Ottawa – Florida 2:0 (kon.) | Tampa – Washington 2:1 (2:1 po s.n.) | St. Louis – Winnipeg 2:3 (po pr.)
Vancouver – Toronto 3:2 (2:1 po s.n.) | Pittsburgh – Detroit 5:3 (kon.) | Arizona – Columbus 2:3 (0:2 po s.n.)
Colorado – Dallas 0:3 (kon.) | Edmonton – Anaheim 3:2 (po pr.) | Los Angeles – Montreal 4:5 (2:3 po s.n.)
Carolina – Tampa 1:0 (po pr.)
po prodl.
Edmonton Oilers
3:2 (0:0, 2:1, 0:1 - 1:0)
Anaheim Ducks
Neděle 04.12.2016, 04:00 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:16
    Bude se ještě vylučovat, Oilers hráli v šesti mužích a někdo z jejich řad půjde pykat na dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě. Edmontonská střídačka posílá za katr Patricka Maroona.
     
    31:34
    Je tu další trest pro některého z hokejistů. Tentokrát si půjde za katr odpočinout Josh Manson, dnes už podruhé potrestaný. Provinil se hákováním proti Tyleru Pitlickovi.
     
    29:33
    Máme tu také první bitku utkání. Proti sobě se postavili domácí Lucic a hostující Boll, docela dlouhá, ale nikterak drsná rvačka. Oba hráči dostanou tresty a pojedou si sednout na trestnou lavici.
     
    29:18
    Poprvé si půjde sednout dnes na trestnou lavici některý z domácích hokejistů. Konkrétně se jedná o obránce Adama Larssona, který hákoval soupeře. Uvidíme tedy, co Anaheim předvede v přesilové hře.
     
    23:22
    Bude se poprvé v zápase vylučovat, přesilovou hru si zahrají Edmonton Oilers. Josh Manson z Anaheimu bude muset pykat dvě minuty za katrem, provinil se hákováním.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 26. Caggiula (Maroon, Eberle), 34. Nugent-Hopkins (Klefbom, Eberle), 64. Draisaitl (Sekera, Eberle) – 30. Kesler (Getzlaf, Fowler), 50. Rakell (Getzlaf, Perry)


    Edmonton Oilers: Talbot (Gustavsson) – Sekera, Benning, Klefbom, Fayne, Russell, A. Larsson – Lucic, McDavid (C), Draisaitl – Pouliot, Nugent-Hopkins, Eberle – Pitlick, Caggiula, Slepyšev – Maroon, Letestu, Kassian.
    Anaheim Ducks: Gibson (Bernier) – Fowler, Vatanen, H. Lindholm, Manson, Theodore, Bieksa – Rakell, Getzlaf (C), Perry – Cogliano, Kesler, Silfverberg – N. Ritchie, Vermette, O. Kaše – Garbutt, L. Shaw, Boll.

    Rozhodčí: Walsh, Pochmara – Alphonso, Cameron

    Diváci: 18 347
    bahis siteleri