Plzeň – Pardubice 11:1 (kon.) | Litvínov – Olomouc 1:4 (kon.) | Vítkovice – Zlín 6:1 (kon.)
Mountfield HK – K. Vary 3:2 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 4:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
4:1 (0:0, 2:1, 2:0)
HC Oceláři Třinec
Pátek 04.01.2019, 18:00 • DRFG arena • Tipsport extraliga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:38 Martin ZAŤOVIČ - 4:1
     
    54:38
    Kometa právě vstřelila branku!
    Peter Mueller vystřelil z levého kruhu a MARTIN ZAŤOVIČ nastavil do dráhy kotouče hokejku tak, že na něj Hrubec už neměl šanci dosáhnout. Kometa využívá v tomto utkání druhou přesilovou hru. Asistence: Peter Mueller, Ondřej Němec.
     
    48:52
    Kometa právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné branka v podání PETERA MUELLERA. Brněnský kanonýr si hodil puk mezi dvěma obránci, těsně před Hrubcem po něm skočil a bekhendem ho plácl rovnou do šibenice. Asistence: Ondřej Němec, Martin Zaťovič.
    35:58 Ondřej NĚMEC - 2:1
     
    35:58
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté se z vedení ale příliš dlouho neradovali, Kometě ho vrací ONDŘEJ NĚMEC, který napřáhl na modré čáře a prostřelil Hrubce. Asistence: Martin Erat, Michal Barinka.
    35:12 Martin RŮŽIČKA - 1:1
     
    35:12
    Třinec právě vstřelil branku!
    Pohledná akce Ocelářů končí vyrovnávací brankou! Nejlepší střelec Třince MARTIN RŮŽIČKA si vyměnil puk přes celé útočné pásmo s Rothem, ten mu kotouč vrátil na levý kruh odkud hostující ostrostřelec trefil kotouč přesně k tyči. Asistence: Vladimír Roth.
    25:27 Peter MUELLER - 1:0
     
    25:27
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané využívají přesilovou hru a otevírají skóre utkání! Tomáš Plekanec vystřelil puk z pravého kruhu, ten se ale pouze odrazil přímo na hokejku PETERA MUELLERA a brněnský snajpr už na levém kruhu nezaváhal a prostřelil přesouvajícího se Hrubce. Asistence: Leoš Čermák, Tomáš Plekanec.
    Marken.cz

    Matěj Laža

    Branky a nahrávky: 26. Mueller (L. Čermák, Plekanec), 36. O. Němec (M. Erat, Barinka), 49. Mueller (O. Němec, Zaťovič), 55. Zaťovič (Mueller, O. Němec) – 36. Martin Růžička (Roth)


    HC Kometa Brno: Vejmelka (Kašík) – Štencel, O. Němec (A), Gulaši, Schaus, Malec, Bartejs, Barinka – Zaťovič (A), P. Holík, Mueller – Hruška, Plekanec, M. Erat – Střondala, L. Čermák (C), Vondráček – Mallet, R. Zohorna, Köhler.
    HC Oceláři Třinec: Hrubec (L. Daneček) – Gernát, Krajíček (C), Galvinš, Kundrátek, M. Doudera, Roth, Matyáš – Hrňa, Marcinko, Martin Růžička (A) – Adamský (A), Polanský, Svačina – Roberts Bukarts, Werek, Dravecký – Chmielewski, Cienciala, O. Kovařčík.

    Rozhodčí: Hribik, Kika – Ondráček, Rampír
    bahis siteleri