Darmstadt – W. Brémy 4:2 (kon.) | Freiburg – Augsburg 2:0 (kon.)
konec
SC Freiburg
2:0 (1:0)
FC Augsburg
Neděle 01.10.2023, 17:30 • Europa-Park Stadion, Freiburg • Německá Bundesliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásné nedělní odpoledne. Vítám vás při sledování 6. kola německé Bundesligy, u zápasu mezi Freiburgem a Augsburgem.
     
    SC Freiburg

    Fotbalisté Freiburgu zažívají poměrně solidní vstup do sezóny, když v dosavadních pěti zápasech posbírali sedm bodů a v tabulce jim náleží devátá příčka s mankem sedmi bodů na vedoucí Dortmund. Svěřenci trenéra Streicha kromě domácí scény působí i v Evropské lize, v prvním utkání základní skupiny urvali tři body po vítězství 3:2 na půdě řeckého Olympiakosu, následně o víkendu brali bod za bezbrankovou remízu ve Frankfurtu. Zatím jen dva hráči celku vstřelili aspoň dva góly, jsou jimi Maximilian Philipp a Roland Sallai.
     
    FC Augsburg

    Augsburg na tom oproti dnešnímu soupeři není o moc hůře. Na kontě má pět bodů, díky nimž figuruje na dvanácté příčce s komfortním čtyřbodovým náskokem na sestupové pásmo. Maassenova družina minulý víkend najela na vítěznou vlnu, když na domácí půdě udolala Mohuč těsným výsledkem 2:1 navzdory faktu, že musela hrát od 62. minuty o deseti bez vyloučeného Engelse. Střelecké produktivitě mužstva vévodí třígólový Ermedin Demirović.
     
    Úvodní sestavy:

    SC Freiburg: Atubolu – Ginter, Lienhart, Sildillia – Sallai, Keitel, Eggestein, Kübler – Doan, Höler, Grifo (C).
    Náhradníci: F. Müller – Adamu, Gregoritsch, Gulde, M. Philipp, Röhl, Rüdlin, Schmidt, Weißhaupt.
    Trenér: Christian Streich

    FC Augsburg: Dahmen – P. Pfeiffer, Gouweleeuw, Uduokhai – Mbabu, Breithaupt, Rexhbecaj, Iago – Vargas, Demirović (C) – Tietz.
    Náhradníci: Koubek – Bauer, Beljo, Dorsch, Gumny, Jensen, Maier, Michel, M. Pedersen.
    Trenér: Enrico Maassen

    Rozhodčí: Osmers – Kempter, Siewer.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Domácí vstoupili do utkání v tradičních červeno-bílých dresech. Fotbalisté Augsburgu pro dnešní ligové střetnutí oblékli dresy barvy zelené.
     
    3
    Arbitr Osmers nařídil brzkou penaltu! Pravou stranou se do pokutového území prohnal Roland Sallai, jehož v souboji dvou fotbalistů s číslem 22 na dresu zezadu podrazil.
     
    4
    Hlavní rozhodčí chvíli konzultoval situaci s videorozhodčím, nakonec dostal pokyn, aby si sám šel prohlédnout opakované záběry na obrazovku.
     
    5
    Penalta potvrzena! Osmers u obrazovky nestrávil příliš mnoho času, přesvědčil se zde o správnosti původního výroku.
     
    6
    Freiburg právě vstřelil branku!
    Exekuci pokutového kopu obstaral domácí kapitán VINCENZO GRIFO, jenž si poradil s velkým přehledem. Ital si vzal krátký rozběh a střílel ze svého pohledu do pravého horního rohu, gólman si vybral opačnou stranu.
     
    8
    S rychlou odpovědí chtěl přispěchat Ermedin Demirović, jenž dostal zajímavý pas za obranu, ale o kousek na něj nedosáhl, před útočníkem sebral míč Noah Atubolu.
     
    9
    Ještě větší příležitost spálil Phillip Tietz, když vystihl mizernou malou domů, ovšem kličkou po levé ruce Atubolua nepřekvapil, gólman zůstal na nohou a následnou střelu výborně vyrazil!
     
    10
    Tlak hostujícího celku pokračoval rohovým kopem. Přetažený centr si našel Patric Pfeiffer, vysokou hlavičkou brankáře neohrozil.
     
