Club Brugge – Gent 2:0 (kon.) | Mechelen – Lokeren 2:1 (kon.) | Mouscron – Waasland-Beveren 0:0 (kon.)
Charleroi – Sint-Truiden 1:1 (kon.)
konec
Sporting Charleroi
1:1 (0:0)
Sint-Truiden VV
Sobota 09.04.2016, 20:30Belgická Jupiler Pro League • O Evropskou ligu - sk. B
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu ze zápasu belgické Jupiler Pro League. Utkání začíná v 20:30.
     
    SPORTING CHARLEROI

    Domácí celek se po třiceti kolech základní části belgické ligy umístil na osmém místě a zbyl tak pro něj jen boj ve skupině o Evropskou ligu. Vstup do skupiny B se ale Charleroi příliš nepovedl, neboť v prvním zápase této nadstavby prohrál na hřišti Lokerenu. Dnes tedy domácí nutně potřebují zvítězit, avšak z posledních deseti utkání vyhráli jen dvakrát.
     
    SINT-TRUIDEN VV

    Také hosté měli špatný vstup do nadstavbové části, do které se dostali ze třinácté pozice. V prvním utkání skupiny B sice hráli doma, avšak Mechelenu i přesto podlehli. Formu pak má Sint-Truiden ještě horší než domácí, když se z výhry z posledních deseti utkání radoval jen jednou a to 7. února. I hostující celek by dnes potřeboval tři body.
     
    POSLEDNÍ VZÁJEMNÉ ZÁPASY

    16.1.2016 Charleroi – Sint-Truiden 0:0
    13.9.2015 Sint-Truiden – Charleroi 1:1
     
    Úvodní sestavy:

    Sporting Charleroi: Penneteau – Marinos, Willems, Martos, N'Ganga – Baby, Benavente, Saglik, Marcq – Perbet, N'dongala
    Náhradníci: Mandanda – Tainmont, Pollet, Diandy, Mata, Dessoleil, Ninis

    Sint-Truiden VV: Dutoit – Bagayoko, Erichot, Kotysch, Cuevas – Hendrickx, de Sart, Gerkens, Allan – Swers – Proschwitz
    Náhradníci: de Winter – de Norre, Tchité, Boli, Nirisarike, Fernandes, Angban

    Rozhodčí: Vanbecelaere – Conotte, Lescalier.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hned první akce hostujícího týmu skončila nepřesnou finální přihrávkou, jež zamířila za brankovou čárou. Následuje odkop od brány Nicolase Penneteaua.
     
    3
    Charleroi se zatím nedostalo na polovinu svého soupeře a muselo se znovu bránit. Na levé straně však dobrou práci odvedl N'Ganga.
     
    4
    Opět se domácím nepovedla kombinace. Tentokrát už se sice hráči Charleroi pohybovali na útočné polovině hřiště, avšak míč doputoval jen k nohám brankáře Dutoita.
     
    6
    Obrovská šance domácích! Po rohu zahraném nakrátko se domácímu týmu podařilo odcentrovat přesně k nohám Perbeta, který se před Dutoitem zjevil úplně sám, avšak ze sedmi metrů brankáře Sint-Truidenu prostřelit nedokázal.
     
    7
    Další akce Sportingu Charleroi už končí na pozorné obraně hostujícího celku. Navíc se jeden z domácích záhy dopustil nedovoleného zákroku.
     
    9
    Sint-Truiden se nyní několik desítek vteřin drží u míče. Zatím ale kombinuje daleko od Penneteauovy brány.
     
    10
    Teď už se sice hosté výrazně přiblížili, avšak vybojovali jen rohový kop, který následně rozehráli přesně do rukavic domácího gólmana, jenž si pohlídal prostor na hranici malého vápna.
     
    11
    Pokus o vysunutí N'dongaly byl až příliš prudký. Míč doskákal jen k vyběhnuvšímu Dutoitovi, který kulatý nesmysl schoval v náruči.
     
    13
    Hostům se zatím nedaří nacházet skuliny v dobře se pohybující obraně domácích. Další až moc rychlá kolmice končí u brankáře Charleroi.
     
    14
    Ani na druhé straně to ale není o moc lepší. Sporting Charleroi se snažil přesunout hru na pravou stranu, avšak přihrávka na N'Dongalu neslavila úspěch.
     
    17
    Domácí se prezentovali další nepříliš povedenou akcí. Ta měla skončit u Perberta, jenž se však k míči vůbec nedostal. Dutoit si tedy vyzkouší odkop od brány.
     
