Teplička n. Váhom – R. Sobota 2:1 (kon.) | Nové Mesto n/V – Senec 1:0 (kon.) | L. Mikuláš – Pohronie 4:0 (kon.)
MFK Zvolen – Borčice 1:0 (kon.) | Poprad – Spiš. N. Ves 3:2 (kon.)
konec
FK Poprad
3:2 (1:2)
FK Spišská Nová Ves
sk Sobota 16.04.2016, 19:30 • NTC Poprad • MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:30.
     
    Prajem vám príjemný futbalový podvečer a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu DOXXbet ligy. Skupina o zotrvanie Východ má pred sebou tretie kolo, v ktorom FK Poprad na svojom štadióne privíta FK Spišská Nová Ves. Stretnutie sa začne o 19:30 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    Popradčania vynechali prvé kolo, pretože los vyšiel tak, že Spišská Nová Ves hrala s Tepličkou a Haniska s Rimavskou Sobotou a v skupine je päť tímov. Minulý týždeň popradskí futbalisti cestovali do Hanisky, odkiaľ si priniesli víťazstvo 1:3. Poprad je lídrom skupiny s 34 bodmi a náskokom pred druhou Haniskou v počte šiestich bodov. V klube a aj u fanúšikov však naďalej pretrváva frustrácia s nepostupu do bojov o Fortuna ligu, ktorá tento rok Podtatrancov obišla.

    FK Spišská Nová Ves má na svojom konte momentálne 15 bodov a skóre 18:42 a pred zatiaľ poslednou Rimavskou Sobotou má náskok šesť bodov. Spišská Nová Ves v prvom kole privítala doma Tepličku nad Váhom, ktorej podľahla 1:2. Následne cestovala na Gemer, odkiaľ si však odniesla prehru 3:1 s Rimavskou Sobotou. Spišiaci sú stále však v nádeji na zotrvanie, keďže na Rimavskú Sobotu majú už spomínaný náskok.

    V aktuálnej sezóne bol Poprad vo vzájomných zápasov so Spišskou Novou Vsou stopercentný. Na domácom trávniku 12. septembra zvíťazil 1:0 a vonku 21. novembra takisto rovnakým výsledkom 0:1.

    Na webe Onlajny.eu teda môžete sledovať pokračovanie DOXXbet ligy. Či už súboje o postup do najvyššej súťaže, alebo v tomto prípade zápasy o zotrvanie v druhej lige.
     
    Úvodné zostavy:

    FK Poprad: Malec – Janigloš, Palša (C), Tropp, Kica, Palutka, Peciar, Bilas, Ferenc, Lukáč, Ujčík
    Náhradníci: Huszárik, Streňo, Zápotoka, Gallovič, Šuľa, Biskup

    FK Spišská Nová Ves: Gaborčík – Slejzák, Baranyi, Sedláček (C), Zekucia, Kiššák, Sirko, Baldovský, Kováč, Lipták, Boroš
    Náhradníci: Tököly, Kunzo, Šoltés, Djontu

    Rozhodca: Marsal – Vitko, Ličko.
     
    Hráči vychádzajú zo šatní na ihrisko. Popradskí futbalisti dnes budú hrať v bielych dresoch, futbalisti Spišskej Novej Vsi sa predstavia v belasých dresoch.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Úvodného výkopu stretnutia sa zmocnili hostia, ktorí začínajú vo vlažnom tempe prihrávkami na svojej polovici.
     
    2
    Kamilovi Zekuciovi z tímu hostí sa vyzula kopačka a následne už musel hrať. Hral aj bez kopačky, ale hlavný rozhodca akciu hostí prerušil.
     
    3
    Lipták hľadal centrom z pravej strany niekoho zo svojich spoluhráčov v šestnástke. Popradčania sa ubránili.
     
    5
    Popradskí futbalisti pomaličky rozvíjajú akciu. Palša sa snažil dlhým centrom na hrot nájsť Ujčíka. Obrana hostí si s pokusom domácich poradila.
     
    6
    Do šance sa mohol dostať Boroš, ale popradskí obrancovia ho zastavili pred pokutovým územím.
     
    8
    Baranyi hľadal krížnym centrom na ľavom krídle Kiššáka. Palša sa postavil proti lopte a znemožnil súperovi možnosť na útok.
     
