Formentera – Ath. Bilbao 1:1 (kon.) | Ponferradina – Villarreal 1:0 (kon.) | Valladolid – Leganés 1:2 (kon.)
Elche – Atlético 1:1 (kon.) | Eibar – Celta Vigo 1:2 (kon.)
konec
SD Eibar
1:2 (1:2)
Celta de Vigo
Středa 25.10.2017, 21:30Španělský pohár • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (23:20:41)
     
    Je konec! Celta Vigo vítězí na půdě Eibaru 2:1 a do odvety si odveze nadějný výsledek! Hostující celek vlétl do utkání ve velkém stylu a Gustavo Cabral otevřel skóre už v páté minutě. Domácí celek však zlepšil hru a Sergio Enrich vyrovnal v 19. minutě na 1:1! Eibar se poté nadále tlačil do útoku, ale nevypracoval si brankové možnosti. Minutu před přestávkou pak přišla další rána pro domácí celek. John Guidetti totiž hlavou vrátil hostující výběr do vedení. Po přestávce se domácí celek snažil útočit, ale obrana Celty hrále na podtrženou jedničku a Eibar prakticky nepustila do šancí!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Hosté vybojovali míč pro sebe a vydali se s ním na polovinu Eibaru. Nikdo ve světle modrém dresu se ale nedostal do pokutového území. Eibar má čas na poslední útok.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty.
     
    90
    Eibar zahrával v závěru utkání rohový kop. Prudký centr přiletěl na přední tyč, nicméně pozorný obránce hostujícího celku balón odhlavičkoval daleko od branky.
     
    89
    Emre Mor upadl po souboji na hranici pokutového území. Hostující fotbalista se drží za obličej, ale rozhodčí penaltu nepíská. Domácí mezitím pokračují ve hře.
     
    88
    Eibar se znovu usadil v blízkosti pokutového území soupeře, ale hostující celek se stále ne a ne dostat do zakončení. Další centr odvrátil obránce Cabral.
     
    86
    Kike García obdržel prudkou přihrávku do pokutového území, bleskově se s míčem otočil, jenže jeho vysoký centr nezasáhl nikdo z připravených hlavičkářů.
     
    85
    Sergio Enrich si navedl míč na hranici pokutového území a vyslal technický pokus pravačkou. Jeho rána však prolétla kolem vzdálenější tyče.
     
    84
    Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Bébé, přichází Kike.
     
    83
    Hosté se usadili na polovině Eibaru a kombinují s míčem na kopačkách. Střídající Gómez si navíc skvěle pokryl míč a nechal se chytře faulovat.
     
    82
    Junca sprintoval za prudkou přihrávkou do pokutového území. Domácí obránce se sice natlačil před svého strážce, ale balón už nedohnal na hrací ploše.
     
    81
    Inui poslal příliš prudkou přihrávku na pravé křídlo. Nikdo z jeho spoluhráčů na balón nedosáhl a hosté mohou ušetřit další cenné vteřinky.
     
    80
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Guidetti, přichází Gómez.
     
    79
    Další nákop za obranu hostujícího celku se domácím vůbec nepovedl. Nikdo z hráčů ve vínovém dresu se nerozběhl směrem, kam letěla přihrávka.
     
    78
    John Guidetti se dral do pokutového území, jenže v souboji s jedním z obráncům ztratil stabilitu a poroučel se k zemi. Hosté budou rozehrávat přímý kop.
     
    77
    Bébé se nádhernou kličkou na pravé straně pokutového území prosmýkl do šestnáctky, jenže následným centrem zahnal spoluhráče ven ze šestnáctky.
     
    76
    Domácí celek nyní operoval s míčem na pravé straně pokutového území. Bébé se pustil do hlavičkového souboje, jenže míč se od něj odrazil k obránci.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 19. Enrich – 5. Cabral, 44. Guidetti

    Karty:   16. Lombán (EIB), 26. Sarriegi (EIB)


    SD Eibar: Riesgo – Oliveira, Lombán, Galvéz, Junca – Jordán (73. Inui), Rivera, Sarriegi, Bébé (84. Kike) – Peňa, Enrich
    Náhradníci: Charles, Dmitrovič, Angel, Inui, López, Arbilla, Kike

    Celta de Vigo: Alvárez – Mallo, Cabral, Fontas, Castro – Méndez (73. Hernández), Radoja, Jozabed (64. Wass) – Mor, Guidetti (80. Gómez), Hjulsjager
    Náhradníci: Gómez, Sergi Gómez, Lobotka, Aspas, Hernández, Villar, Wass
    Úterý 28.11.2017
    Celta Vigo - Eibar 1:0

    Branky: 90+1. Aspas (pen.)

    Karty:   58. Jordán (EIB), 72. Galvéz (EIB)

    bahis siteleri