PSG – Caen 6:0 (kon.) | Troyes – Remeš 2:1 (kon.) | Bordeaux – Angers 1:3 (kon.)
Lorient – Toulouse 1:1 (kon.) | GFC Ajaccio – Lille 2:4 (kon.) | Bastia – Saint-Étienne 0:1 (kon.)
konec
Paris Saint-Germain
6:0 (2:0)
SM Caen
Sobota 16.04.2016, 17:00 • Parc des Princes (kapacita 48 712), Paříž • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 34. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Zdravím všechny fotbalové fanoušky. Francouzská Ligue 1 má na programu 34. kolo a my budeme sledovat duel mezi PSG a Caen. Favoritem tohoto zápasu je domácí celek.
     
    Paris Saint-Germain
    Domácí si už s velkým předstihem zajistili mistrovský titul a sezonu už tak pouze dohrávají. Na svém kontě má celek PSG zatím 83 bodů a před druhým Lyonem má náskok 27 bodů. Naposledy hrál celek z Paříže na hřišti Guingampu, kde i v hodně pozměněné sestavě vyhrál 2:0.

    SM Caen
    Hostující celek má na svém kontě 46 bodů a nachází se na deváté pozici. Hosté tedy nemají pohárové, ale ani sestupové starosti, takže mohou sezonu dohrát v klidu. Z posledních čtyř zápasů hosté třikrát prohráli a jednou vyhráli, když přehráli poslední Troyes.
     
    Poslední vzájemné zápasy

    Caen – PSG 0:3
    PSG – Caen 2:2
    Caen – PSG 0:2
    Caen – PSG 2:2
    PSG – Caen 4:2
     
    Úvodní sestavy:

    Paris Saint-Germain: Sirigu – van der Wiel, Marquinhos, Kimpembe, Kurzawa – Di María, Stambouli, Matuidi – Moura, Ibrahimović (C), Cavani.
    Náhradníci: Trapp – Maxwell, Aurier, Rimane, Ongenda, Taufflieb, D'Almeida.

    SM Caen: Vercoutre – D. Appiah, Yahia, Adéoti, Seube (C), Bessat – Rodelin, Delaplace, Leborgne, Ntibazonkiza – N'Kololo.
    Náhradníci: Reulet – Le Joncour, Diomandé, Makengo, Féret, Louis, Bazile.

    Rozhodčí: Varela – Benech, Saint Cricq Lompre.
    Panoramatický pohled na dějiště dnešního utkání - pařížský Park princů je připraven!

     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Jdeme na to! Rozehrávky se ujali domácí v tmavěmodrém, Caen hraje v bílých dresech. U míče zadáci PSG, konkrétně Kimpembe.
     
    1
    Marquinhosův nákop zpracoval Lucas Moura pouze pro hostujícího kapitána Seubeho, nicméně Pařížané se hned dostali zpět k míči.
     
    2
    Domácí hráči drží míč pod kontrolou a pomaličku se posunují vpřed. Nemají však kam spěchat a proto Kurzawa zvolil rozvážnou cestu a sehrál zpět na Sirigua.
     
    3
    Akci Caen zastavil ofsajd N'Kolola, svěřenci Laurenta Blanca vyráží dopředu.
     
    4
    Matuidi rozehrál rychlý útok PSG a našel napravo rozběhlého Lucase Mouru. Ten odcentroval, ale nikoho ze spoluhráčů před bránou nenašel.
     
    5
    Na druhé straně ke střele napřáhl Appiah, ale střelou z dost uctivé vzdálenosti našel jen náruč Sirigua. Italský strážce domácí svatyně pak vrátil míč do hry.
     
    6
    Hostující Stade Malherbe se pomalu prokousává vpřed po pravé straně. Kombinaci po vhazování Appiaha ale zastavila domácí defenziva a už je míč zase pod kontrolou Presnela Kimpembeho.
     
    7
    Aktivní Appiah se dostal k centru zprava, ale přetáhl jej a míč skončil až daleko za bránou Paříže. Marquinhos zakládá rozehrávku domácího celku.
     
    8
    Na place zůstal ležet záložník Caen Delaplace, k zemi se poroučel po souboji s Kurzawou. Sudí Varela proto odpískal a hráč Caen se neohotně zvedá na nohy.
     
