Mattersburg – Sturm Graz 1:0 (kon.) | Salzburg – Admira 2:1 (kon.) | Wolfsberger – Rheindorf Altach 0:0 (kon.)
Linz – St. Pölten 2:1 (kon.)
konec
FC Red Bull Salzburg
2:1 (1:1)
FC Admira Wacker Mödling
Sobota 03.02.2018, 18:30 • Red Bull Arena, Salzburg • Rakouská Bundesliga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Lukas Grozurek sice ještě před přestávkou dokázal výstavním volejem po přetaženém centru odpovědět na úvodní gól Munase Dabbura, který otevřel skóre sedm minut před koncem prvního poločasu, a dlouho to vypadalo, že Admira získá cenný bod, jenže v závěru nastavení zápasu vystřelil Salzburgu tři body André Ramalho, který v dresu Red Bullu odehrál jubilejní 100. utkání a slavil ho vítěznou brankou. Výsledek dnešního drama. FC Salzburg 2 FC Admira 1. (20:37:28)
     
    90+5
    Konec zápasu.
    90+5. André RAMALHO - 2:1
     
    90+5
    Salzburg právě vstřelil branku!
    ANDRÉ RAMALHO si naběhl v pokutovém území na krásný centr ze standardní situace a výstavní hlavičkou zamířil do levého horního rohu brány! Hned vzápětí zazněl hvizd a André Ramalho oslavil svůj jubilejní 100. zápas v dresu Salzburgu vítězným gólem, který navíc padl až v samotném závěru utkání. Příběh jako hrom!
     
    90+3
    Hráči obou týmů při každém přerušení končí v předklonu a je vidět, že už toho mají plné zuby v závěru.
     
    90+1
    Nad rámec utkání byly nastaveny 3 minuty.
     
    90
    Lukas Grozurek se pustil do strkanice s jedním z hráčů Salzburgu. Emoce domácích hráčů začínají plápolat.
     
    87
    Valon Beriša se ocitl ve slibné šanci, jenže jeho střela z hranice šestnáctky minula bránu Admiry.
     
    86
    Salzburg rozehrál na pravé straně v blízkosti šestnáctky standardní situaci, následný centr ale zamířil vedle vzdálenější levé tyče, aniž by ho někdo dokázal usměrnit na bránu.
     
    85
    Diadie Samassékou se na hranici šestnáctky pohotově opřel do míče, jeho rána bez přípravy ale po zemi zamířila vedle vzdálenější pravé tyče. Domácí začínají být nervózní.
     
    84
    Salzburg rozehrál na levé straně rohový kop, následný centr byl ale stejně jako všechny předchozí odvrácen.
     
    83
    Střídání v týmu FC Red Bull Salzburg: ze hřiště odchází Patrick Farkas, přichází Hannes Wolf.
     
    80
    Do konce utkání zbývá odehrát 10 minut a Admira stále brání nerozhodný výsledek. Dokáže na cenný bod dosáhnout?
     
    77
    Do šestnáctky Admiry přilétl z pravé strany velmi nebezpečný centr, který přelétl hlavu brankáře Andrease Leitnera a málem se snesl do brány, nakonec ale vzdálenější levou tyč těsně minul!
     
    75
    Střídající Reinhold Yabo na pravé straně šestnáctky vybojoval po sraženém centru rohový kop a po následném centru na přední tyči upadl Valon Beriša, jenže opět nezaviněně.
     
    74
    Střídání v týmu FC Red Bull Salzburg: ze hřiště odchází Amadou Haidara, přichází Reinhold Yabo.
     
    73
    Munas Dabbur předvedl na levé straně pokutového území několik přešlapovaček a po navedení míče na pravačku napřáhl k přízemní střele, která zamířila pouze doprostřed brány. Andreas Leitner si připsal snadný zákrok.
     
    72
    Martin Jakolis viděl hodně přísnou žlutou kartu poté, co do něj sám v běhu narazil Patrick Farkas a u levé postranní čáry se poté zřítil na trávník.
     
    71
    Střídání v týmu FC Flyeralarm Admira: ze hřiště odchází Patrick Schmidt, přichází Florian Fischerauer.
     
    70
    Do konce utkání zbývá odehrát 20 minut, a pokud by dnes Admira na hřišti Salzburgu remizovala, zřejmě by byla spokojena.
     
