LB Châteauroux – Bordeaux 0:2 (kon.) | Nancy – Caen 4:2 (kon.) | Dijon – Sochaux 1:2 (4:5 po pen.)
Bastia – Guingamp 1:2 (3:4 po pen.) | Paris FC – Méty 1:1 (6:7 po pen.) | Rennes – Lorient 3:2 (kon.)
Toulouse – Auxerre 1:0 (kon.) | Clermont Foot – Marseille 1:2 (kon.)
po penal. (4:5)
Dijon FCO
1:2 (1:1)
FC Sochaux
Středa 26.10.2016, 21:05 • Parc des Sports Gaston-Gérard, Dijon (kapacita 13.778 míst) • Coupe de la Ligue
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:05.
     
    Dobrý den, ještě jednou vítejte u dalšího kola francouzského ligového poháru. V rámci šestnáctifinále Coupe de la Ligue se proti sobě postaví dva celky z odlišných soutěží. Prvoligový Dijon FCO vyzve na svém stadionu Gaston Gérard od 21:05 druholigové FC Sochaux.
    Pozvánka k dnešnímu utkání

     
    Dijon FCO:
    Loňskému druhému týmu Ligue 2 se v nejvyšší francouzské soutěži jako nováčkovi daří průměrně. Nachází se na třináctém místě z dvaceti celků, když v dosavadních deseti utkáních nasbíral tři výhry, tři remízy a čtyři porážky při skóre 13:14. Dvanáctibodový zisk dává týmu z města hořčic zatím náskok šesti bodů na devatenácté a první přímé sestupové místo. Je ale třeba říct, že od osmnáctého místa (baráž o sestup) po místo desáté je rozdíl tří bodů a tabulka Ligue 1 je velmi vyrovnaná.

    Poslední zápasy Dijonu:
    Dijon – Lorient 1:0
    St. Etienne – Dijon 1:1
    Dijon – Montpellier 3:3
    Dijon – Rennes 3:0
    PSG – Dijon 3:0.
     
    FC Sochaux:
    Jsou to již dva roky, co tento tradiční klub francouzské první ligy zažil pád o patro níž. Psala se sezona 2013/2014 a Sochaux nezvládl udržení v Ligue 1, když v extrémně vyrovnaném závěru šel o patro níže. V tehdejší tabulce měl Sochaux 40 bodů, které mu na záchranu z osmnáctého místa (prvé sestupové) nestačily, oproti tomu patnáctý Montpellier jich pouze o dva více. Od té doby Sochaux hraje Ligue 2. V sezoně 2014/2015 skončil tým na 10. místě, loni to byla pozice 15. a s odřenými uši zachránil další pád o patro níže. Letos to zatím se Sochaux nevypadá špatně, z 12 utkání získal tým 19 bodů za čtyyři výhry a pouze jednu porážku, ale hned sedm remíz. Zatím je z toho šestá pozice a ztráta tří bodů na druhé místo (přímý postup). Bez zajímavosti není ani to, že Sochaux má nejpevnější obranu, inkasoval pouze osm branek.

    Poslední zápasy Sochaux:
    Nimes – Sochaux 0:0
    Sochaux – Lens 1:0
    Le Havre – Sochaux 2:1
    Sochaux – AC Ajaccio 1:0
    Laval – Sochaux 1:1.
    Sedmnáctka Sochaux pro zápas proti Dijonu
     
    Poslední vzájemná utkání:
    Dijon – Sochaux 0:2 (16.7.2016 – přátelské utkání)
    Dijon – Sochaux 2:2 (12.2.2016 – 2. liga)
    Sochaux – Dijon 0:1 (22.9.2015 – 2.liga)
    Dijon – Sochaux 1:3 (18.7.2015 – přátelské utkání)
    Dijon – Sochaux 1:0 (7.2.2015 – 2. liga).
     
    Loňská cesta obou týmů Ligovým pohárem:
    V loňském ročníku Ligového poháru došel Dijon do osmifinále, když postupně vyřadil Créteil, Méty a Reims. Mezi šestnáctkou nejlepších však jeho cestu zastavil Lorient. Dnešním zápasem Dijon do ligového poháru vstupuje.

    Sochaux loni zvládlo první kolo, když poslalo ze hry ven Niortaix těsně 3:2, ale další zápas v ligovém poháru se již tomuto klubu stal osudným. Tours na domácím hřišti potvrdil roli favorita, vyhrál 2:0 a poslal Sochaux ze hry ven.
     
