Pardubice – Slavia 2:5 (kon.) | Vítkovice – Plzeň 2:3 (kon.) | Kometa Brno – Motor ČB 5:1 (kon.)
Chomutov – Kladno 1:3 (kon.) | K. Vary – Litvínov 4:2 (kon.) | Liberec – Zlín 7:5 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
2:5 (1:2, 1:1, 0:2)
HC Slavia Praha
Pátek 28.09.2012, 17:00 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:11
    Za nedovolené bránění ještě vidí dvě minuty hostující kapitán Petr Kadlec.
     
    58:50
    Slavia právě vstřelila branku!
    Neskutečná kombinace hostů do otevřené obrany domácích přináší pátou branku. Kus hokejové geniality předvedla hostující trojice Kalla - Sobotka - Červenka. Posledně jmenovaný se rozjel za volným kotoučem a po obehrání protihráče našel krásnou nahrávkou Sobotku. Ten ještě celou akci vyšperkoval náramnou nahrávkou na pravou stranu, kde sjíždějící JAROSLAV KALLA pohodlně zakončoval do prázdné klece. Opravdu nádherný hokejový moment znamená stav 2:5. Asistence: Vladimír Sobotka a Roman Červenka.
     
    56:06
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak teď už to bude mít družina kouče Hynka velmi těžké. Hosté se prosazují po rychlém brejku, který rozjel nahrávkou Vladimír Růžička mladší. Ten našel ve středu hřiště PETRA JELÍNKA, který v samostatném úniku prostřeluje Salfického ranou k pravé tyči, 2:4! Asistence: Vladimír Růžička mladší.
     
    53:25
    Posléze zakončoval Kousal a chystal se dorážet i Kindl, jenže sudí píská a posílá domácí do čtyř. Pardubický výběr totiž hrál celkem nerušeně v šesti mužích, a tak je po přesilové hře. Dvě minuty odsedí Robert Kousal.
     
    52:23
    Bartek hledal před brankou Beeche, ale ten byl faulován, a tak uvidíme přesilovku Pardubic. Za nedovolené bránění je vyloučen bývalý hráč Vítkovic Lukáš Krenželok.
     
    38:25
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Branka domácích však přichází o dvacet vteřin později! Bartek dobře vybojoval puk za brankou, našel sjíždějícího JANA KOLÁŘE, který luxusním pokusem ze středu hřiště vymetl pavučinku v hostující brance Miroslava Kopřivy, 2:3! Asistence: Martin Bartek.
     
    38:05
    Pěkná kombinace Pardubic málem skončila brankou! Více než slušnou šanci měl po nahrávce Beeche zadák Jakub Kindl, který naznačil střelu, čímž se zbavil svého strážce a poté vypálil. Kopřiva však ránu zlikvidoval betony.
     
    35:01
    Velká šance Slavie! Tomáš Hertl uvolnil pěkným způsobem rozjetého kolegu z druhé útočné formace Žejdla, který stál z ničeho nic sám před Salfickým. Zakončení neprovedl ideálně, když mu střela nevyšla, ale je třeba poznamenat, že i Salfický zareagoval dobře a pokus chytá do lapačky.
     
    25:30
    Přesilovka pro Pardubic. Za příliš mnoho hráčů na ledě dostá trest hostující hráčská lavice, trest odsedí Vladimír Růžička ml.
     
    25:21
    Nahrávka Aleše Hemského našla v ideální pozici Kousala, který ale odkrytou klec Kopřivy nedokázal trefit a v pádu míjí!
     
    23:08
    Moc nechybělo a Slavia Praha již vedla v ČEZ Areně o tři branky! Brejk hostů dva na jednoho poslal z pravé strany Sobotka na volného Romana Červenku, který však z dobré pozice trefuje pouze boční síť!
     
    20:15
    Ve stejném čase mění domácí tým brankáře, když Růžičku nahradí v brankovišti Dušan Salfický.
     
    20:15
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté utíkají hned v úvodu druhé třetiny do náskoku o dvě branky! Chybu Hemského v útočném pásmu využil Kalla, který našel mezi kruhy ideálně si sjíždějícího VLADIMÍRA SOBOTKU, který prostřelil překvapeného Martina Růžičku v brance Pardubic. Asistence: Jaroslav Kalla.
     
    06:03
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hostující celek proměnuje přesilovou hru a otáčí stav! Sobotka dostal ideální puk mezi kruhy, a tak okamžitě pálil. Jeho rána však byla ztečována na pravou stranu na ROMANA ČERVENKU, který z těžké pozice dokázal kotouč dostat za Růžičku. Brankář domácích se snažil pokus vyrazit, ale lapačkou si jej pouze srazil za svá záda, 1:2. Asistence: Vladimír Sobotka a Petr Kadlec.
     
    05:35
    Již třetí oslabení Pardubic v utkání. Za vysokou hůl je vyloučen Radovan Somík.
     
    04:45
    Puk si proti Kopřivovi postavil samotný Robert Kousal, ale další branku v ČEZ Areně zatím nevidíme. Blafák do bekhendu totiž končí v připravené lapačce Miroslava Kopřivy!
     
    04:45
    Uvidíme samostatný nájezd. Dressler totiž podrazil Kousala, který by mohl zakončovat ideální brejk Pardubic.
     
    04:29
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté však srovnávají krok téměř okamžitě. Nahrávkou zpoza branky našel Červenka zcela volného PETRA KADLECE, který sám před Martinem Růžičkou zachoval klid a ranou k pravé tyči jej propálil, 1:1! Asistence: Roman Červenka a Vladimír Sobotka.
     
    03:45
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A ta jim vyšla dokonale! Nahození z levé strany se po posunutí Somíka dostalo na pravou stranu na volného MARTINA BARTEKA, který odkrytou klec trefil bez problémů, 1:0. Asistence: Radovan Somík a Aleš Hemský.
     
    03:34
    Krásná akce Hemského je zastavena faulem, a tak si Pardubice zahrají první přesilovou hru. Dvě minuty vidí za podražení Jakub Krejčík.
     
    01:03
    A pardubickým bude ještě hůře, jelikož jdou do čtyř. Dvě minuty vidí za podražení Kristopher Beech.
     
    00:22
    A hned v úvodu uvidíme přesilovou hru hostů. Za sekání je totiž vyloučen domácí Tomáš Zohorna.
    Marken.cz

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 4. Bartek (Somík, Hemský), 39. Kolář (Bartek) - 5. Kadlec (Červenka, Sobotka), 7. Červenka (Sobotka, Kadlec), 21. Sobotka (Kalla), 57. Jelínek (V. Růžička ml.), 59. Kalla (Sobotka, Červenka)


    HC Dynamo Pardubice: M. Růžička (21. Salfický) – Píša, Kočí, Sičák, Kindl, Vašíček, Kolář, Ďaloga – Hemský, Zohorna, Brendl – Bartek, Beech, Somík – Nosek, Kousal, Starý – Cetkovský, Buchtele, Semorád – Šagát.

    Trenéři: Pavel Hynek a Ladislav Lubina

    HC Slavia Praha: Kopřiva (Furch) – Kadlec, Kučný, Kuboš, Krejčík, Kolařík, Dresler, Kempný – Kalla, Červenka, Sobotka – Žejdl, Hertl, Krenželok – Jelínek, V. Růžička ml., Sklenář – Micka, Alinč, Tomica – Poletín.

    Trenéři: Vladimír Růžička, Ondřej Weissmann a Josef Beránek

    Rozhodčí: Souček, Šindler – Horinek, Svoboda

    Diváci: 8792
    bahis siteleri