Kladno – Vítkovice 4:1 (kon.) | Litvínov – Slavia 4:2 (kon.) | K. Vary – Zlín 2:4 (kon.)
Pardubice – Plzeň 3:4 (po s.n.) | Kometa Brno – Třinec 5:3 (kon.) | Liberec – Motor ČB 2:6 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
4:2 (1:0, 3:1, 0:1)
HC Slavia Praha
Pátek 26.10.2012, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:06
    Slavia právě vstřelila branku!
    LUKÁŠ KRENŽELOK volil forhendovou kličku a zasouvá puk za rozpohybovaného Francouze.
     
    36:10
    Slavia právě vstřelila branku!

    NA kuželky si tentokrát s obrankou Litvínova zahrál TOMÁŠ HERTL, který se neohroženě pustil mezi beky, byl faulován, ale přesto dokázal vykouzlit rychlou kličku a zasunout puk za Francouzův beton. Asistence: Marek Tomica.
     
    35:44
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Kopřiva reflexivně vykopl kotouč vystřelený od modré na který vůbec neviděl, ale to vše pouze na hůl MARTINA RUČINSKÉHO, který přidělává vrásky na čele svého dávného kolegy na lavičce Slavie. Asistence: Jakub Černý.
     
    31:01
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Posmyk puk okamžitě nahodil puk do pásma kde jej vybojoval Lukeš a našel mezi kruhy úplně volného VIKTORA HÜBLA, který zamířil přesně pod pravou ruku brankáře Furcha. Asistence: František Lukeš.
     
    29:26
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Nestárnoucí MARTIN RUČINSKÝ si ve středním pásmu pouze narazil se spoluhráči, prohnal se kolem obránců na modré čáře a z levého kruhu zakončil přesně nad rameno brankáře Furcha k bližší tyči. Asistence: Jakub Černý, Vladislav Baláž.
     
    07:53
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Parádní přesilovkový průnik na jeden dotek. VIKTOR HÜBL našel na modré rozjetého Lukeše, který se neukvapil, naznačil a z první svému spoluhráči puk vrátil přímo před odkrytou branku. Hübl už neměl problém zakončit. Asistence: František Lukeš.
    Marken.cz

    Ondřej Moutvička

    Branky a nahrávky: 8. Hübl (Lukeš), 30. Ručinský (Černý J., Baláž), 32. Hübl (Lukeš), 36. Ručinský (Černý J.) - 37. Hertl (Tomica), 57. Krenželok (TS)


    HC VERVA Litvínov: Francouz - Posmyk, Kubát, Stříteský, Holub, K. Černý, Zeman, Gula, Brejčák - Kubinčák, V. Hübl, Lukeš - Martynek, Trávníček, Hanzl - Baláž, J. Černý, Ručinský - Bojer, Jurčík, Frolík
    HC Slavia Praha: Furch (32. Kopřiva) - Kadlec, Kučný, Kuboš, Beňovič, Kolařík, Kempný, Dresler - Hertl, Alinč, Tomica - Stránský, Kalla, Krenželok - Jelínek, Růžička ml., Sklenář - Micka, Žejdl, Poletín, (32. Pospíšil)

    Rozhodčí: Blecha, Homola - Štofa, Beneš

    Diváci: 4385
    bahis siteleri