Magnitogorsk – Barys 3:1 (kon.) | Čeljabinsk – Chanty-Mansijsk 0:2 (kon.) | Ufa – Jekatěrinburg 5:1 (kon.)
Toljatti – Chabarovsk 5:1 (kon.) | Čerepovec – Jokerit 4:3 (po pr.) | Kazaň – Vladivostok 3:0 (kon.)
Nižněkamsk – Kunlun 4:3 (kon.) | N.Novgorod – Omsk 3:2 (kon.) | CSKA Moskva – Minsk 7:2 (kon.)
Petrohrad – Riga 4:1 (kon.) | Soči – Novosibirsk 6:2 (kon.) | Spartak Moskva – Novokuzněck 2:3 (kon.)
konec
Lada Toljatti
5:1 (3:0, 1:1, 1:0)
Amur Chabarovsk
Čtvrtek 13.10.2016, 17:00 • Lada Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:32
    O jeden z posledních údajů v zápisu o utkání se postaral Taylor Aronson. Obránce Lady je vyloučen na dvě minuty za držení hole. Oba týmy tak budou hrát ve stejném počtu hráčů.
     
    53:59
    Vjačeslav Ušenin obdržel trest 5 minut + do konce utkání za zásah do oblasti hlavy a krku. Ilja Ježov oplácel a vyfasoval dvouminutový trest za hrubost.
     
    48:43
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Přeci jen domácí využívají přesilovku. Tentokrát nešlo o žádnou přenádhernou kombinaci. Pečurskij se vydal za branku rozehrát puk, chyboval a kotouč získal Šenfeld. Ten jej předložil MAXIMU RYBINOVI, jemuž nedělalo žádný problém zamířit do opuštěné klece. S tímhle nemohli obránci Amuru nic dělat. Asistence: Anton Šenfeld.
     
    47:03
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Arťom Zub – 2 min., podražení).
     
    46:20
    Bělousov po chybě hostů ve středním pásmu ujížděl sám na Pečurskiho. Domácí šikula zkusil oblíbenou bekhendovou kličku, ale tentokrát neuspěl.
     
    42:46
    Chabarovsk si zahraje necelou minutu v početní výhodě pěti proti třem! Aronson vystřelil puk mimo hřiště a s nevolí odjíždí na trestnou lavici. Nic naplat, pravidla jsou pravidla.
     
    41:40
    Vyloučení v týmu Lada Togliatti (Maxim Rybin – 2 min., podražení).
     
    33:33
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Domácí si znovu berou náskok tří branek. Po nahrávce Šenfelda, který si dnes připisuje druhou asistenci, se trefuje aktivní VIKTOR KOMAROV. Asistence: Anton Šenfeld.
     
    28:55
    Ježov se teď zaskvěl skvělým zákrokem! Kuusela pálil z první a vzývala na něj poloprázdná klec. Brankář Lady se ale krásně přesunul a reflexivním zákrokem odmítl další změnu skóre.
     
    26:15
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Hosté snižují na rozdíl dvou branek. Ramstedt poslal puk na Ježova z pravé strany a kotouč následně skončil před brankovištěm. Ve změti těl se nejlépe zorientoval TOMÁŠ ZOHORNA, který dostal puk do branky a střílí tak svůj letošní třetí gól. Asistence: Teemu Ramstedt, Maxim Kondratěv.
     
    25:18
    Bolšakov zbytečně srazil k zemi jednoho z protihráčů a putuje na trestnou lavici za nedovolené bránění. První přesilovka pro hosty.
     
    25:04
    Ve stejném čase si hosté si berou oddechový čas a trenér Chabarovsku sahá k rošádě v brankovišti. To ještě nevěděl, že branka nebude uznána. Metsolu nahrazuje Pečurskij.
     
    25:04
    Togliatti docílilo branky. Domácí již slavili čtvrtý gól. Bočarov našel volného Alexandra Strelcova, od něhož puk zamířil za brankovou čáru. Rozhodčí ale po konzultaci s kolegou u videa branku nemohou uznat.
     
    18:39
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Pro hosty je tohle zlý sen. Před první sirénou inkasují potřetí. Šenfeld si vybruslil zprava do střelecké pozice. Puk se po jeho pokusu odrazil přímo před ANDREJE IVANOVA, který měl snadnou práci a z bezprostřední blízkosti trefil volné místo. Asistence: Anton Šelfeld, Georgij Bělousov.
     
    14:25
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Lada využívá přesilovku a má dvoubrankový náskok. Ivanov si několikrát vyměnil puk s Filatovem za brankou a poté nabil na vrchol kruhu KRISTAPSU SOTNIEKSOVI, jehož tvrdá rána z první končí v síti Metsolovy branky. Asistence: Andrej Ivanov, Nikita Filatov.
     
    14:05
    A bude hůř! Adamčuk je rozhodčími poslán na trestnou lavici za nedovolené bránění. Lada tak má před sebou zesílenou přesilovku!
     
    13:30
    Druhá přesilovka pro Ladu. Kosmačjov je vyloučen za vysokou hůl.
     
    10:05
    První vážnější šance Chabarovsku. Vladislav Ušenin nahodil puk na Ježova od levého mantinelu. Brankář Lady puk vyrazil pouze před sebe, kam si stačil sám střelec nabruslit a pokusil se o dorážku. Při té ovšem branku netrefil.
     
    03:37
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Dmitrij Kosmačjov – 2 min., držení protihráče).
     
    01:51
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Tak to bylo rychlé. Lada se na konci druhé minuty ujímá vedení. Akci třetí formace domácích gólově zakončuje SEMJON VALUJSKIJ. Asistence: Maxim Rybin.

    Tomáš Majer

    Branky a nahrávky: 2. Valujskij (Rybin), 15. Sotnieks (A. Ivanov, Filatov), 19. A. Ivanov (Šenfeld, Bělousov), 34. V. Komarov (Šenfeld), 49. Rybin (Šenfeld) – 27. T. Zohorna (Ramstedt, Kondratěv)


    Lada Toljatti: I. Ježov (A. Semjonov) – Korjagin, Sotnieks, Gurkin, A. Bolšakov, Aronson, Kostromitin – Šenfeld, Bělousov, V. Komarov – V. Strelcov, A. Strelcov, Bočarov – Rybin, Zernov, Valujskij – A. Ivanov, Achmetov, Filatov – Bumagin.
    Amur Chabarovsk: Metsola (Pečurskij) – Zub, Adamčuk, J. Kolář, Kondratěv, Kosmačjov, Ljutov, Jelesin – Byvalcev, Vl. Ušenin, Vj. Ušenin – Kuusela, Ramstedt, T. Zohorna – V. Popov, Litovčenko, Kapustin – Ruděnkov, Romancev, O. Li.

    Rozhodčí: Bondar, Kadjorov – Jakov, Ponamarenko
    bahis siteleri