Chabarovsk – Chanty-Mansijsk 1:3 (kon.) | Vladivostok – Barys 1:4 (kon.) | Novokuzněck – Jokerit 3:4 (kon.)
Novosibirsk – Minsk 1:3 (kon.) | Omsk – Riga 9:3 (kon.) | Záhřeb – Magnitogorsk 6:3 (kon.)
HC Slovan – Čeljabinsk 1:0 (kon.)
konec
Medveščak Záhřeb
6:3 (2:0, 1:2, 3:1)
Metallurg Magnitogorsk
Středa 21.12.2016, 19:00 • Dom Sportova Zagreb • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z tohoto utkání je to vše, přeji Vám příjemný zbytek večera a dobrou noc. (21:58:06)
     
    Československá stopa v utkání:
    Jakub Krejčík (ZAG) 0+0, 3 střely, čas na ledě 23:10
    Tomáš Mertl (ZAG) 0+0, 1 střela, čas na ledě 22:10
    Jan Kovář (MET) 0+1, 2 střely, čas na ledě 18:43
    Tomáš Filippi (MET) 0+0, 1 střela, čas na ledě 13:59.
     
    Je dobojováno! Magnitogorsk na svůj předvánoční výlet do Chorvatska určitě nebude vzpomínat v dobrém, úvod zápasu mu nevyšel a na začátku druhé třetiny prohrával už 0:3. Metallurg vzápětí snížil a na chvíli přebral otěže, po trefách Platonova ale nevyrovnal a do šaten se šlo za stavu 3:2 pro Záhřeb. Ten se nesložil z neuznané branky a na svého soupeře ve třetí třetině vlétl, z čehož vytěžil góly Galiardiho a Lessia.

    Z hostujícího pohledu mohlo být ještě hůř, třikrát střídajícím brankářům totiž hned čtyřikrát pomohly tyče a k nim Medveščak přidal kupu dalších neproměněných šancí. V závěru utkání se Magnitka přece jenom ještě nadechla, Mozjakinem snížila na 3:5, jenže ve zbabrané přesilovce nakonec ještě jednou inkasovala na konečných 6:3 pro domácí.
     
    Konec zápasu.
    59:04 Mike GLUMAC - 6:3
     
    59:04
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Je definitivně rozhodnuto! Hráčů Magnitogorsku bylo na malém prostoru u modré čáry až moc, puk se tam odrazil na hůl MIKEA GLUMACA a ten z obranné poloviny trefil přesně do opuštěné branky. Bez asistence.
     
    59:00
    Poslední minuta třetí třetiny.
     
    58:55
    Kotouč se teď nebezpečně odrážel před brankovištěm, žádný z hostů ho ale ze vzduchu netrefil a on tak skončil až u zadního mantinelu.
     
    58:30
    Skutečně je tomu tak, branka Magnitky zůstává prázdná a Metallurg to ještě zkusí v přesilovce šesti proti čtyřem.
     
    58:21
    Hosté dostávají výhodu další přesilovky, před kterou si zároveň vybrali oddechový čas. Dá se čekat, že Zagidulin zůstane na střídačce a vpustí do hry šestého útočícího hráče.
     
    58:21
    Vyloučení v týmu Medveščak Záhřeb (Lucas Lessio – 2 min., vysoká hůl).
     
    57:58
    Mozjakin se chystal k další střele, nikým nehlídaný ale ztratil stabilitu a MacIntyre zasahovat nemusel.
     
    57:25
    Magnitogorsk je v těchto minutách jasně lepším a nebezpečnějším týmem, každou další vteřinou to ale začíná vypadat, že už mu to k ničemu nebude.
     
    56:50
    Osala zakončoval z poměrně velké blízky pouze do ramena gólmana Záhřebu, který se poté ještě zapotil proti neúspěšné dorážce Timkina.
     
    56:26
    Alexandr Sjomin to zkusil švihem zpoza pravého kruhu, nicméně MacIntyre byl v tomto případě ve správný čas na správném místě a kotouč lapil.
     
    55:51
    Velkou šanci Medveščaku na potvrzení vítězství měl na své hokejce Mike Glumac, který se po návratu z trestné lavice řítil sám na Zagidulina, který jeho příležitost ale zneškodnil a uchránil naděje Metallurgu na bodový zisk.
     
    55:39
    Domácí v plném počtu.
    54:44 Sergej MOZJAKIN - 5:3
     
    54:44
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Na druhý pokus se už ruský kakonýr nemýlil, Magnitka využívá přesilovku a k vyrovnání ji chybí už jen dva přesné zásahy. SERGEJ MOZJAKIN se opět převtělil do role falešného obránce, od modré se posunul směrem ke kruhům a dělovou ranou rozvlnil síť za zády domácího gólmana. Asistence: Alexandr Sjomin, Jan Kovář.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 5. Paré (Mahbod), 10. Butler (Paré), 24. Bolduc (Glumac), 42. Galiardi (Butler, Katic), 43. Lessio (A. Giroux), 60. Glumac – 26. Platonov (Dm. Kazionov), 29. Platonov (Dm. Kazionov, J. Birjukov), 55. Mozjakin (A. Sjomin, Jan Kovář)


    Medveščak Záhřeb: MacIntyre (Garnett) – Katic, Parlett, Bezina (A), J. Krejčík, D. Smith, T. Larkin – Galiardi, Paré, Butler – Co. Genoway, Mertl, Hedberg – Bolduc, Glumac (C), Lessio – Mahbod (A), Perkovich, A. Giroux.
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (24. – 40. a od 43. Zagidulin) – Antipin, J. Birjukov, Lee (A), Bereglazov, S. Těreščenko, Chabarov, Budkin – Zaripov (A), Jan Kovář, Mozjakin (C) – Timkin, Osala, Kaletnik – A. Sjomin, Filippi, Potěchin – Platonov, Dm. Kazionov, Železkov – Kosov.

    Rozhodčí: Bělov, Ščenjov – Medvěděv, Nikolajev
    bahis siteleri