči nemýlil. Asistence: Bez asistence.

    Martin Penker

    Branky a nahrávky: 3. Azevedo, 10. Malychin (Varnakov, Sidorov), 16. Lukojanov (Sjögren, Tkačjov), 22. Malychin (Obuchov), 32. Tokranov (Svitov) – 25. Boyd (Dawes, Bochenski), 27. Starčenko (Krasnoslobodcev)


    Ak Bars Kazaň: Galimov (Garipov) – Bělov, Jarullin, Kornějev (A), Ďaloga, Zacharčuk, Wilson, Sidorov – Mirnov, Möller, Azevedo – Tkačjov, Sjögren, Lukojanov – Malychin, Obuchov, Varnakov (A) – Tokranov, Ivanov, Svitov (C)
    Barys Nur-Sultan: Polujektov (10. Laco) – Lundin, Dallman (A), Lipin, Semjonov, Savčenko, Trjasunov, Lobanov, Ryspajev – Bochenski (C), Boyd, Dawes – Starčenko (A), Chudjakov, Krasnoslobodcev – Voroncov, St. Pierre, Romanov – Michailis, Solarev, Panšin

    Rozhodčí: Bulanov, Bělov – Strelcov, Michel
    bahis siteleri