Los Angeles – Ottawa 4:1 (kon.) | Boston – Toronto 1:4 (kon.) | Montreal – Colorado 10:1 (kon.)
Florida – Vancouver 4:2 (kon.) | Columbus – NY Islanders 6:2 (kon.) | Tampa – Pittsburgh 3:4 (kon.)
Arizona – Nashville 4:1 (kon.) | Calgary – Winnipeg 6:2 (kon.) | San Jose – Carolina 4:3 (kon.)
Anaheim – Ottawa 5:1 (kon.) | Detroit – Philadelphia 0:1 (po pr.) | Washington – Vancouver 3:0 (kon.)
konec
Florida Panthers
4:2 (1:0, 1:0, 2:2)
Vancouver Canucks
Neděle 11.12.2016, 01:00 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
     
    V dolních patrech pohybující se Vancouver během necelých 24 hodin čekají dva zápasy, v prvním nichž zavítá na led Floridy. V dresu domácích by opět neměl chybět Jaromír Jágr. O zápas proti Canucks naopak přijde nejlepší střelec Panthers útočník Jonathan Marchessault. Vancouver zužuje rozsáhlá marodka, na které je před zápasem proti Floridě šestice hráčů, včetně zkušeného obránce Christophera Taneva.
     
    Florida Panthers

    Florida bude proti Vancouveru usilovat o ukončení série čtyř porážek v řadě. Fantastický kus práce v letošní sezóně odvádí útočník Seth Griffith, který se při absenci Jonathana Huberdeaua posune do první útočné formace po bok Jaromíra Jágra a Aleksandera Barkova. Huberdeau je mimo hru kvůli poraněné noze. Jeho náhradník Griffith během letošní sezóny odehrál devět zápasů, během nichž zaznamenal asistenci.
     
    Vancouver Canucks

    Výjimečný zápas čeká v neděli v noci v dresu Vancouveru Erika Gudbransona, který se poprvé představí proti svému bývalému týmu. Bývalý obránce Floridy v dresu Panthers odehrál během pěti sezón 309 zápasů poté, co do týmu přišel jako třetí hráč draftu 2010. Gudbranson je jedním ze tří bývalých hráčů Panthers, kteří se dnes proti nim objeví v sestavě Canucks. Kromě něj čeká utkání proti svému bývalému zaměstnavateli také Jacka Skilla a brankáře Jacoba Markströma. Útočníka Daniela Sedina dělí tři asistence od dosažení milníku 600 přihrávek na gól.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Florida Panthers: Luongo (Reimer) – Yandle, Demers, McIlrath, Ekblad (A), Matheson, Pysyk – Jágr, Barkov, Griffith – J. Jokinen (A), Trocheck, R. Smith – Rau, Bjugstad, Sceviour – P. Thompson, MacKenzie (C), S. Thornton.

    Vancouver Canucks: Markström (Demko) – B. Hutton, Gudbranson, Sbisa, Stecher, Trjamkin, Biega – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Brandon Sutter – Eriksson, Markus Granlund, Megna – Baertschi, Horvat, Burrows (A) – B. Gaunce, Chaput, Skille.

    Rozhodčí: Frederick L'Ecuyer, Dan O'Halloran. Čároví: Mark Shewchyk, Michel Cormier.
    Aaron Ekblad a hlavní trenér Tom Rowe po ranním tréninku.

     
    Česká stopa v utkání

    Jaromír Jágr (FLA) 6+8, +/- +1
    Hráči hostujícího Vancouveru Canucks vyráží na rozbruslení.

     
    Ze sestavy Floridy Panthers vypadl český obránce Jakub Kindl, místo něhož se na ledě představí Dylan McIlrath. Jaromír Jágr v dresu domácího týmu nechybí.
    BB&T Center před utkáním mezi Floridou a Vancouverem.

     
    Erin Boyleová přišla na led v dresu domácí Floridy Panthers, aby přednesla kanadskou hymnu, zatímco americkou zazpívá tamní pěvecký sbor K-B Center.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:01
    Henrik Sedin vyhrál úvodní vhazování zápasu a souboj mezi Floridou a Vancouverem mohl začít.
     
    00:25
    Ben Hutton zkusil po rychlé akci Canucks vypálit z levého kruhu pro vhazování na vzdálenější pravou tyč a nemířil špatně, Roberto Luongo ale skvěle zasáhl levým betonem a jeho pokus vyrazil!
     
