Calgary – Anaheim 4:6 (kon.) | Florida – Pittsburgh 2:1 (2:1 po s.n.) | Nashville – Dallas 2:3 (po pr.)
Chicago – Toronto 7:2 (kon.) | Arizona – Montreal 6:2 (kon.) | Vancouver – Minnesota 2:5 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
2:5 (1:2, 1:2, 0:1)
Minnesota Wild
Úterý 16.02.2016, 04:07 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 04:00.
     
    Hezké brzké ráno přeji všem, kteří se drží pořekadla "ranní ptáče dál doskáče". Od 4:00 je na programu duel kanadskoamerické NHL mezi Vancouverem Canucks a Minnesotou Wild, a onlajny.com budou samozřejmě u toho! Přejeme příjemný sportovní zážitek.
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA V UTKÁNÍ:

    Radim Vrbata (VAN) 53 zápasů, 23 bodů (11+12)
     
    Skvělý závěr loňské základní části zachránil teď už bývalému lodivodovi Minny Mikeovi Yeovi krk. V poslední době ale Divočina uvadá do hlubší a hlubší krize (13 porážek ze 14 zápasů je toho nejlepším důkazem), a změna tak už byla jen otázkou času. Generální manažer Wild Chuck Fletcher k ní sáhl během víkendu, Yea odvolal a na jeho místo dočasně dosadil bývalého kouče CSKA Moskva Johna Torchettiho, který si odbude premiéru na lavičce zelenobílých právě dnes ve Vancouveru.

    Minnesota momentálně ztrácí pět bodů na postupové pozice do play-off. "Máme za sebou dost těžký měsíc. Věci se nám rozpadly. V poslední době jsme se začali zase zlepšovat, ale v sobotu jsme zase hráli pod psa," komentoval Fletcher své rozhodnutí.

    John Torchetti bude muset svým novým svěřencům naordinovat především účinnou defenzivní taktiku, Divočina totiž v šesti zápasech po sobě inkasovala čtyři nebo více gólů. Minnesotský gólman Devan Dubnyk prohrál devět svých startů v řadě, dnes by ale mohl mít práci o něco usnadněnou – Kosatky se totiž v ofenzívě trápí, útok Nucks je v rámci ligy až osmadvacátý nejúdernější. Vancouverští navíc v posledních šesti zápasech vstřelili pouhých deset gólů.

    Svěřenci Willieho Desjardinse na postupové příčky ztrácejí rovněž pět bodů, dnešní zápas tak bude z pohledu obou týmů klíčový. Nucks v domácí Rogers Areně prohráli už čtyřikrát v řadě, naposledy hladce 2:5 proti slabému Torontu. "Zbytečně ztrácíme puky a zbytečně se necháváme vylučovat," ví útočník Jannik Hansen. "Není náhodou, že jsme tam, kde jsme."

    Ani jeden tým dnes nenastoupí v kompletní sestavě. Hosté se budou muset obejít bez důležitých zadáků Jonase Brodina a Jareda Spurgeona, zatímco Vancouveru budou chybět zadák Alexander Edler a útočníci Brandon Sutter a Bo Horvat.
     
    Úvodní sestavy:

    Vancouver Canucks: Markström (Miller) – Hamhuis, Tanev, Hutton, Sbisa, Bartkowski, Biega – D. Sedin, H. Sedin, Hansen – Bärtschi, Horvat, Virtanen – Friesen, Vey, Vrbata – Burrows, McCann, Dorsett.

    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Suter, Spurgeon, Scandella, Dumba, Reilly, Folin – Parise, Koivu, Coyle – Zucker, Granlund, Vanek – Niederreiter, Haula, Pominville – Carter, Stoll, Fontaine.

    Rozhodčí: Rehman, Morton – Lazarowich, Barton.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:16
    Úvodní buly sice ovládli Canucks, kteří ale pouze nahodili kotouč do útočného pásma, kde se jej ujal Ryan Suter, který okamžitě zakládá akci Wild.
     
    00:48
    Chvilkový tlak hostů ukončil Jacob Markström, který jistě lapil střelu Matta Dumby od modré čáry.
     
    00:56
    Torchettiho skvadra je v úvodu na koni! Ihned po buly to zkusil Jared Spurgeon, Markström si však i tentokrát poradil.
     
