Montpellier – Caen 2:0 (kon.) | Amiens – Lyon 0:1 (kon.) | Toulouse – Angers 0:0 (kon.)
PSG – Rennes 4:1 (kon.)
konec
Toulouse FC
0:0 (0:0)
Angers SCO
Neděle 27.01.2019, 20:00 • Stadium Municipal, Toulouse • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    84
    Žlutou kartu snad nemusel sudí Hamel ani schovávat. Romain Thomas (Angers) se totiž chvíli poté provinil bolestivým šlapákem.
     
    83
    Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Thomas Mangani, přichází Angelo Fulgini.
     
    82
    Poprvé v utkání se žlutí. Issiaga Sylla (Toulouse) byl v dětství možná gymnastou, protože teď zvedl nohu neskutečně vysoko. Lópeze málem kopl do tváře a za nebezpečnou hru musel přijít trest.
     
    79
    Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Jeff Reine-Adélaïde, přichází Farid El Mellali.
     
    79
    Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Stéphane Bahoken, přichází Cristian López.
     
    74
    Střídání v týmu Toulouse FC: ze hřiště odchází Jimmy Durmaz, přichází Manu García.
     
    74
    Nejspíš je tomu opravdu tak, protože protlačit balon do sítě se nepovedlo ani Gradelovi. Hráč domácího týmu měl k tomu přitom velice blízko! Už už se radoval, jeho pokus vyhlavičkoval až na brankové čáře stojící obránce.
    73. Chycená penalta
     
    73
    Také Butelle si připisuje skalp exekutora pokutového kopu! Strážce svatyně Angers vychytal Maxe-Alaina Gradela. Skórovat jako by dnes bylo zakleté slovo.
     
    72
    Penalta pro Toulouse!
     
    70
    Střídání v týmu Toulouse FC: ze hřiště odchází Yaya Sanogo, přichází Aaron Leya Iseka.
     
    67
    Reynet konečky prstů vyškrábl Bahokenovu pumelici nad břevno! Dobrý zákrok, za který byl brankář domácího klubu odměněn potleskem.
     
    62
    Gól! Střelecké trápení ukončuje...Tak ne! Gradel podle všeho skóroval z ofsajdu. K nevoli domácích fandů stále platí bezbrankový stav. Je ale fajn, že se hra zase rozproudila.
     
    57
    Tak tohle byla parádička! Gradel (Toulouse) při akrobatickém zakončení vystřihl parádní nůžky, které měly jedinou vadu – scházela jim přesnost. Škoda, že se nedají vyreklamovat.
     
    54
    Jo, měl jsem pravdu. Přímý kop z ideální pozice zahrávající Tait (Angers) mířil až moc přesně, když zaťukal na spojnici obou tyčí!
     
    43
    Reynet (Toulouse) vytáhl důležitý zákrok! Snad měl i trochu štěstí, že po rohovém kopu hlavičkující Thomas trefil právě jeho.
    40. Steven Moreira (TOU)
     
    40
    Rozruch se udál také na druhé straně. V levém rohu vápna kličkující Gradel se nakonec odhodlal ke střele, která po teči změnila směr. Dobíhajícímu Moreirovi chyběl půlkrok k tomu, aby vypálil z bezprostřední blízkosti.
     
    38
    Opravdové nebezpečí pro domácího brankáře znamenal až rohový kop. U přední tyče vyskočil Thomas a balon poslal těsně kolem ní!
     
    9
    Velkou šancí skórovat pohrdl Dossevi! V předbrankovém prostoru stojící hráč Toulouse měl čas na zakončení, střela ale byla příliš slabá na to, aby ji Butelle pustil za sebe.
    4. Neproměněná penalta
     
    4
    Na penaltový bod si postavil míč Stéphane Bahoken. A zamířil doleva. Reynet směr střely odhadl a vyrazil ji do tyče, od níž se balon odrazil před branku. Teď měli domácí dvojité štěstí, protože stěží ustáli i následný závar.
    3. Penaltový zákrok
     
    3
    Tait se ukázkově vyhnul obránci a mašíroval do pokutového území, kde ho sundal Jullien! Sudí Hamel neváhal ani vteřinu, penalta!

    Lukáš Jasoněk

    Branky:

    Karty:   82. Sylla (TOU) – 84. Thomas (AGR)

    Neproměněná penalta: 73. Gradel (TOU), brankář Butelle zneškodnil – 4. Bahoken (AGR), brankář Reynet zneškodnil


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 5:6. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 13:11.
    Toulouse FC: Reynet – Cahuzac, Šoji, Jullien – Sylla, Sangaré, Moreira, Durmaz (74. García) – Dossevi, Sanogo (70. Leya Iseka), Gradel (C).
    Náhradníci: Goicoechea – Diakité, Sidibé, Jean, Leya Iseka, Bostock, García.

    Angers SCO: Butelle – Bamba, Pavlović, Thomas, Manceau – N'Doye (C), Santamaría, Mangani (83. Fulgini) – Reine-Adélaïde (79. El Mellali), Bahoken (79. López), Tait.
    Náhradníci: Boucher – Mouanga, Fulgini, Aït-Nouri, López, Kanga, El Mellali.

    Rozhodčí: Hamel – Grosbost, Boutry
    bahis siteleri