    9
    Hosté sportovně odevzdali balon domácím a pokračujeme, u míče je Salvatore Sirigu.
     
    10
    N'Kololo narazil do Presnela Kimpembeho, domácí vyráží vpřed. Cavani zakombinoval s Matuidim, ale nakonec z toho nevzešlo vůbec nic.
     
    11
    Na druhou stranu se vrhl Ntibazonkiza, ale v souboji s přesilou obránců neuspěl a Marquinhos míč sebral. Zlatan Ibrahimović se stáhl na střed a rozehrává.
     
    11
    Domácí trochu zaváhali, ale Blaise Matuidi se dobře vrátil a zastavil útok Caen. Na druhou stranu vyráží domácí.
     
    12
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Domácí tým se dostává do vedení! Protiútok táhl středem Benjamin Stambouli, jehož první nahrávku zastavila obrana Caen. Di María ale míč znovu získal a sklepl jej na ZLATANA IBRAHIMOVIĆE, který svou typickou bombou z dálky prostřelil Vercoutra – 1:0!
    12. Zlatan IBRAHIMOVIĆ - 1:0
     
    13
    Po rohovém kopu na druhé straně zahrozili hosté, ale všechno nakonec rezultovalo jen nepřesnou ránou, po které míč prolétl kolem pravé tyče.
     
    15
    Akci hostujícího SM táhl po levé straně Ntibazonkoza. Na zadní tyči se do zakončení dostal Rodelin a jen o chloupek minul vzdálenější tyč! Teď měli borci v modrém veliké štěstí!
     
    17
    Domácí jsou jako opaření! Profesorským přístupem si zavařil Gregory van der Wiel a z celé akce po výtečné Delaplaceho práci těžil Appiah, jenž ale minul Sirigovu svatyni.
     
    18
    Ntibazonkiza po kooperaci s Appiahem proběhl až do vápna, ale nedokázal zakončit lépe než asi 2 metry vedle levé tyče domácí pokladnice. Každopádně hosté se zatím prezentují sympatickým výkonem!
     
    19
    Appiah spěchal vpřed s dalším nášupem, ale tentokráte domácí obrana dobře zapracovala. Ze země se s bolestnou grimasou pomalu zvedá Ntibazonkiza.
     
    20
    Vercoutre uklidnil situaci po průniku Lucase Moury, u balonu jsou ale Stambouli a Blaise Matuidi. Domácí tým pomalu zvyšuje obrátky.
     
    21
    Hosté sehráli zpět až k Vercoutremu, nicméně po pasu di Maríi táhne akci Ibrahimović. Byla z toho veliká šance Cavaniho, který se dostal k hlavičce z bezprostřední blízkosti po centru Matuidiho, ale Vercoutre byl na svém místě a podruhé zatím nekapituloval!
     
    23
    Blaise Matuidi byl znovu v akci, vysunul Cavaniho. Ten se ale utopil ve vlastním nápadu a o míč přišel. Na druhé straně zastavil akci Caen dvojblok Marquinhos, van der Wiel.
     
    24
    Po lahodné patičce Zlatana Ibrahimoviće byl za vápnem faulován Stambouli, je z toho přímý kop z výtečné pozice!
     
    25
    Exekuce přímého kopu se překvapivě ujal Edinson Cavani, ale svým pokusem jen nastřelil zeď bílých dresů. Hosté rozehrávají odzadu.
     
    26
    Po chybě v rozehře se k balonu dostal Zlatan, ale nesobecky ještě vybídl nalevo volného Cavaniho. Ten se rozhodl dloubnout míč přes Vercoutra, ale podebral kulatý nesmysl moc a bránu přehodil!
    26. Šance Edinsona Cavaniho
     
    27
    Fofrnický Lucas se po souboji s obranou Caen ocitl na zemi a při pokusu udržet balon a vstát si vypomohl faulem, Vercoutre uvede míč do hry.
     
    28
    Nepřesný pas di Maríi zahnal Lucase mimo hrací plochu a brazilský šikula se zase ocitl na trávníku Parku princů. Rychle se ale zvedl a je připraven pokračovat v akci.
     
