Havlíčkův Brod – Sparta 2:1 (kon.) | Warriors Brno – Olomouc 3:4 (po s.n.) | Kometa Brno – Motor ČB 5:0 (kon.)
Jihlava – Mladá Boleslav 3:4 (po s.n.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:1 (0:0, 1:1, 1:0)
HC Sparta Praha
Neděle 18.11.2012, 10:00 • Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Je konec. Havlíčkův Brod se raduje z těsného vítězství 2:1 a veledůležitých tří bodů do extraligové tabulky skupiny Střed. Musíme uznat, že se jedná o zasloužený triumf brodské družiny. Sledovali jsme dnes velmi pohledné a útočné utkání, plné šancí a skvělých zákroků obou gólmanů, kteří zaslouží velkou pochvalu. To je ode mě z Kotliny vše, od 13:00 určitě sledujte online přenos kolegy Luboše Váchy z utkání juniorky, která doma uvítá Hradec Králové. Děkuji za pozornost, na shledanou. (12:06:05)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:34
    Brankář Brož raději přerušuje hru, když střela po ledě, jež neměla nebezpečné parametry, směřovala na jeho bránu. po přerušení se vhazuje po jeho levé ruce.
     
    59:24
    Hosté hrají power-play, ale nemají souvislejší tlak.
     
    59:06
    Hosté si berou oddechový čas, buly po pravici Jana Brože, který si poradil se střelou Daniela Sedláka od levého mantinelu, jež mířila na přední tyč do jeho náruče. Ondřej Procházka clonil neúspěšně.
     
    58:49
    Václav Zídek vyslal dalekonosnou střelu až ze středního pásma, ale s ní proti pozornému brankáři Brožovi, který kotouč pohodlně chytil do lapačky, uspět ani nemohl.
     
    57:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak to je tvrdá rána pro hosty z Prahy, kteří podruhé inkasují chvíli před koncem základní hrací doby a vidina bodového zisku se jim hodně vzdaluje! David Michálek posunul v útočném pásmu kotouč na DANIELA KOLOUCHA, který potvrdil pověst střelce a uklidil z dobré střelecké pozice kotouč přesně k tyčce! Asistence: David Michálek.
     
    57:25
    Lukáš Vala nabral rychlost, natlačil se do útočného pásma a využil dostatek času a prostoru ke svižné střele zápěstím, jež však proletěla těsně nad horní tyčkou.
     
    56:50
    Sparta předvedla další hezkou a rychlou akci. Sice jel kupředu jen se dvěma hráči proti přesile Rebelů, ale i tak neměla daleko k zakončení. Skvělou práci však odvedl Rostislav Klofáč, který odstavil útočníka od kotouče. Jan Brož přerušil hru.
     
    56:09
    Za nesportovní chování obdržel osobní trest na 10 minut Albert Michnáč (SPA).
     
    56:00
    Václav Zídek nabral na pravé straně rychlost, zavezl kotouč do útočného pásma a hledal hezkou nahrávkou do jízdy najíždějícího Alberta Michnáče, který však na rychlý kotouč nedosáhl!
     
    55:09
    Nyní mají navrch domácí Rebelové, kteří drží kotouč častěji na svých holích a diktují tempo hry. Zatím však nemohou vyzrát na obranu Pražanů.
     
    54:30
    Dnešní utkání sleduje zhruba 40 diváků.
     
    53:40
    Sparta se hnala do útoku a založila rychlou akci, jenže dlouhý kotouč na sprintujícího Vojtěcha Komárka byl o kousek dlouhý a skončil zakázaným uvolněním.
     
    52:54
    Tomáš Nguyen vybojoval kotouč, bleskově obkroužil bránu a pokusil se prostřelit gólmana Brízgalu, jenže ten roztáhl ve svém brankovišti betony a nepustil kotouč za svá záda.
     
    52:10
    Daniel Kolouch předvedl velmi hezkou stahovačku na modré čáře, kde obešel Václava Zídka, sjel si až před bránu a zakončil nad rameno brankáře Brízgaly, ale těsně přestřelil!
     
    51:40
    Hezká akce hostů. Václav zídek našel zpětnou nahrávkou volného Alberta Michnáče, jehož rána z mírného úhlu na pravé straně však mířila těsně vedle vzdálenější tyčky!
     
    51:10
    Nakonec byli o něco silnější Rebelové a probili se k zakončení, jenže Adam Brízgala nepříliš povedený projektil z prostoru levého kruhu za svá záda nepustil.
     
    51:00
    v těchto chvílích tempo hry trošku opadlo. Nyní sledujeme především tuhý boj o střed pole, který trvá hodně dlouho, ale stále nezná jméno svého vítěze.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 40. J. Jelínek (Michálek), 58. Kolouch (Michálek) - 28. Jandus (Seniov)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Brož (Marek) - J. Jelínek, L. Vala (C), Vacek, Veselka, Klofáč, Vlach, Benák, Nguyen, Kraučuk, Cejpek, Bancíř, Bušek, Michálek, Suchý, Kolouch, Abbrent, Němec.
    HC Sparta Praha: Brízgala (Nahodil) - M. Jandus, Pšenička, Janda, Zídek, T. Jandus, Michnáč, Zářecký, R. Jeřábek, Sekera, Sedliský, Vlad, F. Jeřábek, Seniov, Komárek, Jaššo, Sedlák, Svoboda, Procházka (C).

    Rozhodčí: Petr Kotlík - Jaroslav Kuřítko, Arnošt, Ryšavý

    Diváci: 40
    bahis siteleri