    69
    Amadou Haidara další krásnou kolmou přihrávkou uvolnil na pravé straně šestnáctky jednoho z nabíhajících spoluhráčů, který se sice dostal ke střele, jeho přízemní pokus ale minul bližší tyč.
     
    68
    Salzburg se pokusil oživit hru střídáním. Domácí jsou sice hodně houževnatí, jenže jakmile se dostanou k šestnáctce, tak je jim během posledních minut často pískán útočný faul.
     
    67
    Střídání v týmu FC Red Bull Salzburg: ze hřiště odchází Hwang Hee-chan, přichází Fredrik Gulbrandsen.
     
    64
    Ze zápasu uplynula více než hodina hry a fotbalisté Salzburgu se marně snaží podruhé prosadit.
     
    61
    Munas Dabbur po hodině hry viděl žlutou kartu a stal se prvním potrestaným hráčem zápasu.
     
    60
    A další šance, kterou měl po zpětné přihrávce z pravé strany na přední tyči tentokrát Munas Dabbur, Andreas Leitner ale jeho přízemní ránu letící těsně nad zemí vyrazil!
     
    57
    Stefan Lainer krásným centrem z pravého křídla našel na vzdálenější levé tyči nabíhajícího Valona Berišu, jehož pohotový volej vpádu nabral velkou rotaci a skončil těsně nad vzdálenějším pravým horním rohem brány!
     
    56
    Salzburg se nyní snažil prosadit na levém křídle, jenže jeho akce neměla u hostujících fotbalistů pochopení.
     
    55
    Admira po rychlé odpovědi na úvodní gól Salzburgu působí velice sebevědomě a navíc velice dobře brání.
     
    54
    Do šestnáctky Salzburgu přilétl velmi nebezpečný centr, který přibližně metr před brankovou čárou odvracel jeden z domácích fotbalistů! Nechybělo mnoho a Admira mohla otočit skóre.
     
    51
    Ze druhého poločasu uběhlo pět minut a Salzburg před pár okamžiky posílal do šestnáctky z levého křídla nebezpečný centr, jenže Andreas Leitner přečetl hru a byl u něj první.
     
    49
    Salzburg rozjel další krásnou kombinační akci, jenže následná přihrávka do šestnáctky mířila do ofsajdu.
     
    48
    Valon Beriša mohl na pravé straně šestnáctky vracet míč pod sebe a také se o to pokusil, jenže se svým úmyslem neuspěl.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Salzburg byl od úvodních minut aktivnějším týmem a krátce před koncem prvního poločasu se po krásné kombinaci prosadil Munas Dabbur, jenže Admira ještě před přestávkou dokázala vyrovnat, když se po rychlém protiútoku a přetaženém centru zaskvěl výstavním volejem Lukas Grozurek. Skóre po prvním poločase zajímavého zápasu. Salzburg 1 Admira 1.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Hwang Hee-chan si na přední tyči naběhl na krásný centr z levé strany, jenže pohotovou střelou minul pravý horní roh brány! Salzburg v závěru prvního poločasu zahodil dobrou šanci.
     
    45
    Nad rámec prvního poločasu byla nastavena 1 minuta.
     
    43
    Domácí chtějí získat ztracené vedení rychle zpět a na pravém křídle rychle vybojovali dva rohové kopy, jenže ani po jednom z nich se k ohrožení brány Admiry nedostali.
     
    42
    Fotbalisté Salzburgu se hned vzápětí dožadovali odpískání pokutového kopu, jenže se svým odvoláním neuspěli.
    41. Lukas GROZUREK - 1:1
     
    41
    Admira právě vstřelila branku!
    Salzburg se marně snažit navýšit svůj jednobrankový náskok a po rychlé akci po pravém křídle skóroval na vzdálenější levé tyči po přetaženém centru LUKAS GROZUREK, který napřáhl k pohotovému voleji a vymetl bližší horní roh brány!
    37. Munas DABBUR - 1:0
     
    37
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Salzburg vybojoval před pokutovým územím soupeře míč a po krásné kombinaci na pravé straně Valon Beriša předložil míč MUNASOVI DABBUROVI, který na vzdálenější levé tyči poslal míč přízemní střelou do prázdné brány! Salzburg vede 1:0!
     