    18
    Záložní a defenzivní řada Sint-Truidenu se teď velmi dobře pohybovala. Výsledkem byla nucená zpětná přihrávka domácího celku, která byla odměněna pískotem.
     
    20
    Domácí Sporting vedl akci po levé straně a po autovém vhazování se opět pokusil přenést hru na N'Dongalu. Centr na osamoceného útočníka byl zas a znovu nepřesný.
     
    22
    Mamadou Bagayoko se provinil faulem. Domácí tedy zahrávají standardní situaci, avšak zhruba na čtyřiceti metrech od brány se nejedná o nebezpečnou pozici.
     
    23
    Samotná rozehrávka volného kopu sice byla velmi bídná, ale po chvíli se ke střele zpoza vápna uvolnil Cristian Benavente. Utažený pokus na zadní tyč Dutoit dokázal vytáhnout mimo bránu.
     
    24
    K první střele hostujícího týmu se nyní prodral Hendrickx. Jeho přízemní ránu ještě na bližší tyči usměrňoval Proschwitz, ale právě po zásahu hráče Sint-Truidenu šel míč vedle.
     
    26
    Domácí předvedli poměrně rychlou akci po pravé straně a ve finální fázi dokázali odcentrovat. Přízemní míč doputoval pouze k nohám vyběhnutého brankáře hostů.
     
    28
    Po Saglikově ráně se míč zastavil na tyči Dutoitovy brány a Prebert se poté dostal k dorážce do odkryté svatyně. Domácí útočník se však nacházel v ofsajdu!
    28. Neuznaný gól po ofsajdu Preberta
     
    29
    Jenže po rohovém kopu se domácím kombinace vůbec nepovedla. Míč končí na nohách hostujících stoperů, kteří zatím odvádějí dobrou práci.
     
    31
    Amara Baby se ještě snažil zachytit míč na brankové čáře, ale nakonec se mu to již nepovedlo. Opět následuje jen odkop v podání Williama Dutoita.
     
    33
    Defenzíva Sportngu Charleroi si nyní zahrávala, ale vše nakonec i s přispěním brankáře Penneteaua dokázala vyřešit bez úhony. Diváci ale opět pískají.
     
    34
    Po akci na pravé straně doputoval míč až na hranici šestnáctky k dobře postavenému Perbertovi. Jeho okamžité zakončení končí sraženo na rohu.
     
    35
    Rohový kop se domácí rozhodli rozehrát nakrátko, za což si vysloužili další pískot fanoušků. Následně je baby usvědčen z ofsajdu.
     
    36
    Domácí hráči sice jsou aktivnější, ale zatím se jim vůbec nedaří finální fáze jejich ofenzivních výpadů. N'Dongala se snažil na pravé straně, ale ve výsledku získal jen autové vhazování.
    36. Ojedinělá akce hostujícího týmu
     
    37
    Teď to domácí hráči zkoušeli přes druhou stranu, avšak ani tady neslavili úspěch. Naopak ztratili míč a Sint-Truiden tak může zaútočit.
     
    39
    Bleskový útok hostů skončil rohovým kopem. Ten byl ale hodně přetažený, přelétl hlavy všech hráčů a skončil za brankovou čárou.
     
    40
    Po ubráněném rohu soupeře se Charleroi opět podívalo na útočnou polovinu. Znovu zde však vůbec nic nevymyslelo a míč končí na kopačkách hráčů Sint-Truidenu.
     
    42
    První poločas pomalu spěje k samotnému závěru. S další ofenzivní akcí přispěchali hostující hráči, avšak ani tentokrát se nepovedla rozhodující kolmice na hrotového útočníka.
     
    43
    Díky autovému vhazování hluboko na útočné polovině se Charleroi z levé strany dostalo do šestnáctky, ale k zakončení už se nikdo z domácích neprodral.
     
    44
    Tentokrát do velkého vápna přilétl centr zprava. Míč dolétl jen na hlavu hostujícího stopera Kotysche, jenž přihrávku odvrátil daleko od brány svého týmu.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    Slabý centr od rohového praporku v podání hostujícího týmu byl tím posledním, co se stalo v prvním poločase. Sporting Charleroi je od začátku aktivnějším týmem a dostal se do pár šancí, avšak největší tutovku z úvodu zápasu zlikvidoval Dutoit a následně už se nejednalo o nějaké megašance. Oba týmy tak při bezbrankovém skóre za pískotu fanoušků odcházejí do kabin.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 21:34.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Sporting Charleroi: ze hřiště odchází Saglik, přichází Ninis.
     