    28
    Ángel di María posunul míč na Zlatana, jehož ránu srazil na roh obránce Jordan Leborgne. Vypadá to, že si při bránění ublížil, jelikož zůstává ležet na trávníku a nevypadá to s ním zrovna růžově.
     
    29
    Už se ale bude pokračovat, di María rozehraje rohový kop. Ve vápně je spousta hráčů Paříže...
     
    30
    Cavani si ale v souboji se svým strážcem pomohl doslova zápasnickým chvatem a logicky se proto píská proti PSG.
     
    31
    Kimpembe dobrou poziční hrou zastavil akci Caen, vzápětí se ale v souboji s Rodelinem provinil faulem Blaise Matuidi. Mezitím se na hrací plochu navrátil ošetřený Leborgne.
     
    33
    Jordan Adéoti se stal obětí útočného faulu Zlatana Ibrahimoviće a balon se po krátké chvilce zase vrátil až k brankáři Siriguovi.
     
    34
    Paříž pokračuje v akci směrem vpřed, ale obrana Caen zůstává kompaktní a nepouští soupeře do větších šancí.
     
    35
    Lucas Moura rozehraje rohový kop. A povedlo se mu to skvěle, křídelník Paříže našel před bránou nehlídaného krajana Marquinhose, jehož hlavička mířila o pár decimetrů nad!
     
    37
    Di María neuspěl v souboji dvou jedenáctek proti Bessatovi, ale nakonec se znovu dostal k míči a posunul jej na Zlatana. Švédský forvard vybídl bochánkem k zakončení Matuidiho, jehož střelu vyrazil Vercoutre!
    37. Matuidiho ránu po dloubáčku Zlatana vyrazil Vercoutre
     
    38
    Zase si míč naváděl Ibrahimović, tentokráte se mu ale příliš nevedlo a jeho zakončení skončilo vedle brány.
     
    39
    Perfektním dlouhým pasem se zaskvěl Kimpembe, ale Cavani si s balonem nepotykal a z veliké šance nic není, uruguayský forvard mířil pouze do boční sitě...
     
    40
    Hra je opět přerušena, tentokráte ze hřiště odkulhal domácí hráč. Konkrétně je to Lucas Moura, který je teď v péči zdravotníku pařížského velkoklubu.
     
    42
    Pokračujeme ve hře, útok hostí ale dlouho netrval a u balonu je Matiudi. Ten o míč přišel a ztečovaná rána Ntibazonkizy znamená, že uvidíme roh Caen.
     
    43
    Ohromná příležitost po rohovém kopu! Bessatův centr se snesl přesně pro N'Kolola, jehož hlavičku na brankové čáře zastavil Benjamin Stambouli!
    43. Hlavičku N'Kolola zastavil na brankové čáře Stambouli
     
    44
    N'Kololo teď posunul ve vápně na Ntibazonkizu, jehož ránu do horní části brány vyrazil skvělým zákrokem Sirigu!
    44. Šance Saïdiho Ntibazonkizy
     
    45
    No, na konci poločasu se nám to začíná trochu „zvrhávat“, šance střídá šanci a sledujeme perfektní podívanou! Teď se ale hra malinko zklidnila, Stambouli hraje s di Maríou a navrátilcem Lucasem.
     
    45+1
    Uvidíme dvě minutky navíc, přesně tolik nastavil sudí Varela nad rámec prvních 45 minut.
     
    45+2
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Po parádní kombinaci dostal míč ve vápně populární „Ibra“ a když už se zdálo, že se vyhnal ze střelecké pozice, zvedl hlavu a našel přesně BLAISE MATUIDIHO, jehož bomba z nějakých 12 metrů uzavřela první půli – 2:0!
    45+2. Blaise MATUIDI - 2:0
     
    45+2
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    První poločas je tedy za námi a nutno říci, že sledujeme fantastickou podívanou! Do kabin se jde za stavu 2:0 pro Paříž, ale výsledek mohl vypadat klidně úplně jinak, protože i Caen mělo své šance. Zatím je to ale dvoubrankové vedení domácího týmu, které zajistil ve 12. minutě Zlatan Ibrahimović a ve 45+2. minutě přidal druhý gól Blaise Matuidi.