    34
    Hwang Hee-chan se konečně po jedné z dlouhých kolmých přihrávek dostal na pravé straně šestnáctky z úhlu k přízemní střele, jenže jeho následný pokus byl zablokován.
     
    33
    Ze zápasu uběhlo úvodních třicet minut a zatím to není bůh ví jaká podívaná. Salzburg je sice aktivnější, jenže jeho kolmé přihrávky za obranu se minou účelem.
     
    31
    Valon Beriša si na pravé straně šestnáctky naběhl na kolmou přihrávku od Amadoua Haidary a poté se ho pokoušel poslat z úhlu před bránu, jenže ztratil stabilitu a skončil na zemi.
     
    29
    Stefan Lainer se dostal na přední pravé tyči do zakončení po prudké kolmé přihrávce, jenže míč se mu od nohy odrazil přímo do náruče brankáře Andrease Leitnera.
     
    28
    Na rozdíl od Manchesteru City proti Burnley, Admira dnes doplnila lavičku o tři mladé hráče, konkrétně záložníky. Do hry jsou připraveni nastoupit Marco Kadlec, Marco Hausjell a Emanuel Aiwu.
     
    27
    A další neúspěšný útok Admiry, po kterém v klidu rozehrával nohou domácí brankář Alexander Walke.
     
    26
    Admira začíná vyrovnávat hru a dostávat se k pokutovému území domácího Salzburgu, jenže fotbalisté druhého celku rakouské Bundesligy zatím brání bezchybně.
     
    24
    Xaver Schlager byl ve středu hřiště faulován Pascalem Petlachem, jenže rozehrání standardní situace se domácím vůbec nepovedlo a míč po nepřesné přihrávce zamířil vedle pravé postranní čáry.
     
    23
    Salzburg se snaží zrychlovat hru, chybí tomu ovšem finální kolmá přihrávka, stejně jako při předchozích případech byl u míče jako první brankář Andreas Leitner, který odkopl míč za postranní čáru.
     
    21
    Hwang Hee-chan si také nabíhal na dlouhou kolmou přihrávku a už byl uvnitř pokutového území, jenže těsně před ním sebral míč ze země vybíhající brankář Andreas Leitner.
     
    20
    Fotbalisté Salzburgu se pokusili zrychlit hru dlouhou kolmou přihrávkou za obranu, na kterou Munas Dabbur těsně nedosáhl.
     
    19
    André Ramalho se snažil prosadit na pravém křídle, kde se po něm zezadu sápal tak dlouho rukama Sasa Kalajdzic, až ho fauloval.
     
    17
    Hwang Hee-chan chtěl možná centrovat, možná střílet, míč ale každopádně zpoza šestnáctky zamířil vedle vzdálenější levé tyče.
     
    14
    Patrick Schmidt se po dlouhém a na přední tyči prodlouženém autovém vhazování z pravé strany hřiště dostal k hlavičce, která skončila nad bránou, a Alexander Walke odkopával.
     
    13
    Diadie Samassékou zkusil po odvráceném míči z rohového kopu pohotově vypálit ze střední vzdálenosti a podle toho také jeho pokus dopadl, když zamířil vysoko nad.
     
    12
    Amadou Haidara si naběhl na pravé straně šestnáctky na krásnou krátkou kolmou přihrávku, jenže u bližší tyče se ocitl v ostrém úhlu a vybíhající Andreas Leitner míč odvrátil na rohový kop.
     
    11
    Munas Dabbur se hněval poté, co si na přední pravé tyči řekl o přihrávku, jenže Hwang Hee-chan se rozhodl na pravé straně šestnáctky pro zpětnou střílenou přihrávku, která byla odvrácena.
     
    10
    Stefan Lainer posílal do šestnáctky z pravého křídla nebezpečnou prudkou přihrávku, která kopírovala hranici pokutového území, a jeden z jeho spoluhráčů ji těsně přeběhl.
     
    9
    Hwang Hee-chan zády k bráně kontroloval dlouhý a vysoký míč z poloviny hřiště a z voleje se do něj opřel levačkou, jeho pohotový pokus ale mezi tři tyče nezamířil a skončil nad.
     