    01:08
    Aleksander Barkov na opačné straně potrápil Jacoba Markströma prudkou střelou zápěstím, brankář Vancouveru ale dokázal jeho prudkou ránu z pravého kruhu pro vhazování na bližší tyči nadvakrát zastavit.
     
    02:12
    Reilly Smith zavážel puk po pravém křídle do útočného pásma, jenže v něm byl příliš rychle a akci Floridy zastavilo postavení mimo hru.
     
    02:22
    Florida právě vstřelila branku!
    Jaromír Jágr předvedl za bránou skvělý forčeking a Seth Griffith krásnou přihrávkou zpoza ní našel mezi kruhy pro vhazování najíždějícího ALEKSANDERA BARKOVA, který mezi betony Jacoba Markströma procedil puk z blízkosti do brány. Asistence: Seth Griffith.
    02:22 Aleksander BARKOV - 1:0
     
    03:33
    Vancouver se během pár sekund dostal ke dvěma prudkým střelám, obě dvě ale zamířily mimo a Roberto Luongo má na svém kontě stále jeden jediný zákrok. Další útočnou akci Canucks navíc zastavilo postavení mimo hru.
     
    04:54
    Další útočná akce Vancouveru byla přerušena postavením mimo hru, po kterém se vhazovalo ve středním pásmu.
     
    05:33
    Jaromír Jágr nabral na levém křídle rychlost a prudce vypálil z úhlu, Jacob Markström si ale pohlídal prostor u své pravé tyče a zřejmě holí jeho pokus vyrazil!
     
    06:42
    Canucks vytvořili v blízkosti levé tyče obrovský závar, ani jeden z hostujících hráčů se ale i přes velkou snahu prosadit nedokázal a Roberto Luongo si připsal třetí úspěšný zákrok!
     
    07:11
    Jussi Jokinen byl zřejmě hráčem, který zkusil na levém křídle vypálit z vrcholu kruhu pro vhazování, jeho následný pokus ale zamířil pouze do náruče připraveného Jacoba Markströma.
     
    07:45
    Jaromír Jágr si v obranném pásmu krásně hodil puk s pomocí mantinelu kolem jednoho z hráčů Vancouveru do jízdy a poté se řítil společně se Sethem Griffithem do přečíslení dva na jednoho, které po dlouhém potažení puku řešil bekhendovou přihrávkou, Jacob Markström po ní ale rychle skočil jako ryba po návnadě a ukryl ji ve svém náručí!
     
    09:34
    Troy Stecher po zpětné přihrávce svého spoluhráče na vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhl bez přípravy ke tvrdé střele s příklepem, jeho jedovatá rána ale skončila pouze na hrudi připraveného a zatím bezchybného Roberta Luonga.
     
    10:19
    Úvodní část dnešního utkání mezi Floridou a Vancouverem se přehoupla do druhé poloviny, v jejímž úvodu oba celky vyslaly na bránu soupeře shodně čtyři střely.
     
    10:59
    Canucks se středem ledové plochy vydali do nadějného útoku, který ovšem vzápětí po přihrávce doprava zastavil ofsajd. Po přerušení hry dostává prostor krátká reklamní přestávka.
     
    11:56
    Roberto Luongo se vydal za svou bránu, aby zastavil nahození Canucks a pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou.
     
    12:36
    Troy Stecher zkusil na křídle vypálit z ostrého, téměř nulového, úhlu a jeho střela rozvlnila boční síť.
     
    13:26
    Canucks chybovali při rozehrávce a Vincent Trocheck se v blízkosti levé tyče ocital ve skvělé šanci, do té ho ovšem nepustil Alex Biega, který dostal dvě minuty za hákování.
     
    14:09
    Seth Griffith se ocitl před bránou v obrovské šanci, jenže z blízkosti napálil puk pouze do hrudi Jacoba Markströma a jeho následný pokus skončil na boční síti!
     
    14:37
    Nick Bjugstad z levého kruhu pro vhazování po ledě mířil na přední tyč, Jacob Markström ale opět skvěle zakročil a pravým betonem jeho střelu vyrazil do rohu ledové plochy!
     
    15:26
    Vyloučený Alex Biega naskočil zpět na led a Florida i přes skvěle sehranou přesilovou hru úvodní početní výhodu využít nedokázala. Canucks podržel nad vodou skvělý Jacob Markström.
     