    Letos si Sochaux zajistilo postup v prvním kole po tom, co zdolalo v prodloužení Ajaccio 1:0. O kolo dále to měl tým, jehož letošní vůdčí postava je útočník z Madagaskaru Faneva Iva Andriatsima, jenž dal ve dvanácti utkáních osm branek, o něco jednodušší, když zdolal Brestois 2:0.
    Vypadá to, že trávník na stadionu Gaston-Gérard je v parádním stavu

     
    Úvodní sestavy:

    Dijon FCO: Leroy – Bernard, Abdelhamid, Lotiès, Chafik – Belmonte, Gastien, Bahamboula, Amalfitano – Rivière, Tavares (C)
    Náhradníci: Allain, Lang, Abeid, Lees-Melou, Sammaritano, Diony, Bela

    FC Sochaux: Dilo – Fuchs, Gibaud, Onguéné, Alphonse – Tardieu (C), Ilaimaharitra, Sao, Berenguer, Honorat – Karanović
    Náhradníci: Prévôt, Senhadji, Ruiz, Daham, Thuram, Leo

    Rozhodčí: M. Amaury Delerue – Fredji Harchay, Bertrand Jouannaud.
    Rozcvičení domácích prvoligových borců

     
    1
    Utkání právě začalo.
    1. Zápas byl zahájen

     
    2
    Domácí fotbalisté zatím mají na své polovině hřiště míč v moci a vyčkávají, kudy založit útok.
     
    3
    Nakonec se hostům z postupného útoku podařilo vytěžit druhý rohový kop po sobě, který budou zahrávat svým pohledem z levé strany. Ten první vybojovali díky příkladné bojovnosti Marca Ilaimaharitry.
     
    3
    Jenže domácí jej odvrátili prakticky až na polovinu hřiště a mohli založit rychlý protiútok, který však nezvládli.
     
    4
    Balon už je na kopačkách Dijonu, jenže domácí hráči jej mají v držení u středového kruhu bez nějakého výraznějšího nebezpečí.
     
    6
    Vypadá to, jako by oba týmy vyčkávaly, co udělá soupeř. Ani jednomu z celků se nedaří udržet míč po delší čas na svých kopačkách.
     
    7
    Pokračuje stále stejná písnička. Ani Dijon ani na druhé straně Sochaux si nejsou s to vytvořit nějakou výraznější šanci.
     
    9
    Když už se jednomu týmu povede dostat se do nějakého rychlého protiútoku, tak se nepřesností či ukvapeností připraví o míč.
     
    10
    Domácí fotbalisté mají přece jen častěji míč na svých nohách, ovšem k vážnějšímu ohrožení gólmana Christophera Dila to zatím nevede.
     
    11
    Berenguerúv střelecký pokus křížem byl první, který se dal jakž takž zaznamenat do statistik v kolonce střela. Leroy má míč bezpečně ve své moci.
     
    12
    Dijon právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení a doufejme, že tento gól pomůže zatím nezáživnému utkání. Jednadvacetiletý útočník DYLAN BAHAMBOULA se zatím v Ligue 1 trefil jedenkrát během 484 minut, ale ve francouzském ligovém poháru posílá domácí do vedení již po dvanácti minutách. Po pravé straně zatáhl míč Amalfitano, poslal jej centrem do vápna na druhou stranu právě pro snědého útočníka a ten měl jednoduchou úlohu. Asistence: Romain Amalfitano.
     
    14
    Sochaux vstřelilo branku!
    Je srovnáno. GORAN KARANOVIĆ ve čtrnácté minutě srovnává stav a konečně tak láme svojí střeleckou mizérii. V letošní sezoně se totiž tento švýcarský forvard ještě neprosadil. Tentokrát si naběhl na dlouhý míč za obranu a tváří v tvář gólmanovi srovnává.
    14. Goran KARANOVIĆ - 1:1

     
    15
    Hra se nyní trošku uklidnila, ale určitě to budou domácí, kteří se budou zaměřovat na útočení. Tento stav je pro ně nevyhovující, jako prvoligový tým by měli býti mírným favoritem.
     
    16
    Hraje se většinou na polovině hřiště, stejně tak jako před dvěma slepenými góly.
     
    17
    Dijon má míč v držení, jenže tohle hostům vyhovuje. Domácí kombinují na své vlastní polovině a najít prostor ke kombinaci se jim nedaří.
     
