Kladno – Vítkovice 4:1 (kon.) | Litvínov – Slavia 4:2 (kon.) | K. Vary – Zlín 2:4 (kon.)
Pardubice – Plzeň 3:4 (po s.n.) | Kometa Brno – Třinec 5:3 (kon.) | Liberec – Motor ČB 2:6 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
2:6 (1:1, 1:2, 0:3)
Banes Motor České Budějovice
Pátek 26.10.2012, 18:30Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:53
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Ještě jedna rána pro liberecká a znovu po hrubé chybě v obraně. A v akci byl znovu ALEŠ KOTALÍK, který se ocitl zcela osamocen před Pavelcem a poslal kotouč do sítě. Může se tak radovat z hattricku. Asistence: Jiří Šimánek a Ladislav Kohn.
     
    57:03
    Liberecké šance v dnešním utkání zřejmě berou za své. Peter Galamboš (LIB) vyhodil kotouč na libereckou střídačku a putuje na trestnou lavici.
     
    54:20
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Početní výhoda je ale i tak využita. Kohn našel v dobré pozici číhajícího MILANA MICHÁLKA, který tentokrát svou šanci neprováhal. Asistence: Ladislav Kohn a František Ptáček.
     
    53:21
    Vyloučení na straně domácích. Wayne Simmonds (LIB) vysekl protihráči hůl z rukou a putuje na trestnou lavici.
     
    50:55
    Dost možná jedna z posledních šancí Tygrů na návrat do utkání. František Ptáček (CEB) putuje na trestnou lavici za sekání.
     
    48:01
    Jistý gól teď Bulířovi sebral skvělým zákrokem Kantor. Libereckého mladíka našel napříč třetinou Nedvěd a on už jen pálil do odkryté klece. Rychlý přesun Pavla Kantora a jeho vyrážečka ale kotouč ještě stihly zastavit.
     
    46:22
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Další liberecká nepřesnost je potrestána. Kotalík sebral nepřesnou rozehrávku, poslal kotouč na LADISLAVA KOHNA, a ten z mezikruží propálil vše, co bylo v cestě. Asistence: Aleš Kotalík a Jiří Šimánek .
     
    45:49
    V oslabení mohl udeřit Hanzal. Ten dostal kotouč z rohu a před Pavelcem byl víceméně nehlídán. Liberecký gólman zvládl kotouč vyrazit betonem.
     
    44:05
    Bílí Tygři dostávají šanci na vyrovnání. Milan Michálek (CEB) dohrál u mantinelu Kicu, podle rozhodčích ale příliš důrazně a dostává dvě minuty za napadení.
     
    41:40
    Hosté jsou v pěti a Ference se z trestné lavice dostal do samostatného úniku. Ten řešil střelou pod vyrážečku, s tím si ale Pavelec poradil.
     
    39:33
    Liberec si zahraje v přesile. Andrew Ference (CEB) přehnal důraz za brankou a putuje na trestnou lavici.
     
    38:56
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Hosté se na konci třetiny dostávají do vedení. Jank prostrčil kotouče na ALEŠE KOTALÍKA, který nekompromisní střelou z kruhu pověsil kotouč pod horní tyč. Asistence: Bohumil Jank.
     
    36:00
    Petr Nedvěd (LIB) putuje na trestnou lavici za vysokou hůl. V rohu kluziště se srazil s Podlešákem, který zůstal na ledě. Rozhodčí tento souboj nechali nejprve bez povšimnutí, avšak nakonec vylučují.
     
    32:21
    Nezvyklý odraz málem skončil pukem v brance. Ference pálil od modré a nejspíše zasáhl jednoho ze stínících hráčů, od něj se kotouč odrazil za Pavelce, avšak Šmíd jej zvládl odpálit do bezpečí.
     
    31:11
    Tentokrát ale nájezd končí lépe pro hostujícího gólmana. Filippi zvolil kličku do bekhendu, avšak neprovedl ji dostatečně rychle a Kantor zvládl zasáhnout.
     
