Los Angeles – Ottawa 4:1 (kon.) | Boston – Toronto 1:4 (kon.) | Montreal – Colorado 10:1 (kon.)
Florida – Vancouver 4:2 (kon.) | Columbus – NY Islanders 6:2 (kon.) | Tampa – Pittsburgh 3:4 (kon.)
Arizona – Nashville 4:1 (kon.) | Calgary – Winnipeg 6:2 (kon.) | San Jose – Carolina 4:3 (kon.)
Anaheim – Ottawa 5:1 (kon.) | Detroit – Philadelphia 0:1 (po pr.) | Washington – Vancouver 3:0 (kon.)
konec
Florida Panthers
4:2 (1:0, 1:0, 2:2)
Vancouver Canucks
Neděle 11.12.2016, 01:00 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:12 Vincent TROCHECK - 4:2
     
    59:12
    Florida právě vstřelila branku!
    VINCENT TROCHECK se na levém křídle krásně protáhl kolem jednoho z hráčů Vancouveru a poté puk poslal z kruhu pro vhazování do prázdné brány. Na Floridě je vymalováno! Asistence: Derek MacKenzie a Mark Pysyk.
    51:45 Daniel SEDIN - 3:2
     
    51:45
    Vancouver právě vstřelil branku!
    DANIEL SEDIN mezi kruhy pro vhazování parádně tečoval nahození Troye Stechera od modré čáry a puk se od ledu odrazil nad pravým betonem Roberta Luonga k levé tyči. Canucks využili první přesilovou hru a rázem prohrávají pouze o gól! Asistence: Troy Stecher a Henrik Sedin.
    48:06 Jack SKILLE - 3:1
     
    48:06
    Vancouver právě vstřelil branku!
    JACK SKILLE předvedl nádhernou individuální akci, když na pravém křídle ve středním pásmu ustál osobní souboj s jedním z hráčů Vancouveru, poté se mezi dvěma protihráči protáhl před bránu a v blízkosti pravé tyče vymetl bližší horní roh brány! Asistence: Michael Chaput.
    41:05 Aaron EKBLAD - 3:0
     
    41:05
    Florida právě vstřelila branku!
    AARON EKBLAD se dostal před bránou po střele Jaromíra Jágra z pravého kruhu pro vhazování a zákroku Jacoba Markströma k dorážce a bekhendem puk po ledě poslal k levé tyči. Asistence: Jaromír Jágr a Aleksander Barkov.
    29:35 Michael MATHESON - 2:0
     
    29:35
    Florida právě vstřelila branku!
    Colton Sceviour napřáhl mezi kruhy pro vhazování ke dvěma střelám, které byly zablokovány. V blízkosti levé tyče se ale dostal k odraženému puku od dobře clonícího spoluhráče Paula Thompsona obránce MICHAEL MATHESON, který ho nad klečícím Jacobem Markströmem poslal do sítě – 2:0! Asistence: Paul Thompson a Colton Sceviour.
    02:22 Aleksander BARKOV - 1:0
     
    02:22
    Florida právě vstřelila branku!
    Jaromír Jágr předvedl za bránou skvělý forčeking a Seth Griffith krásnou přihrávkou zpoza ní našel mezi kruhy pro vhazování najíždějícího ALEKSANDERA BARKOVA, který mezi betony Jacoba Markströma procedil puk z blízkosti do brány. Asistence: Seth Griffith.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 3. Barkov (Griffith), 30. Matheson (P. Thompson, Sceviour), 42. Ekblad (Jágr, Barkov), 60. Trocheck (MacKenzie, Pysyk) – 49. Skille (Chaput), 52. D. Sedin (Stecher, H. Sedin)


    Florida Panthers: Luongo (Reimer) – Yandle, Demers, McIlrath, Ekblad (A), Matheson, Pysyk – Jágr, Barkov, Griffith – J. Jokinen (A), Trocheck, R. Smith – Rau, Bjugstad, Sceviour – P. Thompson, MacKenzie (C), S. Thornton.
    Vancouver Canucks: Markström (Demko) – B. Hutton, Gudbranson, Sbisa, Stecher, Trjamkin, Biega – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Brandon Sutter – Eriksson, Markus Granlund, Megna – Baertschi, Horvat, Burrows (A) – B. Gaunce, Chaput, Skille.

    Rozhodčí: Frederick L'Ecuyer, Dan O'Halloran. Čároví: Mark Shewchyk, Michel Cormier

    Diváci: 17585
    bahis siteleri