    Druhý poločas začně cca. v 18:02.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Do druhé půle uvedli balon hostující fotbalisté, zatím pokračujeme beze změn v sestavách.
     
    46
    První zákrok druhého poločasu si připsal Sirigu, ale moc se u toho nezapotil. Po akrobatické fintě Kurzawy pokračují v akci domácí hráči.
     
    47
    Ibrahimović a Cavani vytvořili pozici pro na hraně ofsajdu stojícího Ángela di Maríu, jeho centr ale Lucas nedokázal přetavit v nic zásadního. Pokračovat můžou hosté.
     
    48
    Bessatův přímý kop rozehraný takřka z postranní čáry dokázal hlavou usměrnit Alaeddine Yahia, bohužel pro Caen ale mířil přímo do rukavic Slavatora Sirigua.
     
    49
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Zlatan se prodral po pravé straně a posunul do vápna na Matuidiho, jenž tváří v tvář Vercoutremu nezazmatkoval a ještě předložil před prázdnou bránu EDINSONU CAVANIMU, který svou třetí tutovku konečně přetavil v gól – 3:0!
    49. Edinson CAVANI - 3:0
     
    50
    Lucasovy technické finesky zastavil celkem nevybíravým zákrokem dobře se navrátivší N'Kololo. Bessat pokračuje v útočení. Jeho centr ale sebral Marquinhos.
     
    52
    Ronny Rodelin se rozhlédl a z dálky vyslal tvrdou ránu směrem na domácí svatyni. Mířil však příliš vysoko a Siriguovo čisté konto neohrozil.
     
    52
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Zlatan Ibrahimović hlavičkou vysunul do úniku fofrníka ÁNGELA DI MARÍU, který se protáhl mezi beky a z hranice vápna famózním lobem přehodil Vercoutreho – 4:0!
    52. Ángel Di María - 4:0
     
    53
    Střídání v týmu SM Caen: ze hřiště odchází Saïdi Ntibazonkiza, přichází Hervé Bazile.
     
    54
    Matudiho centr poslal na bránu hlavičkou nepříliš vysoký Lucas Moura a taky to podle toho vypadalo, Brazilcův pokus mířil mimo.
     
    55
    Po rohovém kopu se k zakončení dostal Delaplace, ale jeho rána neměla potřebné parametry a míč se mezi tyče nevešel.
     
    56
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Layvin Kurzawa nastartoval nalevo rychlé nohy a z první odcentroval do vápna, kde si míč našel ZLATAN IBRAHIMOVIĆ a taktéž z první provedl precizní úklid k tyči – 5:0!
    56. Zlatan IBRAHIMOVIĆ - 5:0
     
    58
    Appiahův centr nepřinesl žádné nebezpečí a Bazileho rána z dálky už vůbec ne, Sirigu stále drží čistý štít.
     
    59
    Kimpembe chybnou nahrávkou odevzdal míč Delaplacemu, ale ten po úniku nahrával pouze do zámezí, Pařížané tak pokračují s balonem ve své moci.
     
    60
    Stala se neuvěřitelná věc, Ibrahimovićovi se nepovedl první dotek! Tato drobná chybička Švéda stála PSG míč, ale Caen je pod nátlakem dobře napadajících hráčů v modrém.
     
    62
    Po souboji se Zlatanem se k zemi poroučel obránce Alaeddine Yahia, ale ve hře se pokračuje dál. Teď už to ale neplatí, Bessat se vystavil do ofsajdu.
     
    63
    Ve vzduchu visel 6. gól PSG! Ani rychlonohý di María ale nedokázal dostihnout balon dříve než vyběhnuvší Vercoutre, který tentokráte odolal výpadu domácích borců.
     
    64
    Ibrahimović protančil obranou Caen jako slalomovou dráhou, ale na jeho kouzla nedokázal navázat Cavani, který o míč přišel. U míče už jsou zadáci Paříže.
     
