Celodenní přehled tenisových zápasů (kon.)
konec
Celodenní přehled tenisových zápasů

Středa 01.08.2012, 12:30Olympijské hry
Sledujte:
     
    Mezi osmi nejlepšími je také Petra Kvitová, která roznesla Flavii Pennettaovou 6:3 a 6:0. Tohle byl ze strany české reprezentantky zatím nejpovedenější výkon na turnaji. V dalším kole narazí rodačka z Bílovce právě na zmíněnou Rusku Kirilenkovou a rozhodně bude favoritkou.
     
    Česká jednička vede ve druhém setu už 5:0 a od postupu ji dělí jediný gem! Tak pojď Petro!
     
    Petra Kvitová vyhrála první set poměrem 6:3 a v tom druhém už stihla soupeřku připravit o podání!
     
    Svůj zápas rozehrála Petra Kvitová. Oproti předchozím zápasům dnes zažila náramný start a vede nad Italkou Pennettaovou 3:0!
     
    Na šestnáctce je bohužel dobojováno. Tomáš Berdych s Radkem Štěpánkem nezvládli dnešní dohrávku a v turnaji deblistů tak končí. Na úkor našich postupují Brazilci Melo se Soaresem, kteří včera prohrávali už 1:6 a 2:4. Nakonec však dokázali česky pár vyřadit.
     
    Velice špatná zpráva přichází z kurtu číslo 16. Berdych se Štěpánkem právě ztratili své podání a Brazilci tak budou zakrátko servírovat na vítězství.
     
    K dohrávce své čtyřhry nastoupili po dešťové přestávce také Tomáš Berdych s Radkem Štěpánkem. Aktuální stav je 22:21 ve třetím setu. Tomu se říká maraton!
     
    Zrak českého fanouška se bude upínat především na duel Petry Kvitové, která ve třetím kole narazí na nebezpečnou Italku Flavii Pennettaovou. Svou čtyřhru doufejme konečně dohrají také Tomáš Berdych s Radkem Štěpánkem. Stav souboje českých tenistů s italským párem Bracciali / Seppi je neuvěřitelných 18:18 ve třetím setu! V mixu se pak představí Lucie Hradecká s Radkem Štěpánkem. Původně se v páru se Štěpánkem měla objevit Kvitová, ta se však vinou zranění břišního svalu rozhodla šetřit a věnovat se naplno pouze dvouhře.

    Filip Lefenda

    bahis siteleri