Slovensko – Německo 3:1 (kon.)
konec
Slovensko
3:1 (0:0, 1:0, 2:1)
Německo
sk Pátek 04.11.2016, 19:30 • Štadión Curta Frenzela, Augsburg • Německý pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:10 HRNKA - 3:1

    Zdroj: rtvs
     
    59:10
    Slovensko dalo gól!
    Slovenský tím si gólom do prázdnej bránky zabezpečuje víťazstvo v tomto zápase! TOMÁŠ HRNKA vybojoval puk pri ľavom mantineli, pohral sa s brániacim hráčom a z ľavého kruhu s istotou zakončil!
    Asistencia: Dávid Skokan.
    58:19 KRÄMMER - 2:1

    Zdroj: rtvs
     
    58:19
    Nemecko dalo gól!
    Nemci znižujú a záver stretnutia ešte bude dramatický! Flaake nahodil od modrej čiary na bránku. Fauser posunul NICOLASOVI KRAMMEROVI, ktorý akosi pretlačil puk za bránkovú čiaru, puk sa len tak tak skĺzol za bránkovú čiaru a následne ho už náš obranca vypichol von, no už bolo neskoro!
    Asistencie: Fauser, Flaake.
     
    51:39
    Slovensko dalo gól!
    Naša reprezentácia zvyšuje svoje vedenie! Čajkovský na modrej posunul Mikušovi, ktorý nahodil na bránku. Bruckmann vyrazil smerom na pravý kruh, kde číhal VLADIMÍR DRAVECKÝ a nekompromisne dorazil!
    Asistencie: Juraj Mikuš, Michal Čajkovský.
    33:23 ČAJKOVSKÝ - 1:0

    Zdroj: rtvs
     
    33:23
    Slovensko dalo gól!
    Slovenský tím ide do vedenia v tomto zápase! MICHAL ČAJKOVSKÝ vykorčuľoval s pukom po pravej strane a vystrelil od modrej čiary. Bruckmannovi strela prenikla ponad ľavé rameno a puk následne spadol do bránky!
    Asistencie: Marcel Haščák, Juraj Mikuš.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 34. Čajkovský (Haščák, J. Mikuš), 52. Dravecký (Mikuš, Čajkovský), 60. Hrnka (Skokan) – 59. Krämmer (Fauser, Flaake)


    Slovensko: Janus (Laco) – Čajkovský, J. Mikuš, Graňák, Gernát, Čerešňák, Jánošík, Trška, Šedivý – Haščák, Dravecký, Cingel – Hrnka, Suja, Skokan – Češík, Matoušek, Kudrna – Bortňák, Macík, B. Mráz
    Německo: Bruckmann (Niederberger) – Abeltshauser, Krüger, Krupp, Kohl, Brandt, Nowak, Müller – Gogulla, Schutz, Hospelt – Pfoederl, Fauser, Krammer – Kastner, Ehliz, Flaake – Pietta, Uvira, Oppenheimer
    bahis siteleri