New Jersey – Tampa 0:4 (kon.) | Washington – Minnesota 3:2 (kon.) | Carolina – Boston 1:4 (kon.)
Anaheim – Edmonton 2:1 (po pr.) | San Jose – Buffalo 1:3 (kon.) | Philadelphia – Arizona 4:2 (kon.)
Columbus – Florida 4:3 (1:0 po s.n.) | Nashville – St. Louis 5:0 (kon.) | Pittsburgh – Winnipeg 4:1 (kon.)
Dallas – NY Rangers 2:3 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
1:4 (0:2, 0:0, 1:2)
Boston Bruins
Sobota 27.02.2016, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Bohatý hokejový program na onlajnech pokračuje i v sobotu! Nenechte si jej ujít! Za pozornost Vám děkuje a u sledování dalších přenosů se těší Tomáš Kubečka. Pěkný den! (03:56:23)
     
    Ještě doplním, že dnešní utkání sledovalo 17 917 diváků!
     
    Československá stopa v utkání:
    Michal Jordán (CAR) 0+0, 1 střela, čas na ledě 14:09
    David Krejčí (BOS) 0+0, 1 střela, čas na ledě 19:08
    David Pastrňák (BOS) 0+0, 1 střela, čas na ledě 13:38
    Zdeno Chára (BOS) 0+0, 0 střel, čas na ledě 26:36
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Tuukka Rask (BOS) 39 zákroků, 1 gól, 97,5%
    2. Matt Beleskey (BOS) 2+0
    3. Noah Hanifin (CAR) 1+0
     
    Je dobojováno! Boston Bruins poráží Carolinu Hurricanes na jejím ledě výsledkem 4:1! Medvědi vykročil za dvěma body již v první třetině. Gólový účet otevřel Patrice Bergeron, jež si gólově okořenil svůj osmistý start v NHL! Dvě minuty po něm přidal svou první branku Matt Beleskey! Druhá třetina byla také v režii Bruins, avšak branka v ní nepadla. Na začátku závěrečné periody se Carolina vrátila do zápasu díky brance Noaha Hanifina v početní převaze! Jenže o čtyři minuty přidal svou druhou branku v utkání Matt Beleskey a vrátil Bostonu dvoubrankový náskok. Carolina poté sice zatlačila Medvědy před jejich branku, ale skvělý Tuukka Rask podržel Boston fantastickými zákroky a v poslední minutě pečetil výhru Bostonu gólem do prázdné branky Brad Marchand!
     
    Konec zápasu.
    59:46 Brad MARCHAND - 1:4
     
    59:46
    Bruins právě vstřelili branku!
    Je definitivně rozhodnuto! Hosté vybojovali v obranném pásmu kotouč, který poslali do středního pásma. Tam se jej ujal BRAD MARCHAND, zbavil se obránce a střelou do prázdné branky rozhodl o výhře Bostonu! Asistence: Patrice Bergeron, Adam McQuaid.
     
    59:17
    Carolina je v útočném pásmu a Ward míří na střídačku! Carolina to opět zkouší v šesti hráčích v poli!
     
    59:10
    Bergeron měl před sebou odkrytou klec, ale obránce mu včas vypíchl kotouč. Domácí poté rozehráli jen na zakázané uvolnění. Ward se musí vrátit do branky.
     
    58:50
    Domácí trenér si vyžádal oddechový čas! Carolině zbývá na vstřelení dvou branek sedmdesát vteřin! Vhazovat se bude před brankou Bostonu.
     
    58:50
    Riley Nash měl na hokejce kotouč v dobré střelecké pozici, ale ani jeho pokus nedonutil Raska k nějakému výjimečnému zákroku. Boston dohrává utkání bez větších problémů.
     
    58:14
    Bergeron zkoušel štěstí vyhozením přes celé kluziště. Kotouč však nenašel cestu do prázdné branky, ale zamířil pouze do rohu kluziště.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny a Carolina zkouší štěstí bez brankáře!
     
    57:29
    Od modré čáry napřáhl k tvrdému příklepu Pesce! Jeho rána mířila mezi betony bostonského brankáře, ale si mezírku pohlídal a včas ji utěsnil!
     
    57:09
    Skinner postupoval sám proti Millerovi, jenže v kritický moment ztratil stabilitu a poroučel se k ledu. Boston znovu našetří cenné vteřinky.
     
    56:43
    Eriksson se prodral do zakončení. Švédský útočník vyslal skrytou střelu. Puk vyplaval těsně před Wardem, ale domácí brankář stále drží šance na zvrat utkání.
    Těšíte se na další zápas pod širým nebem?

     
    56:09
    Chára rozehrál na Davida Krejčího, který zatáhl puk do útočného pásma a nahodil jej za branku. Boston nyní drží soupeře daleko od své branky.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 43. Hanifin (Nash, Rask) – 11. Bergeron (Connolly), 13. Beleskey (Krug), 47. Beleskey (Spooner), 60. Marchand (Bergeron, McQuaid)


    Carolina Hurricanes: Ward (Läck ) – Hainsey (A), Slavin, Jordán, Hanifin, Pesce, Liles – Lindholm, Rask, E. Staal (C) – Terry, J. Staal (A), Nordström – Versteeg, Nash, Skinner – Di Giuseppe, Malone, Gerbe
    Boston Bruins: Rask (Gustavsson) – McQuaid, Chára (C), Seidenberg, Krug, Miller, Morrow – Connolly, Bergeron (A), Marchand – Pastrňák, Krejčí (A), Eriksson – Hayes, Spooner, Beleskey – Ferraro, Kemppainen, Rinaldo

    Rozhodčí: Dwyer, Hebert – Gawryletz, McElman

    Diváci: 17 917
    bahis siteleri