Leganés – Valencia 1:2 (kon.) | Atlético – La Coruňa 1:0 (kon.) | Villarreal – Osasuna 3:1 (kon.)
Espanyol – Celta Vigo 0:2 (kon.)
konec
Atlético Madrid
1:0 (0:0)
Deportivo La Coruňa
Neděle 25.09.2016, 16:15 • Estádio Vicente Calderón • Španělská LaLiga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Pěkný zbytek dne! (18:16:20)
     
    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 10:4. Rohy: 10:0. Ofsajdy: 8:0. Fauly: 13:19.
     
    Je dobojováno! Atlético Madrid potvrdilo roli favorita a na svém stadionu vybojovali vítězství 1:0 nad Deportivem La Coruňa! Domácí byli po celou dobu utkání lepším týmem, ale dlouho se nemohli prosadit! V první půli měl velkou šanci Griezmann, ale střelou po zemi minul branku! Rozhodují okamžik přišel v nastavení prvního poločasu, kdy byl po druhé žluté kartě vyloučen Fayçal Fajr ! Ve druhém poločase Atlético ještě vystupňovalo svůj tlak, ale obrana La Coruni dobře bránila! Jedinou branku utkání vstřelil dvacet minut před koncem Antoine Griezmann ! Hosté mohli vyrovnat v samotném závěru, jenže Colakovu dělovku zastavil dobře postavený Godín!
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Mohlo být vyrovnáno! Emre Colak se v pokutovém území opřel do odraženého míče, jenže tvrdou střelou trefil jen na malém vápně stojícího Godína!
     
    90
    V poslední minutě řádné hrací doby se fotbalisté La Coruni nastěhovali na polovinu Atlética. S míčem operoval Alejandro Arribas, kterého napadal Griezmann. Domácí útočník se dopustil nedovoleného zákroku.
     
    89
    Kévin Gameiro si srovnal míč na hranici pokutového území a opřel se do něj levačkou. Střídající fotbalista Atlética ale trefil jen padajícího obránce před sebou.
     
    88
    La Coruňa vytlačila domácí fotbalisty až na jejich polovinu. Atléticu to ale vůbec nevadí. Madridský celek má k dobru jednobrankové vedení a navíc hraje proti oslabenému soupeři.
     
    87
    Juanfran se dnes pohybuje opravdu vysoko! Aktivní pravý obránce madridského celku se zapojil do dalšího útoku svého týmy. Tentokrát se ale nerozhodl pro centr. Domácí raději drží míč.
     
    86
    Aktivní Juanfran znovu potáhl míč až k pokutovému území La Coruni. Domácí obránce poté adresoval přihrávku na Ángela Correau, který neprocedil míč na Griezmanna.
     
    84
    Střídající Babel se při napadání domácího obránce dopustil nedovoleného zákroku. Rozhodčí mu za jeho počínání udělil žlutou kartu!
     
    84
    Krásná akce domácích! Juanfran si naběhl na přihrávku do pokutového území a z první vrátil míč pod sebe na Griezmanna! Domácí střelec obdržel míč za sebe a v těžké pozici jej nenasměroval na branku!
     
    83
    Domácí obránci si vyměňují míč na polovině hrací plochy. Z tribun se začíná ozývat lehký pískot, fanoušci si přejí další góly!
     
    82
    Atlético vsítilo další branku, ale ani ona nemůže platit! Filipe Luís si totiž na přihrávku do pokutového území naběhl z ofsajdové pozice!
     
    82
    Atlético zahrávalo další rohový kop. Madridský celek tentokráte nevyslal centr do pokutového území. Domácí rozehráli raději do kombinace.
     
    81
    Z této se jim to ale vůbec nepovedlo! Exekuce přímého kopu se ujal Emre Colak, jehož krátký centr na přední tyč odhlavičkoval připravený Diego Godín. Atlético může vyrazit kupředu.
     
    80
    Luisinho se prohnal kolem pomalého Gabiho a nechal se faulovat v blízkosti pokutového území. Pokud mají hosté nějakou šanci na ohrožení branky Atlética, tak je to ze standardních situací!
     
    79
    Ani domácí fotbalisté už se nikam neženou. Atlético se přeci jen rozhodlo uklidnit hru a domácí fotbalisté nyní kombinují na polovině hřiště. Nikdo v bílém jejich rozehrávku neatakuje.
     
    78
    Antoine Griezmann si nabíhal na další kolmici za obranu La Coruni. Domácí fotbalista se k míči tentokrát nedostal. Na hranici pokutového území zasáhl ve skluzu Alejandro Arribas.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 70. Griezmann (Gameiro)

    Karty:   42. Lucas Hernández (ATM) – 39. Fajr (DEP), 56. Colak (DEP), 84. Babel (DEP)   45+2. Fajr (DEP)


    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 10:4. Rohy: 10:0. Ofsajdy: 8:0. Fauly: 13:19.
    Atlético Madrid: Oblak – Torres Juanfran, J. Giménez (36. Lucas Hernández), Godín (C), Luís – Gaitán, Augusto Fernández (19. Gabi), Koke, Ferreira-Carrasco (59. Gameiro) – Á. Correa, Griezmann.
    Náhradníci: Moreira – Vrsaljko, Gabi, F. Torres, Gameiro, Lucas Hernández, Partey.

    Deportivo La Coruňa: Lux – Laure (C), Albentosa, Arribas, F. Navarro (74. Babel) – C. Borges, Guilherme (69. Mosquera) – Valle, Fajr, Colak – Andone (61. Luisinho).
    Náhradníci: Tytoń – Juanfran, Mosquera, Moreno, Babel, Gama, Luisinho.
    bahis siteleri