Česko – Francie 1:0 (kon.) | Slovensko – Rakousko 2:3 (kon.)
konec
Česko
1:0 (0:0, 1:0, 0:0)
Francie
sk Sobota 15.12.2012, 13:30 • Zimný štadión mesta Poprad • Turnaj čtyř (U18)
Partner:
     
    58:50
    Do skvelej gólovej šance sa tentokrát dostala Jouannyová, no napokon len veľmi tesne minula českú bránu strelou z pravej strany!
     
    58:28
    Bečevová drží svoj tím nad vodou! Tentokrát sa veľmi dobre premiestnila a betónom vyrazila tvrdé zakončenie od Goncalvesovej!
     
    57:56
    Češky sa zatiaľ veľmi dobre bránia! Po peknej strele od Passardovej sa k puku dostala obrankyňa Horálková, ktorá ho poslala cez všetky čiary do bezpečia.
     
    57:29
    Francúzky budú hrať presilovú hru o dve hráčky! Na dve minúty si odchádza sadnúť aj Kateřina Kaplanová.
     
    56:59
    Francúzky si zahrajú v početnej výhode. Za nedovolenú hru telom si na trestnú lavicu odchádza sadnúť Nikola Tomigová.
     
    54:41
    Bečevová opäť čarovala! Allemozová sa dobre presúvala po ľavom krídle a následne prihrala na Baudritovú! Tá však z medzikružia nedokázala prekonať pozorné reflexy českej gólmanky.
     
    53:29
    Na druhej strane sa do samostatného nájazdu dostala Bouchéová, no tej gólmanka Bečevová predviedla fantastický zákrok svojou ľavou rukou, ktorou puk umiestnila do svojej výstroje!
     
    53:02
    Simona Studentová nám predviedla ďalší zaujímavý únik, po ktorom sa presadila aj strelou z ľavej stran, no gólmanka Martinová jej predviedla úspešný zákrok svojou výstrojou!
     
    42:55
    Francúzske hráčky sa zatiaľ veľmi dobre bránia. Mierne to však pri svojom bránení prehnali a na ľade ostala ležať Michaela Nováková, ktorá však vyzerá byť v poriadku.
     
    37:59
    Od modrej čiary tvrdo vystrelila Fialová! Jej strela sa niekoľkokrát poodrážala, no napokon ju Martinová dobre vyrazila svojou lapačkou!
     
    36:50
    Češky majú k dispozícii ďalšiu presilovú hru. Na dve minúty za podrazenie si odchádza sadnúť Francúzka Riddeová.
     
    36:14
    Česko dalo gól!
    České hráčky napokon využili početnú výhodu! SIMONA STUDENTOVÁ nám predviedla pekný únik po pravom krídle, následnú strelu ešte Martinová vyrazila, no napokon na ďalšie zakončenie Studentovej z ľavej strany nemala nárok! Bez asistencií.
     
    34:46
    Francúzska obrana tentokrát nám predviedla veľmi dobrú hru. Po strele od Studentovej bol puk za brankárkou Martinovou, no napokon ho v poslednej chvíli vyhodila do bezepčia Baudritová!
     
    34:22
    Češky majú k dispozícii ďalšiu presilovú hru. Na dve minúty za hákovanie si na trestnú lavicu odchádza sadnúť Allemozová.
     
    32:59
    Bečevová nám predviedla ďalší skvelý zákrok! Tentokrát sa po prihrávke od Passardovej dostala do skvelej šance Locatelliová, no tá bola napokon neúspešná, keďže Bečevová jej strelu ukryla vo svojej výstroji.
     
    30:56
    Francúzske hráčky majú k dispozícii presilovú hru. Na českú trestnú lavicu si odchádza sadnúť Michaela Nováková, ktorá sa previnila nepríjemným faulom.
     
    27:29
    Češky sa radovali z gólu, no napokon to bolo zbytočné. Hlavná rozhodkyňa ešte predtým odpískala postavenie útočiacej hráčky v bránkovisku! Flachsová ostáva sklamaná.
     
    27:23
    České reprezentantky majú k dispozícii ďalšiu presilovú hru. Na trestnú lavicu za podrazenie si tentokrát odchádza sadnúť Duvinová.
     
    24:56
    Napokon sa bude aj vylučovať. Na trestnú lavicu Francúzka si odchádza sadnúť Duvinová, ktorá nám predviedla úmyselné vyhodenie puku mimo ľadovej plochy.
     
    23:20
    Passardová sa opäť dostala do nebezpečnej palebnej pozície v medzikruží, no napokon bola neúspešná. Gólmanka Bečevová sklepla betóny na ľad a puk úspešne vyrazila.
     
    21:34
    Francúzky si zahrajú v početnej výhode - prvýkrát v tomto zápase. Na dve minúty za hákovanie si odchádza sadnúť Nikola Tomigová.
     
    18:08
    Do peknej palebnej pozície sa tentokrát dostala Gicquelová, no gólmanka Bečevová jej nebezpečnú strelu vychytala svojím pravým betónom!
     
    12:41
    Češky si zahrajú opäť v početnej výhode. Na dve minúty za nekompromisný faul - hákovanie si tentokrát odchádza sadnúť Baudritová.
     
    09:14
    Gólmanka Martinová nám predviedla ďalší dobrý zákrok! Tentokrát sa k puku na ľavej strane dostala Holešová, ktorej strela švihom skončila len na betónoch francúzskej gólmanky.
     
    08:46
    Češky si zahrajú v ďalšej početnej výhode. Na dve minúty za nedovolenú hru telom si odchádza sadnúť Francúzka Jouannyová.
     
    05:31
    Jouannyová sa dostala do skvelej gólovej šance! Po presnej a rýchlej prihrávke od Passardovej schmatla puk na pravej strane odkiaľ tvrdo vypálila, no gólmanka Bečevová jej predviedla skvelý semafór svojou lapačkou!
     
    01:54
    Češky si zahrajú v početnej výhode na dve minúty za vrazenie si na trestnú lavicu odchádza sadnúť Escuderová.
     
    00:50
    Po peknej krížnej prihrávke od Allemozovej sa k puku dostala Baudritová, no tú gólmanka Bečevová napokon úspešne vychytala svojími betónmi!

    Branky a nahrávky: 37. Studentová


    Česko: Bečevová (Hladíková) - Horálková, Flachsová - Hudečková, Fialová - Černá, Výtisková - Kubátová - Kaplanová, Holešová, Studentová - Nárožná, M. Nováková, Tomigová - Mastná, Melicheríková, L. Nováková.
    Francie: Martinová (Baldinová) - Locatelliová, Goncalvesová - Riddeová, Gendarmeová - Sage Vallierová, Parmentová - Lacombeová, Leclercová - Baudritová, Allemozová, Gicquelová - Passardová, Jouannyová, Obreová - Cuasnetová, Bouchéová, Escuderová - Rihetová, Duvinová, Allemandová.

    Rozhodčí: Zuzana Findurová - Magdaléna Čerhitová, Katarína Janíková

    Diváci: 78
    bahis siteleri