    11
    Pod tlakem Jeffrey Gouweleeuw nevymýšlel žádné složitosti a hrací předmět z poloviny hřiště poslal až k brankáři Dahmenovi.
     
    12
    Po delší době zahrozili i domácí. Centrovaný balón od pravé lajny si našel Ricu Doan, slabou hlavičku Finn Dahmen podržel v rukavicích.
     
    13
    Tentokráte byl japonský reprezentant Doan v pozici rozehrávače, který zkoušel oblouček za obranu, Jeffrey Gouweleeuw nepustil míč na Lucase Hölera.
     
    14
    Dobrou orientaci uvnitř pokutového území ukázal Noah Atubolu, vystartoval na levou stranu a hrací předmět sebral před rozběhnutým Elvisem Rexhbecajem.
     
    15
    Volnějšího prostoru po pravé lajně Ruben Vargas využil k průniku kousek za velké vápno, odkud centroval do něj a bránící Philipp Lienhart přehlavičkoval Demiroviće.
     
    16
    Zdvojený Ricu Doan musel rychle jednat, z nekomfortní pozice vyzkoušel centr, přičemž míč proletěl vysoko nad bránou.
     
    17
    Červeno-bílí nikam nespěchají a kombinují s přehledem na útočné polovině. Presink soupeře prakticky neexistuje, Augsburg si hlavně hlídá šestnáctku.
     
    18
    Ostřejší faul si na polovině hřiště neodpustil Philipp Lienhart proti Phillipu Tietzovi, od Osmerse dostal jasnou informaci, že příště podobný faul bude za žlutou kartu.
     
    19
    Kevin Mbabu rozvinul kombinační akci přihrávkou po pravé lajně na Elvise Rexhbecaje, jehož zezadu nedovoleným způsobem poslal na trávník Maximilian Eggestein.
     
    20
    Střídání v týmu SC Freiburg:
    ze hřiště odchází Yannik Keitel, přichází Merlin Röhl.
     
    21
    Z důvodu zranění vynucené střídání trenérovi Streichovi určitě radost neudělalo. Nezbývá mu, než doufat, že absence Keitela nebude příliš dlouhá.
     
    22
    Od pravé lajny vymyslel Kevin Mbabu parádní střílený centr na přední tyčku, kam sbíhal Ermedin Demirović, v kvalitním zakončení zabránil hostujícímu útočníkovi dobře pozičně pracující Matthias Ginter.
     
    23
    Nedorozumění mezi Jeffreym Gouweleeuwem a Rubenem Vargasem vedlo ke ztrátě balónu, druhý jmenovaný se za dlouhým nákopem vůbec nerozběhl.
     
    24
    Centr z pravého křídla měl oči. Lucas Höler však vyskočil do vzduchu příliš brzy a Patric Pfeiffer mu nedal žádnou šanci se prosadit.
     
    25
    Hodně akcí Augsburgu jde pravou stranou přes Kevina Mbabua, jenž po rychlém zpracování přetáhl centr mimo Tietzův dosah.
     
    26
    Přehuštěným středem domácí neuspěli. Elvis Rexhbecaj vyzkoušel kolmici na Ermedina Demiroviće, Kiliann Sildillia perfektně zapracoval ve skluzu.
     
    27
    Philipp Lienhart správně očekával, že Tim Breithaupt vyzkouší nákop doleva na Rubena Vargase, stoper dal před konkurenta tělo a pro Freiburg získal odkop od brány.
     
    28
    Hostující mužstvo je od inkasovaného gólu aktivnějším týmem, ovšem chybí mu dobře vyřešená finální fáze. Elvis Rexhbecaj teď přecenil rychlostní schopnosti Phillipa Tietze.
     
    29
    Pro malou domů si Finn Dahmen vyběhl daleko za velké vápno, protože kolem neměl žádného konkurenta, po chvíli rozmýšlení volil nákop k polovině hřiště na volného Uduokhaie.
     
    30
    Taktický faul vyrobil těsně za polovinou hřiště Kiliann Sildillia, pozdě přiběhl k Ermedinu Demirovićovi a bosenskému útočníkovi zlehka stoupl na špičku kopačky.
     
