Calgary – Anaheim 4:6 (kon.) | Florida – Pittsburgh 2:1 (2:1 po s.n.) | Nashville – Dallas 2:3 (po pr.)
Chicago – Toronto 7:2 (kon.) | Arizona – Montreal 6:2 (kon.) | Vancouver – Minnesota 2:5 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
2:5 (1:2, 1:2, 0:1)
Minnesota Wild
Úterý 16.02.2016, 04:07 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:48 Nino NIEDERREITER - 2:5
     
    56:48
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí defenzíva teď naprosto propadla a zdá se, že je tedy rozhodnuto! Hned čtyři hráči v modrém přihlíželi tomu, jak NINO NIEDERREITER před jejich očima doráží Granlundovo nahození do sítě! Asistence: Mikael Granlund, Christian Folin.
     
    55:16
    Ou! Drama mohlo být na světě, jenže Daniel Sedin orazítkoval z levého kruhu pravou tyč Dubnykovy svatyně!
     
    45:31
    Justin Fontaine to už podruhé v zápase schytal vysokou holí do obličeje, tentokrát se provinil Henrik Sedin (VAN).
     
    36:31
    Henrik oslovil Daniela, který se s pukem na holi šikovně vytočil do střelecké pozice, ale z bezprostřední blízkosti si na Devana Dubnyka nepřišel!
     
    35:46
    Hostující gólman Dubnyk vystřelil puk na tribunu, jeho trest půjde odpykat Jarret Stoll (MNS).
    33:21 Charlie COYLE - 2:4
     
    33:21
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Také Divočina svou přesilovku využívá a po třech minutách si bere zpět dvoubrankový náskok! Spurgeon oslovil rozjetého CHARLIEHO COYLEA, jehož přízemní pokus z mezikruží proskotačil až do sítě! Asistence: Jared Spurgeon, Ryan Suter.
     
    32:01
    No a síly na ledě se vyrovnají, jelikož hákováním se nyní provinil Bo Horvat (VAN).
     
    30:47
    Právě Jason Zucker (MNS) následně fauloval, díky jeho podražení si Nucks zahrají další přesilovku.
    30:13 Henrik SEDIN - 2:3
     
    30:13
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hodně laciný gól teď inkasoval Devan Dubnyk, a Vancouver je díky jeho zaváhání zpět ve hře! Daniel Sedin oslovil své dvojče HENRIKA SEDINA, který z nulového úhlu nahodil kotouč na hostujícího gólmana a ten si ho nešťastně srazil do vlastní svatyně! Asistence: Daniel Sedin, Ben Hutton.
     
    30:08
    Canucks si po komerční přestávce zahrají další přesilovku, Zach Parise (MNS) si půjde odpočinou za katr na dvě minuty za podražení.
     
    28:37
    Domácí defenzíva úplně zapomněla právě na Jasona Zuckera, který nyní ujížděl sám na Markströma, ale v klíčový moment mu touš přeskočil čepel hokejky!
     
    27:32
    Ou, tak tohle bylo o fous! Jannik Hansen se zbavil Dumby a bekhendem vypálil, jeho projektil orazítkoval levou tyč Dubnykovy svatyně!
    22:12 Justin FONTAINE - 1:3
     
    22:12
    Minnesota právě vstřelila branku!
    No a už je to o dva góly – nutno říct, že zcela zaslouženě! Haula po levém křídle prosvištěl do útočného pásma a parádním křižným pasem našel v mezikruží úplně volného JUSTINA FONTAINEA, který si Markströma doslova vychutnal! Asistence: Erik Haula.
     
    20:58
    Domácí se ale v pásmu neusadili a na druhou stranu se vydali Granlund s Coylem, kteří si několikrát vyměnili kotouč a pokusili se celou akci vykombinovat až do kuchyně, Granlund ale těsně minul kotouč před odkrytou vancouverskou svatyní!
    16:46 Jared SPURGEON - 1:2
     
    16:46
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Vyrovnaný stav dlouho neviděl, hosté si díky jednoduché akci berou zpět ztracené vedení! Haula vyslal do protiútoku JAREDA SPURGEONA, který vypálil od pravého mantinelu k bližší tyči a Markström nedokázal udržet jeho projektil před brankovou čarou! Asistence: Erik Haula, Ryan Suter.
    15:29 Christopher TANEV - 1:1
     
    15:29
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Přímočará akce Canucks slaví úspěch, třetí střela domácích v tomto zápase končí v brance a máme vyrovnáno! Henrik Sedin střílenou nabídkou na teč oslovil do mezikruží si sjíždějícího zadáka CHRISTOPHERA TANEVA, který dokázal usměrnit touš za Dubnykova záda! Asistence: Henrik Sedin, Linden Vey.
     
    13:54
    Po nenápadné akci Daniela Sedina orazítkoval Linden Vey z předbrankového prostoru tyč Dubnykovy svatyně!
     
    13:33
    Canucks si poprvé zahrají v početní výhodě, na dvě minuty půjde zchladit hlavu Ryan Carter (MNS), jenž se provinil podražením.
     
    10:10
    Svěřenci Johna Torchettiho si navíc po komerční přestávce zahrají svou druhou přesilovku, na dvě minuty za vysokou hůl půjde pykat Jannik Hansen (VAN).
    09:31 Zach PARISE - 0:1
     
    09:31
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Divočina se zcela zaslouženě ujímá po necelých deseti minutách hry vedení! Napadající Koivu a ZACH PARISE donutili rozehrávající domácí zadáky k chybě, druhý jmenovaný se zmocnil puku a přesnou střelou k tyči nedal Markströmovi šanci! Asistence: Mikko Koivu.
     
    09:05
    Thomas Vanek naznačil střelu, místo toho ale poslal puk Zuckerovi. Ten ale tváří v tvář Markströmovi selhal a netrefil puk podle svých představ!
     
    06:33
    Jacob Markström opět podržel Canucks! Thomas Vanek totiž parádním křižným pasem oslovil Zuckera, ten si ale na švédského fantoma z bezprostřední blízkosti nepřišel!
     
    05:02
    Ou, to byla šance! Zach Parise z bezprostřední blízkosti tečoval Koivuho střelu z pravého kruhu do Markströmova protipohybu, domácí brankář ale vytasil skvělý zákrok betonem!
     
    02:25
    Minnesota si zahraje svou první přesilovku, domácí totiž nezvládli střídání a chvilku hráli v šesti.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 16. Tanev (H.Sedin, Vey), 31. H.Sedin (D.Sedin, Hutton) – 10. Parise (Koivu), 17. Spurgeon (Haula, Suter), 23. Fontaine (Haula), 34. Coyle (Spurgeon, Suter), 57. Niederreiter (Granlund, Folin)


    Vancouver Canucks: Markström (Miller) – Hamhuis, Tanev, Hutton, Sbisa, Bartkowski, Biega – D. Sedin, H. Sedin, Hansen – Bärtschi, Horvat, Virtanen – Friesen, Vey, Vrbata – Burrows, McCann, Dorsett.
    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Suter, Spurgeon, Scandella, Dumba, Reilly, Folin – Parise, Koivu, Coyle – Zucker, Granlund, Vanek – Niederreiter, Haula, Pominville – Carter, Stoll, Fontaine.

    Rozhodčí: Rehman, Morton – Lazarowich, Barton
    bahis siteleri