Nijmegen – Willem II 0:0 (kon.) | Utrecht – Sparta Rotterdam 2:0 (kon.) | Twente – Arnhem 2:1 (kon.)
Feyenoord – Kerkrade 5:0 (kon.)
konec
NEC Nijmegen
0:0 (0:0)
Willem II Tilburg
Neděle 25.09.2016, 12:30 • Goffertstadion , Nijmegen • Nizozemská Eredivisie • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Pěkný zbytek neděle! (14:24:06)
     
    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 8:5. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 7:20.
     
    Je dobojováno! Domácí Nijmegen byl po celou dobu utkání lepším týmem a také si vytvořil větší množství šancí! V první půli hrozil hlavně stoper Dario Dumić, jež nejprve po rohovém kopu přestřelil branku a další ránou z velké vzdálenosti orazítkoval tyč! Ve druhém poločase si Nijmegen nastěhoval před branku soupeře, ale vypracoval si jedinou možnost. Taiwo Awiniyi běžel sám na brankáře, ale Kostas Lamprou jeho ránu vyrazil na roh! Tilburg byl směrem dopředu naprosto bezzubý! Oba týmy si tedy rozdělí body za bezbrankovou remízu!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Utkání už se pouze dohrává, ani jeden z celků se nikam nežene. Hraje se převážně na polovině hrací plochy. Střídající Lundholm zakopl míč do autu.
     
    90+2
    Střídání v týmu NEC Nijmegen: ze hřiště odchází Taiwo Awiniyi, přichází Jay-Roy Jornell Grot.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Hosté jsou v samotném závěru aktivnějším celkem a stále více se tlačí do pokutového území. Ojo potáhl míč až k rohovému praporku, jenže přes hradbu domácích obránců neodcentroval.
     
    89
    Hostům se rozehrávka přímého kopu vůbec nepovedla. André Fomitschow v souboji na hranici pokutového území vybojoval míč pro domácí a ještě se nechal faulovat.
     
    88
    Tilburg se znovu nastěhoval před pokutové území domácího celku a dokonce si vybojoval zajímavou standardní situaci. No, tohle by bylo hodně kruté!
     
    87
    Střídání v týmu NEC Nijmegen: ze hřiště odchází Reagy Ofosu, přichází Sam Lundholm.
    Střídání v týmu Willem II Tilburg: ze hřiště odchází Francisco Sol, přichází Bartholomew Ogbeche.
     
    86
    Kévin Mayi potáhl míč vpřed po levé straně, předal jej spoluhráči na hranici šestnáctky, ale Funso Ojo k domácímu záložníkovi přistoupil a obral jej o míč. Tilburg se zatím brání bez větších problémů.
     
    85
    André Fomitschow rozehrával přímý kop z nadějné pozice. Centr domácího obránce si na zadní tyči našel brankář Kostas Lamprou, jež jej vyboxoval ven z pokutového území.
     
    84
    Fotbalistům Nijmegenu začínají téct nervy! Do rozmíšky s hlavním rozhodčím se nyní naprosto zbytečně pustil Wojciech Golla. Stoper domácího celku může být rád, že neobdržel žlutou kartu.
     
    83
    Nijmegen rozehrával rohový kop. Centr od rohového praporku se snesl ke vzdálenější tyčce, kde byli pouze připravení obránce Tilburgu. Uzdravený Darryl Lachman odhlavičkoval míč z pokutového území.
     
    82
    Dnešní utkání sleduje 10 800 diváků!
     
    81
    Hosté sportovně odevzdali míč Nijmegenu. Další útok domácího celku začíná až od brankáře Delleho. Nijmegenu se krátí čas na vstřelení tolik vzývané branky.
     
    80
    Hra je přerušena! V pokutovém území Tilburgu zůstává po střetu ležet Darryl Lachman. Hostující stoper se na malém vápně srazil s vlastním brankáře. Podle všeho ale bude schopen utkání dohrát.

    Tomáš Kubečka

    Branky:

    Karty:   32. Fomitschow (NIJ) – 38. van Anholt (WLM), 49. Ojo (WLM), 62. Croux (WLM)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 8:5. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 7:20.
    NEC Nijmegen: Delle – Dyrestam, Dumić, Golla, Fomitschow – Bikel, von Haacke (65. Kadioglu), Breinburg (C) – Awiniyi (90+2. Jornell Grot), Mayi, Ofosu (87. Lundholm).
    Náhradníci: Smits – Heinloth, Gmeiner, Lundholm, Mauk, Buwalda, Kadioglu, Jornell Grot, Owusu-Abeyie.

    Willem II Tilburg: Lamprou – van Anholt, Lachman, Peters, Tshimanga (46. Heerkens) – van den Boomen, Falkenburg, Ojo – Croux, Sol (87. Ogbeche), Andrade (65. T. Haye).
    Náhradníci: N. Bertrams, Branderhorst – Heerkens, Schuurman, T. Haye, D. Wuytens, Ogbeche, Abubakar-Ankra, Calcan, Lieftink.

    Rozhodčí: Gözübüyük – Goossens, van Dongen
    thejrc.org