    17
    Hosté mohli jít rázem do vedení, když se ve slibné střelecké pozici ocitl Franck Honorat, jenže jeho střelu na přední tyč výborně zneškodnil Leroy.
     
    18
    Míč měli chvíli na svých nohách hostující hráči, jenže znovu jej jen odevzdali soupeři. Jestli se chce Sochaux zaměřit jen na bránění a dojít k penaltám, tak v končící osmnácté minutě je to hodně brzy.
     
    20
    Stále stejný obrázek pokračuje. Vyjma dvanácté a čtrnácté minuty, kdy nejprve Dijon skóroval a poté hosté vyrovnali, se na hřišti prakticky nic neděje.
     
    22
    Oba týmy se co chvilku tahají o míč. Hraje se většinou ve středu hřiště.
     
    23
    Dijon vedl středem hřiště nebezpečný útok, jenže dále než kousek před vápno soupeře se nedostal.
     
    24
    Podobně je tomu tak i nyní.
     
    25
    V probíhající pětadvacáté minutě mají míč na svých nohách opět domácí hráči, ovšem čím více se Dijon nedokáže dostat přes obranu Sochaux, tím více je nejen čtveřice obránců týmu z druhé ligy silnější v pohárových kramflecích.
     
    27
    Znovu skončil nebezpečný protiútok Dijonu kousek před vápnem. Zdá se, že si domácí nejsou schopní dát kloudnou finální přihrávku.
    Několik pohyblivých obrázků z dnešního zápasu

     
    28
    Další trošku nezáživná část pohárového klání se odehrává ve středu hřiště. Ani jeden z týmů jako by nechtěl útočit a čekal, že si soupeř dá gól sám.
     
    28
    Fouad Chafik si z pozice krajního halva naběhl až na hranici vápna, jenže střelou z šestnácti metrů nedokázal překonat soupeřova brankáře a poslat tak svůj tým znovu do vedení.
     
    29
    Po delším času se mohli zaradovat fanoušci hostí, kteří jsou zde na stadionu Gaston-Gérard samozřejmě v menšině. Jenže nedlouho poté jejich miláčci na hřišti míč ztratili.
     
    30
    Stejně tak jako domácí při pokusu o založení rychlého útoku.
     
    32
    Nyní to už z domácí strany nevypadalo zle, jenže míč před vápnem na útočníka Karanoviće neprošel.
     
    33
    Ani napodruhé nebyli hosté úspěšní a u míče jsou tak znovu hráči Dijonu.
     
    33
    Fantastický zákrok vytáhl Benjamin Leroy v domácí brance. Franck Honorat se na něj řítil prakticky sám a nikým neatakován, ale gólman Dijonu vyběhl prakticky až na hranici vápna a ofenzívní záložník Sochaux jej nepropálil.
     
    34
    Dvakrát po sobě zkoušelo Sochaux přelstít obranu soupeře, i dvakrát během této minuty nebylo úspěšné, na rozdíl od předešlé šance Honorata.
     
    35
    Domácí jako by chtěli rychle odpovědět, zatím však cestu k brance Christophera Dila nenašli.
     
    37
    Možná se jim to povede teď, kdy budou rozehrávat první rohový kop utkání.
     
    38
    Kdepak, centr od rohového praporku byl příliš dlouhý a žádný z domácích hráčů na něj zákonitě nemohl dosáhnout.
     
    39
    Pomalu se nám schyluje ke konci prvního poločasu, z jehož dějství, pokud se nebude nastavovat, zbývá ukrojit šest minut.
     
    40
    Dijon nepouští v závěru úvodní půle soupeře k míči, tento úkaz je k vidění prakticky od té doby, co Leroy famózně zneškodnil šanci Honoratovi. Že by se na hostech podepsala nevyužitá gólovka?
     
    41
    Jenže desítka hráčů Sochaux včetně gólmana Dila, jenž zatím až na výjimky nemusel předvádět pořádné umění, se brání pozorně.
     
    43
    Sochaux kombinuje na své polovině hřiště, kde nyní získalo míč. Daleko předaleko od Leroye, který má na stavu 1:1 obrovskou zásluhu.
     
    43
    Útočník hostí Jérôme Onguéné zůstal na chvíli na trávníku a hra je tak přerušena.
     