    46
    Domácí vstoupili do druhé půle velmi aktivně a okamžitě vybojovali rohový kop. Ten ale Dutoit dokázal vyboxovat za velké vápno.
     
    47
    Sporting Charleroi právě vstřelil branku!
    To je nástup do druhého poločasu! Výborná kolmice za obranu Sint-Truidenu doputovala k rozběhnutému AMAROVI BABYMU, který z levé strany pokutového území prostřelil vyběhnutého brankáře hostujícího celku a poslal míč do sítě.
    47. Amara BABY - 1:0
     
    49
    Záhy po vstřelené brance si domácí vypracovali další příležitost, ale nyní už se budou muset soustředit na obranu. Hosté budou zahrávat standardní situaci.
     
    50
    Solidně kopnutý volný roh v podání Sint-Truidenu dolétl až do velkého vápna, ale Penneteau nakonec vůbec nemusel zasahovat.
     
    51
    Volný kop byl pro změnu zahráván na druhé straně, avšak ani v tomto případě se nejednalo o nic nebezpečného. William Dutoit mohl být relativně v klidu.
     
    53
    Hosté jsou zatím i po inkasované brance hodně bezzubí. Hlouběji na polovinu domácího celku se prakticky nedostávají, avšak nyní se Proschwitz prezentoval dalekonosnou ranou, která vystrašila brankáře Penneteaua.
    54. Jedovatý pokus Proschwitze
     
    55
    I další akce Sint-Truidenu byla v pohodě ubráněna. Navíc se jeden z hostů dopustil faulu a domácí tak mají výhodu, díky které míří do bleskového útoku.
     
    56
    Další faul hostů a nyní už to je za žlutou kartu. Po zákroku na rozběhnutého Perberta ji vidí Allan (SIT).
     
    58
    Po jednom ze soubojů se k zemi skácel otřesený hráč hostujícího týmu. Dokonce je k vidění krev a to si bude žádat delší ošetření za pomezní čárou.
     
    59
    Při útoku z pravé strany si jeden z domácích chtěl vymodlit pokutový kop, avšak hlavní rozhodčí ho důrazně zvedá ze hřiště.
     
    61
    Podobná situace na druhé straně, avšak s tím rozdílem, že to nebylo v pokutovém území. Dokonce přichází žlutá karta za nafilmovaný pád pro Alexise de Sarta (SIT).
     
    62
    Ošetřený Swers se okamžitě zapojil do ofenzivní akce svého týmu, ale na pravé straně si ho domácí obránce celkem bez problémů pohlídal. Následný útok N'Dongaly končí rohovým kopem.
     
    63
    Velmi záhy po zahrání rohu se míč ocitá až u domácího brankáře. Tohle rozhodně nebyla zrovna nejlépe rozehraná standardka Sportingu Charleroi.
     
    64
    Nyní to sice vypadalo nadějněji, avšak po přihrávce od N'Dongaly si Ninis špatně zpracoval míč a nedokázal ani vystřelit. Včas se u něj totiž zjevila hned trojice hráčů.
     
    64
    Na druhé straně se hezky uvolnil Swers, nicméně poté zvolil hodně uspěchanou střelu ze čtyřiceti metrů, kterou poslal míč hodně vedle brány.
     
    66
    Střídání v týmu Sint-Truiden VV: ze hřiště odchází Allan, přichází Boli.
     
    67
    Výborně kopnutý rohový kop prodlužovali domácí na zadní tyč, kde se v souboji ocitl Perbert. Útočník Charleroi byl bráněn hodně důrazně a možná i za hranicí pravidel, ale penalta se nepíská.
     
    68
    Střídání v týmu Sint-Truiden VV: ze hřiště odchází Swers, přichází de Norre.
     
    69
    Sint-Truiden právě vstřelil branku!
    Hosté zničehonic vyrovnávají! Rozehrání standardní situace z blízkosti rohového praporku obstaral Alexis de Sart, jenž poslal výborný míč na přední tyč, kam si seběhl SASCHA KOTYSCH a ten hlavou usměrnil míč mimo dosah domácího brankáře.
    69. Sascha KOTYSCH - 1:1
     
    70
    Za zbytečný faul na pravé straně je Cristian Cuevas (SIT) potrestán kartónkem žluté barvy.
     
    71
    Domácí fanoušci se sice hodně zlobí, neboť chtěli penaltu, avšak hlavní rozhodčí je neoblomný a navíc dává Marinosovi (CHL) žlutou kartu za nafilmovaný pád.
     