    65
    Po di Maríově kolmici se Zlatanovi dostalo trochu více prostoru, než by asi z pohledu bránícího týmu bylo zdrávo, a dlouhán v barvách PSG toho málem využil, když technickým lobem málem zaskočil Vercoutra!
    65. Zlatanův povedený pokus o přehození Vercoutra
     
    65
    Střídání v týmu SM Caen: ze hřiště odchází Jordan N'Kololo, přichází Julien Féret.
     
    66
    Ronny Rodelin byl faulován a uvidíme přímý kop hostů. Nejdříve ale Paříž střídá...
     
    67
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain: ze hřiště odchází Ángel Di María, přichází Hervin Ongenda.
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain: ze hřiště odchází Blaise Matuidi, přichází Maxwell.
     
    68
    Leborgne se ujal exekuce přímého kopu a pěknou střelou přes zeď zaměstnal Sirigua, ten si ale poradil a míč dokázal vyrazit!
    68. Leborgneho rána z přímého kopu
     
    69
    A právě Leborgne zůstal po souboji s Cavanim ležet na trávníku, Caen tak má k dispozici další standardku, nyní to je pozice na pravé straně.
     
    70
    Bazileho centr ale bez problémů zkrotil Sirigu, na druhou stranu už vyráží Nizozemec van der Wiel.
     
    70
    A právě Gregory van der Wiel předložil zprava dobrý přízemní centr, načež Ibrahimovićovi nechybělo mnoho k dosažení míče a pravděpodobně i k dokonání hattricku!
     
    71
    Domácí zadáci si vyměňují míč a drží hru pod kontrolou, nepouští hosty do žádné nadějněhší pozice.
     
    72
    Maxwell vysunul vpřed Lucase, jehož nahrávka zprava do středu hřiště nalezla všudypřítomného Ibru! Jeho rána z první ale nepatří mezi ty, které by si Zlatan nechal zarámovat, míč skončil až na tribuně za bránou Caen...
    72. Ibrahimovićovo ne zcela vydařené zakončení
     
    73
    Po spolupráci s Kurzawou se na zemi ocitl Hervin Ongenda a domácí celek tak zůstává u balonu. Marquinhosova kolmice ale neprošla.
     
    74
    Rodelin však nyní pouze odevzdal míč domácím. Ti ale u balonu dlouho nevydrželi a Bazile posunoval do vápna na nabíhajícího Rodelina, kterému však pár kroků chybělo... Pro míč si tedy v pohodě vyklouzal Sirigu.
     
    75
    Kimpembe si nedělal hlavu s dotírajícím soupeřem a poslal zpětnou náhru na Sirigua, který okamžitě předal dál. Posléze kombinovali na středu Maxwell a Ongenda, ani jejich snaha ale neznamená další posun skóre.
     
    76
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Marquinhos ve veliké pohodě posunul na Stambouliho, který předal na střed na Ongendu. Hervin Ongenda si nalevo všiml Cavaniho, který z první adresoval míč před bránu a MAXWELL završil půltucet gólů Paříže – 6:0!
    76. MAXWELL - 6:0
     
    78
    Zhruba čtvrt hodinky před koncem tak nemůže být sebemenších pochyb o tom, jak se dnes budou dělit body. Snaha hostí o jakýkoli útok je prakticky okamžitě zažehnána a naopak ofenziva PSG přináší doslova smrtící akce.
     
    79
    Zlatan napravo posunul míč na van der Wiela, jehož bomba se od tyče odrazila do vápna. Tam míč našel Layvin Kurzawa, ale neseřídil mířidla a minul bránu!
    79. Kurzavova nepřesná dorážka po van der Wielově ráně do tyče
     
    80
    Po ojedinělém vápadu bílých dresů stáhl Bessatův centr Sirigu a vpřed už se zase valí tmavěmodrá vlna.
     
    81
    Bessat obětavě vybojoval míč pro Leborgneho, jenž byl ale zastaven povedeným skluzem Kimpembeho. Budeme střídat.
     
    81
    Střídání v týmu SM Caen: ze hřiště odchází Jonathan Delaplace, přichází Jean-Victor Makengo.
     
    82
    Vercoutre nemá komu rozehrát, takže to musí zkusit dlouhým nákopem na půlku Paříže. Nakonec se k míči dostal Rodelin, ale jeho centr skončil u Sirigua.
     
    83
    Jordan Adéoti fauloval Ibrahimoviće a domácí týmzase útočí. Tentokráte ale ani Cavani a po něm ani Zlatan Ibrahimović neuspěli.
     