    45
    V probíhající poslední minutě základní hrací dob prvního poločasu to ještě Dijon zkouší postupným útokem.
     
    45
    V prvním poločasu se bude nastavovat minuta nad rámec základní hrací doby.
     
    45+1
    V samotném závěru se Dijon ještě dostal před branku Sochaux, ale žádnou střelu na Dila nevyslal.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    Úvodní poločas šestnáctifinále francouzského ligového poháru je minulostí. Domácí prvoligový tým z Dijonu poslal do vedení ve dvanácté minutě Dylan Bahamboula po hezkém Amalfitanově centru, za hosty vyrovnával o dvě minuty později Goran Karanović, jenž zaznamenal první branku v sezoně. Ačkoliv mají domácí územní převahu, mohli jít do druhého poločasu s mankem, ale gólman klubu z města hořčic Benjamin Leroy ve 33. minutě vychytal v tutové šanci Francka Honorata, proto je stav po jedné.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 22:07.
    Na stadionu se nyní rozcvičují fotbalisté připravení ke střídání, druhá půle za okamžik začne

     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Jérôme Onguéné, který na konci druhého poločasu zůstal na chvilku ležet na trávníku, jde z placu dolů (možná i kvůli zranění) a nahrazuje jej Jean Ruiz.
     
    47
    Uvidíme, zda druhý poločas přinese rozuzlení nebo se po devadesáti minutách dočkáme penalt.
     
    48
    Domácí jsou zatím častěji na balonu, ale jako povětšinu prvního poločasu bez nějakých gólových šancí.
     
    50
    Sochaux se dostalo na své polovině k míči a rozhodně nebude nikam spěchat. Dopředu se hnát hosté určitě moc nebudou.
     
    52
    Nikoliv na dlouho, Dijon sebral soupeři míč a zakládá rychlý protiútok.
     
    53
    Obrana hostí se na poslední chvíli stačila zformovat a odvrací útok domácího celku na rohový kop. Bahamboulovu střelu po přihrávce Gastiena vyrazil do zámezí gólman Dilo.
     
    54
    Po něm se ale vůbec nic nestalo a míč do vápna je znovu až na obranné polovině Dijonu.
     
    54
    Chafik to krátce poté zkoušel z dobré pozice, jenže zamířil nad Dilovu branku.
     
    55
    Na konci pětapadesáté minuty zakládá Sochaux průnik na druhou stranu s cílem ohrozit branku Leroye.
     
    56
    Nikoliv, nepodařilo se. Kulatý nesmysl má v moci opět Dijon a tuto situaci budeme asi s přibývajícím časem sledovat více než často. Domácí chtějí určitě rozhodnout během devadesáti minut a nespoléhat na ošidné penalty.
     
    57
    Možná se v obraně domácích budou ukazovat menší okénka, jako nyní. Nebezpečný průnik hostí středem hřiště, bude z toho něco?
     
    58
    Obrovská šance kapitána hostí Pierre Gibauda, jehož křižnou střelu dokázal Leroy vytěsnit na roh a připisuje si tak za stavu 1:1 již druhý výborný zákrok, čímž odmítl vedení Sochaux.
    Grupa fanoušků hostí na stadionu v Dijonu

     
    60
    Hned vzápětí přichází čtvrtý rohový kop hostí v dnešním utkání.
     
    61
    Mírný tlak druholigového celku pokračuje, znovu z toho bude kop od rohového praporku v jejich podání.
     
    62
    Až nyní dostávají domácí míč do bezpečí na vlastní polovině hřiště.
     
    62
    Z placu míří Yohann Rivière, útočníka Dijonu nahrazuje Jérémie Bela.
     
    62
    Marco Ilaimaharitra dostává žlutou kartu za faul na domácího obránce Yunise Abdelhamida.
     
    62
    Kartička také na domácí straně. Quentin Bernard si počínal nedovoleně v souboji s Franckem Honoratem a vidí také žlutou.
     
    64
    Po karetních trestech zůstávají u míče hostující fotbalisté, kteří se ale soustředí hlavně na to neudělat chybu.
     
    67
    Přichází druhé střídání v týmu hostí. Florin Berenguer přepustí místo na hřišti Sofiane Dahamovi.
     
    68
    Oba týmy mají 22 minut na to, aby rozhodly o výsledku v základní hrací době.
     
    70
    Míč v držení mají Dijontští. Že by se schylovalo k jejich závěrečnému tlaku.
     
    70
    Dvojité střídání. Poslední na hostující straně, kdy jde Goran Karanović jde z placu, dnes si své odbyl, když vstřelil zatím jediný gól svého týmu, a nahrazuje ho Marcus Thuram. Za domácí odchází Dylan Bahamboula, který naopak dal doposud jediný gól domácích, a místo něj jde na hřiště Pierre Lees-Melou.
     
