Lille – Brest 1:0 (kon.) | Saint-Étienne – Troyes 2:0 (kon.) | Bastia – Valenciennes 2:3 (kon.)
Remeš – Évian TG 1:2 (kon.) | Toulouse – Ajaccio 2:4 (kon.)
konec
Toulouse FC
2:4 (1:2)
AC Ajaccio
Sobota 10.11.2012, 20:00 • Stadium Municipal, Toulouse. • Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Ajaccio právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají zcela otevřené obrany soupeře. V pokutovém území byl i gólman Ahamada a nestihl se rychle vrátit do branky. CHAHIR BELGHAZOUANI si zaběhl za obranu, došel s míčem skoro až šestnáctce a poté je napálil do prázdné brány. Ahamada se ještě snažil zoufalou situaci zachránit, ale nepovedlo se mu to. Je rozhodnuto.
     
    72
    Toulouse právě vstřelilo branku!
    A pozor, je tady drama. Po rohovém kopu se do míče kousek od pokutového území opřel jeden z domácích hráčů, tečovaný balón doplachtil až k AYMENU ABDENNOUROVI, který měl čas si jej zpracovat a zakončit, neboť hostující zadáci přestali hrát, mylně se domnívajíc, že bude pískán ofsajd. Nutno říct, že tady se hodně spletli, v žádném případě to ofsajd nebyl.
     
    68
    Ajaccio právě vstřelilo branku!
    SIGAMARY DIARRA dostal krásný pas na levou stranu, šinul si to sám na brankáře, který vyšel hodně daleko z branky, ovšem hostující hráč mu prostrčil míč mezi nohama. Ano, potupné jesličky dostal domácí gólman.
     
    34
    Ajaccio právě vstřelilo branku!
    Obrovská hrubice Ninkova, který dostal přihrávku od svého brankáře, ale míč špatně zpracoval a na zteč vyrazil soupeř. CHAHIR BELGHAZOUANI šel sám na gólmana, kterého se štěstím obehrál a míč poslal do prázdné branky.
     
    16
    Ajaccio právě vstřelilo branku!
    Eduardo z levé strany odcentroval před branku, kde míč hlavou odvrátil ven z malého vápna jeden z domácích fotbalistů. K odraženému balónu se ale dostal Bouhours a okamžitě jej napálil na branku, Ahamada sice předvedl vynikající zákrok a míč vyrazil, ale pouze před sebe, kam si doběhl nikým nehlídaný FREDERIC SAMMARITANO, jenž kulatou věc dorazil do sítě. Je srovnáno, 1:1.
     
    4
    Toulouse právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je hodně nešťastný začátek pro hosty. Didot, kterému bude nakonec gól připsán, neboť se míče dotkl jako poslední z domácích hráčů, odcentroval míč před branku, Ochoa sice volal, že vše jistí, ale ANTHONY LIPPINI v dobrém úmyslu poslal míč hlavou na svou branku v domnění, že jej brankář Ajaccia chytí, ovšem ten byl zrovna dál od branky a po míči se jen ohlédl.

    Petr Frömel

    Branky: 4. Lippini (vla.), 72. Abdennour - 16. Sammaritano, 34. Belghazouani, 68. Diarra, 90+3. Belghazouani

    Karty:   61. Tabanou (TOU), 69. Didot (TOU), 81. Akpa Akpro (TOU) - 38. Mostefa (AJC), 44. Faty (AJC)


    Toulouse FC: Ahamada - M'Bengue, Abdennour, Akpa Akpro, Ninkov - Tabanou, Didot, Capoue, Sissoko, Djalo - Ben Yedder.

    AC Ajaccio: Ochoa - Lippini, Medjani, Poulard, Bouhours - Faty, Sammaritano, Mostefa - Belghazouani, Eduardo, Diarra.

    Rozhodčí: Bartolomeu Varela - David Benech, Matthieu Lombard.
    bahis siteleri