    31
    Hosté rozehrávali standardku na krátkou vzdálenost. Po pár nahrávkách na malém prostoru centroval Iago na hlavu vysoko vyskočivšího soka Küblera.
     
    32
    O možnost pokračovat v útočení připravil spoluhráče Ruben Vargas, jemuž vůbec nevyšlo zpracování, nataženou pravou nohou potom bolestivě trefil na kotník Eggesteina.
     
    33
    Netrvalo dlouho a fotbalisté v zelených dresech znovu kontrolují balón na svých kopačkách. Elvis Rexhbecaj si proti dvojici soupeřů rozmyslel průnik do vápna, akci zpomalil zpětným pasem do středu na Tima Breithaupta.
     
    34
    Přestože měl Kevin Mbabu dost času, tak mu centrovaný míč vůbec nevyšel, balón poslal mimo hrací plochu vysoko nad břevno.
     
    35
    bez podpory kolegů se na zteč vydal středem hřiště Lucas Höler. Osobního strážce se zbavil, Patric Pfeiffer už byl nad jeho schopnosti.
     
    36
    Marně Roland Sallai běžel za dobře myšleným nákopem za obranu. Proti míči vyběhl brankář Finn Dahmen a sebral ho do rukavic.
     
    37
    Freiburg vyzkoušel štěstí pro změnu zleva, odkud centroval Ricu Doan, i pro tento balón si sebevědomě vyběhl Finn Dahmen.
     
    38
    Hosté kopali standardku, které se chopil Ruben Vargas a vyslal zajímavý centr do pokutového území, Lukas Kübler odrazil nápor Ermedina Demiroviće a zvládl odkopnout z voleje do autu.
     
    39
    Proti centru z pravého křídla vyrazil Noah Atubolu, ovšem na míč nedosáhl a měl velké štěstí, že balón doputoval ke spoluhráči Lienhartovi.
     
    40
    Nedovolenými prostředky si tvořil prostor kolem sebe Elvis Rexhbecaj, Maximiliana Eggesteina lehce, ale viditelně postrčil k zemi rukama.
     
    41
    Závěr první půle je hodně rozkouskovaný. Nyní fauloval na útočné polovině Lukas Kübler, jehož evidentně překvapila Iagova rychlost.
     
    42
    Volný přímý kop pro Freiburg. U pravé lajny si výborně pokryl balón Roland Sallai, nervózní Jeffrey Gouweleeuw ho vzápětí podrazil.
     
    43
    Centr do šestnáctky byl příliš krátký, takže i když Lucas Höler zakončoval, tak hlavou a slabě, navíc poměrně výrazně mimo tři tyče.
     
    44
    Domácí získali rohový kop. Exekuci obstaral autor zatím jediného gólu Vincenzo Grifo, ostrý centr na přední tyč prodloužil Lucas Höler až do zámezí.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu čtyři minuty.
     
    45+1
    Z pravého křídla centroval Maximilian Eggestein. Balón byl příliš dlouhý, Lucas Höler neměl ani tu nejmenší šanci na něj dosáhnout.
     
    45+2
    S nákopem za obranu si Felix Uduokhai poradil bez problémů, protože ho nikdo neobtěžoval, hlavou sklepl míč k nohám Pfeiffera.
     
    45+3
    O malou domů si řekl Noah Atubolu a dostal ji, po chvilce rozmýšlení odkopával kolem blížícího se Demiroviće paradoxně bez rozmyslu na útočnou polovinu.
     
    45+4
    Marně si Ruben Vargas hledal prostor ke střele, takže nakonec z levé strany šestnáctky centroval pod sebe, po přiťuknutí od Uduokhaie zakončoval Elvis Rexhbecaj ze slibné pozice vedle pravé tyče.
     
    45+4
    První poločas skončil.
     
    První poločas zápasu mezi Freiburgem a Augsburgem přinesl jediný gól, o něž se postaral domácí favorit, který obstaral brzkou branku, po faulu Iaga na Sallaie proměnil v 5. minutě pokutový kop povedenou střelou do horního rohu Vincenzo Grifo. Od inkasované trefy byli hosté aktivnějším týmem, ale kýženého srovnání se zatím nedočkali, v největší příležitosti Tietz neprostřelil Atubolua poté, co vystihl mizernou malou domů.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 18:34.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Ani jeden z trenérů neudělal o poločasové přestávce žádnou změnu v sestavě. Jediným střídáním tak zůstává stažení zraněného Keitela, místo nějž se do hry dostal Merlin Röhl.
     