    9
    V týchto minútach prebrali iniciatívu domáci. Zatiaľ si loptu posúvajú na krátke vzdialenosti a pomaličky sa snažia dostať do šance.
     
    9
    Pred pokutovým územím sa lopta dostala k Ujčíkovi, ktorý vypálil tvrdo. Gaborčík podcenil situáciu, strela mu preletela cez ruky a skončila na hornej žrdi!
     
    10
    Aj na opačnej strane sme videli zakončenie. Boroš si pripravil loptu pred šestnástkou a pálil. Strelu zblokoval Palša.
     
    11
    Kiššák prihrávkou poza obranu hľadal vo vápne Boroša, ktorý sa snažil loptu trafiť v sklze. Celú situáciu kontroloval a loptu zachytil brankár Malec.
     
    12
    Séria šancí pre Poprad! Po rohovom kope sa k zakončeniam dostali Janigloš, Tropp a aj Bilas. Dva pokusy skončili na žrdi a a jeden mieril do brankára Gaborčíka!
     
    13
    Zekucia si pripravil loptu pred šestnástkou a pálil. Jeho strela poriadne ponaťahovala brankára Maleca a lopta skončila mimo brány.
     
    14
    Peciar sklzom poslal k zemi Sirka. Hlavný rozhodca pískal faul a dal loptu hosťom.
     
    16
    Kamil Zekucia prenikol po pravej strane ihriska a pálil pravačkou. Lopta skončila na bližšej žrdi!
     
    17
    Bilas poslal center zo štandardky do šestnástky. Na hlavičku skákal Palša, ale Spišiaci mu nedovolili zakončiť.
     
    18
    Popradčania ostali v okolí šestnástky a vypracovali si strelu. Zakončoval spoza vápna Marián Ferenc, no dokázal namieriť len vedľa.
     
    20
    Palša dlhým krížnym centrom hľadal Palutku, ktorý si loptu spracoval, ale vzápätí o ňu aj prišiel.
     
    21
    Bilas hľadal z rohového kopu centrom pri vzdialenejšej žrdi Ujčíka, ktorému však hlavička nevyšla podľa predstáv.
     
    22
    Ujčík sa rútil do prečíslenia s Ferencom a Lukáčom. Celú akciu sa snažil rozhodnúť sám zo stredu, ale nakoniec zlyhal a jeho spoluhráči sa na neho právom nahnevali.
     
    24
    Boroš si zbiehal za obranu po center od spoluhráča. Bol však vo viditeľnej ofsajdovej pozícii a to si rozhodcovia všimli.
     
    25
    Popradčania sa dostali do rýchleho útoku z ľavej strany. K zakončeniu sa dostal Lukáč, ale mieril vedľa.
     
    26
    K strele sa dostal Lipták. Ako ľavý krajný obranca sa ocitol netypicky pred šestnástkou a odtiaľ pálil. Malec sa za loptou naťahoval a nakoniec ju očami vytlačil mimo bránky.
     
    27
    Janigloš sa snažil centrom hľadať v šestnástke Ujčíka. Brankár Gaborčík však vybehol z brány a letiacu loptu zachytil do rúk.
     
    29
    Spišská Nová Ves dáva gól!
    Spišiaci sa dostávajú do vedenia v stretnutí! Hostia si vypracovali akciu po ľavej strane. Lopta sa postupne dostal do šestnástky na kopačku LUKÁŠA KOVÁČA, ktorý si loptu pripravil na pravačku a strelou k ľavej žrdi prekonal Maleca!
     
    31
    Popradčania sa snažia o vyrovnanie stavu. Palutka centroval z pravej strany, ale márne. Loptu zablokoval pred ním stojaci Kiššák.
     
    33
    Futbal zatiaľ nemá nejaký veľký náboj. Navrch nemá ani jeden z tímov. Zdá sa však, že defenzívne činnosti viac zanedbávajú domáci.
     
    35
    Spišiaci istý čas teraz strávili na útočnej polovici a snažili sa dostať do zakončenia. Nevychádzali im však kombinácie.
     