    31:11
    Další trestné střílení pro domácí! Filippi byl v úniku zahákován Knotkem a nájezd na Kantora si zopakuje.
     
    29:03
    Nepřehledná situace před Kantorem. Na brankovišti se pokoušeli vystřelit Kudrna a následně Filippi, ani jeden se ale ke koncovce nedostal.
     
    27:09
    Liberec právě vstřelil branku!
    Trestné střílení je proměněno. WAYNE SIMMONDS si počkal na Kantorův pohyb a prostřelil ho mezi betony.
     
    27:09
    Trestné střílení! Wayne Simmonds byl zahákován před Kantorem a rozhodčí nařizují nikoliv dvě minuty, ale trestné střílení.
     
    25:27
    Počet hráčů na ledové ploše se vyrovná. Jakub Čutta (LIB) si pomohl háčkem a putuje na trestnou lavici.
     
    25:02
    Přesilová hra pro domácí. Tomáš Rousek (CEB) putuje na trestnou lavici za držení.
     
    23:26
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Hosté trestají nedůslednost domácích. K opuštěnému kotouči se dostal Mertl, poslal ho na MARTINA PODLEŠÁKA a ten ho nadvakrát protlačil do poloprázdné branky. Asistence: Tomáš Mertl.
     
    20:12
    Hosté si zkraje třetiny zahrají přesilovku. David Havíř (LIB) podržel soupeři hůl a putuje na trestnou lavici.
     
    18:29
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Přečíslení vyřešili hosté ideálně. Šimánek posunul do druhé vlny na ALEŠE KOTALÍKA a ten dostal kotouč za Pavelce. Asistence: Jiří Šimánek.
     
    11:10
    Stoprocentní gólovku měl na hokejce hostující Michálek. Svůj samostatný únik ale zakončil střelou nad Pavelcovu klec.
     
    08:24
    Prázdnou branku nedokázal trefit Jan Víšek. Před ní se ocitl poté, co Kantor vyrazil Čakajíkovo nahození, avšak než si Víšek srovnal kotouč, obránce stačil do jeho pokusu vložit hůl.
     
    08:11
    Poprvé si proti čtyřem zahrají i Tygři. Na trestnou lavici míří Martin Hanzal (CEB) a to za napadení.
     
    01:28
    Hosté dostávají okamžitě šanci na vyrovnání. Jan Výtisk (LIB) totiž putuje na trestnou lavici za nedovolené bránění.
     
    01:19
    Liberec právě vstřelil branku!
    První útok Liberce končí pukem v brance. Wayne Simmonds se vřítil po levém mantinelu do útočného pásma a předložil kotouč na druhé křídlo PETRU NEDVĚDOVI. Ten už neměl problém s umístěním kotouče do sítě. Asistence: Wayne Simmonds.
    Marken.cz

    Martin Zíta

    Branky a nahrávky: 2. Nedvěd (Simmonds), 28. Simmonds (pen.) - 19. Kotalík (Šimánek), 24. Podlešák (Mertl), 39. Kotalík (Jank), 47. Kohl (Kotalík, Šimánek), 55. M. Michálek (Kohn, Ptáček), 59. Kotalík (Šimánek, Kohn)


    Bílí Tygři Liberec: Pavelec (Pinc) - Čakajík, Šmíd, Výtisk, Derner, Čutta, Havíř, Kajínek - Bárta, Dušek, Víšek, Špaček, Galamboš, R. Vlach, Kudrna, Filippi, Stewart, Kica, Simmonds, Bulíř, Nedvěd.
    Banes Motor České Budějovice: Kantor (Sáblík) - Ptáček, Kolarz, Frühauf, Vráblík, Prokop, Ference, Jank - Suja, Hanzal, Kotalík, Kohn, Šimánek, Dej, Rousek, Podlešák, Květoň, M. Michálek, Mertl, Knotek.

    Rozhodčí: Wagner, Hribik - Kis, Rozlílek.
    bahis siteleri