Slavia – Chomutov 5:4 (po pr.) | Olomouc – Jihlava 5:2 (kon.) | Motor ČB – Zlín 2:3 (po pr.)
Třinec – Ústí n/L 4:3 (kon.) | Pardubice – HC Plzeň 1:2 (kon.) | Sparta – HC Kladno 2:1 (po pr.)
Liberec – Mladá Boleslav 4:3 (kon.) | Vítkovice – HC Litvínov 2:1 (po s.n.)
konec
Bílí Tygři Liberec
4:3 (0:1, 3:2, 1:0)
BK Mladá Boleslav
Sobota 06.10.2012, 16:00 • Svijanská aréna, Liberec • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    59:38
    Liberec právě vstřelil branku!
    Dvaadvacet vteřin před koncem třetí třetiny jdou Bílí Tygři poprvé v zápase do vedení! Využili přesilovku, v pásmu si vytvořili velký tlak. Jeden z hostujících hokejistů navíc ztratil hokejku. PATRIK MAĎAR získal puk mezi kruhy a napálil jej k tyči. Asistence: Adam Dlouhý, Matěj Psota – 4:3.
     
    37:51
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši srovnávají se soupeřem krok! Sejpal dnes svůj tým několikrát podržel, nyní si však vybral slabší chvilku. Střelu z úhlu neudržel ve výstroji, do jeho betonů několikrát šťouchl MATĚJ PSOTA a kotouč se s velkou dávkou štěstí došoural za brankovou čáru. Bez asistence – 3:3.
     
    34:21
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí se drží na dostřel, poprvé v zápase zužitkovali nabídnutou přesilovku. Dlouhý uvolnil MATĚJE PSOTU, jenž měl v mezikruží dostatek prostoru. Švihem zamířil do horní poloviny branky. Hosté ještě reklamují předchozí faul libereckého hráče, u mantinelu totiž několik vteřin ležel mladoboleslavský Vrba. Ale branka platí. Asistence: Adam Dlouhý – 2:3.
     
    33:15
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté mají zpět dvoubrankový náskok. Bartoš nalezl skvěle načasovaným pasem volného MARKA NĚMCE. Ten číhal za domácí obranou, přihrávku převzal a ujížděl sám na Jelínka. Trefil přesně nad lapačku. Asistence: Libor Bartoš, Jaroslav Souček – 1:3.
     
    28:04
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři snižují náskok svého soka. Chlapík se prodral až do zakončení, Sejpal si s jeho ranou mezi betony poradil. Už ale nestačil na rychlé doklepnutí MARKA LANGHAMMERA. Asistence: Adam Chlapík – 1:2.
     
    21:14
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Středočeši skórují v oslabení a zvyšují svůj náskok. Brankář Sejpal obloučkem od vlastní branky svůj celek osvobodil, nedůrazu libereckých zadáků poté na opačné straně hřiště využil LADISLAV MAREK. Ze spodní části levého kruhu pokořil Jelínka. Asistence: Martin Sejpal – 0:2.
     
    05:40
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Středočeši jdou v šesté minutě zápasu do vedení. Bičiště dostal před brankářem až příliš mnoho prostoru, ze spodní části kruhu vypálil. Střela mu příliš nesedla, ale puk se od Jelínka odrazil přímo k LADISLAVU MARKOVI. Ten z těsné blízkosti nezaváhal. Asistence: Karel Bičitě, Filip Vrba – 0:1.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 29. Langhammer (A. Chlapík), 35. Psota (Dlouhý), 38. Psota, 60. Maďar (Dlouhý, Psota) - 6. Marek (Bičiště, Vrba), 22. Marek (Sejpal), 34. Němec (Bartoš, Souček)


    Bílí Tygři Liberec: Jelínek (Krejčí) – Pyrochta, Jandejsek, Havlín, Langhammer, Dlouhý "C", A. Chlapík, Slavík, Maďar, Beránek, Psota, Vlk, Zuzaník, Šimek, Pálek, P. Urban, Havlas, Zacha, Pilař, Klíma, Krucký.
    BK Mladá Boleslav: Sejpal (Bača) – Puškár, Souček, Semirád, Němec, Marek, Rovný, Podsedníček, Chvátal, Holada, Jankovský, Ficek, Kulich, Školoud, Bičiště, Vrba, Koudela "C", Bartoš.

    Rozhodčí: Jebavý – Kettner, Horinek.
    bahis siteleri