Barys – Chabarovsk 2:1 (po pr.) | Čeljabinsk – Viťaz 3:2 (kon.) | Ufa – Jaroslavl 1:2 (kon.)
Čerepovec – Petrohrad 3:4 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
3:2 (0:0, 3:2, 0:0)
HC Viťaz Moskevská oblast
Neděle 27.11.2016, 12:30 • Traktor Arena, Čeljabinsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    32:12 Alexej KRUČININ - 3:2
     
    32:12
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Dmitrij Pestunov napřáhl na modré čáře ke tvrdé střele s příklepem, která by nejspíš zamířila vedle pravého horního rohu brány, skvěle do ní ale vložil hůl ALEXEJ KRUČININ a srazil puk mezi betony bezmocného Harriho Säteriho. Traktor využil v dnešním zápase druhou přesilovou hru a vede 3:2! Asistence: Dmitrij Pestunov.
    30:17 Maxim AFINOGENOV - 2:2
     
    30:17
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Alexej Makejev z pravého kruhu pro vhazování pálil po ledě ke vzdálenější levé tyči, Vasilij Děmčenko ale předvedl skvělý zákrok, když pravým betonem jeho pokus vyrazil, a vzápětí si poradil i s dorážkou Alexandra Nikulina. Poté se ale dostal k puku MAXIM AFINOGENOV a z blízkosti ho poslal do odkryté brány – 2:2! Asistence: Alexandr Nikulin a Alexej Makejev.
    27:20 Maxim AFINOGENOV - 2:1
     
    27:20
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Alexandr Nikulin poslal krásnou kolmou přihrávkou do úniku MAXIMA AFINOGENOVA, který si v blízkosti pravé tyče hodil puk na bekhend a nádhernou střelou vymetl bližší pravý horní roh brány. Puk se zřejmě během cesty do sítě ještě odrazil od tyče. Nádherný gól, kterým se Viťaz vrátil zpět do zápasu! Asistence: Alexandr Nikulin.
    25:43 Alexandr ČERNIKOV - 2:0
     
    25:43
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    ALEXANDR ČERNIKOV si najel před bránu na krásnou zpětnou přihrávku Dmitriho Pestunova zpoza brány a z blízkosti bez přípravy zamířil mezi lapačkou a pravým betonem Harriho Säteriho ke vzdálenější levé tyči. Asistence: Dmitrij Pestunov a Konstantin Klimontov.
    23:55 Derek ROY - 1:0
     
    23:55
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    DEREK ROY mezi kruhy pro vhazování plácl do puku, který se ze vzduchu neortodoxně snesl přes bezmocného Harriho Säteriho k pravé tyči. Traktor Čeljabinsk využil přesilovou hru 5 na 3 a ujal se vedení 1:0!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 24. Roy, 26. Černikov (Pestunov, Klimontov), 33. Kručinin (Pestunov) – 28. Afinogenov (A. Nikulin), 31. Afinogenov (A. Nikulin, Makejev)


    Traktor Čeljabinsk: Děmčenko (Francouz) – Borodkin, N. Bělov, Děnisov, Kolcov, Šinin, Klimontov, A. Petrov – Jakuceňa, Szczechura, Kručinin – J. Petrov, Černikov, Zinovjev – Pestunov, Roy, Šarov – Gubarev, Peňkovskij, Afonasjevskij.
    HC Viťaz Moskevská oblast: Säteri (Saprykin) – Golovkov, A. Semjonov, Katičev, Jeřábek, S. Romanov, Gimajev, P. Lukin, Jepišin – Afinogenov, A. Nikulin, Makejev – Kopejkin, Kempe, M. Aaltonen – Vyglazov, Horák, A. Černov – Rubcov, Soloduchin, Abdullin.

    Rozhodčí: Antonín Jeřábek, Martin Fraňo. Čároví: Ivan Dedajulja, Dmitrij Goljak

    Diváci: 7400
    bahis siteleri