Lille – Brest 1:0 (kon.) | Saint-Étienne – Troyes 2:0 (kon.) | Bastia – Valenciennes 2:3 (kon.)
Remeš – Évian TG 1:2 (kon.) | Toulouse – Ajaccio 2:4 (kon.)
konec
AS Saint-Étienne
2:0 (0:0)
ESTAC Troyes
Sobota 10.11.2012, 20:00 • Stade Geoffroy-Guichard • Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    V utkání tedy vítězí svěřenci trenéra Galtiera. O jejich vítězství rozhodnul skvělý vstup do druhého poločasu, v jehož třicáté vteřině úspěšně dovršil pěknou individuální akci Cohade. Troyes ožilo až po příchodu mladého talenta Bahebecka, ale vyrovnat se mu nepodařilo. 88. minuta odmítla veškeré pochybnosti o vítězství domácích, když po centru Ghoulama nadvakrát dokázal rozvlnit síť Pierre-Emerick Aubameyang. (21:55:13)
     
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Nahrávka na pravou stranu do uličky na Bahebecka byla myšlená velmi chytře, avšak nepočítala se skvělým skluzem domácího kapitána Loica Perrina, který ji zastavuje.
     
    90+3
    Max-Alain Gradel sice prošel po levé straně velmi snadno, avšak jeho následná nahrávka našla pouze Yattaru, do útoku jde Troyes.
     
    90+1
    V první ze čtyř nastavených minut utkání se domácí tým dostal do rychlého brejku. Ten však jakoby hráči kouče Galtiera chtěli dovést až jak se lidově říká do kuchyně, a tak z toho nic není. Zbytečné kličkování Cohadeho zakončení ani posléze nepřináší.
     
    89
    Nedůrazně hrající obrana Troyes nechala v další šanci zakončit Aubameyanga, ale ten trefil pouze stojícího hráče hostů v modrém.
     
    88
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    A je rozhodnuto! PIERRE-EMERICK AUBAMEYANG nejprve po prvotřídním centru z levé strany v podání Ghoulama hlavičkoval do fantastického zákroku Thuram-Uliena, jenže důrazně pokračoval a jeho odhodlání mu přináší ovoce. Předskočil totiž Jarjata a špičkou kopačky rozvlnil síť!
     
    87
    Cohade to již nevydržel a po nahrávce od Clémenta vypálil. Jeho pokus pravačkou se točil od branky a končí zhruba dva metry od pravé tyče branky Troyes.
     
    87
    Menší tlak hostů teď zkoušejí hráči trenéra Galtiera rozbít dlouhotrvajícím držením míče, který putuje po celém hřišti.
     
    85
    A po něm má ESTAC Troyes dvě nadějné příležitosti! Nejprve zakončoval nůžkami opět Bahebeck s pomocí domácích nad branku, aby z následného přetaženého rohu zakončoval Jarjat z pravé strany těsně mimo!
     
    84
    Hodně aktivní Bahebeck teď pronikl s míčem až do pokutového území, kde však penaltu nevybojoval. Pro Troyes to znamená alespoň rohový kop.
     
    84
    Domácí Ghoulam našel z levé strany v pokutovém území Aubameyanga, ale toho zradilo zpracování míče. Od jeho kopačky jde míč do zámezí.
     
    82
    Roh domácích z pravé strany našel hlavičku kapitána 'Les Verts' Perrina, který však míří nad branku Troyes.
     
    81
    A střídají i hosté. Niveta mění Yattara.
     
    81
    Domácí Saint-Étienne naposledy střídá. Lemoine nahradí na posledních zhruba deset minut Guilavoguiho.
     
    80
    Hamoumu následně fauluje na levé straně Marcos a za svoje zastavení domácího rychlíka vidí žlutou kartu.
     
    80
    Jean-Christophe Bahebeck měl na své pravé kopačce svítivě modré barvy vyrovnání! Míč zatočil krásně přes zeď a k gólové oslavě Troyes chybělo jen málo centrimetrů.
     
    79
    Z levé strany prošel až před pokutové území novic v hostujícím dresu Bahebeck. Kmenový hráč PSG si vynutil faul dvaadvacet metrů před brankou Ruffiera.

    Martin Mišovec

    Branky: 46. Cohade, 88. Aubameyang

    Karty:   51. Brandao (SET) - 5. Rincon (TRY), 80. Marcos (TRY)


    AS Saint-Étienne: Ruffier - Clerc, Perrin, Bayal Sall, Brison (70. Ghoulam) - Guilavogui (81. Lemoine), Clément, Cohade - Aubameyang, Brandao (71. Gradel), Hamouma.

    Trenér: Christophe Galtier

    ESTAC Troyes: Thuram-Ulien - Colin, Jarjat, Rincon, N'Sakala - Ngoyi, Thiago Xavier (58. Marcos), Nivet (81. Yattara) - Obbadi, Camus, Othon (75. Bahebeck).

    Trenér: Jean-Marc Furlan

    Rozhodčí: Ruddy Buquet - Cyril Gringore a Guillaume Debart
    bahis siteleri