    37
    Sme svedkami prvej žltej karty v stretnutí. Dostáva ju kapitán hostí Karol Sedláček.
     
    38
    Bilas bol aktérom nasledujúcej štandardky. Lopta letela pred bližšiu žrď, kde skákal Tropp, ale loptu netrafil ani jeden z popradských hráčov.
     
    40
    Mário Baldovský sa prezentoval tvrdým projektilom z väčšej vzdialenosti. Jeho delovka mala razanciu, ale letela nad bránu.
     
    41
    Poprad dal gól!
    Podtatranci vyrovnávajú stav stretnutia! Z pravej strany loptu poslal do malého vápna Ferenc a následne sa domáci motali, ale nakoniec loptu uchopil RÓBERT UJČÍK a nekompromisnou strelou z otočky prekonal Gaborčíka!
     
    43
    Domáci futbalisti sa snažia s blížiacim sa záverom polčasu ubrániť aktuálny stav a ísť do šatne s vyrovnaným skóre.
     
    45
    Kováč prihral do medzierky Liptákovi, ktorý pokračoval sám na bránu, ale nekompromisne ho v šestnástke fauloval Jozef Tropp, ktorý za zákrok dostáva žltú kartu a Spišiaci budú kopať penaltu!
     
    45
    Spišská Nová Ves dáva gól!
    K lopte sa postavil LUKÁŠ KOVÁČ a tvrdou strelou k pravej žrdi posiela svoj tím do vedenia! Je to jeho druhý gól v zápase.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    V prvom polčase sme boli svedkami vlažného futbalu, ktorý priniesol tri góly. V 29. minúte otvoril skóre Kováč. Popradčanom sa podarilo vyrovnať v 41. minúte gólom Ujčíka a v závere Kováč premenil penaltu a Spišská teda po polčase vedie 1:2.
    Druhý polčas sa začne približne o 20:30.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Marko Lukáč, prichádza Ján Zápotoka.
    Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Rudolf Bilas, prichádza Erik Šuľa.
     
    47
    Zápotoka hľadal krátkou prihrávkou Ferenca. Ten sa však ocitol v ofsajdovej pozícii a loptu teda budú mať k dispozícii hostia.
     
    49
    Palutka na hranici šestnástky presunul loptu na Ujčíka, ktorý sa snažil vystreliť, ale v obkľúčení dvoch hráčov nemal možnosť.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 346 divákov.
     
    51
    Lipták si opäť našiel miesto na útočnej polovici, vyšprintoval za loptou a následne šiel sám na Maleca, ktorý mu nakoniec v zakončení zabránil.
     
    51
    Poprad dal gól!
    Domáci opäť vyrovnávajú! Popradčania sa dostali do rýchleho protiútoku. K lopte v šestnástke na pravej strane sa dostal JÁN ZÁPOTOKA, pripravil si ju a aj so šťastím sa lopta od protihráča odrazila do brány!
     
    53
    Zápotoka pred pokutovým územím hľadal Ferenca v medzere za obrancami. Spišiaci si predsa dokázali dať pozor na deravé miesta.
     
    54
    Kapitán Popradu Palša ostal ležať na trávniku a mal problémy s postavením sa na nohy. Po chvíli to zvládol a zapája sa späť do hry.
     
    56
    Lopta sa pred šestnástkou vo vzduchu ocitla pri kopačke Radoslava Sirka, ktorý ju skúsil trafiť volejom, ale strela mu absolútne nesadla.
     
    58
    Popradčania sa dostali s loptou pred šestnástku, následne ju však stratili a faulu sa dopustil Filip Palutka. Dostáva za to žltú kartu.
     
    60
    Spišiaci vyrážali do rýchleho útoku s nakopnutím lopty na pravú stranu. Popradčania sa rýchlo vrátili.
     
    61
    Brankár Malec si do štatistík pripísal úspešný zákrok, keď zlikvidoval strelu Lukáša Kiššáka spoza šestnástky.
     
    62
    Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Filip Palutka, prichádza Erik Streňo.
     
    63
    Slavomír Kica to skúsil samostatne. S loptou sa priamočiaro dostal k hranici šestnástky, ale odtiaľ mieril iba ďaleko vedľa.
     
