Los Angeles – Ottawa 4:1 (kon.) | Boston – Toronto 1:4 (kon.) | Montreal – Colorado 10:1 (kon.)
Florida – Vancouver 4:2 (kon.) | Columbus – NY Islanders 6:2 (kon.) | Tampa – Pittsburgh 3:4 (kon.)
Arizona – Nashville 4:1 (kon.) | Calgary – Winnipeg 6:2 (kon.) | San Jose – Carolina 4:3 (kon.)
Anaheim – Ottawa 5:1 (kon.) | Detroit – Philadelphia 0:1 (po pr.) | Washington – Vancouver 3:0 (kon.)
konec
Florida Panthers
4:2 (1:0, 1:0, 2:2)
Vancouver Canucks
Neděle 11.12.2016, 01:00 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:12 Vincent TROCHECK - 4:2
     
    59:12
    Florida právě vstřelila branku!
    VINCENT TROCHECK se na levém křídle krásně protáhl kolem jednoho z hráčů Vancouveru a poté puk poslal z kruhu pro vhazování do prázdné brány. Na Floridě je vymalováno! Asistence: Derek MacKenzie a Mark Pysyk.
     
    59:03
    Ben Hutton napřáhl na vrcholu levého kruhu pro vhazování k nádherné střele, která nad ledem mířila ke vzdálenější pravé tyči, Roberto Luongo ale předvedl neskutečný rozštěp a puk ukryl ve své lapačce!
     
    58:42
    Troy Stecher se ocitl před bránou v obrovské šanci a mohl rozhodnout, jenže trefil pouze jeho lapačku!
     
    58:24
    Vancouveru se podařilo vybojovat útočné pásmo po vhazování ve středovém kruhu a Jacob Markström zůstal na střídačce!
     
    57:59
    Jacob Markström vystartoval na střídačku během nepřerušené hry a Vancouver to zkouší ve hře bez brankáře!
     
    54:45
    Jaromír Jágr vytvořil šanci pro Aleksandera Barkova, jeho následná střela z mezikruží ale zamířila pouze do hrudi Jacoba Markströma, který jeho pokus skvělým zákrokem vyrazil!
    51:45 Daniel SEDIN - 3:2
     
    51:45
    Vancouver právě vstřelil branku!
    DANIEL SEDIN mezi kruhy pro vhazování parádně tečoval nahození Troye Stechera od modré čáry a puk se od ledu odrazil nad pravým betonem Roberta Luonga k levé tyči. Canucks využili první přesilovou hru a rázem prohrávají pouze o gól! Asistence: Troy Stecher a Henrik Sedin.
     
    51:03
    Paul Thompson dnes zaznamenal svůj první kanadský bod a další dvě trestné minuty. Thompson byl vyloučen podruhé v zápase, tentokrát za sekání.
     
    50:06
    Henrik Sedin se ocitl v blízkosti levé tyče v obrovské šanci a jeho následná střela se od brankové konstrukce odrazila zpět do hry! Roberto Luongo už byl překonaný, Vancouver se ale zatím na dostřel jedné jediné branky nedostal.
    48:06 Jack SKILLE - 3:1
     
    48:06
    Vancouver právě vstřelil branku!
    JACK SKILLE předvedl nádhernou individuální akci, když na pravém křídle ve středním pásmu ustál osobní souboj s jedním z hráčů Vancouveru, poté se mezi dvěma protihráči protáhl před bránu a v blízkosti pravé tyče vymetl bližší horní roh brány! Asistence: Michael Chaput.
     
    45:33
    Reilly Smith se ocitl v blízkosti pravé tyče v obrovské šanci, po rychlém sjetí před bránu a bekhendovém blafáku ale dvakrát orazítkoval levý beton ležícího Jacoba Markströma a z dorážky neuspěl ani Nick Bjugstad, který trefil jeho hruď!
     
