Ottawa – Toronto 5:4 (po pr.) | Chicago – St. Louis 2:5 (kon.) | San Jose – Los Angeles 2:1 (kon.)
Edmonton – Calgary 7:4 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
2:5 (1:0, 1:2, 0:3)
St. Louis Blues
Čtvrtek 13.10.2016, 02:10 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:48 Scottie UPSHALL - 2:5
     
    59:48
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Seabrook nahrával za seba puk na Kanea, jenže ten jeho pas nezachytil a puk se následně doklouzal do opuštěné klece domácích. Branka je připsána SCOTTIEMU UPSHALLOVI. Bez asistence.
     
    58:54
    Chicago si ještě bere oddechový čas a pokračuje i dále v šesti.
    58:54 Vladimir TARASENKO - 2:4
     
    58:54
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Steen parádně vyhodil puk obloučkem z obranné třetiny a k tomu se dostal Stastny, který nejdříve nastřelil tyč domácí klece, a tak jej do brány následně musel dopravit VLADIMIR TARASENKO. Asistence: Paul Stastny, Alexander Steen.
     
    57:34
    Crawford na střídačce, a domácí to zkusí v šesti!
     
    49:52
    Tak jediným vyloučeným je nakonec pouze hostující Kyle Brodziak (STL), a Chicago s tak zahraje další přesilovou hru.
     
    46:21
    Chicago si zahraje přesilovou hru. V útočné třetině se totiž dopustil faulu Patrik Berglund (STL), který si tak odsedí dvě minuty.
     
    41:31
    Další vyloučení na domácí straně! van Riemsdyk (CHI) dostává další dvě minuty za vražení na hrazení a Blues budou hrát další přesilovou hru.
    40:55 Paul STASTNY - 2:3
     
    40:55
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues využívají přesilovou hru! Tarasenko vystřelil puk směrem na Crawforda, který jej pouze vyrazil před sebe, kde byl připravený PAUL STASTNY, jenž pohotovou dorážkou posílá Blues do vedení! Asistence: Vladimir Tarasenko, Kevin Shattenkirk.
     
    39:55
    Tarasenko to zkusil z hodně velkého úhlu a jeho střela se nakonec dostala až před Stastneho, který už mohl zakončit do prázdné klece, ale parádní obranný zákrok předvedl Seabrook, který puk uklidil pryč.
     
    39:28
    Duncan Keith (CHI) je vyloučen na dvě minuty za hru vysokou holí.
    39:28 Vladimir TARASENKO - 2:2
     
    39:28
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues využívají přesilovou hru! Stastny narazil puk VLADIMIRU TARASENKOVI, který se trefil přesně ke vzdálenější tyče a vyrovnává stav utkání! Asistence: Paul Stastny, Kevin Shattenkirk.
     
    38:31
    Další vyloučení na domácí straně, když je Anisimov (CHI) vyloučen na dvě minuty za hákování!
     
    37:54
    Hodně zbytečný faul nyní předvedl Jonathan Toews (CHI), který v útočné třetině sekl Parayka, a dostává tak dvě minuty.
    34:01 Ryan HARTMAN - 2:1
     
    34:01
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Krüger posunul v rohu kluziště puk za sebe na Motteho, jenž ještě přihrál před bránu RYANU HARTMANOVI, který propasíroval touš do brány Blues mezi betony Allena. Asistence: Motte, Markus Krüger.
     
    32:54
    Chicago mělo nyní obrovské štěstí, protože Lehterä nahodil puk před bránu domácích, kde byl Perron, kterému moc nechybělo, aby překonal Crawforda.
     
    29:05
    Kane nahrál zpoza brány mezi kruhy, kam si najel Seabrook, kterému však puk přeskočil hokejku! Tohle by byla velká šance domácích.
     
    26:38
    Parayko se parádně proháčkoval až před bránu Hawks, avšak zde mu už zřejmě došly síly, a tak jeho zakončení nemělo potřebné parametry.
    24:52 Kevin SHATTENKIRK - 1:1
     
    24:52
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues využívají přesilovou hru! Pientrangelo dlouho držel puk na modré čáře, aby následně nahrál na levou stranu KEVINU SHATTENKIRKOVI, jehož dělovka skončila až za zády Crawforda, kterému bránil ve výhledu vlastní obránce. Asistence: Alex Pietrangelo, Alexander Steen.
     
    23:01
    Blues si zahrají svou první přesilovou hru v utkání, protože van Riemsdyk (CHI) dostává dvě minuty za hákování.
     
    20:58
    Perron se parádně protlačil přes Keitha a byl sám před Crawfordem, kterého však už se svým zakončením do forhendu nedokázal překonat.
     
    18:39
    Colton Parayko (STL) přidržel Kanea, a tak zcela oprávněně dostává dvě minuty za držení protihráče.
     
    15:04
    St. Louis si málem parádně vykombinovalo obranu domácích, když Tarasenko nahrával Steenovi, který viděl volného Lehteru, avšak jeho pas už zastavil Seabrook.
     
    13:32
    Kane předvedl v útočném pásmu parádní otočku, po které nahrával Panarinovi, jenž to zřejmě nečekal, protože měl před sebou odkrytou bránu a ruský útočník puk minul.
     
    07:58
    Tarasenko měl na hokejce vyrovnávající branku! Po střele Lehtery totiž Crawford hodně nešťasně vyrazil puk přímo na hokejku ruského ostrostřelce, jenže ten minul zcele prázdnou bránu!
    04:40 Richard PÁNIK - 1:0
     
    04:40
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Blackhawks využívají přesilovou hru! Hossa si několikrát vyměnil puk s Toewsem, jenž si nakonec sjel mezi kruhy, odkud vystřelil a Allen jeho pokus jen vyrazil přímo na hokejku volného RICHARDA PÁNIKA, jenž už touš jen zametl do hostující klece. Asistence: Jonathan Toews, Marián Hossa.
     
    03:31
    Robby Fabbri (STL) však následně sekl Seabrooka na modré čáře, a dostává tak dvě minuty.
     
    01:31
    Parayko proletěl s pukem až před bránu domácích, kde následně i vystřelil a trefil tyč Crawfordovy klece!

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 5. Pánik (Toews, Hossa), 35. Hartman (Motte, Krüger) – 25. Shattenkirk (Pietrangelo, Steen), 40. Tarasenko (Stastny, Shattenkirk), 41. Stastny (Tarasenko, Shattenkirk), 59. Tarasenko (Stastny, Steen), 60. Upshall


    Chicago Blackhawks: Crawford (Darling) – Campbell, Keith, Kempný, van Riemsdyk, Seabrook, Forsling – Pánik, Hossa, Toews – Anisimov, Panarin, P. Kane – Motte, Krüger, Hartman – Hinostroza, Schmaltz, Tootoo.
    St. Louis Blues: Allen (Hutton) – Bouwmeester, Pietrangelo (C), Bortuzzo, Shattenkirk, Edmundson, Parayko – Fabbri, Stastny, Steen – Perron, Lehterä, Tarasenko – Jaškin, Berglund, Jakupov – Upshall, Brodziak, Reaves.

    Rozhodčí: Walsh, McIsaac – Berg, Galloway
    bahis siteleri