    16:39
    Brendan Gaunce napřáhl na vrcholu kruhu pro vhazování ke tvrdé střele s příklepem, která byla prudká a mířila pod horní tyče, mimo jiné ale také pouze doprostřed brány, kde ji zastavil ve své výstroji Roberto Luongo.
     
    17:06
    Colton Sceviour se ocitl v blízkosti pravé tyče po sraženém puku v obrovské šanci, z ostrého úhlu ale napálil pouze Jacoba Markströma, který šel včas do kolen a jeho pokus vyrazil!
     
    17:56
    Oba týmy se v rychlém sledu dostaly k jedné střele po ledě, kterou oba brankáři vyrazili a následnou útočnou akci Panthers taženou po levém křídle zastavilo postavení mimo hru.
     
    18:42
    Michael Chaput si za bránou tak dlouho hrál s nebezpečným ohněm, až se málem popálil, Panthers se ale vzápětí do žádné slibné šance po jeho napraveném zaváhání k ničemu nedostali.
     
    19:00
    Do konce první třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    19:18
    Daniel Sedin krásně vypálil na levém křídle z úhlu a jeho následná střela se od tyče odrazila za bránu!
     
    19:59
    Aleksander Barkov z pravého kruhu pro vhazování nádhernou střelou letící přibližně 30 centimetrů nad ledem mířil k přední tyči, Jacob Markström ale po senzačním přesunu dokázal jeho pokus vyrazit hrudí! Zatím zákrok zápasu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Florida byla během úvodní části utkání jasně lepší a již po necelých třech minutách se ji podařilo skórovat, když za bránou využil skvělého Jágrova forčekingu Seth Griffith a kráskou přihrávkou zpoza ní našel Alexsandera Barkova, který mezi betony jinak skvěle chytajícího Jacoba Markströma z blízkosti propálil mezi betony. Na opačné straně v závěru první třetiny v největší šanci Vancouveru Canucks orazítkoval prudkou střelou z úhlu Daniel Sedin tyč. Skóre po první třetině. Florida Panthers 1 Vancouver Canucks 0.
    Před začátkem utkání proběhlo v BB&T Center slavností buly.

     
    Druhá třetina začne přibližně ve 2:10.
     
    Statistiky po první třetiny: Střely na bránu: 12-8; Zablokované střely: 2-0; Vhazování: 52,9%-47,1%; Hity: 12-5; Přesilové hry: 0/1-0/0; Trestné min.: 0-2.
    Radost tří koček po úvodní brance duelu Aleksandera Barkova.

     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:24
    Vancouver se pokusil do prostřední části utkání vlétnou pořádně zostra, jenže jeho hokejisté byli v útočném pásmu příliš rychle a jejich akci po přihrávce Bena Huttona zastavilo postavení mimo hru.
     
    21:03
    Jaromír Jágr měl k puku na pravém křídle příliš daleko a útočnou snahu Panthers pro změnu po nepřesné dlouhé přihrávce zastavilo zakázané uvolnění.
     
    22:01
    Michael Matheson odvedl v obraně skvělou práci a po přihrávce za bránu společně Jasonem Demersem zvládl rozehrát.
     
    22:33
    Florida se opět ubránila a po krásné přihrávce o mantinel se mohla řítit do velice slibné šance, jenže jeden z domácích hráčů ve středním pásmu na puk nedosáhl a kotouč během pár okamžiků zamířil na další zakázané uvolnění.
     
    22:51
    Brandon Sutter se dostal v levém kruhu pro vhazování k odraženému kotouči a krásnou střelou mířil do předního levého horního rohu brány, jenže Roberto Luongo skvěle zasáhl a pravým ramenem jeho pokus vyrazil!
     
    23:38
    Floridě se nyní nedaří kombinovat. Puk potřetí v rozmezí necelých čtyř minut skončil na domácí straně na zakázaném uvolnění.
     
    24:06
    Aleksander Barkov vyhrál osobní souboj mezi kruhy pro vhazování a střelou letící těsně nad ledem mířil po rychlém protiútoku ke vzdálenější pravé tyči, Jacob Markström ale pravým betonem jeho pokus skvěle vyrazil a následná dorážka Setha Griffitha zamířil těsně mimo!
     
