Litoměřice – Most 5:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Hr. Králové 2:5 (kon.) | Havířov – Vsetín 2:4 (kon.)
SHK Hodonín – Opava 7:8 (po s.n.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:5 (0:1,2:1, 0:3)
Královští lvi Hradec Králové
Neděle 18.11.2012, 13:00Liga juniorů
Partner:
     
    Z Kotliny se s vámi loučím, přeji hezký zbytek neděle. (15:11:47)
     
    Po druhém společném střetnutí Havlíčkobrodských Rebelů s Královskými lvi dopadlo utkání opět lépe pro hostující tým Hradce Králové, který své vítězství potvrdil ve třetí části hry. Vyhrál ji totiž poměrem 3:0 a získal tak všechny body.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:39
    Rebelové jsou v plném počtu.
     
    58:31
    Hradečtí hokejisté hrají ve značné pohodě, což jim velice vyhovuje. Na Jirouta se z pravé strany vyřítil Štědrý, jeho razantního golfa brankář domácího týmu vykryl semaforem.
     
    57:39
    Rebelové se budou znovu bránit, Martin Kříž (HBR) se provinil hrubostí a dostává menší trest.
     
    55:03
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tu také bez dlouhého čekání využili. Tomáš Půlpán si vytáhl brankáře k pravé tyči a fikaně zaslal puk na LUKÁŠE NEDVÍDKA, který objel klec a přesně propálil bezmocného Jirouta.
    Asistence: Tomáš Půlpán
     
    54:39
    Královští lvi jsou v plném počtu a zahajují zhruba padesátivteřinovou přesilovku.
     
    53:57
    Hosté začali rozehravat ze své strany. Nepříliš chytrou nahrávku jednoho z hradeckých beků zachytil Jelínek, který z pravého kruhu tvrdě vypálil a svou střelu se snažil ještě dobruslit. Mahdal však měl puk dávno v lapačce.
     
    53:29
    Počty na ledě se nám vyrovnávají. Na trestnou lavici usedl Křesťan (HBR) za držení protihráče.
     
    52:39
    Brida (HKR) je vyloučen za nedovolené bránění.
     
    52:25
    Hosté se ihned pustili do útočné akce. Na pravý kruh si drze vyšlápl Michal Procházka a střelou do Jiroutova protipohybu však minul klec.
     
    52:02
    Královští lvi oslabení přežili, jsou v plném počtu.
     
    51:04
    Nebezpečně dotírající Martin Jelínek se po usazení domácích v pásmu Hradce ujal kotouče a zápěstní střelou z levého kruhu minul Mahdalovu klec jen o pár centimetrů.
     
    50:02
    Rebelové dostávají velikou šanci na snížení, za hranicí pravidel si počínal Červený (HKR). Je potrestán za zdržování hry.
     
    47:38
    Hradec právě vstřelil branku!
    Totální destrukce domácí obrany v podání Královských lvů! Při obrovském tlaku nejprve střílel z kruhu Daniel Filip. Jeho střelu se ještě pokoušel dorážet Pavel Hlavatý. Kotouč byl ale stále neposedný a zjevil se pod nic netušícím Jiroutem. Toho si všiml LUKÁŠ PRAVDA, jenž černou gumu doslova šťouchl za brankovou čáru.
    Asistence: Daniel Filip, Pavel Hlavatý
     
    45:39
    Michal Procházka mohl dát svůj druhý gól a dát svému týmu pohodu! Jeho šanci nejprve vychytal Jirout, který se pak fantasticky roztáhl na čáře proti dorážce! Parádní práce gólmana Rebelů!
     
    44:56
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté skvěle zakončili svůj tlak v útočném pásmu. Z levého kruhu si Pavel Hlavatý našel ve druhé vlně najetého MICHALA PROCHÁZKU, který svůj tvrdý golf namířil přesně nad Jiroutovo levé rameno a rozvlnil síť. Asistence: Pavel Hlavatý, Lukáš Pravda
     
    42:38
    Nepřesná rozehrávka mezi beky Kubátem a Pecnem mohla skončit fiaskem. Do riskantní přihrávky letící před brankou skočil Brida rybičku, puk dokázal vypíchnout a tečovat jej těsně vedle Jiroutovy levé tyčky.

    Luboš Vácha

    Branky a nahrávky: 22. Protivný, 35. Chlubna (Pecen) - 7. Ropický (Hradecký), 34. Půlpán (Kastner, Nedvídek), 45. Procházka (Hlavatý, Pravda), 48. Pravda (Hlavatý, Filip), 56. Nedvídek (Půlpán)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Jirout (Hlávka) - Pecen, Kubát, Kříž, O. Doležal, Křesťan, Hošek, D. Vala - Szilva "C", Zdražil, Chlubna, Žemlička, Brebera, Protivný, Jelínek, Hynek, Kozlík
    Královští lvi Hradec Králové: Mahdal (Jeřábek) - Rejl, Kubín, Kováč, Červený, Štědrý, Suk, Konečný, Pištora, Hlavatý, Ropický, Filip, Hradecký, Šťastný, Brida, Kastner, Půlpán, Nedvídek, Ouzký, Pravda, Procházka

    Rozhodčí: Zdeněk Pokorný - Lukáš Klouda, Tomáš Samuel
    bahis siteleri