    7
    Střídání v týmu FC Flyeralarm Admira: ze hřiště odchází Macky Bagnack, přichází Marcus Maier.
     
    5
    Macky Bagnack utrpěl nepříjemné zranění ve středu hřiště, ačkoliv se ho soupeř vůbec nedotkl. Admira bude muset hned v úvodu zápasu střídat. Hostující hráč nemůže pokračovat a trenér ho utěšuje.
     
    4
    Fotbalisté aktuálně druhého celku rakouské Bundesligy poté posílali míč do šestnáctky z pravého křídla, stejně jako předchozí centr z rohového kopu se ale neujal a zatím čekáme na první šanci.
     
    3
    Xaver Schlager si naběhl na levé straně šestnáctky na krátkou kolmou přihrávku a okamžitě vracel míč pod sebe, jenže Munas Dabbur se na přední tyči do zakončení nedostal. Jeden z obránců Admiry ve skluzu odvrátil míč na rohový kop.
     
    2
    Salzburg vybojoval pro změnu autové vhazování na levé straně hřiště, jenže diagonální pas do šestnáctky byl na její hranici pozornou obranou Admiry odvrácen.
     
    1
    Hlavní rozhodčí Julian Weinberger dal právě pokyn k zahájení zápasu, jehož výkop obstarala Admira. Hosté hned v úvodu na pravém křídle vybojovali autové vhazování a míč letěl do šestnáctky, jenže fotbalisté Salzburgu ho dokázali bezpečně odvrátit.
     
    1
    Utkání právě začalo.

     
    Úvodní sestavy:

    FC Red Bull Salzburg: Walke – Lainer, Ramalho, Ćaleta-Car, Farkas – Haidara, Samassékou, Valon Beriša – Schlager – Dabbur, Hwang Hee-chan.
    Náhradníci: Stankovic – Onguéné, Yabo, H. Wolf, Minamino, Gulbrandsen, Daka.

    FC Flyeralarm Admira: Leitner – Zwierschitz, Bagnack (7. Maier), Strauss, P. Posch – Petlach, Lackner – Jakolis, Kalajdzic, Grozurek – Schmidt.
    Náhradníci: Kuttin – Maier, Fischerauer, Aiwu, Hausjell, Kadlec.

    Rozhodčí: Julian Weinberger. Asistenti: Maximilian Kolbitsch, Patrick Orlet. Čtvrtý rozhodčí: Felix Ouschan.

     
    Salzburg v sobotu večer přivítá v Red Bull Areně před svými fanoušky Admiru, proti které se bude snažit ukončit sérii tří zápasů bez výhry. Aktuálně druhý celek rakouské Bundesligy postupně remizoval s Austrií Vídeň, Wolfsbergerem a naposledy s Linzem, přičemž poslední dva zápasy Salzburgu skončily bezbrankovou remízou. Admira se po dvaceti utkáních nachází na skvělém čtvrtém místě, ačkoliv má během posledních dnů výsledky jako na houpačce a výhra střídá prohru.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

    Tomáš Reiner

    Branky: 37. Dabbur, 90+5. Ramalho – 41. Grozurek

    Karty:   61. Dabbur (SLZ) – 72. Jakolis (TRK)


    Držení míče: 72 % : 28 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 12:1. Rohy: 7:0. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 9:16.
    FC Red Bull Salzburg: Walke – Lainer, Ramalho, Ćaleta-Car, Farkas (83. H. Wolf) – Haidara (74. Yabo), Samassékou, Valon Beriša – Schlager – Dabbur, Hwang Hee-chan (67. Gulbrandsen).
    Náhradníci: Stankovic – Onguéné, Yabo, H. Wolf, Minamino, Gulbrandsen, Daka.

    FC Admira Wacker Mödling: Leitner – Zwierschitz, Bagnack (7. Maier), Strauss, P. Posch – Petlach, Lackner – Jakolis, Kalajdzic, Grozurek – Schmidt (71. Fischerauer).
    Náhradníci: Kuttin – Maier, Fischerauer, Aiwu, Hausjell, Kadlec.

    Rozhodčí: Julian Weinberger. Asistenti: Maximilian Kolbitsch, Patrick Orlet. Čtvrtý rozhodčí: Felix Ouschan
    bahis siteleri