Celodenní přehled tenisových zápasů (kon.)
konec
Celodenní přehled tenisových zápasů

Středa 01.08.2012, 12:30Olympijské hry
Sledujte:
     
    Utkání Ferrera s Nišikorim bylo nakonec dohráno na centrálním kurtu. Oba hráči však na zastřešeném a hlavně osvětleném dvorci nepobyli příliš dlouho. Španěl uhrál za stavu 4:5 na svém servisu jen jediný míč a z postupu se tak raduje překvapivě Japonec.
     
    Nišikori právě proměnil svůj gembol a dostal se do vedení 5:4. Více se už toho dnes ale nestane, neboť je i tento zápas přerušen. Z programu dnešního dne je to tak vše!
     
    Před malou chviličkou proměnili svůj mečbol Francouzi Llodra s Tsongou a po výhře 7:6, 4:6 a 6:3 nad indickým párem Paes / Vardhan postupují do dalšího kola deblového turnaje.
     
    Utkání, ve kterém válčí o postup do dalšího kola Kirilenková s Petrovovou, bylo za stavu 7:5 a 3:3 z pohledu ruského dua přerušeno pro tmu.
     
    Zde přinášíme přehledný výčet odložených utkání:


    Sania Mirzaová, Leander Paes (IND) – Ana Ivanovičová, Nenad Zimonjič (SRB)

    Laura Robsonová, Andy Murray (GBR) – Lucie Hradecká, Radek Štěpánek (CZE)

    Sabine Lisická, Christopher Kas (GER) – Liezel Huberová, Bob Bryan (USA)

     
    Zbylé zápasy mixované čtyřhry byly odloženy na čtvrtek! Týká se to také zápasu českých reprezentantů Radka Štěpánka a Lucie Hradecké.
     
    Konečné výsledky mixu:


    Sofia Arvidssonová, Robert Lindstedt (SWE) – Roberta Vinciová, Daniele Bracciali (ITA) 3:6, 6:4, 8:10

    Lisa Raymondová, Mike Bryan (USA) – Sara Erraniová, Andreas Seppi (ITA) 7:5, 6:3

    Gisela Dulková, Juan Martin del Potro (ARG) – Elena Vesninová, Michajl Južnyj (RUS) 6:3, 7:5

    Victoria Azarenková, Max Mirnyj (BLR) – Angelique Kerberová, Philipp Petzschner (GER) 6:2, 6:2

     
    Sabine Lisická (GER) - Maria Šarapovová (RUS) 7:6, 4:6, 3:6
     
    Šarapovová právě získala podání Lisické a vede v rozhodujícím setu 5:3!
     
    Daniela Hantuchová (SVK) - Caroline Wozniacká (DEN) 4:6, 2:6
     
    Dlužíme vám jeden konečný výsledek. Flavii Pennettaové se dnes asi nebude dvakrát dobře usínat. Nejprve dostala Italka "nařezáno" od Petry Kvitové a chvíli na to nezvládla Pennettaová ani dohrávku své čtyřhry. V té se snažila uspět společně s Francescou Schiavoneovou proti Chuang a Hsieh z Tchajwanu. Lépe ale z utkání nakonec vyšly Asiatky, které zvítězily 6:7, 7:5 a 6:4.
     
    K obrovskému překvapení se možná schyluje na kurtu číslo 14. Velký favorit na postup, Španěl David Ferrer, totiž totálně vyhořel v prvním setu zápasu s Keiem Nišikorim z Japonska a utrpěl pověstného kanára!
     
    Před pár vteřinami skončil zápas mezi Johnem Isnerem a Jankem Tipsarevičem, který lépe zvládl americký tenista (7:5, 7:6). Za zmínku jistě stojí výsledek tiebreaku druhého setu, který skončil 16:14!
     
    V podvečerních hodinách bylo rozehráno úvodní kolo mixovaného deblu. Radek Štěpánek s Lucií Hradeckou si ještě budou muset na úvod svého zápasu chvilku počkat. My už však známe jeden konečný výsledek. Lleyton Hewitt si v páru se Samanthou Stosurovou alespoň částečně spravil chuť po dnešním vyřazení ze singlové části turnaje. Australská dvojice si ve dvou setech poradila s Polkou Agnieszkou Radwaňskou a jejím parťákem Marcinem Matkowskim dvakrát 6:3.
     