    01:28
    Teď už to minnesotským hráčům nevyšlo, hostům se nepodařilo projít do pásma a následovat bude buly ve středním pásmu.
     
    02:14
    Odraženého puku se na levé straně ujal Matt Bartkowski, který okamžitě vypálil, nicméně Stoll jeho projektil obětavě zblokoval, a Dubnyk tak mohl zůstat v klidu.
     
    02:25
    Minnesota si zahraje svou první přesilovku, domácí totiž nezvládli střídání a chvilku hráli v šesti.
     
    02:51
    Pariseho nahození do pásma se ujal Jacob Markström a odvážně vyhodil kotouč do středního pásma, Canucks se zatím bez problémů brání.
     
    03:26
    Ofsajd a v něm Jason Pominville, následovat tak bude vhazování v neutrální zóně.
     
    03:50
    Mladý zadák Mike Reilly nabil na vrchol levého kruhu Pominvilleovi, jenž nic nevymýšlel a okamžitě vypálil, nicméně strážce vancouverské svatyně i tentokrát zakročil.
     
    04:25
    Kosatky se ubránily a už hrají v plném počtu. Daniel Sedin se teď po levém křídle vydal do protiútoku, ale daleko se neprokousal.
     
    05:02
    Ou, to byla šance! Zach Parise z bezprostřední blízkosti tečoval Koivuho střelu z pravého kruhu do Markströmova protipohybu, domácí brankář ale vytasil skvělý zákrok betonem!
     
    05:39
    Friesen teď díky své přímočarosti vybojoval buly v útočném pásmu, útočník Kosatek totiž projel po pravém křídle a dojel své bekhendové nahození, které prosvištělo až do Dubnykovy náruče.
     
    06:33
    Jacob Markström opět podržel Canucks! Thomas Vanek totiž parádním křižným pasem oslovil Zuckera, ten si ale na švédského fantoma z bezprostřední blízkosti nepřišel!
     
    07:05
    Domácí se zmohli jen na nekonstruktivní vyhození puku do útočné třetiny, stejně si však na konci následné protiakce počínal i Mikko Koivu.
     
    07:46
    Před hosty se otevřela možnost zajímavého protiútoku, Carterova přihrávka na Jarreta Stolla ale přišla až v momentě, kdy byl bývalý útočník Los Angeles v ofsajdovém postavení.
     
    08:40
    Zuckerovo nahození z ostrého úhlu se o chránič Lucy Sbisy odrazil do ochranné sítě, vhazovat se tak bude po Markströmově pravici.
     
    09:05
    Thomas Vanek naznačil střelu, místo toho ale poslal puk Zuckerovi. Ten ale tváří v tvář Markströmovi selhal a netrefil puk podle svých představ!
     
    09:31
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Divočina se zcela zaslouženě ujímá po necelých deseti minutách hry vedení! Napadající Koivu a ZACH PARISE donutili rozehrávající domácí zadáky k chybě, druhý jmenovaný se zmocnil puku a přesnou střelou k tyči nedal Markströmovi šanci! Asistence: Mikko Koivu.
    09:31 Zach PARISE - 0:1
     
    10:10
    Svěřenci Johna Torchettiho si navíc po komerční přestávce zahrají svou druhou přesilovku, na dvě minuty za vysokou hůl půjde pykat Jannik Hansen (VAN).
     
    10:41
    Nyní se ale projevily Hamhuisovy zkušenosti a loňský mistr světa z Prahy bekhendem vyhodil puk až do útočného pásma.
     
    11:27
    Granlund ztratil puk na modré čáře a Nino Niederreiter jej vracel do pásma z ofsajdu, hra je přerušena a vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    12:10
    Divočina hraje v plném počtu, potrestaný Hansen už je zpět na ledě a okamžitě se zapojuje do rychlé protiakce Canucks.
     
    12:32
    Vancouverský útočník ale po převzetí Bartkowskiho pasu do jízdy o puk záhy přišel a Erik Haula už rychle spěchá zpět do prostoru před Markströmem.
     
    13:33
    Canucks si poprvé zahrají v početní výhodě, na dvě minuty půjde zchladit hlavu Ryan Carter (MNS), jenž se provinil podražením.
     
    13:54
    Po nenápadné akci Daniela Sedina orazítkoval Linden Vey z předbrankového prostoru tyč Dubnykovy svatyně!
     
