Orange 20 – Poprad 1:3 (kon.) | Zvolen – Lipt. Mikuláš 6:3 (kon.)
konec
HK Orange 20
1:3 (0:1, 0:1, 1:1)
HK Poprad
Úterý 09.10.2018, 17:00 • ZŠ Piešťany - Easton Aréna • Tipos Extraliga (SR) • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:58
    Poprad právě vstřelil branku!
    Poprad ještě jednu branku přidá! DÁVID BONDRA předjel všechny hráče mladíků a neměl problém trefit prázdnou branku domácích. Asistence: Arturs Salija.
     
    55:47
    Tým Orange 20 právě vstřelil branku!
    Že by comeback mladíků? Ti se dostali do přečíslení dva na jednoho a po přihrávce se sám před brankou octl OLIVER GIERTL, který už neměl problém s tím zasunout kotouč do odkryté branky. Asistence: Lukáš Lunter.
     
    33:15
    Poprad právě vstřelil branku!
    Poprad využívá tlak a vede už o dvě branky! ARTURS SALIJA se skvěle uvolnil a po přihrávce těsně před Sklenára neměl problém domácího brankáře překonat. Asistence: Lukáš Kozák a Matúš Paločko.
     
    14:42
    Poprad právě vstřelil branku!
    Poprad se ujímá vedení! Paukovček předvedl nádherný pas na DANIELA BREJČÁKA, který se nádherně uvolnil, položil si Sklenára a následně rozvnil síť. Asistence: Lukáš Paukovček.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 56. Giertl (Lunter) – 15. Brejčák (Paukovček), 34. Salija (Kozák, Paločko), 60. Bondra (Salija)


    HK Orange 20: Sklenár (Ovečka) – Štefanka, Nahálka, Golian, Švec, Romaňák, Boldižár, Brincko, Maňák – Slávik, Kollár, Fafrák – Havrila, Urbánek, Köver – Svitana R., Čenka, Zahradník – Lunter, Giertl, Juščák.
    HK Poprad: Vošvrda (Grančnar) – Petran, Brejčák, Salija, Ťavoda, Erving, Kozák, Česánek, Paločko – Svitana P., Mlynarovič, Belluš – Takáč, Paukovček, Bondra – Abdul, Zagrapan, Koyš – Heizer, Macík.

    Rozhodčí: Adamec, Novák – Frimmel, Valo – Beniač
    bahis siteleri