    48
    Proti centru Rolanda Sallaie od levé lajny vystartoval z brankové čáry Finn Dahmen a rukama balón vyboxoval mimo velké vápno.
     
    49
    Sám proti třem Ruben Vargas neměl moc šancí na úspěch. Akce dopadla dle očekávání, konkurenta čistě odzbrojil Philipp Lienhart.
     
    50
    Kartónek žluté barvy si pěkně zblízka prohlédl Merlin Röhl, jenž zezadu nevybíravým způsobem zajel do Elvise Rexhbecaje.
     
    51
    Se zpracováním malé domů Noah Atubolu neměl vážnější starosti, balón si zpracoval doleva, načež míč nakopl k levé lajně na osamoceného Eggesteina.
     
    52
    Kotel Augsbugu si ve vlastním sektoru uspořádal kotel. Kouř se zatím rozšířil na domácí boční tribunu, na trávníku zůstává výhled dobrý.
     
    53
    Zápas proto může pokračovat bez zbytečné prodlevy. Volný přímý kop provedl Ruben Vargas, nejvýše se vyšponoval bránící Kiliann Sildillia.
     
    54
    Z pravého křídla se rozhodl navést si míč do středu Lucas Höler. V momentě, kdy se chystal ke střele levačkou, mu balón vypíchl Jeffrey Gouweleeuw.
     
    55
    Kevin Mbabu vyslal dlouhé autové vhazování do středu hřiště, odtud Ermedin Demirović ještě prodlužoval za sebe a Elvis Rexhbecaj ve finále útoku nepřetlačil Küblera.
     
    56
    Freiburg právě vstřelil branku!
    Streichova družina přidává pojistku! Kapitán Grifo od praporku parádně odcentroval na přední tyč do malého vápna, kam si naběhl stoper PHILIPP LIENHART a razantní hlavičkou nedal Dahmenovi žádnou šanci pomýšlet na úspěšný zákrok.
     
    57
    Střídání v týmu FC Augsburg:
    ze hřiště odchází Iago, přichází Mads Pedersen.
     
    57
    Střídání v týmu FC Augsburg:
    ze hřiště odchází Ruben Vargas, přichází Sven Michel.
     
    58
    Je jasné, že pokud chce hostující mužstvo pomýšlet na bodový zisk, musí se ještě více tlačit do ofenzivy. Pronikajícího Elvise Rexhbecaje ukázkovým obranným zákrokem zastavil Kiliann Sildillia.
     
    59
    Rychlý protiútok středem podnikl Lucas Höler, ale nedostalo se mu podpory, proto alespoň podržel cenné vteřiny u rohového praporku.
     
    60
    Pozdě šel do skluzu Tim Breithaupt a místo balónu zasáhl jenom nohy protihráče, následovala naprosto zasloužená žlutá karta.
     
    61
    Fotbalisté Augsburgu pokračují v aktivním pojetí hry. Patric Pfeiffer přetáhl centr na Ermedina Demiroviće, ten jen sklepával do rukavic brankáře.
     
    62
    Čisté konto Freiburgu trvá i po individuální snaze Svena Michela, nově příchozí fotbalista neuspěl čitelnou kličkou po pravé ruce na Lienharta.
     
    63
    Po zisku balónu Maximilian Eggestein vyslal dlouhý nákop za obranu, s nímž Lucas Höler nepočítal, takže nechal hrát soupeře.
     
    64
    Mimo velké vápno vystartoval pro malou domů Finn Dahmen. Hostující brankář zvládl snadné zpracování, následně poslal nepovedený odkop mimo hrací plochu.
     
    65
    Při vyběhnutí za nepovedenou přihrávkou domácí brankář Noah Atubolu sestřelil i spoluhráče Lienharta, situace se naštěstí obešla bez zranění.
     
    66
    Zpoza velkého pokutového území vypálil Ermedin Demirović přímo do středu brány, Noah Atubolu hrudí vyrazil míč ke spoluhráči Küblerovi.
     