    14:35
    Hráči v bílozeleném se poté osvobodili odpalem puku až k Markströmovi a oba celky tento moment využily ke střídání.
     
    15:29
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Přímočará akce Canucks slaví úspěch, třetí střela domácích v tomto zápase končí v brance a máme vyrovnáno! Henrik Sedin střílenou nabídkou na teč oslovil do mezikruží si sjíždějícího zadáka CHRISTOPHERA TANEVA, který dokázal usměrnit touš za Dubnykova záda! Asistence: Henrik Sedin, Linden Vey.
    15:29 Christopher TANEV - 1:1
     
    15:52
    Nu a před námi je další komerční přestávka, do Rogers Areny se společně vrátíme za pár okamžiků.
     
    16:46
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Vyrovnaný stav dlouho neviděl, hosté si díky jednoduché akci berou zpět ztracené vedení! Haula vyslal do protiútoku JAREDA SPURGEONA, který vypálil od pravého mantinelu k bližší tyči a Markström nedokázal udržet jeho projektil před brankovou čarou! Asistence: Erik Haula, Ryan Suter.
    16:46 Jared SPURGEON - 1:2
     
    17:38
    Matt Bartkowski nic nevymýšlel a nahodil kotouč do rohu kluziště, kdě o něj bojuje McCann s Mikem Reillym.
     
    18:26
    Úvodní dvacetiminutovka se nezadržitelně chýlí ke svému konci a svěřenci Johna Torchettiho se nyní znovu usadili v útočném pásmu.
     
    19:19
    Po Haulově ztrátě puku se mohl vydat dopředu Sven Bärtschi, švýcarský šikula se ale daleko nedostal. To už probíhá poslední minuta první třetiny.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Úvodní dvacetiminutovka je minulostí. V premiéře hostujícího lodivoda Johna Torchettiho na lavičce Wild jsou zatím Minnesotští jednoznačně lepším týmem, o čemž svědčí i poměr střel na branku, který hovoří v jejich prospěch v poměru sedmnácti ku čtyřem. Na úvodní gól Pariseho sice dokázal v přesilovce odpovědět Tanev, Spurgeon ale i s trochou štěstí o chvilku později vrátil vedení celku z města St. Paul.
     
    Pokud chtějí Canucks pomýšlet na bodový zisk, budou muset přidat. Podaří se jim to? Druhá třetina začne v 5:08, tak buďte s námi u toho!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:15
    Jacob Markström okamžitě odehrál puk do středního pásma, kde se ho ujal autor jediného gólu domácích Chris Tanev.
     
    20:58
    Domácí se ale v pásmu neusadili a na druhou stranu se vydali Granlund s Coylem, kteří si několikrát vyměnili kotouč a pokusili se celou akci vykombinovat až do kuchyně, Granlund ale těsně minul kotouč před odkrytou vancouverskou svatyní!
     
    21:36
    Biegovo nahození od modré se neujalo, svěřenci Johna Torchettiho poté vyvezli puk do bezpečí a oba týmy nyní střídají.
     
    22:12
    Minnesota právě vstřelila branku!
    No a už je to o dva góly – nutno říct, že zcela zaslouženě! Haula po levém křídle prosvištěl do útočného pásma a parádním křižným pasem našel v mezikruží úplně volného JUSTINA FONTAINEA, který si Markströma doslova vychutnal! Asistence: Erik Haula.
    22:12 Justin FONTAINE - 1:3
     
    22:53
    Spurgeonova nabídka na teč k Zachu Parisemu neprošla a na druhou stranu už pádí Zach Parise.
     
    23:51
    Menší závar vznikl před Dubnykem po dalším nahození z hole Christophera Taneva, strážce minnesotské svatyně si ale bez problémů poradil.
     
    24:28
    Sven Bärtschi byl v předbrankovém prostoru úplně sám, ale vracející se Granlund na poslední chvíli před ním odehrál puk do bezpečí!
     
    25:15
    Švýcarský střelec Niederreiter zkusil štěstí střelou ze střední vzdálenosti, která ale postrádala přesnost – puk prosvištěl nad břevnem Markströmovy svatyně.
     
    25:49
    Radim Vrbata si na útočné modré nedokázal zpracovat dalekonosnou rozehrávku Hamhuise, ani tentokrát se tak Canucks do útočného pásma nepodívají.
     
