Atalanta BC – Hellas Verona 3:0 (kon.) | Bologna – Lazio 1:2 (kon.) | Cagliari – Benevento 2:1 (kon.)
Chievo – AC Milán 1:4 (kon.) | Fiorentina – Turín 3:0 (kon.) | Janov – Neapol 2:3 (kon.)
Juventus – Spal 4:1 (kon.) | AS Řím – Crotone 1:0 (kon.) | Sassuolo – Udinese 0:1 (kon.)
konec
Cagliari Calcio
2:1 (1:0)
Benevento Calcio
Středa 25.10.2017, 20:45 • Sardegna Arena, Cagliari • Italská Serie A • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu je to vše, přeji Vám hezký zbytek středečního večera. (23:09:20)
     
    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 4:4. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 26:15.
     
    Benevento předvedlo ve druhém poločase výrazně zlepšený výkon a v nastaveném čase se dočkalo vyrovnání, když nařízený pokutový kop proměnil Iemmello a přiblížil svůj tým vůbec prvnímu bodu v sezóně. Cagliari se z nečekaného direktu ale oklepalo a ihned po rozehrávce využilo nekoncentrovanosti soupeře, když hlavičkou rozhodl Leonardo Pavoletti. Tři body tak zůstávají v Cagliari, které potřetí v sezóně vyhrálo a posunulo se na čtrnácté místo. Ligový nováček naopak zůstává na nule a na předposlední pozici ztrácí pět bodů.
     
    90+5
    Konec zápasu.
    90+5. Leonardo PAVOLETTI - 2:1
     
    90+5
    Cagliari právě vstřelilo branku!
    Tak to je neskutečné! Benevento bylo pár sekund od historické remízy, ale domácí z úplně poslední akce dokázali vstřelit rozhodující branku! Velkou zásluhu na ní má centrující Faragò, který přesně našel LEONARDA PAVOLETTIHO a ten hlavičkou parádně zavěsil kousek pod břevno. Tohle je velká sportovní tragédie pro ligového otloukánka.
    90+4. Pietro IEMMELLO - 1:1
     
    90+4
    Benevento právě vstřelilo branku!
    Obrovská radost hostujících hráčů a členů realizačního týmu! Penaltu v poslední minutě si troufl zahrávat PIETRO IEMMELLO, který ze svého pohledu vystřelil po zemi k levé tyči a překonal Rafaela, který šel na opačnou stranu.
     
    90+2
    Pozor, pozor! Massimo Coda šel do koncovky po centru z pravé strany, přičemž ho podle hlavního arbitra fauloval Paolo Faragò. Benevento bude kopat penaltu a je blízko blizoučko zisku prvního bodu v sezóně!
     
    90+1
    Faragó u půlící čáry fauloval Ramana Chibsaha a závěrečný tlak Beneventa tak může pokračovat.
     
    90
    Druhý poločas je prodloužen o čtyři minuty nastaveného času.
     
    89
    Hráči v bílém už jsou citelně unavení, ale přesto se z posledních sil snaží o vyrovnání. Di Chiara se však dosti unáhlil a z velké dálky vypálil několik metrů mimo branku.
     
    88
    Žlutou kartu dostává Leonardo Pavoletti (Cagliari Calcio).
     
    87
    Odvrácený centr z levé autové čáry přinesl hostům rohový kop. Cataldiho pas byl na první tyči prodloužený a balón nebezpečně proletěl malým vápnem až za koncovou čáru.
     
    86
    Benevento se po vlastním autu z hloubi útočné poloviny vrátilo o několik desítek metrů dozadu a dokonce zapojilo do kombinace i brankáře Brignoliho.
     
    85
    Chyba v rozehrávce Cagliari znamenala nečekaný zisk míče pro Iemmella. Ten podle rozhodčích nestál v ofsajdu, jenže z hranice vápna vyslal hodně špatnou střelu, která letěla mimo tři tyče.
     
    84
    Hru často kouskují fauly ve středu hřiště. Jedním takovým se provinili hosté, kteří tak musí zapomenout na ohrožení Rafaelovy brány.
     
    83
    Massimo Coda se dostal k balónu dříve než Nicoló Barella, jenž šel do skluzu a za ten vyfasoval napomenutí žlutou kartou.
     
    83
    Diego Farias využil své čerstvosti a snadno dosprintoval do pokutového území. Tam se snažil přihrát za ním stojícímu Ionitovu, ale až k němu balón neprošel.

    Michal Břuchanský

    Branky: 9. Faragò (Padoin), 90+5. Pavoletti (Faragò) – 90+4. Iemmello (pen.)

    Karty:   29. Faragò (CAG), 55. Cigarini (CAG), 76. Padoin (CAG), 83. Barella (CAG), 88. Pavoletti (CAG) – 16. Di Chiara (BNT)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 4:4. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 26:15.
    Cagliari Calcio: Rafael – Miangue, Romagna, Ceppitelli, Pisacane (38. Capuano) – Barella, Cigarini (64. Ionita), Padoin – Faragò – Sau (79. Farias), Pavoletti.
    Náhradníci: Crosta, Daga – van der Wiel, Andreolli, Dessena, Giannetti, dos Santos Galvão, Farias, Ionita, Capuano, Melchiorri.

    Benevento Calcio: Brignoli – Letizia (80. Coda), Djimsiti, Antei, Di Chiara – Chibsah – Lazaar, Memušaj (73. C. Lombardi), Cataldi, Ciciretti (61. Viola) – Iemmello.
    Náhradníci: Belec – Del Pinto, Coda, Viola, Gyamfi, Venuti, Kanoute, Parigini, Puşcaş, C. Lombardi, Armenteros, Gravillon.

    Rozhodčí: Irrati – Marrazzo, Bellutti
    thejrc.org