    26:14
    Aaron Ekblad napřáhl na pravém křídle od modré čáry k dělové ráně, kterou Jacob Markström úmyslně maskou vyrazil mimo! To byla nádherná hlavička v podání brankáře Vancouveru.
     
    26:28
    Aaron Ekblad a Reilly Smith vzápětí v blízkosti pravé tyče mířili z ostrého úhlu do bližšího horního rohu brány, Jacob Markström ale vytáhl v rychlém sledu dva skvělé zákroky a levým ramenem vždy dokázal jejich pokus vyrazit mimo!
     
    27:03
    Erik Gudbranson v blízkosti levé tyče pronikal proti svému bývalému týmu do slibné šance a Paul Thompson ho zastavil faulem. Domácí útočník dostal dvě minuty za vysokou hůl.
     
    27:58
    Panthers si v rychlém sledu vytvořili tři obrovské šance, ani jedna z nich ale gólem neskončila a Vancouver se v přesilové hře může pokusit srovnat krok.
     
    28:12
    Canucks na pravém křídle od modré čáry napřáhli k prudké střele, která mířila pouze doprostřed brány a brankář Roberto Luongo si s ní dokázal poradit, když ji hrudí vyrazil.
     
    29:03
    Vyloučený Paul Thompson naskočil zpět na led a Florida hraje po přečkání prvního oslabení v plném počtu.
     
    29:35
    Florida právě vstřelila branku!
    Colton Sceviour napřáhl mezi kruhy pro vhazování ke dvěma střelám, které byly zablokovány. V blízkosti levé tyče se ale dostal k odraženému puku od dobře clonícího spoluhráče Paula Thompsona obránce MICHAEL MATHESON, který ho nad klečícím Jacobem Markströmem poslal do sítě – 2:0! Asistence: Paul Thompson a Colton Sceviour.
    29:35 Michael MATHESON - 2:0
     
    29:55
    Aleksander Barkov vypálil z pravého kruhu pro vhazování a jeho následná střela skončila v lapačce Jacoba Markströma.
     
    30:39
    Florida mohla přidat třetí gól, nebezpečné přihrávky před bránu ale byly zablokovány a žádnou šanci nakonec nepřinesly.
     
    31:50
    Jacob Markström ukryl nahození Panthers v lapačce a po snadném zákroku přerušil hru.
     
    32:12
    Aleksander Barkov to za bránou Vancouveru přehnal se snahou získat puk a podrazil zezadu rozehrávajícího Alexe Biegu. Vancouver si zahraje druhou přesilovku.
     
    34:12
    Vyloučený Aleksander Barkov se vrátil zpět na led a Vancouveru nepomohla k vyrovnání ani druhá přesilová hra.
     
    35:25
    Jaromír Jágr v pravém kruhu pro vhazování prudce vypálil a po zákroku Jacoba Markströma se vzápětí dostal k dorážce, ani v jednom případě ale brankáře Vancouveru překonat nedokázal!
     
    35:42
    Reilly Smith dostal menší trest za podržení a Vancouver si ve druhé třetině zahraje třetí přesilovou hru v řadě.
     
    37:22
    Brandon Sutter se ocitl mezi kruhy pro vhazování ve slibné brankové příležitosti, jeho střela ale v závěru přesilové hry zamířila doprostřed brány, kde byl připravený Roberto Luongo.
     
    38:24
    Florida před pár okamžiky přečkala třetí oslabení a vyrazila po pravém křídle do přečíslení tři na dva, které v pravém kruhu pro vhazování zakončil nádhernou střelou mířící do pravého horního rohu brány po úžasné kombinaci na jeden dotek Aleksander Barkov, Jacob Markström ale předvedl úžasný reflex a levým ramenem jeho pokus vyrazil mimo tři tyče své brány!
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    39:19
    Troy Stecher zkusil vyrovnat střelou z pravého kruhu pro vhazování, jeho pokus ale skončil v náruči připraveného Roberta Luonga, který nadále drží čisté konto.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Aleksander Barkov se ocitl ve druhé části ve dvou obrovských brankových příležitostech, jenže ani jednu nevyužil, a vzápětí se neprosadil ani Reilly Smith. Místy obrovský tlak Floridy Panthers ale i po přestávce přinesl jednu gólovou radost fanoušků, o kterou se na domácí straně postaral obránce Michael Matheson. Vancouver si ve druhé třetině zahrál tři přesilové hry v řadě, ani jednu z nich ale nevyužil. Skóre po druhé třetině. Florida Panthers 2 Vancouver Canucks 0.
    Paul Thompson dnes zaznamenal v NHL první kanadský bod!

