Slavia – Chomutov 5:4 (po pr.) | Olomouc – Jihlava 5:2 (kon.) | Motor ČB – Zlín 2:3 (po pr.)
Třinec – Ústí n/L 4:3 (kon.) | Pardubice – HC Plzeň 1:2 (kon.) | Sparta – HC Kladno 2:1 (po pr.)
Liberec – Mladá Boleslav 4:3 (kon.) | Vítkovice – HC Litvínov 2:1 (po s.n.)
konec
Bílí Tygři Liberec
4:3 (0:1, 3:2, 1:0)
BK Mladá Boleslav
Sobota 06.10.2012, 16:00 • Svijanská aréna, Liberec • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    59:38
    Brankář Sejpal obdržel osobní desetiminutový trest za nesportovní chování.
     
    59:38
    Liberec právě vstřelil branku!
    Dvaadvacet vteřin před koncem třetí třetiny jdou Bílí Tygři poprvé v zápase do vedení! Využili přesilovku, v pásmu si vytvořili velký tlak. Jeden z hostujících hokejistů navíc ztratil hokejku. PATRIK MAĎAR získal puk mezi kruhy a napálil jej k tyči. Asistence: Adam Dlouhý, Matěj Psota – 4:3.
     
    58:13
    Mladá Boleslav hrála v šesti. Trest odpyká Němec, čas na poradu si tentokrát vybrala liberecká střídačka.
     
    54:08
    Podsedníček zůstal ležet na středovém kruhu, fauloval jej Havlín. Za svůj prohřešek dostal dvouminutový trest. Středočeši si zahrají proti čtyřem, vyžádali si oddechový čas.
     
    51:37
    Hosté mohli jít znovu do vedení. Předvedli krásnou akci na jeden dotek, Koudela nalezl před poloprázdnou brankou Podsedníčka. Tomu ovšem kotouč v momentě střely přeskočil hůl.
     
    49:53
    Nápor domácích bude utlumen, Urban vyfasoval menší trest za držení protihráče. Přesilová hra pro hráče z města automobilů.
     
    49:24
    Sejpal musel opět zasahovat, za jeho brankou se následně strhla potyčka mezi Kruckým a Součkem. Oba borci dostali 2+2 minuty za hrubost. Pokračuje se v pěti na obou stranách.
     
    44:52
    Počet sil na ledě se vyrovná, Holada odpočívá za podražení.
     
    44:29
    Aktivní zadák Vrba vyděsil libereckého brankáře. Jeho pumelici od modré čáry spatřil Jelínek na poslední chvíli, přesto stihl vložil do dráhy puku vyrážečku a zakročit.
     
    43:27
    Hosté si zahrají přesilovku. Protivníka na okamžik přitlačili, z vrcholu levého kruhu vyprášil brankářovy betony Kulich. Slavík vzápětí fauloval, k dvěma minutám za hrubost vyfasoval také osobní desetiminutový trest.
     
    39:30
    Třicet vteřin před koncem druhé periody si Liberečtí zahrají opět v přesile. Dlouhého průnik zastavil Semirád jen za cenu podražení.
     
    37:51
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši srovnávají se soupeřem krok! Sejpal dnes svůj tým několikrát podržel, nyní si však vybral slabší chvilku. Střelu z úhlu neudržel ve výstroji, do jeho betonů několikrát šťouchl MATĚJ PSOTA a kotouč se s velkou dávkou štěstí došoural za brankovou čáru. Bez asistence – 3:3.
     
    34:21
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí se drží na dostřel, poprvé v zápase zužitkovali nabídnutou přesilovku. Dlouhý uvolnil MATĚJE PSOTU, jenž měl v mezikruží dostatek prostoru. Švihem zamířil do horní poloviny branky. Hosté ještě reklamují předchozí faul libereckého hráče, u mantinelu totiž několik vteřin ležel mladoboleslavský Vrba. Ale branka platí. Asistence: Adam Dlouhý – 2:3.
     
    34:07
    Bartoš sedí na trestné lavici, provinil se krosčekem. Početní převaha pro tým ze severu.
     
