Leverkusen – Frankfurt 3:0 (kon.) | Augsburg – Stuttgart 1:0 (kon.) | W. Brémy – Wolfsburg 3:2 (kon.)
Hoffenheim – Hertha 2:1 (kon.) | Darmstadt – Ingolstadt 2:0 (kon.) | Bayern – Schalke 3:0 (kon.)
konec
Werder Brémy
3:2 (1:1)
VfL Wolfsburg
Sobota 16.04.2016, 15:30 • Weserstadion, Bremen • Německá Bundesliga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
     
    89
    Střídání v týmu Werder Bremen: ze hřiště odchází Sambou Yatabaré, přichází Levin Öztunali.
     
    88
    Žlutou kartu dostává Maximilian Arnold (VfL Wolfsburg).
    87. Bas DOST - 3:2
     
    87
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    BAS DOST potvrzuje pověst obávaného střelce a nádhernou hlavičkou vrací Wolfsburg zpět do hry!! Ricardo Rodríguez nádherně odcentroval z levého křídla a uprostřed šestnáctky našel volného Base Dosta, který v blízkosti hranice malého pokutového území umístil míč hlavou přesně do vzdálenějšího pravého horního rohu.
     
    84
    Střídání v týmu Werder Bremen: ze hřiště odchází Claudio Pizarro, přichází Oliver Hüsing.
     
    84
    Žlutou kartu dostává Diego Benaglio (VfL Wolfsburg).
    83. Sambou YATABARÉ - 3:1
     
    83
    Werder právě vstřelil branku!
    SAMBOU YATABARÉ doráží míč do brány z bezprostřední blízkosti a s největší pravděpodobností potápí naděje Wolfsburgu na bodový zisk!! Zlatko Junuzović si na levé straně šestnáctky narazil míč se svým spoluhráčem a poté z ostrého úhlu v blízkosti levé tyče mířil přízemní střelou mezi nohama brankáře Diega Benaglia ke vzdálenější pravé tyči, kde na brankové čáře míč z blízkosti dorazil do brány Sambou Yatabaré.
     
    77
    Žlutou kartu dostává Luiz Gustavo (VfL Wolfsburg).
    75. Naldova pumelice po rozehrání standardní situace.
     
    75
    Naldo se pokusil vyvrátit má slova nádhernou tvrdou střelou ze střední vzdálenosti! Obránce Wolfsburgu se rozeběhl a ze standardní situace napálil míč přímo na bránu, Felix Wiedwald ale vytáhl fantastický zákrok a štiplavou střelu mířící do levého horního rohu brány vyrazil.
     
    72
    Střídání v týmu VfL Wolfsburg: ze hřiště odchází Vieirinha, přichází Daniel Caligiuri.
     
    72
    Střídání v týmu VfL Wolfsburg: ze hřiště odchází Josuha Guilavogui, přichází Max Kruse.
    64. Fin BARTELS - 2:1
     
    64
    Werder právě vstřelil branku!
    FIN BARTELS v prvním poločase orazítkoval tyč, nyní už ale domácí fanoušky Werderu rozradostnil, když krásnou střelou zamířil k levé tyči!! Zlatko Junuzović před šestnáctkou dokázal prosadit v souboji s dvěma protihráči a šajtlí našel v pokutovém území nabíhajícího Fina Bartelse, který jeho krásnou kolmou přihrávku zpracoval za vyřazenou obranou Wolfsburgu a přízemní střelou zamířil přesně k levé tyči.
     
    58
    Střídání v týmu VfL Wolfsburg: ze hřiště odchází Bruno Henrique, přichází Christian Träsch.
     
    54
    Střídání v týmu Werder Bremen: ze hřiště odchází Santiago García, přichází Janek Sternberg.
     
    53
    Hlavní rozhodčí Wolfgang Stark zamířil k lavičce Wolfsburgu a hostujícího trenéra poslal na tribunu.
     
    51
    Felix Wiedwald se nenechal zaskočit nebezpečným centrem Wolfsburgu z levého křídla, který se nepříjemně stáčel ke vzdálenější pravé tyči, a míč vyrazil mimo!
     
    47
    Nedorozumění v obraně Wolfsburgu málem znamenalo druhý gól v hostující síti, jenže brankář Diego Benaglio situaci skvěle vyhodnotil a před jedním z útočníků Werderu míč ve skluzu odkopl do bezpečí!
     