    84
    Lucas vysunul napravo nabíhajícího Ongendu a sám se jal pokračovat v pohybu do vápna. Ongenda adresoval centr právě do míst, kde se Lucas Moura vyskytoval, ale hlavička brazilského šikuly mířila moc vysoko!
    84. Lucasova hlavička po centru Ongendy šla nad bránu
     
    85
    Hervé Bazile byl zastaven přesiolou obránců a na druhé straně vyráží na zteč Lucas Moura.
     
    86
    A Lucas to dotáhl až skoro ke gólu! Zrychlil a prohnal se kolem dvou beků a z úhlu zakončoval, ale Vercoutre byl připraven na bližší tyči a vyrazil na roh!
    86. Po sólu Lucase míč s námahou vyrazil Vercoutre
     
    87
    První roh se stal kořistí Féreta, který odvrátil míč na další rohový kop. Mezitím bude ale Paříž střídat.
     
    87
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain: ze hřiště odchází Gregory van der Wiel, přichází Thimotee Taufflieb.
     
    88
    Ani druhý rohový kop úspěch neslavil, Pařížané tak stále vedou 6:0. Maxwell má míč v moci a zapojil do hry nového muže na trávníku Taufflieba.
     
    89
    Lucas zavezl míč do míst okolo vápna, ale Cavani o balon přišel a vpřed jdou hosté. Bazile zkusil štěstí, ale Kimpembe jeho ránu dobře zablokoval.
     
    90
    Zlatan ukázal, že stále umí! Několika pěknými stahovačkami a podobnými fintami protancoval skrz obranu Caen, ale vzápětí se provinil nedovoleným zákrokem.
     
    90+1
    Stejně jako v prvním poločase uvidíme i nyní dvouminutové nastavení.
     
    90+1
    Menší kuriozotka teď zastavila hru – na place se totiž objevil druhý balon. Vše je ale rychle vyřešeno a pokračujeme v akci.
     
    90+2
    Sirigu se vrhl pod nohy vlastního spoluhráče Layvina Kurzawy a následně oba s úsměvem vstali a není divu – zápas končí vysokou výhrou jejich týmu.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    Zápas je u konce, PSG si po vyřazení z Ligy mistrů aspoň trošku spravilo chuť a před zraky vlastních fandů zničilo Caen vysoko 6:0.

    Ve druhé půli přidali domácí 4 góly – ve 49. minutě to byl Edinson Cavani, následně hned v 52. přidal další zásah Ángel di María a v 56. minutě završil bleskovou sedmiminutovku Pařížanů Zlatan Ibrahimović. Vysokou výhru pak v 76. minutě potvrdil střídající Maxwell.
     
    Držení míče: 69 % : 31 %.
    Střely na branku: 10:7. Střely mimo: 9:5. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 11:8.
     
    To je ode mě pro tuto chvíli vše, děkuji za pozornost! Přeji příjemný zbytek sobotního večera a těším se zase někdy u onlajnů na počtenou! (18:58:39)

    Michal Konvalina

    Branky: 12. Ibrahimović (Di María), 45+2. Matuidi (Ibrahimović), 49. Cavani (Matuidi), 52. Di María (Ibrahimović), 56. Ibrahimović (Kurzawa), 76. Maxwell (Cavani)


    Držení míče: 69 % : 31 %.
    Střely na branku: 10:7. Střely mimo: 9:5. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 11:8.
    Paris Saint-Germain: Sirigu – van der Wiel (87. Taufflieb), Marquinhos, Kimpembe, Kurzawa – Di María (67. Ongenda), Stambouli, Matuidi (67. Maxwell) – Moura, Ibrahimović (C), Cavani.
    Náhradníci: Trapp – Maxwell, Aurier, Rimane, Ongenda, Taufflieb, D'Almeida.

    SM Caen: Vercoutre – D. Appiah, Yahia, Adéoti, Seube (C), Bessat – Rodelin, Delaplace (81. Makengo), Leborgne, Ntibazonkiza (53. Bazile) – N'Kololo (65. Féret).
    Náhradníci: Reulet – Le Joncour, Diomandé, Makengo, Féret, Louis, Bazile.

    Rozhodčí: Varela – Benech, Saint Cricq Lompre
    bahis siteleri