    26:27
    Teď už to domácím díky důraznému Dorsettovi vyšlo a řízek ve vancouverské sestavě nabil napřaženému Tanevovi, s jehož další střelou si ale Dubnyk poradil.
     
    27:06
    Henrik Sedin na útočné modré vystihl nepřesnou rozehrávku Divočiny, s kotoučem na holi ale poté nedokázal nic kloudného vymyslet.
     
    27:32
    Ou, tak tohle bylo o fous! Jannik Hansen se zbavil Dumby a bekhendem vypálil, jeho projektil orazítkoval levou tyč Dubnykovy svatyně!
     
    28:10
    Granlundův nepřesný pas na rozjetého Jasona Zuckera končí na zakázaném uvolnění, vhazovat se tak bude po levé ruce Devana Dubnyka.
     
    28:37
    Domácí defenzíva úplně zapomněla právě na Jasona Zuckera, který nyní ujížděl sám na Markströma, ale v klíčový moment mu touš přeskočil čepel hokejky!
     
    29:25
    Po Scandellově ztrátě puku na druhé straně vypálil Friesen z otočky, Devan Dubnyk však byl i tentokrát na svém místě.
     
    30:08
    Canucks si po komerční přestávce zahrají další přesilovku, Zach Parise (MNS) si půjde odpočinou za katr na dvě minuty za podražení.
     
    30:13
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hodně laciný gól teď inkasoval Devan Dubnyk, a Vancouver je díky jeho zaváhání zpět ve hře! Daniel Sedin oslovil své dvojče HENRIKA SEDINA, který z nulového úhlu nahodil kotouč na hostujícího gólmana a ten si ho nešťastně srazil do vlastní svatyně! Asistence: Daniel Sedin, Ben Hutton.
    30:13 Henrik SEDIN - 2:3
     
    30:37
    Jason Zucker teď mohl znovu ujet všem a dostat se do samostatného úniku, Hamhuis mu ale skvěle vypíchl puk.
     
    30:47
    Právě Jason Zucker (MNS) následně fauloval, díky jeho podražení si Nucks zahrají další přesilovku.
     
    31:38
    V té se zatím domácím nedaří podle představ, Canucks se ne a ne dostat ke své typické kombinaci v útočném pásmu.
     
    32:01
    No a síly na ledě se vyrovnají, jelikož hákováním se nyní provinil Bo Horvat (VAN).
     
    32:47
    Zucker už je na ledě, nyní nás čeká více než minutu trvající minnesotská přesilovka.
     
    33:21
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Také Divočina svou přesilovku využívá a po třech minutách si bere zpět dvoubrankový náskok! Spurgeon oslovil rozjetého CHARLIEHO COYLEA, jehož přízemní pokus z mezikruží proskotačil až do sítě! Asistence: Jared Spurgeon, Ryan Suter.
    33:21 Charlie COYLE - 2:4
     
    34:15
    Thomas Vanek málem poslal Zuckera do samostatného úniku, jeho přihrávce ale přeci jen chyběla přesnost a kotouč se stal snadnou kořistí vancouverských zadáků.
     
    35:12
    Hra se po Coyleově trefě stěhuje ze strany na stranu a sledujeme hlušší pasáž hry, kterou se snažil utnout Radim Vrbata, jenže jeho střela neměla gólové parametry.
     
    35:46
    Hostující gólman Dubnyk vystřelil puk na tribunu, jeho trest půjde odpykat Jarret Stoll (MNS).
     
    36:31
    Henrik oslovil Daniela, který se s pukem na holi šikovně vytočil do střelecké pozice, ale z bezprostřední blízkosti si na Devana Dubnyka nepřišel!
     
    37:24
    Mladý Bo Horvat náramným křižným pasem oslovil na levý kruh si sjíždějícího Hamhuise, s jehož následným projektilem si Dubnyk rovněž poradil!
     
    37:46
    Stoll už je zpět na ledě, svěřenci Johna Torchettiho toto oslabení přečkali bez ztráty další kytičky.
     
    38:39
    Švýcarský zadák Luca Sbisa se na modré poněkud nemotorně vytočil čelem k brance soupeře, ale jeho nahození od modré bylo tak nepřesné, že puk skončil v rohu.
     
