Bologna – Turín 0:1 (kon.) | Carpi FC – Janov 4:1 (kon.) | Inter – Neapol 2:0 (kon.)
konec
Carpi FC 1909
4:1 (2:1)
Janov CFC
Sobota 16.04.2016, 18:00 • Stadio Alberto Braglia, Modena • Italská Serie A • 33. kolo
Předzápasové kurzy
    86. Stefano SABELLI - 4:1
     
    86
    Carpi právě vstřelilo branku! Domácí celek navíc v závěru dnešního utkání přidává svou čtvrtou branku a o vítězi je již definitivně rozhodnuto! Na pravé straně se dokázal uvolnit Letizia, který poslal centr před branku. Míč se odrazil přímo na nohu střídajícího STEFANA SABELLIHO, který dopravil míč do sítě!
    49. Lorenzo PASCIUTI - 3:1
     
    49
    Carpi právě vstřelilo branku! Hned na začátku druhého poločasu navíc domácí celek přidává svou třetí branku a výrazně se přibližuje důležitému vítězství! Gólovou akci táhl po levé straně Antonio Di Gaudio, který zatáhl míč až do vápna a přesnou přihrávkou oslovil LORENZA PASCIUTIHO, který svou přízemní střelu nasměroval tak, že na ní brankář Lamanna nedosáhl!
    45+5. Lorenzo LOLLO - 2:1
     
    45+5
    Carpi právě vstřelilo branku! Tak, Carpi závěr zápasu vychází na jedničku a během necelé minuty domácí celek otáčí skóre zápasu! Z pravé strany poslal do vápna ideální centr Pasciuti, který našel hlavu LORENZA LOLLA, který otáčí skóre zápasu!
    45+4. Antonio Di Gaudio - 1:1
     
    45+4
    Carpi právě vstřelilo branku! A Carpi v poslední nastavené minutě první poločasu srovnává na 1:1! Mbakogu dostal na pravou stranu povedenou přihrávku od Di Gaudia, dokázal udržet míč před Ansaldim a následně našel ve vápně právě ANTONIA DI GAUDIA, který krásnou trefou srovnává na 1:1!
    34. Leonardo PAVOLETTI - 0:1
     
    34
    Janov právě vstřelil branku!
    A máme zde úvodní branku dnešního utkání, kterou se hostující Janov dostává do vedení! Džemaili dostal do vápna přetažený centr, který si však v levé části dokázal zpracovat, rozhlédl se a předložil míč LEONARDO PAVOLETTIMU, který poslal míč pod břevno a otevřel skóre dnešního zápasu!

    Jan Havlovic

    Branky: 45+4. Di Gaudio (Mbakogu), 45+5. Lollo (Pasciuti), 49. Pasciuti (Di Gaudio), 86. Sabelli – 34. Pavoletti (Džemaili)

    Karty:   22. Gagliolo (CAR), 42. Lollo (CAR), 53. F. Poli (CAR), 67. Mbakogu (CAR) – 25. Izzo (JAN)   45+1. Izzo (JAN)


    Střely na branku: 11:9. Střely mimo: 4:7. Rohy: 3:7.
    Carpi FC 1909: Belec – Letizia, S. Romagnoli, Gagliolo, F. Poli – Pasciuti, Cofie (79. Crimi), R. Bianco (C), Di Gaudio (61. Sabelli) – Lollo (52. Lasagna) – Mbakogu.
    Náhradníci: Colombi – Sabelli, Zaccardo, Porcari, Lasagna, Verdi, de Guzmán, Crimi, Suagher, Mancosu, Martinho, Daprelà.

    Janov CFC: Lamanna – De Maio (C), Ansaldi, Marchese (76. Capel) – Tachtsidis, Izzo, L. Rigoni (46. Fiamozzi), Džemaili, Laxalt – Cerci (46. Lazović), Pavoletti.
    Náhradníci: An. Donnarumma, Sommariva – Capel, Suso, Ntcham, Lazović, Fiamozzi, Silva, Panico, Matavž, Ghiglione.

    Rozhodčí: Nicola Rizzoli – Tonolini, Stallone (vš. Itálie)
    bahis siteleri