    72
    Sint-Truiden rozehrál míč k půlící čáře, avšak velmi záhy o kulatý nesmysl přišel. Domácí se jakožto favorit zápasu snaží o vstřelení branky.
     
    74
    Ani jednomu z týmů se nyní nedaří proniknout hlouběji na polovinu soupeře. Nyní se o to budou pokoušet domácí, kteří budou zahrávat volný kop.
     
    75
    Střídání v týmu Sporting Charleroi: ze hřiště odchází N'dongala, přichází Pollet.
     
    76
    Domácím se vůbec nepovedla rozehrávka volného kopu, který byl odvrácen hned prvním bránícím hráčem Sint-Truidenu. Z hlediště se ozývají nespokojení fanoušci.
     
    77
    Střídající Pollet se hned po svém příchodu na hřiště aktivně zapojil do hry a vybojoval pro svůj celek rohový kop. Ten byl nejprve nedůrazně odhlavičkován, ale po chvíli se míč dostal až k polovině hřiště.
     
    79
    Sportingu to opravdu nejde. Další neúspěšná akce a na lavičce hostujícího celku se chystá poslední střídání.
     
    80
    Střídání v týmu Sint-Truiden VV: ze hřiště odchází Hendickx, přichází Angban.
     
    80
    Po vysokém nákopu prodloužil Proschwitz míč k nabíhajícímu si Gerkensovi, který se mohl stát hvězdou večera! Jeho bombu z první ale Penneteau dokázal vyrazit!
     
    82
    Střídání v týmu Sporting Charleroi: ze hřiště odchází Baby, přichází Tainmont.
     
    83
    Místo snahy o rozhodnutí zápasu se domácí opět musejí bránit. Aktivní Sint-Truiden je totiž v posledních minutách o něco pohyblivější a je u každého míče rychleji.
     
    84
    Ojedinělá ofenzivní akce domácích končí podklouznutím Jérémyho Perberta. Tohle je opravdu zmar.
     
    85
    Tohle už vypadalo nadějněji. Ninis táhl útok do otevřenější obrany a dokázal na pravé straně šestnáctky najít Marinose. Jeho střela baly sražena.
     
    86
    Z rohového kopu Charleroi nic nebylo, avšak po další akci přichází znovu možnost v podobě standardní situace stejného typu.
     
    87
    Ani z dalšího rohu nedošlo k ohrožení Dutoitovy brány. Následně byl Victorien Angban poměrně hodně rozhořčen, ale i přesto je zrovna mu pískán útočný faul.
     
    89
    Ani jeden z dvou posledních centrovaných míčů do pokutového území Sint-Truidenu nenašel někoho z domácích. Míč je v náruči Dutoita.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem tři minuty.
     
    90+2
    Již více než minuta a půl z nastavení je fuč. Centr z levé strany si ve vzduchu bez problémů stáhl William Dutoit.
     
    90+3
    Zřejmě poslední akce Sportingu Charleroi v tomto zápase končí na nepovedené přihrávce na Tainmonta. Ten se od svého příchodu na hřiště téměř nedostal do hry.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Nakonec se sice ještě zahrával volný kop, ale ten skončil jen útočným faulem na brankáře Dutoita. Hlavní rozhodčí tedy ukončuje dnešní utkání a na hlavy domácích hráčů se snáší pískot. Charleroit se sice hned na začátku druhé půle dostalo do vedení zásluhou Babyho, avšak v 69. minutě udeřil hostující Kotysch a to byla také poslední branka zápasu. Oba týmy tak mají ve skupině o Evropskou ligu druhou remízu.
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, u dalších on-line přenosů nashledanou. (22:35:12)

    Lukáš Podleśny

    Branky: 47. Baby – 69. Kotysch

    Karty:   71. Marinos (CHL) – 56. Allan (SIT), 61. de Sart (SIT), 70. Cuevas (SIT)


    Sporting Charleroi: Penneteau – Marinos, Willems, Martos, N'Ganga – Baby (82. Tainmont), Benavente, Saglik (46. Ninis), Marcq – Perbet, N'dongala (75. Pollet)
    Náhradníci: Mandanda – Tainmont, Pollet, Diandy, Mata, Dessoleil, Ninis

    Sint-Truiden VV: Dutoit – Bagayoko, Erichot, Kotysch, Cuevas – Hendrickx (80. Angban), de Sart, Gerkens, Allan (66. Boli) – Swers (68. de Norre) – Proschwitz
    Náhradníci: de Winter – de Norre, Tchité, Boli, Nirisarike, Fernandes, Angban

    Rozhodčí: Vanbecelaere – Conotte, Lescalier
    bahis siteleri