    67
    Velkou příležitostí ke snížení pohrdl Ermedin Demirović, k němuž se balón odrazil po zmatcích ve vápně způsobené centrem zprava, z bezprostřední blízkosti však vypálil mimo tři tyče.
     
    68
    Výborně si pokryl míč tělem Matthias Ginter. Počkal, až se k němu přiblíží Elvis Rexhbecaj a soupeřem se nechal atakovat nedovoleným způsobem.
     
    69
    Moc nechybělo! Uvnitř vápna si hrudí posunul míč před sebe Vincenzo Grifo a ještě před dopadem hracího předmětu na zem vypálil pravou nohou o kousek vedle pravé tyčky.
     
    70
    Maximilian Eggestein ve vzdušném souboji nedal Elvisi Rexhbecajovi žádnou šanci, zároveň ale vytasil před sebe loket a touto částí těla soka fauloval.
     
    71
    Střídání v týmu FC Augsburg:
    ze hřiště odchází Phillip Tietz, přichází Dion Drena Beljo.
     
    71
    Střídání v týmu FC Augsburg:
    ze hřiště odchází Tim Breithaupt, přichází Arne Maier.
     
    72
    Pravá lajna se otevřela Maximilian Eggestein, jenž ale nepřešel do sprintu a nechal se dostihnout Madsem Pedersenem, proti němuž provedl neúspěšnou kličku.
     
    73
    Střídání v týmu SC Freiburg:
    ze hřiště odchází Ricu Doan, přichází Maximilian Philipp.
     
    73
    Střídání v týmu SC Freiburg:
    ze hřiště odchází Vincenzo Grifo, přichází Chukwubuike Junior Adamu.
     
    74
    Standardku v podobě rohového kopu vybojoval Chukwubuike Junior Adamu, když pod tlakem dokázal šikovně nastřelit clonícího Pfeiffera.
     
    75
    Za zdržování hry inkasoval žlutou kartu Kiliann Sildillia, jenž po faulu v blízkosti poloviny hřiště odkopl balón daleko od místa přestupku.
     
    76
    Nákop domácího středopolaře Maximiliana Eggesteina dokázal chytnout do rukou jeden z malých fanoušků Freiburgu. S míčem se na chvíli polaskal, pak ho ale musel vrátit zpět na hrací plochu.
     
    77
    Proti Ermedinu Demirovićovi vystartoval Philipp Lienhart a ve vzduchu zaváhání nepřipustil, hlavou hrací předmět usměrnil na útočnou polovinu.
     
    78
    Domácí kopali volný přímý kop zprava. Vysoký centr se Maximilianu Eggesteinovi nezdařil, pro míč vyběhl brankář Finn Dahmen.
     
    79
    Centr Arneho Maiera z volného přímého kopu měl oči. Jenže došlo k nedorozumění mezi Beljem a Rexhbecajem, hrací předmět mezi nimi doputoval mimo hrací plochu.
     
    80
    Augsburg právě vstřelil branku!
    Závěr střetnutí slibuje velké drama, hosté snižují! V situaci tří proti třem Beljo nahrál mezi dva konkurenty Demirovićovi, jenž zachoval chladnou hlavu a před bránu přihrál SVENU MICHELOVI, tento žolík ve skluzu zvládl usměrnit míč do prázdné bány.
     
    81
    Ale pozor. Arbitr Osmers ještě bude celou situaci řešit s videorozhodčím, řeší se možné ofsajdové postavení skórujícího fotbalisty.
     
    82
    Tak vzrušení bylo zbytečné, gól neplatí! Opakované záběry totiž ukázaly, že Demirović přihrával Michelovi před sebe v momentě, kdy už před nimi nebyl žádný z obránců.
     
    83
    Lucas Höler číhal uvnitř pokutového území na centr, který skutečně přiletěl z pravého křídla, ve vzduchu však nedokázal přeskočit Pedersena.
     
    84
    Před chvílí se radoval z nakonec neuznané kontaktní trefy, nyní se do zápasových statistik zapisuje nevítaným způsobem. Sven Michel podrazil Eggesteina bez zjevné snahy hrát míč, žlutá karta je logickým vyústěním.
     
    85
    Domácí nemají kam spěchat. Philipp Lienhart mohl nahrávat směrem dopředu, ale rozhodl se neriskovat a zapojil do kombinace i gólmana Atubolua.
     