    38
    Brémy se ocitly v další obrovské šanci, když se na značce pokutového dostaly k přízemní střele, Diego Benaglio ale potřetí v utkání skvěle vyběhl proti zakončujícímu hráčovi a jeho pokus fantastickým zákrokem vyrazil!
    36. Josuha GUILAVOGUI - 1:1
     
    36
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    JOSUHA GUILAVOGUI se prosazuje hlavou a vyrovnává na 1:1!! Wolfsburg na pravé straně rozehrál rohový kop, po kterém se uprostřed šestnáctky dostal k hlavičce Bas Dost, jehož pokusil sice mířil vedle vzdálenější levé tyči, z blízkosti ale jeho zakončení usměrnil pod horní tyč dobíhající Josuha Guilavogui.
     
    35
    Maximilian Arnold parádně odcentroval z pravého křídla a Bas Dost krásně hlavičkoval, jeho pokus ale těsně minul levý horní roh brány! Byla tam teč a následovat bude rohový kop.
    32. Claudio PIZARRO - 1:0
     
    32
    Werder právě vstřelil branku!
    CLAUDIO PIZARRO skóruje a posílá Werder do vedení!! Zkušenému útočníkovi se po přízemní střele zatajil dech, míč se ale nakonec od levé tyče odrazil do brány a fanoušci Werderu mohli oslavovat.
     
    31
    Žlutou kartu dostává Vieirinha (VfL Wolfsburg).
     
    31
    Vieirinha fauloval v pokutovém území Zlatka Junuzoviće a Werder bude po sérii dvou obrovských šancí zahrávat pokutový kop!
     
    30
    Fin Bartels se vzápětí ocitl v další skvěle šanci, střelou z ostrého úhlu ale vybíhajícího brankáře Diega Benaglia nepřekonal! Brankář Wolfsburgu opět skvěle vyběhl ze své brány.
    29. Fin Bartels se uvolnil a poté téměř dokonale zakončil.
     
    29
    Fin Bartels se krásnou zasekávačkou na levé straně pokutového území zbavil obránce Wolfsburgu a napřáhl k nádherné technické střele, která se od vzdálenější pravé tyči odrazila zpět do hry! Claudi Pizarro se vzápětí dostal v blízkosti značky pokutového kopu k dorážce, jeho pokus ale zamířil nad.
     
    26
    Žlutou kartu dostává Santiago García (Werder Bremen).
    19. Florian Grillitsch (BRM) se ocitl v první velká příležitosti.
     
    19
    Florian Grillitsch dostal krásnou přihrávku za obranu a na levé straně šestnáctky se ocitl v první velké brankové příležitosti, jeho následnou přízemní střelu ale po skvělém výběhu pravou nohou vyrazil brankář Diego Benaglio, který zachránil svůj tým od první inkasované branky!
     
    17
    Žlutou kartu dostává André Schürrle (VfL Wolfsburg).

    Tomáš Reiner

    Branky: 32. C. Pizarro (pen.), 64. Bartels (Junuzović), 83. S. Yatabaré (Junuzović) – 36. Guilavogui (Dost), 87. Dost (Ricardo Rodríguez)

    Karty:   26. Santiago García (BRM) – 17. Schürrle (WOF), 31. Vieirinha (WOF), 77. Gustavo (WOF), 84. Benaglio (WOF), 88. Arnold (WOF)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 9:2. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 3:6. Fauly: 16:15.
    Werder Brémy: Wiedwald – Gebre Selassie, Gálvez, Vestergaard, Santiago García (54. Sternberg) – Grillitsch – S. Yatabaré (89. Öztunali), Fritz, Junuzović, Bartels – C. Pizarro (84. Hüsing).
    Náhradníci: Tremmel – Sternberg, Hüsing, U. Garcia, Öztunali, Kleinheisler, Ujah.

    VfL Wolfsburg: Benaglio – Vieirinha (72. D. Caligiuri), Naldo, Knoche, Ricardo Rodríguez – Guilavogui (72. M. Kruse), Gustavo – Bruno Henrique (58. Träsch), Arnold, Schürrle – Dost.
    Náhradníci: Casteels – Träsch, Schäfer, D. Caligiuri, Seguin, Putaro, M. Kruse.

    Rozhodčí: Wolfgang Stark. Asistenti: Mike Pickel, Martin Petersen. Čtvrtý rozhodčí: Christian Fischer
    bahis siteleri