    39:26
    Střela Mikka Koivua byla přizvednuta do ochranné sítě, půlminutu před koncem druhé třetiny se bude vhazovat před Jacobem Markströmem.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Prostřední část hry je za námi. Druhá třetina přinesla stejný vývoj jako ta první a Minnesotě se podařilo navýšit náskok, který je v tuto chvíli dvoubrankový. To platilo už po gólu Fontainea, na který ale dokázal odpovědět Henrik Sedin. Kosatky se ale na dostřel neudržely dlouho, dvoubrankový náskok vrátil Divočině Coyle. Co nabídne závěrečná dvacetiminutovka? Moudřejší budeme v 6:03.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:29
    Elitní komando Kosatek se usadilo v útočném pásmu a ke střele se dostal Daniel Sedin, Dubnyk byl ale ve správný čas na správném místě.
     
    41:21
    Užuž se zdálo, že Biegovo nahození doklouzá na zakázané uvolnění, místo toho ale sudí hostům odpískali vysokou hůl, a tak se bude vhazovat v útočném pásmu Vancouveru.
     
    42:18
    Spurgeonova dalekonosná rána na branku neprošla, k puku se ale poté ještě propracoval Parise a vystřelil, Markström však předvedl jistý zákrok.
     
    42:59
    Sven Bärtschi nic nevymýšlel a nahodil puk do rohu kluziště, ve třetí třetině se ani jednomu týmu nedaří dostat se k souvislejší kombinaci.
     
    43:52
    Dnes velmi dobře hrající Erik Haula to opět zkusil z pravé strany, ale Markströmova lapačka máchla včas a domácí gólman přerušil hru.
     
    44:38
    Třetí lajna Wild poté zůstala na ledě a právě Haula se přimotal do další šance, vystřelit se mu ale nepodařilo. Hosté zatím v poklidu kontrolují svůj dvougólový náskok.
     
    45:21
    Dumbovo nahození od modré nadělalo Dubnykovi nečekané problémy, hostující gólman přikryl neposedný kotouč těsně před o dorážku usilujícím Dorsettem.
     
    45:31
    Justin Fontaine to už podruhé v zápase schytal vysokou holí do obličeje, tentokrát se provinil Henrik Sedin (VAN).
     
    45:56
    Svěřenci Willieho Desjardinse se zatím bez problémů brání a teď navíc donutili Devana Dubnyka k dalšímu zákroku.
     
    46:15
    Minnesotský kapitán Mikko Koivu našel křižným pasem na levém kruhu úplně volného Dumbu, ten ale pálil vysoko nad a Markström mohl zůstat v klidu.
     
    46:50
    Matt Dumba to opět zkusil bez přípravy, Markström však bez větších problémů zakročil a pro jistotu přerušil hru. Polovina ze Sedinova trestu je pryč.
     
    47:17
    Vanekův "centrovaný" kotouč do pásma dokázal Sbisa vypíchnout do bezpečí a Kosatky se poté znovu osvobodily, u puku je nyní Alex Biega.
     
    47:31
    Henrik Sedin už je zpět na ledě, domácí toto oslabení bez větších problémů ustáli.
     
    48:26
    Vrbata se snažil oslovit Chrise Taneva, k němu ale na modrou čáru přihrávka nedoletěla a domácí musejí vyklidit vydobyté pozice v útočném pásmu.
     
    49:21
    Debutant Alex Friesen přistrčil kotouč Burrowsovi, ten s ním na holi ale nic kloudného nevymyslel a černá pryž je nyní opět v rohu kluziště.
     
    50:15
    Nino Niederreiter si na dvojnásobnou přesilu netroufl a nahodil touš do rohu, v posledních minutách se na ledě nic kloudného neděje – ani jeden tým se ne a ne usadit v útočném pásmu.
     
    51:13
    Pokus Daniela Sedina byl spíše propagačního charakteru, Dubnyk bez problémů přerušil hru a před námi je další komerční přestávka.
     
    52:08
    Luca Sbisa si to namířil po pravém křídle až do zakončení, jeho bekhendový pokus od mantinelu ale nenadělal Dubnykovi byť jen sebemenší problémy.
     
    52:46
    Friesenova střela z otočky byla zblokována a Niederreiter poté vyhodil do středního pásma, Minnesotští s přehledem stráží své vedení.
     
    53:13
    Další nahození ze Sbisovy hole Dubnyk pro jistotu ukryl ve své náruči, před námi tak je další komerční pauza. Do Rogers Areny se společně vrátíme za pár okamžiků.
     