    64
    Na opačnej strane sa o zakončenie pokúsil Mário Baldovský, ktorému lopta prišla do medzery medzi obrancami. Následná strela však letela vedľa pravej žrde.
     
    67
    Šanca pre Poprad! Po rohovom kope Ferenca zakončoval z malého vápna Palša. Brankár Gaborčík ležal na zemi a ledva ledva loptu dokázal zachytiť na bránkovej čiare!
     
    68
    Zápotoka zahnal Streňa na pravú stranu. Následne už Streňo nedokázal poslať do šestnástky dobrý center a tým sa snaha Popradu skončila.
     
    69
    Kiššák vypálil spoza šestnástky. Strelu zblokoval Šuľa a Spišská Nová Ves bude zahrávať rohový kop.
     
    73
    Hra je v týchto chvíľach vcelku vyrovnaná. Žiaden z tímov sa už veľmi nesnaží riskovať a bráni najlepšie ako vie.
     
    75
    Popradčania sa takisto veľmi nehrnú do útoku. Šuľa z polovice ihriska loptu posunul dozadu na brankára Maleca.
     
    76
    Ferenc hľadal Palšu, ktorý si zabiehal za obranu hostí. Nepodarilo sa mu však prihrať presne.
     
    77
    Streňo prihral na pravý kraj ihriska Ujčíkovi, ktorý chcel vystreliť, no nakoniec celú akciu FK Poprad iba zbrzdil.
     
    78
    Poprad dal gól!
    Podtatranci sa prvýkrát v stretnutí môžu tešiť z vedúceho gólu! Zápotoka prihral do behu RÓBERTOVI UJČÍKOVI, ktorý si v šestnástke obišiel Gaborčíka a aj z ostrého uhla dokázal poslať presnú prízemnú strelu mieriacu do brány!
     
    80
    Kováč odohral dva rohové kopy za sebou. Ani jeden z nich však nebol úspešný. Spišiaci predsa len ešte na útočnej polovici ostanú, roh z opačnej strany bude zahrávať Zekucia.
     
    81
    Striedanie v tíme FK Spišská Nová Ves: z ihriska odchádza Radoslav Sirko, prichádza Ferdinand Honore Djontu.
     
    83
    Žltú kartu dostáva Zekucia (FK Spišská Nová Ves).
     
    85
    Zápotoka bežal s loptou po pravej strane a snažil sa v šestnástke nájsť Ferenca. Prihrávku mu však presnú neposlal.
     
    87
    Baldovský bežal s loptou po ľavej strane a centrom sa snažil nájsť niekoho zo svojich spoluhráčov v šestnástke. Nepodarilo sa mu to.
     
    87
    Žltú kartu dostáva Baranyi (FK Spišská Nová Ves).
     
    88
    Naši hráči vykopli loptu za polovicu súpera. Brankár Gaborčík bol von z brány a za letiacou loptu musel utekať až do šestnástky.
     
    90
    Djontu hlavičkou preniesol loptu do pokutového územia, ale tam nik voľný z futbalistov Spišskej Novej Vsi nebol.
     
    90+1
    Rozhodcovia nadstavujú jednu minútu.
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    V druhom polčase sme videli dva góly Popradu. V 51. minúte vyrovnal Zápotoka a v 78. minúte rozhodol o víťazstve domácich Ujčík.

    Ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (21:17:40)

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky: 41. Ujčík, 51. Zápotoka, 78. Ujčík – 29. Kováč, 45. Kováč (pen.)

    Karty:   58. Palutka (PPD) – 37. Sedláček (SNV), 83. Zekucia (SNV), 87. Baranyi (SNV)   45. Tropp (PPD)


    FK Poprad: Malec – Janigloš, Palša (C), Tropp, Kica, Palutka, Peciar, Bilas, Ferenc, Lukáč, Ujčík
    Náhradníci: Huszárik, Streňo, Zápotoka, Gallovič, Šuľa, Biskup

    FK Spišská Nová Ves: Gaborčík – Slejzák, Baranyi, Sedláček (C), Zekucia, Kiššák, Sirko, Baldovský, Kováč, Lipták, Boroš
    Náhradníci: Tököly, Kunzo, Šoltés, Djontu

    Rozhodčí: Marsal – Vitko, Ličko

    Diváci: 346
    bahis siteleri