Vienna Capitals – Znojmo 0:5 (kon.)
konec
spusu Vienna Capitals
0:5 (0:1, 0:1, 0:3)
HC LERAM Orli Znojmo
Neděle 18.11.2012, 13:00 • Albert Schütz Eishalle • Erste Bank Young Stars League
Partner:
     
    Orlům se v dnešním zápase proti Vídni dařilo. Už od první dvacetiminutovky byl zápas jasně v režii hostujícího celku. Znojmu se podařilo vybojovat vítězství 0:5, a získat tak cenné dva body. Přeji příjemný zbytek dnešního dne a brzy na počtenou. (15:24:31)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:56
    Orli právě vstřelili branku!
    Posledních několik vteřin před zazněním sirény Orli opět navyšují. Díky přesné střele MICHALA TELESZE Znojmo upevňuje své vítězství v dnešním zápase. Asistence: Lukáš Nováček, Michael Schejbal.
     
    58:46
    Vyloučen Nador (VIE), který si odsedí 10 minut osobního trestu za nesportovní chování. Ve stejném čase vyloučen i Bauer (VIE) - 2 min. za podražení.
     
    57:24
    Orli právě vstřelili branku!
    O necelé dvě minuty se Orli připomínají znovu. Díky střele MICHALA TELESZE si Znojmo upevňuje vedení na rozdíl čtyř branek. Asistence: Marek Špaček, Jan Koňařík.
     
    55:01
    Orli právě vstřelili branku!
    Orlům se v zápase daří. MILAN KASTNER si svojí přesnou střelou připisuje už druhou branku v dnešním utkání. Asistence: Tomáš Michalica, Marek Špaček.
     
    54:24
    Orli úspěšně ustáli oslabení a jsou v plném počtu.
     
    52:24
    Další vyloučení na straně Orlů. Milan Kastner si odsedí dvě minuty za hákování. Ve stejném čase míří na trestnou lavici i Nador (VIE), který si odpyká 2 minuty za podražení.
     
    45:24
    Žádný z celků se prozatím nedostal do žádné větší šance.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhém dějství jsme viděli opět jednu branku ze strany hostujícího celku. Orli si díky Schejbalově střele připsali další gól, a navýšili tak své vedení v dnešním duelu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:53
    Znojmo je v plném počtu.
     
    37:53
    Na trestnou lavici míří Odehnal (ZNO), který si odpyká dvou minutový trest za hákování.
     
    34:04
    Orli v plném počtu.
     
    33:47
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojemští hokejisté jdou do útoku ve vlastním oslabením a střelou od MICHAELA SCHEJBALA zvyšují svůj náskok na rozdíl dvou branek. Bez asistence.
     
    32:04
    Vídeň si zahraje další přesilovou hru. Svůj trest si odpyká Koňařík (ZNO) - 2 min. za sekání.
     
    29:23
    Vyloučen Nováček (ZNO) - 2 min. za zdržování hry. Hra pokračuje 5/3.

    Marcela Procházková

    Branky a nahrávky: 3. Kastner (Müller), 34. Schejbal , 56. Kastner (Michalica, Špaček), 58. Telesz (Špaček, Koňařík), 60. Telesz (Nováček, Schejbal )


    spusu Vienna Capitals: Kickert (Preisinger) - Peter, Pospisil, Marchhart, Forstner, Kotinsky, Pohn, Kala, Kafka - Hollendonner, Nador, Bauer - Amon, Wukovits, Ilic - Perktold, Gsandtner, Kaschnigg.
    HC LERAM Orli Znojmo: Novotný (Helešic) - Theimer, Tichý, Michalica, Hobza, Koňařík, Odehnal, Bukáček - Fusek, Kastner, Müller - Schejbal, Nahodil, Pelikán - Špaček, Nováček, Telesz - Holub, Vald, Kacetl.
    bahis siteleri