Barys – Chabarovsk 2:1 (po pr.) | Čeljabinsk – Viťaz 3:2 (kon.) | Ufa – Jaroslavl 1:2 (kon.)
Čerepovec – Petrohrad 3:4 (kon.)
po prodl.
Barys Nur-Sultan
2:1 (1:0, 0:0, 0:1 - 1:0)
Amur Chabarovsk
Neděle 27.11.2016, 12:00 • Kazachstan Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:26 Vladimir MARKELOV - 2:1
     
    62:26
    Astana právě vstřelila branku!
    Domácí rozhodují! Maxim Chudjakov našel v situaci 2 na 2 VLADIMIRA MARKELOVA, kterého nedokázal pokrýt vracející se Zohorna a útočník Barysu tváří v tvář Metsolovi střelou k tyčce zajistil svému týmu druhý bod. Asistence: Maxim Chudjakov a Alexandr Lipin.
    52:00 Teemu RAMSTEDT - 1:1
     
    52:00
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Nádherný gól střílí TEEMU RAMSTEDT! Hostující útočník se na pravém kruhu z první opřel do kotouče po přihrávce Kondratěva a vymetl šibenici nad lapačkou Karlssona – 1:1. Asistence: Maxim Kondratěv a Kristian Kuusela.
    08:09 Nigel DAWES - 1:0
     
    08:09
    Astana právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení! NIGEL DAWES nahrál za branku Martinovi St. Pierrovi, který mu puk vrátil a domácí útočník se z poměrně ostrého úhlu trefil do protějšího rohu Metsolovy klece. Asistence: Martin St. Pierre.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 9. Dawes (St. Pierre), 63. Markelov (Chudjakov, Lipin) – 52. Ramstedt (Kondratěv, Kuusela)


    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Poulin) – Dallman (A), M. Semjonov, Barker, Šalapov, Lipin, Savčenko, Lobanov – Bochenski (C), St. Pierre, Dawes – R. Starčenko (A), Kučin, Rymarev – Markelov, Chudjakov, Boyd – Puškarjov, Trivino, N. Ivanov – Paňukov.
    Amur Chabarovsk: Metsola (Andrjuchov) – J. Kolář (A), Kondratěv (A), Zub, Aťušov (C), Kosmačjov, Kamalov, Podzinš – Kuusela, Ramstedt, T. Zohorna – Litovčenko, Byvalcev, Vl. Ušenin – Železnov, Romancev, Stasjuk – Dědunov, V. Popov, Nazarov.

    Rozhodčí: Bukin, Ščeňov – Sivov, Šeljanin

    Diváci: 5689
    bahis siteleri