    Sabine Lisická to na Marii Šarapovovou na travnatém povrchu evidentně umí. Němka vyhrála zkrácenou hru první sady po velké bitvě 10:8 a má tak v utkání výhodu jednoho setu. Pokud chce dnes světová trojka uspět, bude muset duel otáčet.
     
    Kdo by to byl po prvním setu řekl, že Roger Federer se Stanislasem Wawrinkou nakonec duel do vítězného konce dotáhnout nedokážou? Asi jen málokdo, avšak stalo se.


    Jonathan Erlich, Andy Ram (ISR) - Roger Federer, Stanislas Wawrinka (SUI) 1:6, 7:6, 6:3

     
    Na domácích olympijských hrách by si chtěl Andy Murray dojít pro zlato. A svůj sen může snít po povedeném obratu nad Marcosem Baghdatisem i nadále! (4:6, 6:1, 6:4)
     
    Nyní dokonce Izraelci docílili brejku a vedou už 3:1!
     
    Němka Kerberová vyhrála i druhý tiebreak a utkání tak končí po setech 7:6 a 7:6.
     
    Registrujeme dva nové konečné výsledky. Tady jsou:


    Brunstrom, Lindstedt (SWE) - Čilič, Dodig (CRO) 3:6, 2:6

    Huberová, Raymondová (USA) - Makarovová, Vesninová (RUS) 6:3, 6:3.

     
    Marcos Baghdatis vyhrál první set nad Andym Murraym!
     
    Victoria Azarenková dokázala otočit špatně se vyvíjející druhý set a po obratu ze 2:4 na 6:4 proniká rovněž mezi nejlepší osmičku.
     
    Djokovič dokázal otočit duel s Lleytonem Hewittem a zvítězil 4:6, 7:5 a 6:1. Po včerejším maratonu s Milošem Raoničem dnes nastoupil ke svému zápasu třetího kola také Francouz Tsonga. S Felicianem Lopezem pobyl na kurtu jen něco málo přes hodinu a po dvousetové výhře 7:6 a 6:4 postupuje sympatický tenista do čtvrtfinále.
     
    Maria Kirilenková z Rusku postupuje po výhře 7:6 a 6:3 do dalšího kola.
     
    Již je znám další konečný výsledek. Juan Martin del Potro porazil Gillese Simona 6:1, 4:6 a 6:3.
     
    Djokovič vyhrál druhý set 7:5 a na programu je tak třetí sada.
     
    A španělský tenista to zvládl! Výsledek 7:5 a 6:3 posílá Almagra do dalšího kola, přemožitel Tomáše Berdycha Steve Darcis v turnaji končí.
     
    Roger Federer (SUI) - Denis Istomin (UZB) 7:5, 6:3
     
    Po Sereně Williamsové zde máme druhý dnešní konečný výsledek. Roli favoritky naplnila také Kim Clijstersová, která porazila Srbku Ivanovičovou ve dvou setech 6:3 a 6:4.
     
    Djokovič nezvládl první sadu a prohrává s Hewittem 4:6.
     
    Hewitt krade na třetí pokus Djokovičovi jeho servis a za malý moment bude sám podávat na vítězství v prvním setu!
     
    Začíná se hrát i na ostatních kurtech wimbledonského areálu!
     
    Nehrálo se však příliš dlouho a nad Londýnem se opět spustil déšť. Přerušeny jsou v tuto chvíli všechna utkání. Nad centrálním dvorcem se zatahuje střecha a zhruba za dvacet minut bude zápas pokračovat.
     
    Serena Williamsová právě postoupila mezi osm nejlepších hráček na tomto turnaji a ani se při tom nezapotila. Rusku Zvonarjevovou na travnatém dvorci naprosto zničila, povolila ji jediný gem. Na vítězné údery vyhrála Američanka 32-3!
     
    Aktuální zpráva z Londýna je bohužel neveselá. V dějišti olympijského turnaje tenistů v tuto chvíli prší. Sledovat tak zatím budeme nejspíš jen dění na centrálním dvorci, kde se krátce po třinácté hodině představí Američanka Serena Williamsová s Ruska Věra Zvonarjevová.

    Filip Lefenda

    bahis siteleri