    33:15
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté mají zpět dvoubrankový náskok. Bartoš nalezl skvěle načasovaným pasem volného MARKA NĚMCE. Ten číhal za domácí obranou, přihrávku převzal a ujížděl sám na Jelínka. Trefil přesně nad lapačku. Asistence: Libor Bartoš, Jaroslav Souček – 1:3.
     
    29:25
    Dlouhý vzápětí odklouzal na trestnou lavici za sekání.
     
    28:04
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři snižují náskok svého soka. Chlapík se prodral až do zakončení, Sejpal si s jeho ranou mezi betony poradil. Už ale nestačil na rychlé doklepnutí MARKA LANGHAMMERA. Asistence: Adam Chlapík – 1:2.
     
    23:43
    Hosté už hráli v plném počtu, když fauloval domácí Chlapík. Boleslav si zahraje poprvé v zápase proti čtyřem.
     
    21:39
    Další trest pro mladoboleslavské mladíky. Marek jde za katr, provinil se podražením.
     
    21:14
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Středočeši skórují v oslabení a zvyšují svůj náskok. Brankář Sejpal obloučkem od vlastní branky svůj celek osvobodil, nedůrazu libereckých zadáků poté na opačné straně hřiště využil LADISLAV MAREK. Ze spodní části levého kruhu pokořil Jelínka. Asistence: Martin Sejpal – 0:2.
     
    19:26
    Severočeši si opět zahrají v přesile, za hákování byl potrestán Vrba.
     
    18:01
    Adam Dlouhý dlouho diskutoval s hlavním sudím, který mu nakonec udělil desetiminutový trest za nesportovní chování.
     
    13:57
    Langhammer mohl vyrovnat. Zjevil se v těsné blízkosti Sejpala, ovšem ten jeho střelu i dvě dorážky zneškodnil. Hostující muž s maskou zatím působí jistým dojmem.
     
    12:26
    Již třetí početní převaha pro modrobílé. Na dvě minuty si jde odpočinout Němec – podražení.
     
    08:24
    Krucký si elegantně obhodil Ficka, který protivníka zastavil jen za cenu faulu. Odchází na trestnou lavici za sekání, druhá přesilovka Tygrů.
     
    05:40
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Středočeši jdou v šesté minutě zápasu do vedení. Bičiště dostal před brankářem až příliš mnoho prostoru, ze spodní části kruhu vypálil. Střela mu příliš nesedla, ale puk se od Jelínka odrazil přímo k LADISLAVU MARKOVI. Ten z těsné blízkosti nezaváhal. Asistence: Karel Bičitě, Filip Vrba – 0:1.
     
    02:04
    Domácí si zahrají přesilovku. Za nedovolené bránění jde pykat Bartoš.
     
    01:11
    Obrovská šance Bílých Tygrů. Adam Chlapík mohl poslat svůj tým do vedení, byl úplně sám na pravém kruhu. Sejpal se ale stihl fantasticky přemístit a protihráčovu střelu zneškodnit.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 29. Langhammer (A. Chlapík), 35. Psota (Dlouhý), 38. Psota, 60. Maďar (Dlouhý, Psota) - 6. Marek (Bičiště, Vrba), 22. Marek (Sejpal), 34. Němec (Bartoš, Souček)


    Bílí Tygři Liberec: Jelínek (Krejčí) – Pyrochta, Jandejsek, Havlín, Langhammer, Dlouhý "C", A. Chlapík, Slavík, Maďar, Beránek, Psota, Vlk, Zuzaník, Šimek, Pálek, P. Urban, Havlas, Zacha, Pilař, Klíma, Krucký.
    BK Mladá Boleslav: Sejpal (Bača) – Puškár, Souček, Semirád, Němec, Marek, Rovný, Podsedníček, Chvátal, Holada, Jankovský, Ficek, Kulich, Školoud, Bičiště, Vrba, Koudela "C", Bartoš.

    Rozhodčí: Jebavý – Kettner, Horinek.
    bahis siteleri