Ufa – Chanty-Mansijsk 2:3 (kon.) | Čeljabinsk – Barys 3:4 (kon.) | Toljatti – Kunlun 2:3 (kon.)
CSKA Moskva – Jokerit 3:6 (kon.) | Čerepovec – Riga 4:3 (kon.) | Kazaň – Chabarovsk 2:1 (kon.)
Nižněkamsk – Vladivostok 1:3 (kon.) | N.Novgorod – Novosibirsk 1:3 (kon.) | Soči – Novokuzněck 3:2 (kon.)
Spartak Moskva – Omsk 2:3 (kon.)
konec
CSKA Moskva
3:6 (1:0, 1:3, 1:3)
Jokerit Helsinky
Úterý 11.10.2016, 18:00 • CSKA Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:33 Antti PIHLSTRÖM - 3:6
     
    58:33
    Jokerit právě vstřelil branku!
    A máme zřejmě dobojováno, střela jednoho z domácích byla zblokována. Puk se dostal k Niemimu, ten posunul Salminena, který vyvezl puk do středního pásma. Následně se puk dostal k ANTTI PIHLSTRÖMOVI, který trefil prázdnou branku. Asistence: Mika Niemi, Sakari Salminen.
    58:02 Dmitrij KUGRYŠEV - 3:5
     
    58:02
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí se i přes své (ne)štěstí ve třetí třetiny prosazují. DMITRIJ KUGRYŠEV se dostal na levém kruhu ke střele a překonal výborného Heleniuse. Konec zápasu bude ještě zajímavý. Asistence: Igor Ožiganov.
    55:53 Brian O'NEILL - 2:5
     
    55:53
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Tak to je pro domácí tým kruté. Jokerit opět z ničeho nic dává branku a zvyšuje své vedení na 5:2. BRIAN O'NEILL se dostal k dorážce a kompletuje svůj hattrick. Asistence: Jesse Joensuu.
    49:55 Petteri WIRTANEN - 2:4
     
    49:55
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Máme tady opět známé pořekadlo nedáš, dostaneš. Domácí měli celou dobu tlak, ale Jokeritu stačí jedna akce a zvyšují své vedení na 4:2. Jmenovitě PETTERI WIRTANEN si vzal puk pro sebe a doslova ho za záda Sorokina protlačil. Asistence: Marko Anttila, Tomi Mäki.
    34:55 Brian O'NEILL - 2:3
     
    34:55
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Máme tady další využitou přesilovku. Hosté vyhráli buly v útočném pásmu, puk se dostal k BRIANOVI O'NEILLOVI, který překonal Viktora Fastha. Asistence: Jesper B. Jensen
    31:57 Brian O'NEILL - 2:2
     
    31:57
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Tak to byla rychlost. Hosté opět srovnávají stav utkání. Jmenovitě BRIAN O'NEILL to vzal na sebe a vymetl pavučinky z rohu domácí branky. Asistence: Jesse Joensuu.
    31:37 Valerij NIČUŠKIN - 2:1
     
    31:37
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Máme tady opět změnu skóre, domácí tým jde do vedení. Buly v útočném pásmu domácích vyhrál Da Costa, který poslal přihrávku na modrou odkuď vystřelil Muršak. Helenius pouze vyrazil k VALERIJMU NIČUŠKINOVI, kterému nedělalo problém poslat puk za jeho záda. Asistence: Stephane Da Costa, Jan Muršak.
    23:14 Charles GENOWAY - 1:1
     
    23:14
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Máme tady využitou přesilovku! Krásnou střelou do pravého horního rohu se prezentoval CHARLES GENOWAY. Domácí brankář Fasth neměl nárok zasáhnout.
    04:59 Dmitrij KUGRYŠEV - 1:0
     
    04:59
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Nedáš, dostaneš. To se teď můžou říkat hosté, kteří nedali ze svého nadějného útoku gól. Hráči CSKA toho využili a jeli do přečíslení 3 na 2. DMITRIJ KUGRYŠEV to vzal na sebe a táhlou střelou nedal Heleniusovi šanci zasáhnout. Stav utkání je tedy 1:0. Asistence: Kyrill Petrov.
    Branky a nahrávky: 5. Kugryšev (K. Petrov), 32. Ničuškin (Da Costa, Muršak), 59. Kugryšev (Ožiganov) – 24. Ch. Genoway (Anttila, Keränen), 32. O'Neill (Joensuu), 35. O'Neill (Jensen), 50. Wirtanen (Anttila, Mäki), 56. O'Neill (Joensuu), 59. Pihlström (Niemi, Salminen)


    CSKA Moskva: Fasth (35. I. Sorokin) – Ožiganov (C), Děnisov, Kiselevič, Naumenkov, K. Alexejev, Blažijevskij, Čmychov – Muršak, Da Costa, Ničuškin – K. Petrov, Al. Popov, Kugryšev – Mamin, Scott, Stoljarov – V. Žarkov, Andronov, Košelev – Kvartalnov.
    Jokerit Helsinky: Helenius (Zapolski) – Ch. Genoway, A. Kulda, Jalvanti, Rissanen, Lajunen, Jensen – O'Neill, Regin (C), Joensuu – Salminen, Niemi, Pihlström – Anttila, Hishon, Keränen – Mäki, Wirtanen, Talaja – Gymer.

    Rozhodčí: Sergej Běljajev, Antonín Jeřábek – Nikita Šalagin, Dmitrij Šišlo

    Diváci: 2700
    bahis siteleri