    86
    Nahrávky se dočkal i hostující brankář Finn Dahmen, po rychlém zpracování nakopával do středu na volného středopolaře Elvise Rexhbecaje.
     
    87
    Augsburgu se nedaří vyvinout takový tlak, jaký by si určitě představoval. Naopak jsou to momentálně domácí fotbalisté, kteří v poklidu kombinují.
     
    88
    Střídání v týmu SC Freiburg:
    ze hřiště odchází Lucas Höler, přichází Michael Gregoritsch.
     
    89
    Střídání v týmu SC Freiburg:
    ze hřiště odchází Roland Sallai, přichází Manuel Gulde.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby šest minut.
     
    90+1
    Za hranice šestnáctky si chystal pozici ke střele Maximilian Eggestein, leč úmysl si rozmyslel, místo toho nahrál k levé lajně Adamuovi.
     
    90+2
    Hráči v zelených dresech jako kdyby už se smířili se skutečností, že z utkání odejdou s prázdnou. V závěrečných minutách totiž nevidíme nikterak velkou snahu s výsledkem ještě něco udělat.
     
    90+3
    Chukwubuike Junior Adamu doběhl s míčem až na levou stranu velkého vápna, odkud centroval na hranici toho malého, Jeffrey Gouweleeuw nepustil balón k Philippovi.
     
    90+4
    Nákop za obranu neměl moc šancí na úspěch. Proti balónu vyrazil Finn Dahmen a z první ho odkopával do bezpečí před Michaelem Gregoritschem.
     
    90+5
    Malá domů nebyla tak prudká, jak si situace žádala, nicméně Finn Dahmen včas zabral a před Adamuem píchl balón na volného spoluhráče.
     
    90+6
    Závěrečné vteřiny utkání hosté tráví na útočné polovině, ale zřejmě už zaútočit nestihnou, Ermedin Demirović svým centrem napálil z bezprostřední blízkosti Guldeho.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    Freiburg na domácí půdě potvrdil roli mírného favorita, soupeře z Augsburgu porazil výsledkem 2:0.

    Domácí udělili důležitý krok směrem k tříbodovému zisku už v 5. minutě, kdy kapitán Vincenzo Grifo suverénně proměnil penaltu po faulu Iaga na Sallaie. Navýšit náskok se Freiburgu povedlo v 56. minutě, kdy Grifo skvěle odcentroval od praporku na přední tyč a gól hlavou zaznamenal stoper Philipp Lienhart. Hosté ještě zabojovali, dokonce ve vstupu do závěrečné desetiminutovky základní hrací doby snížili, ale vzrušení bylo zbytečné, protože střídající Michel skóroval z ofsajdu. Tato situace definitivně zlomila odpor Augsburgu, který se nedokázal vyhecovat k finálnímu náporu.

    Svěřenci trenéra Streicha si polepšili na deset bodů a v tabulce poskočili na osmé místo. Augsburg zůstává s pěti body na čtrnácté příčce s náskokem pouhých dvou bodů na sestupové pásmo.
     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 4:9. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 13:17. (19:34:00)

    Milan Huppert

    Branky: 6. Grifo (pen.), 56. Lienhart (Grifo)

    Karty:   50. Röhl (FRE), 75. Sildillia (FRE) – 60. Breithaupt (AUG), 84. Michel (AUG)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 4:9. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 13:17.
    SC Freiburg: Atubolu – Ginter, Lienhart, Sildillia – Sallai (89. Gulde), Keitel (20. Röhl), Eggestein, Kübler – Doan (73. M. Philipp), Höler (88. Gregoritsch), Grifo (C) (73. Adamu).
    Náhradníci: F. Müller – Rüdlin, Schmidt, Weißhaupt.

    Trenér: Christian Streich

    FC Augsburg: Dahmen – P. Pfeiffer, Gouweleeuw, Uduokhai – Mbabu, Breithaupt (71. Maier), Rexhbecaj, Iago (57. M. Pedersen) – Vargas (57. Michel), Demirović (C) – Tietz (71. Beljo).
    Náhradníci: Koubek – Bauer, Dorsch, Gumny, Jensen.

    Trenér: Enrico Maassen

    Rozhodčí: Osmers – Kempter, Siewer

    Diváci: 33 134
    bahis siteleri