    72
    Dijonští v posledních minutách přitlačili na pilu a jsou více na polovině hřiště soupeře, jenže gólovou šanci si vytvářet nedokáží.
     
    73
    Honorat to zkusil z pravé strany, dostal se až do vápna a ze šesti metrů vystřelil, jenže netrefil se k bližší tyči.
     
    75
    Čtvrthodina dělí Sochaux-Montbéliard a Dijon FCO od penaltového rozstřelu.
     
    76
    Dijon prostě nedokáže prolomit dnes až na jednu výjimku pevnou obranu soupeře...
     
    77
    Na druhou stranu je třeba říct, že kdyby Sochaux vedlo 3:1, nikdo by se nemohl divit.
     
    78
    Quentin Bernard si pustil míč a vzápětí nacetroval do vápna, kde hledal Jérémie Belu, jenž v dobré pozici byl příliš krátký, aby trefi míč a usměrnil jej tam, kam by chtěl.
     
    80
    Hosté mají k dispozici šestý rohový kop, což je pro ně vítaná příležitost, jak na okamžik pobýt na území soupeře a vydechnout si z tlaku Dijonu.
     
    81
    Z rohového kopu v podání druholigového celku vůbec nic nevyplynulo, domácí tak mohou zase dopředu.
     
    82
    Dijonští skutečně přidávají na tempu, důkazem toho byla nebezpečná střela střídajícího Lees-Meloua. Ani on ale kýžený postupový gól nezaznamenal a mířil nad branku.
     
    83
    Kapitán domácích Julio Tavares přepouští pozici na placu Loïsi Dionymu. Poslední to střídání dnešního utkání.
     
    84
    Christopher Dilo stále drží pouze jednu inkasovanou branku a nevypadá to, že by se na této statistice mělo cokoliv změnit. Gólman Sochaux navíc už trošku tahá čas.
     
    86
    No tak tohle byl neskutečný zákrok, kterým Christopher Dilo uchránil svůj tým od postupu, když doslova sebral gól z hlavy střídajícího Pierre Lees-Meloua.
     
    87
    Domácí hned poté zahrávají další rohový kop.
     
    88
    Po rohu Dijonu se nestalo vůbec nic a domácí musí začít znovu. Drama tak vrcholí a zřejmě vyvrcholí pokutovými kopy.
     
    90
    Poslední minuta základní části druhého poločasu je zde.
     
    90
    Nastaveny budou tři minuty nad rámec základní hrací doby.
     
    90+1
    Dijon bude mít k dispozici šestý rohový kop.
     
    90+1
    Ačkoliv se hosté na okamžik ubránili, je zde v rychlém sledu další roh Dijonu.
     
    90+2
    Sochaux na polovině hřiště ztratilo míč, což mohla být voda na mlýn pro domácí, kteří ale dopadli zcela stejně.
     
    90+3
    No, tohle byla Pyrhhova snaha udržet míč před brankou domácích v podání Sochaux. Téměř všichni jeho hráči, vyjma jednoho útočícího, vrhají všechny síly do poslední minuty a ubránění výsledku, který by znamenal penaltový rozstřel.
     
    90+4
    Druhý poločas skončil.
     
    Protože se během základní hrací dob nerozhodlo, následuje penaltový rozstřel.
     
    Střílení penalt začíná.
     
    1. série
    1:0
    Dijon se v penaltovém rozstřelu ujímá vedení, jako první se prosazuje Pierre Lees-Melou, a to nekompromisní ranou doprostřed branky, která se otřela o břevno a zapadla za čáru.
    Pierre LEES-MELOU

     
    1. série
    1:1
    Za hosty srovnává kapitán Florian Tardieu.
     
    2. série
    2:1
    Domácí znovu vede, prosadil se Romain Amalfitano.
     
    2. série
    2:2
    To je drama. Jean Ruiz nepouští domácí do výhody, je opět srovnáno – 2:2.
     
    3. série
    3:2
    Obránce Quentin Bernard dává na 3:2. Co na to Marco Ilaimaharitra?
     
    3. série
    3:3
    Marco Ilaimaharitra také proměňuje, střelci jsou zatím stoprocentní – 3:3.
     
    4. série
    4:3
    Také čtvrtý exekutor penalty z řad domácích, Johan Gastien, proměňuje – 4:3.
     