     
    Třetí třetina začne přibližně ve 3:08.
     
    Statistiky po druhé třetině: Střely na bránu: 31-23; Zablokované střely: 6-4; Vhazování: 48,8%-51,2%; Hity: 17-10; Přesilové hry: 0/1-0/3; Trestné minuty: 6-2.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:20
    V BB&T Center začala závěrečná část utkání, do které Florida vstoupila s dvoubrankovým vedením, a krátce po jejím zahájení ho mohl navýšit Reilly Smith, puk mu ale v levém kruhu pro vhazování přeskočil hůl.
     
    41:05
    Florida právě vstřelila branku!
    AARON EKBLAD se dostal před bránou po střele Jaromíra Jágra z pravého kruhu pro vhazování a zákroku Jacoba Markströma k dorážce a bekhendem puk po ledě poslal k levé tyči. Asistence: Jaromír Jágr a Aleksander Barkov.
    41:05 Aaron EKBLAD - 3:0
     
    42:01
    Hokejisté Floridy mají v dnešním utkání převahu a vedou zcela zaslouženě. Vancouver mohl zareagovat nebezpečným nahozením z pravého kruhu pro vhazování, Roberto Luongo ho ale po fantastickém akrobatickém zákroku ukryl v lapačce!
     
    43:59
    Henrik Sedin pálil na levém křídle z úhlu nepřesně a za bránou mohl pokračovat v akci Daniel Sedin. Následná akce Canucks ale nic nepřinesla a Florida se zmocnila puku.
     
    44:13
    Daniel Sedin na levé straně obranného pásma Canucks přidržel Vincenta Trochecka a usedl na trestnou lavici, kde si odpyká dvě minuty za držení protihráče.
     
    45:33
    Reilly Smith se ocitl v blízkosti pravé tyče v obrovské šanci, po rychlém sjetí před bránu a bekhendovém blafáku ale dvakrát orazítkoval levý beton ležícího Jacoba Markströma a z dorážky neuspěl ani Nick Bjugstad, který trefil jeho hruď!
     
    46:13
    Vyloučený Daniel Sedin je zpět na ledě a ani jeden z týmů se dnes zatím neprosadil v přesilové hře. Florida nevyužila dvě, zatímco Vancouver o jednu více.
     
    47:13
    Michael Matheson v levém kruhu pro vhazování napřáhl ke tvrdé střele s příklepem a pokusil se vstřelit svůj druhý gól v dnešním zápase, Jacob Markström byl ale připraven a po ukrytí puku ve své výstroji následuje krátká reklamní přestávka.
     
    48:06
    Vancouver právě vstřelil branku!
    JACK SKILLE předvedl nádhernou individuální akci, když na pravém křídle ve středním pásmu ustál osobní souboj s jedním z hráčů Vancouveru, poté se mezi dvěma protihráči protáhl před bránu a v blízkosti pravé tyče vymetl bližší horní roh brány! Asistence: Michael Chaput.
    48:06 Jack SKILLE - 3:1
     
    49:51
    Luca Sbia se ocitl v levém kruhu ve skvělé střelecké pozici, otevřeného prostoru ale nedokázal využít, když jeho prudká střela zápěstím zamířila pouze do náruče Roberta Luonga.
     
    50:06
    Henrik Sedin se ocitl v blízkosti levé tyče v obrovské šanci a jeho následná střela se od brankové konstrukce odrazila zpět do hry! Roberto Luongo už byl překonaný, Vancouver se ale zatím na dostřel jedné jediné branky nedostal.
     
    51:03
    Paul Thompson dnes zaznamenal svůj první kanadský bod a další dvě trestné minuty. Thompson byl vyloučen podruhé v zápase, tentokrát za sekání.
     
    51:45
    Vancouver právě vstřelil branku!
    DANIEL SEDIN mezi kruhy pro vhazování parádně tečoval nahození Troye Stechera od modré čáry a puk se od ledu odrazil nad pravým betonem Roberta Luonga k levé tyči. Canucks využili první přesilovou hru a rázem prohrávají pouze o gól! Asistence: Troy Stecher a Henrik Sedin.
    51:45 Daniel SEDIN - 3:2
     
    53:51
    Henrik Sedin napřáhl na levém křídle od modré čáry k prudké střele, která minula bližší horní roh brány, a Roberto Luongo proti nebezpečnému pokusu nakonec zasahovat nemusel.
     