    44:13
    Daniel Sedin na levé straně obranného pásma Canucks přidržel Vincenta Trochecka a usedl na trestnou lavici, kde si odpyká dvě minuty za držení protihráče.
     
    42:01
    Hokejisté Floridy mají v dnešním utkání převahu a vedou zcela zaslouženě. Vancouver mohl zareagovat nebezpečným nahozením z pravého kruhu pro vhazování, Roberto Luongo ho ale po fantastickém akrobatickém zákroku ukryl v lapačce!
    41:05 Aaron EKBLAD - 3:0
     
    41:05
    Florida právě vstřelila branku!
    AARON EKBLAD se dostal před bránou po střele Jaromíra Jágra z pravého kruhu pro vhazování a zákroku Jacoba Markströma k dorážce a bekhendem puk po ledě poslal k levé tyči. Asistence: Jaromír Jágr a Aleksander Barkov.
     
    38:24
    Florida před pár okamžiky přečkala třetí oslabení a vyrazila po pravém křídle do přečíslení tři na dva, které v pravém kruhu pro vhazování zakončil nádhernou střelou mířící do pravého horního rohu brány po úžasné kombinaci na jeden dotek Aleksander Barkov, Jacob Markström ale předvedl úžasný reflex a levým ramenem jeho pokus vyrazil mimo tři tyče své brány!
     
    35:42
    Reilly Smith dostal menší trest za podržení a Vancouver si ve druhé třetině zahraje třetí přesilovou hru v řadě.
     
    35:25
    Jaromír Jágr v pravém kruhu pro vhazování prudce vypálil a po zákroku Jacoba Markströma se vzápětí dostal k dorážce, ani v jednom případě ale brankáře Vancouveru překonat nedokázal!
     
    32:12
    Aleksander Barkov to za bránou Vancouveru přehnal se snahou získat puk a podrazil zezadu rozehrávajícího Alexe Biegu. Vancouver si zahraje druhou přesilovku.
    29:35 Michael MATHESON - 2:0
     
    29:35
    Florida právě vstřelila branku!
    Colton Sceviour napřáhl mezi kruhy pro vhazování ke dvěma střelám, které byly zablokovány. V blízkosti levé tyče se ale dostal k odraženému puku od dobře clonícího spoluhráče Paula Thompsona obránce MICHAEL MATHESON, který ho nad klečícím Jacobem Markströmem poslal do sítě – 2:0! Asistence: Paul Thompson a Colton Sceviour.
     
    27:03
    Erik Gudbranson v blízkosti levé tyče pronikal proti svému bývalému týmu do slibné šance a Paul Thompson ho zastavil faulem. Domácí útočník dostal dvě minuty za vysokou hůl.
     
    26:28
    Aaron Ekblad a Reilly Smith vzápětí v blízkosti pravé tyče mířili z ostrého úhlu do bližšího horního rohu brány, Jacob Markström ale vytáhl v rychlém sledu dva skvělé zákroky a levým ramenem vždy dokázal jejich pokus vyrazit mimo!
     
    26:14
    Aaron Ekblad napřáhl na pravém křídle od modré čáry k dělové ráně, kterou Jacob Markström úmyslně maskou vyrazil mimo! To byla nádherná hlavička v podání brankáře Vancouveru.
     
    24:06
    Aleksander Barkov vyhrál osobní souboj mezi kruhy pro vhazování a střelou letící těsně nad ledem mířil po rychlém protiútoku ke vzdálenější pravé tyči, Jacob Markström ale pravým betonem jeho pokus skvěle vyrazil a následná dorážka Setha Griffitha zamířil těsně mimo!
     
    22:51
    Brandon Sutter se dostal v levém kruhu pro vhazování k odraženému kotouči a krásnou střelou mířil do předního levého horního rohu brány, jenže Roberto Luongo skvěle zasáhl a pravým ramenem jeho pokus vyrazil!
     