    4. série
    4:4
    Moussa Sao nepouští Dijon do výhody a je znovu srovnáno – 4:4.
     
    5. série
    4:4
    Střídající Loïs Diony neproměňuje a Christopher Dilo hodně přibližuje svůj tým do osmifinále! Gólman Sochaux vystihl směr střely, která měla jít asi k jeho levé tyči, ale Diony jí neumístil vůbec dobře a nekopl jí ani nikterak razantně.
    LOÏS DIONY

     
    5. série
    4:5
    Je to jasné, je to jasné! Všech pět exekutorů Sochaux je úspěšných, jako poslední Marcus Thuram a posílá svůj tým o kolo dále!
     
    90+4
    V penaltovém rozstřelu zvítězil tým FC Sochaux.
    Domácí smutní, v páté sérii totiž nedal Loïs Diony a naopak MARCUS THURAM rozhodl o tom, že Sochaux bylo v rozstřelu stoprocentní a postoupilo do osmifinále francouzského ligového poháru. Leroy sice vystihl směr střely, ale Thuram poslal míč nekompromisně do horního rohu, což je pro gólmany smrtící, a je jedno, jestli je to napravo (jako nyní) nebo nalevo.
    90+4. MARCUS THURAM - 1:2

     
    Konec zápasu.
     
    Je vymalováno. Vše podstatné se v základní hrací době událo mezi dvanáctou a čtrnáctou minutou, kdy se nejprve za domácí prosadil Dylan Bahamboula, aby o dvě minuty později vyrovnal Goran Karanović. Dijon měl poté většinu zbytku poločasu míč na kopačkách, ale vést mohli hosté, jenže Leroy výborně vychytal Honorata.

    Další velkou šanci spálili hosté v 58. minutě, kdy ve vyložené šanci zklamal kapitán Pierre Gibaud. Dvě neproměněné šance mohli Sochaux mrzet čtyři minuty před koncem, kdy však gólman Dilo výborně zasáhl proti hlavičce Lees-Meloua.

    Šlo se tak do penaltového rozstřelu, ve kterém byli hráči úspěšní do čtvrté série. Jenže v páté sérii nedal jako první střídající domácí hráč Loïs Diony a Marcus Thuram hned poté mečbol proměnil – 1:2 na penalty (4:5).
     
    V Ligue 2 by asi Sochaux další remízy moc nebralo, z dvanácti zápasů jich má nasbíraných hned sedm. Tentokrát ale druholigovému francouzskému mančaftu bohatě stačila k exekuci penalt, které hosté ovládli a byli v nich stoprocentní.
     
    S konstatováním, že pouť prvoligového Dijonu končí ve francouzském ligovém poháru v šestnáctifinále, když domácí na svém hřišti v základní hrací době remízovali 1:1 a penalty ovládl druholigový FC Sochaux poměrem 5:4, čímž tak postoupil do osmifinále, se s Vámi loučí a hezký večer přeje Tomáš Lysý. (23:23:22)

    Tomáš Lysý

    Branky: 12. Bahamboula – 14. Karanović, rozh. pen. Thuram

    Karty:   62. Bernard (DIJ) – 62. Ilaimaharitra (SOC)

    Penaltový rozstřel:

    1. série:
    1:0   Lees-Melou (DIJ)
    1:1   Tardieu (SOC)
    2. série:
    2:1   Amalfitano (DIJ)
    2:2   Ruiz (SOC)
    3. série:
    3:2   Bernard (DIJ)
    3:3   Ilaimaharitra (SOC)
    4. série:
    4:3   Gastien (DIJ)
    4:4   Sao (SOC)
    5. série:
    4:4   Diony (DIJ)
    4:5   Thuram (SOC)


    Dijon FCO: Leroy – Bernard, Abdelhamid, Lotiès, Chafik – Belmonte, Gastien, Bahamboula (70. Lees-Melou), Amalfitano – Rivière, Tavares (C)
    Náhradníci: Allain, Lang, Abeid, Lees-Melou, Sammaritano, Diony, Bela

    FC Sochaux: Dilo – Fuchs, Gibaud, Onguéné (46. Ruiz), Alphonse – Tardieu (C), Ilaimaharitra, Sao, Berenguer (67. Daham), Honorat – Karanović (70. Thuram)
    Náhradníci: Prévôt, Senhadji, Ruiz, Daham, Thuram, Leo

    Rozhodčí: M. Amaury Delerue – Fredji Harchay, Bertrand Jouannaud
    bahis siteleri