Santa Clara – Portimonense 2:1 (kon.) | Nacional – Setúbal 0:0 (kon.) | Sporting – Benfica 2:4 (kon.)
Guimarães – Porto 0:0 (kon.)
konec
CD Santa Clara
2:1 (1:1)
Portimonense SC
Neděle 03.02.2019, 16:00 • Estádio de São Miguel, Ponta Delgada • Portugalská Primeira Liga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Míč mají v držení domácí fotbalisté a Guilherme Schettine zahazuje další stoprocentní šanci! Po centru z pravého křídla zcela sám před brankářem napálil míč do tyče.
     
    87
    Mohlo být hotovo. Pablo dostal od Rašída krásný křížný míč do běhu, zpětnou přihrávkou našel ve vápně Schettineho. Ten napálil obránce, dorážka Zé Manuela prosvištěla po zemi těsně vedle.
     
    84
    Poslední střídání v týmu Portimonense SC: odchází Wellington Carvalho, debut v černobílém dresu si odbyde brazilská posila Aylton Boa Morte.
     
    81
    Vyrovnat mohl střídající Hackman, z úhlu se řítil sám na brankáře a málem ho prostřelil, ale Rochovi se podařilo míč ztlumit. Na čáře ho jistili dva dobíhající obránci.
     
    79
    Dnešní utkání sleduje 2644 diváků.
    74. Fábio CARDOSO - 2:1
     
    74
    Santa Clara právě vstřelila branku!
    Podruhé v zápase udeřil nováček z rohu. Tentokrát rozehráli domácí nakrátko a Pinedův centr umístil hlavou k zadní tyči FÁBIO CARDOSO.
     
    69
    Žlutou kartu dostává Zé Manuel (CD Santa Clara).
     
    69
    Střídání v mužstvu Portimonense SC: pomalým krokem opouští trávník Bruno Tabata, novým mužem na hřišti je Paulinho dos Santos.
     
    63
    Schettine si udělal prostor na velkém vápně a vypálil z otočky, výstavní kousek vyškrabuje parádním zákrokem Ricardo Ferreira.
     
    63
    CD Santa Clara má dostřídáno: ze hřiště odchází Bruno Lamas, nastupuje Lucas Marques.
     
    56
    Střídání v týmu Portimonense SC: zraněný Clemente Gómes Dener kulhá ze hřiště, místo něj naskočil Emmanuel Hackman.
     
    52
    Žlutou kartu dostává Pablo Diogo (CD Santa Clara).
     
    51
    Obrovská šance Santa Clary! Guilherme Schettine si naběhl na malé vápno na skvělý křížný pas Joãa Lucase a z voleje napálil míč těsně nad břevno.
     
    45+2
    Santa Clara byla vzápětí blízko obratu! Schettine naservíroval úplně volnému Zé Manuelovi, který mohl být dvojnásobným hrdinou, jenže zblízka vysoko přestřeluje.
    45. Zé MANUEL - 1:1
     
    45
    Santa Clara právě vstřelila branku!
    Domácí srovnávají gólem do šatny. Klíčovou hlavičku po rohu vyhrál César Martins, po něm obstřelil brankáře hostů čerstvý Schettine a ZÉ MANUEL zblízka snadno doklepl do prázdné brány.
     
    42
    CD Santa Clara reaguje na nepříznivý vývoj dvojnásobným střídáním ještě před přestávkou: ze hřiště odcházejí Kaio Pantaleão a Alfredo Stephens, kteří se vůbec neprosazovali. Na jejich místa míří Guilherme Schettine a nováček v dresu azorského mužstva Pablo Diogo.
    33. Jackson MARTÍNEZ - 0:1
     
    33
    Portimonense právě vstřelilo branku!
    Hosté i v deseti dokázali udeřit. Dener vyhrál hlavičkový souboj a Wellingtonův centr z pravé strany umístil hlavou o zem na zadní tyč zkušený Kolumbijec JACKSON MARTÍNEZ.
     
    31
    Žlutou kartu dostává Bruno Tabata (Portimonense SC).
     
    29
    Červenou kartu dostává Jadson Cristiano Silva de Morais (Portimonense SC). Rozhodčí Vitor Ferreira původně udělil žlutou, ale po tříminutovém prohlížení videozáznamu za úmyslnou ruku hostujícího kapitána rovnou vylučuje!
     
    20
    Zatím největší příležitost si vypracovali z rychlého brejku hosté. Wellingtonův střílený přízemní centr se od paty domácího obránce odrazil k Jacksonu Martínezovi, zkušený kolumbijský útočník ho z ložené pozice napálil vedle tyče.

    Karel Jedlička

    Branky: 45. Zé Manuel, 74. Cardoso – 33. Jackson Martínez

    Karty:   52. Pablo (SCL), 69. Zé Manuel (SCL) – 31. Tabata (POO)   29. Jadson (POO)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 11:6. Střely mimo: 8:5. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 7:12.
    CD Santa Clara: Pereira – Vieira, César, Cardoso, Lucas – Pantaleão (42. Pablo), Rašíd (C), Lamas (63. Marques) – D. Pineda, Stephens (42. Schettine), Zé Manuel.
    Náhradníci: Serginho – Accioly, Chrien, Marques, Pablo, Ukra, Schettine.

    Portimonense SC: Ri. Ferreira – Vítor Tormena, Possignolo, Jadson (C), Rú. Fernandes – Pedro Sá, Dener (56. Hackman), L. Fernandes, Tabata (69. Paulinho) – Jackson Martínez, Wellington (84. Boa Morte).
    Náhradníci: Leonardo – Hackman, Paulinho, da Silva Pereira da Silva, Ezeh, João Carlos, Boa Morte.

    Rozhodčí: V. Ferreira – Rodrigues, I. Pereira

    Diváci: 2644
    bahis siteleri