Hr. Králové – Litoměřice 3:2 (kon.) | Šumperk – Most 4:3 (po s.n.) | Benátky n/J – Havlíčkův Brod 3:4 (kon.)
Kadaň – Beroun 4:0 (kon.) | Jihlava – Písek 2:3 (po pr.) | Třebíč – Mladá Boleslav 6:3 (kon.)
Ústí n/L – Olomouc 1:4 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
3:2 (2:1, 1:0, 0:1)
HC Stadion Litoměřice
Sobota 15.12.2012, 17:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:15
    Oprava, vhazuje se po Čechově pravici. Hosté hrají v šesti bez brankáře, není na co čekat!
     
    59:15
    Lavička Litoměřic si vybírá oddechový čas.
     
    58:47
    Neuvěřitelná šance Víta Budínského mohla zápas definitivně ukončit! Hradecký forvard dostal skvělý pas od Petra Haluzy a Přikrylovi nasadil bekhendový blafák, jenže před prázdnou bránou ještě narazil jeho na beton!
     
    56:17
    No a Litoměřice mají dokonalou šanci na vyrovnání! Domácí kapitán Martin Vágner si odsedí menší trest za podražení a Hradec zažije krušné dvě minuty, pokud tedy neinkasuje.
     
    53:43
    Michal Mikeska mohl z úhlu dorážet do odkryté brány, ale trefil jenom boční síť!
     
    53:24
    Ve třiapadesáté minutě přichází první vyloučení Litoměřických. Hradecký odchovanec Daniel Sobotka se provinil držením protihráče v ten nejméně vhodný moment.
     
    51:38
    Michal Tvrdík mohl zvýšit vedení domácích, ale před Přikrylem špatně trefil skákavý kotouč. Hradečtí pak ještě ujeli dopředu ve třech na jednoho, jenže Patriku Moskalovi sjel kotouč z hokejky a pak už nedokázal přihrát.
     
    45:54
    Obrana Královských lvů si stejně jako v řadě předchozích pasáží počíná hodně nejistě. Hned dva hráči mohli dorážet z bezprostřední blízkosti, ale Čech stále drží domácím vedení!
     
    40:19
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Hned po příchodu z kabin je na světě znovu kontaktní branka hostů, která se postará o jistě napínavou třetí třetinu. Na pravý kruh dostal přihrávku JAN RUDOVSKÝ a z první trefil parádně růžek hradecké klece - 3:2! Asistence: Jan Kloz, Martin Novák.
     
    37:50
    A hosté budou mít dobrou příležitost ke snížení. Patrik Moskal dostává dvě minuty za podražení.
     
    36:16
    Kloz si najel do útočného pásma a krásnou kličkou se dokázal propasírovat až před Čecha, nicméně před brankou domácího brankaře si nedokázal vytvořit žádnou příležitost.
     
    33:14
    Avšak Litoměřice mohly vzápětí snížit! Kloz obdržel přesný pas na brankoviště, ale tváří v tvář před Čechem neměl příliš mnoho prostoru a než stihl vymyslet něco kloudného, tak o puk přišel.
     
    29:36
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí předvedli krásnou kombinaci v útočném pásmu, na jejímž konci byl LUDĚK BROŽ, který ve velkém závaru před brankou dokázal propasírovat kotouč za záda Přikryla. Asistence: Vladimír Říha.
     
    15:33
    Vzápětí ovšem zůstal sám před Přikrylem Vladimír Říha. Brankář se musel rychle přesunout a už byl na ledě, takže nechal volný horní kout své svatyně. Hradecký útočník ale přestřelil!
     
    11:35
    Petr Haluza se z rohu vymotal až před Přikryla a zkusil vypálit do jeho protipohybu, tam ale zůstal beton litoměřického harcovníka.
     
    10:01
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Na světě je kontaktní gól, který střílejí hosté po zásluze, z dvou inkasovaných branek se totiž dokázali vzpamatovat. V útočném pásmu působili dobrou půlminutu obrovský zmatek a i když Luňákovo zakončení ještě Čech skvěle vytáhl, o pár sekund později uháněl na brankáře sám LUKÁŠ CINGEL. Posila ze Lva v úniku ještě napoprvé neuspěla, ale z dorážky se už nemýlila - 2:1! Asistence: Ondřej Kříž.
     
    08:50
    Zničehonic se před Jakubem Čechem zjevil zase Tomáš Rubeš, ale tentokrát vypálil vedle!
     
    06:21
    Tomáši Rubešovi se z mezikruží už podařilo vyslat nebezpečnou ránu, ale jen doprostřed brány. Jinak by to měl Jakub Čech dost těžké.
     
    03:50
    Nicméně zase následuje hradecké vyloučení. Vít Budínský - 2 minuty za hákování.
     
    02:59
    Hradec právě vstřelil branku!
    No tak to je pro Litoměřice hodně tvrdá rána! Nedokázaly využít přesilovku a pak zapomněly na MARTINA ŠAGÁTA, který právě opustil trestnou lavici. Luděk Brož mu poslal nádhernou žabku přes celé střední pásmo a Šagát kotouč zpracoval na pokraji svých možností, uháněl tak na Přikryla sám a ani haškovský skluz hostujícího brankáře nestačil - 2:0! Asistence: Luděk Brož.
     
    00:51
    Hosté však budou mít možnost početní výhody. Martin Šagát - 2 minuty za hákování.
     
    00:31
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ovšem hned z následné akce se už Hradečtí prosazují a otevírají skóre zápasu! Michal Tvrdík vyhrál buly na Zdeňka Čápa, jenž od modré nahodil kotouč do ohně a PATRIK MOSKAL ho přesně tečoval mezi Přikrylovy betony - 1:0! Asistence: Zdeněk Čáp, Michal Tvrdík.
     
    00:27
    Hned po půl minutě ujeli domácí do přečíslení dva na jednoho. Michal Mikeska nabídl puk do strany Vítovi Budínskému, který ho však netrefil dobře a Přikryl stačil máchnout lapačkou!
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 1. Moskal (Čáp, Tvrdík), 3. Šagát (Brož), 30. Brož (Říha) - 11. Cingel (Kříž), 41. Rudovský (Kloz, Novák)


    Královští lvi Hradec Králové: Čech (F. Luňák) – Karlíček, Roupec, Vágner "C", Čáp, Vobořil, Hendrich, Klement – Budínský, Mikeska, Haluza – Švagrovský, Tvrdík, Moskal – Šagát, Brož, Říha – Valášek, Macháň, Kubica – Půlpán. Trenér: Martin Hosták.
    HC Stadion Litoměřice: Přikryl (Brýl) – Evan, Martinka, Sobotka, Kříž "C", Žovinec, Drábek, Veselý – Novák, Kloz, Rudovský – Žálčík, L. Luňák, Cingel – Antončík, Rubeš, Gerhát – Kafan. Trenéři: Milan Vrzal, Daniel Tvrzník.

    Rozhodčí: Přikryl – Svoboda, Čížek.
    bahis siteleri