    19:59
    Aleksander Barkov z pravého kruhu pro vhazování nádhernou střelou letící přibližně 30 centimetrů nad ledem mířil k přední tyči, Jacob Markström ale po senzačním přesunu dokázal jeho pokus vyrazit hrudí! Zatím zákrok zápasu.
     
    19:18
    Daniel Sedin krásně vypálil na levém křídle z úhlu a jeho následná střela se od tyče odrazila za bránu!
     
    17:06
    Colton Sceviour se ocitl v blízkosti pravé tyče po sraženém puku v obrovské šanci, z ostrého úhlu ale napálil pouze Jacoba Markströma, který šel včas do kolen a jeho pokus vyrazil!
     
    14:37
    Nick Bjugstad z levého kruhu pro vhazování po ledě mířil na přední tyč, Jacob Markström ale opět skvěle zakročil a pravým betonem jeho střelu vyrazil do rohu ledové plochy!
     
    14:09
    Seth Griffith se ocitl před bránou v obrovské šanci, jenže z blízkosti napálil puk pouze do hrudi Jacoba Markströma a jeho následný pokus skončil na boční síti!
     
    13:26
    Canucks chybovali při rozehrávce a Vincent Trocheck se v blízkosti levé tyče ocital ve skvělé šanci, do té ho ovšem nepustil Alex Biega, který dostal dvě minuty za hákování.
     
    07:45
    Jaromír Jágr si v obranném pásmu krásně hodil puk s pomocí mantinelu kolem jednoho z hráčů Vancouveru do jízdy a poté se řítil společně se Sethem Griffithem do přečíslení dva na jednoho, které po dlouhém potažení puku řešil bekhendovou přihrávkou, Jacob Markström po ní ale rychle skočil jako ryba po návnadě a ukryl ji ve svém náručí!
     
    06:42
    Canucks vytvořili v blízkosti levé tyče obrovský závar, ani jeden z hostujících hráčů se ale i přes velkou snahu prosadit nedokázal a Roberto Luongo si připsal třetí úspěšný zákrok!
     
    05:33
    Jaromír Jágr nabral na levém křídle rychlost a prudce vypálil z úhlu, Jacob Markström si ale pohlídal prostor u své pravé tyče a zřejmě holí jeho pokus vyrazil!
    02:22 Aleksander BARKOV - 1:0
     
    02:22
    Florida právě vstřelila branku!
    Jaromír Jágr předvedl za bránou skvělý forčeking a Seth Griffith krásnou přihrávkou zpoza ní našel mezi kruhy pro vhazování najíždějícího ALEKSANDERA BARKOVA, který mezi betony Jacoba Markströma procedil puk z blízkosti do brány. Asistence: Seth Griffith.
     
    00:25
    Ben Hutton zkusil po rychlé akci Canucks vypálit z levého kruhu pro vhazování na vzdálenější pravou tyč a nemířil špatně, Roberto Luongo ale skvěle zasáhl levým betonem a jeho pokus vyrazil!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 3. Barkov (Griffith), 30. Matheson (P. Thompson, Sceviour), 42. Ekblad (Jágr, Barkov), 60. Trocheck (MacKenzie, Pysyk) – 49. Skille (Chaput), 52. D. Sedin (Stecher, H. Sedin)


    Florida Panthers: Luongo (Reimer) – Yandle, Demers, McIlrath, Ekblad (A), Matheson, Pysyk – Jágr, Barkov, Griffith – J. Jokinen (A), Trocheck, R. Smith – Rau, Bjugstad, Sceviour – P. Thompson, MacKenzie (C), S. Thornton.
    Vancouver Canucks: Markström (Demko) – B. Hutton, Gudbranson, Sbisa, Stecher, Trjamkin, Biega – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Brandon Sutter – Eriksson, Markus Granlund, Megna – Baertschi, Horvat, Burrows (A) – B. Gaunce, Chaput, Skille.

    Rozhodčí: Frederick L'Ecuyer, Dan O'Halloran. Čároví: Mark Shewchyk, Michel Cormier

    Diváci: 17585
    bahis siteleri