    54:45
    Jaromír Jágr vytvořil šanci pro Aleksandera Barkova, jeho následná střela z mezikruží ale zamířila pouze do hrudi Jacoba Markströma, který jeho pokus skvělým zákrokem vyrazil!
     
    55:32
    Canucks se nepodařilo rozehrát a puk podél střídaček zamířil na zakázané uvolnění, po kterém si Vancouver před vhazováním před bránou Jacoba Markströma vyžádal oddechový čas.
     
    56:31
    Troy Stecher se zapomněl v útočném pásmu a útočnou snahu Vancouveru zastavilo postavení mimo hru, kterému předcházela nepřesná střela Alexandra Burrowse.
     
    57:40
    Canucks se vlastní chybou připravili o útočné pásmo a Panthers okamžitě nahodili puk k bráně Roberta Luonga.
     
    57:59
    Jacob Markström vystartoval na střídačku během nepřerušené hry a Vancouver to zkouší ve hře bez brankáře!
     
    58:24
    Vancouveru se podařilo vybojovat útočné pásmo po vhazování ve středovém kruhu a Jacob Markström zůstal na střídačce!
     
    58:42
    Troy Stecher se ocitl před bránou v obrovské šanci a mohl rozhodnout, jenže trefil pouze jeho lapačku!
     
    59:00
    Do konce utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    59:03
    Ben Hutton napřáhl na vrcholu levého kruhu pro vhazování k nádherné střele, která nad ledem mířila ke vzdálenější pravé tyči, Roberto Luongo ale předvedl neskutečný rozštěp a puk ukryl ve své lapačce!
     
    59:12
    Florida právě vstřelila branku!
    VINCENT TROCHECK se na levém křídle krásně protáhl kolem jednoho z hráčů Vancouveru a poté puk poslal z kruhu pro vhazování do prázdné brány. Na Floridě je vymalováno! Asistence: Derek MacKenzie a Mark Pysyk.
    59:12 Vincent TROCHECK - 4:2
     
    Konec zápasu.
     
    Florida vedla přes svými fanoušky v BB&T Center po brankách Aleksandera Barkova, Michaela Mathesona a Aarona Ekblada už o tři branky, jenže hosté z Vancouveru to nezabalil a v poslední třetině se vrátili zásluhou Jacka Skilla a Daniela Sedina zpět do hry, vítězství Panthers ovšem v závěru zpečetil střelou do prázdné brány Vincent Trocheck. Konečný výsledek. Florida Panthers 4 Vancouver Canucks 2.
     
    Statistiky: Střely na bránu: 42-39; Zablokované střely: 10-7; Vhazování: 49%-51%; Hity: 20-10; Přesilové hry: 0/2-1/4; Trestné minuty: 8-4.
     
    Tři hvězdy utkání

    1. Aleksander Barkov (FLA) 1+1
    2. Roberto Luongo (FLA) 37 zák., 2 góly, 94,9%
    3. Seth Griffith (FLA) 0+1
     
    Česká stopa v utkání

    Jaromír Jágr (FLA) 0+1, 5 střel, čas na ledě 17:41 (04:00:13)

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 3. Barkov (Griffith), 30. Matheson (P. Thompson, Sceviour), 42. Ekblad (Jágr, Barkov), 60. Trocheck (MacKenzie, Pysyk) – 49. Skille (Chaput), 52. D. Sedin (Stecher, H. Sedin)


    Florida Panthers: Luongo (Reimer) – Yandle, Demers, McIlrath, Ekblad (A), Matheson, Pysyk – Jágr, Barkov, Griffith – J. Jokinen (A), Trocheck, R. Smith – Rau, Bjugstad, Sceviour – P. Thompson, MacKenzie (C), S. Thornton.
    Vancouver Canucks: Markström (Demko) – B. Hutton, Gudbranson, Sbisa, Stecher, Trjamkin, Biega – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Brandon Sutter – Eriksson, Markus Granlund, Megna – Baertschi, Horvat, Burrows (A) – B. Gaunce, Chaput, Skille.

    Rozhodčí: Frederick L'Ecuyer, Dan O'Halloran. Čároví: Mark Shewchyk, Michel Cormier

    Diváci: 17585
    bahis siteleri