    53:38
    Tanev se neohroženě prokousal do útočného pásma a nabil na střelu Danielu Sedinovu, jehož pokus z levé strany Devan Dubnyk bezpečně uschoval ve své výstroji.
     
    53:47
    Stadionem to jen zahučelo! Ihned po buly vypálil Sbisa, nicméně Dubnyk hodně nejistým způsobem vytěsnil puk na plexisklo.
     
    54:17
    Velezkušený domácí zadák Hamhuis vybojoval jednoduchým nahozením buly v útočném pásmu, svěřencům Willieho Desjardinse už se čas na vyrovnání začíná krátit.
     
    54:45
    Bartkowski nabil na modrou Alexovi Biegovi, jenž to zkusil z první, ale strážce minnesotské svatyně tentokrát bez problémů zasáhl.
     
    55:16
    Ou! Drama mohlo být na světě, jenže Daniel Sedin orazítkoval z levého kruhu pravou tyč Dubnykovy svatyně!
     
    56:07
    Hamhuisův prudký a skákavý pas si rozjetý Luca Sbisa nedokázal zpracovat, domácí tak budou muset začínat znovu od píky z hloubi vlastní třetiny.
     
    56:48
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí defenzíva teď naprosto propadla a zdá se, že je tedy rozhodnuto! Hned čtyři hráči v modrém přihlíželi tomu, jak NINO NIEDERREITER před jejich očima doráží Granlundovo nahození do sítě! Asistence: Mikael Granlund, Christian Folin.
    56:48 Nino NIEDERREITER - 2:5
     
    57:34
    Pátá domácí prohra Canucks v řadě se nezadržitelně blíží, některým divákům už navíc došla trpělivost a tribuny Rogers Areny jsou nyní opravdu prořídlé.
     
    58:04
    Dvě minuty před koncem se Vancouverští usadili v útočném pásmu, ale vydrželi tam pouhých deset sekund. Hosté dnes dokráčí za kýženým vítězstvím zcela zaslouženě.
     
    58:39
    Oba týmy nyní střídají, Ben Hutton vyčkává s kotoučem na holi na vlastní obranné třetině a nikam nespěchá.
     
    59:21
    Nahození právě z hole Bena Huttona nenadělalo Dubnykovi žádné problémy, strážce minnesotské svatyně s ledovým klidem přerušil hru.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! John Torchetti zažil parádní premiéru v roli kouče Minnesotských, Divočina totiž díky přesvědčivé výhře 5:2 dnes ukončila sérii osmi porážek v řadě. Canucks ještě mohl za stavu 2:4 z jejich pohledu vykřesat naději Daniel Sedin, ten ale orazítkoval tyč a o chvilku později zvýšil na konečných 2:5 Nino Niederreiter, který využil až neuvěřitelné laxnosti bránících Kosatek. Canucks tak doma prohráli popáté v řadě a jejich šance na play-off se zase o něco ztenčily.
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA V UTKÁNÍ:

    Radim Vrbata (VAN) 0+0, 3 střely, -2, čas na ledě 16:01
     
    TŘI HVĚZDY ZÁPASU:

    1. Ryan Suter (MNS) 0+2
    2. Zach Parise (MNS) 1+0
    3. Christopher Tanev (VAN) 1+0
     
    To je z mé strany již vše, děkuji za pozornost a příště na počtenou! (06:47:19)

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 16. Tanev (H.Sedin, Vey), 31. H.Sedin (D.Sedin, Hutton) – 10. Parise (Koivu), 17. Spurgeon (Haula, Suter), 23. Fontaine (Haula), 34. Coyle (Spurgeon, Suter), 57. Niederreiter (Granlund, Folin)


    Vancouver Canucks: Markström (Miller) – Hamhuis, Tanev, Hutton, Sbisa, Bartkowski, Biega – D. Sedin, H. Sedin, Hansen – Bärtschi, Horvat, Virtanen – Friesen, Vey, Vrbata – Burrows, McCann, Dorsett.
    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Suter, Spurgeon, Scandella, Dumba, Reilly, Folin – Parise, Koivu, Coyle – Zucker, Granlund, Vanek – Niederreiter, Haula, Pominville – Carter, Stoll, Fontaine.

    Rozhodčí: Rehman, Morton – Lazarowich, Barton
    bahis siteleri