Česko – Francie 1:0 (kon.) | Slovensko – Rakousko 2:3 (kon.)
konec
Česko
1:0 (0:0, 1:0, 0:0)
Francie
sk Sobota 15.12.2012, 13:30 • Zimný štadión mesta Poprad • Turnaj čtyř (U18)
Partner:
     
    Je dobojované!
    V tretej tretine sa napokon už nič vážne nestalo a české hráčky nám predviedli veľmi dobrý defenzívny výkon, na ktorom čele stála pozorná gólmanka Bečevová, ktorá výrazne podržala český tím. Češky si tak do tabuľky pripisujú ďalšie tri body a plusové skóre +1. To im zabezpečuje momentálne druhú priečku. V poslednom zápase sa rozhodne, či budú napokon prvé, druhé alebo tretie a Rakúšanky ich predbehnú, no to je už len málo pravdepodobné.
    Francúzky môžu byť veľmi sklamané - na tomto turnaji nezískali ani jeden bod a končia na štvrtej priečke.

    Najlepšími hráčkami zápasu sa stávajú - za Francúzsko Emmanuelle Passardová a za Česko Simona Studentová.

    Dovidenia pri záverečnom zápase turnaja, v ktorom sa od 17:00 stretnú domáce hokejistky Slovenska s výberom Rakúska.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (15:32:01)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:59
    Češky sú v útočnom pásme a už sa asi nič vážne nestane. Francúzky môžu byť veľmi sklamané.
     
    59:28
    Češky sa dokázali ubrániť a hrajú už v plnom počte! Podľa všetkého sa budú snažiť získať cenné sekundy a udržať tento zápas po svojom vedení.
     
    58:50
    Do skvelej gólovej šance sa tentokrát dostala Jouannyová, no napokon len veľmi tesne minula českú bránu strelou z pravej strany!
     
    58:28
    Bečevová drží svoj tím nad vodou! Tentokrát sa veľmi dobre premiestnila a betónom vyrazila tvrdé zakončenie od Goncalvesovej!
     
    57:56
    Češky sa zatiaľ veľmi dobre bránia! Po peknej strele od Passardovej sa k puku dostala obrankyňa Horálková, ktorá ho poslala cez všetky čiary do bezpečia.
     
    57:29
    Francúzky budú hrať presilovú hru o dve hráčky! Na dve minúty si odchádza sadnúť aj Kateřina Kaplanová.
     
    56:59
    Francúzky si zahrajú v početnej výhode. Za nedovolenú hru telom si na trestnú lavicu odchádza sadnúť Nikola Tomigová.
     
    56:25
    K zakončeniu sa tentokrát dostala Studentová, no gólmanka Martinová na jej strelu z medzikružia zareagovala svojími betónmi.
     
    55:58
    Do konca tretej tretiny nám ostávajú štyri minúty a Češky sú momentálne usadené v útočnom pásme, kde dobrými prihrávkami získavajú čas a šance na góly.
     
    55:25
    Bečevová je momentálne pod paľbou, no zatiaľ veľmi dobre odoláva. Po peknej strele z ľavej strany od Obreovej nám predviedla ukrytie puku medzi svojími betónmi.
     
    54:41
    Bečevová opäť čarovala! Allemozová sa dobre presúvala po ľavom krídle a následne prihrala na Baudritovú! Tá však z medzikružia nedokázala prekonať pozorné reflexy českej gólmanky.
     
    54:15
    České reprezentantky sa opäť usadili v útočnom pásme, kde získavajú veľmi dôležitý čas. Vedú však iba o jeden gól a v tomto zápase sa môže stať ešte veľa vecí.
     
    53:29
    Na druhej strane sa do samostatného nájazdu dostala Bouchéová, no tej gólmanka Bečevová predviedla fantastický zákrok svojou ľavou rukou, ktorou puk umiestnila do svojej výstroje!
     
    53:02
    Simona Studentová nám predviedla ďalší zaujímavý únik, po ktorom sa presadila aj strelou z ľavej stran, no gólmanka Martinová jej predviedla úspešný zákrok svojou výstrojou!
     
    52:49
    Kaplanová nám predviedla pekný únik po ľavej strane, no napokon bola neúspešná. Jej strela končí len mimo francúzskej brány.
     
    52:21
    Češky sú opäť v útočnom pásme, kde momentálne získavajú veľmi cenné sekundy. K ich ďalším gólom však chýbajú potrebné zakončenia.
     
    51:53
    Passardová nám predviedla pekný únik po pravom krídle a následnú sťahovačku na stred, no napokon nemala komu prihrať a stráca puk.
     
    51:08
    Horálková nám predviedla veľmi dobrý únik, no napokon ju od puku odstavila Parmentová, ktorá posiela puk cez všetky čiary za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    50:50
    Češky uchmatli nepresnú prihrávku Baudritovej a momentálne majú puk za vlastnou bránou, odkiaľ sa ho snažia efektívne rozohrať.
     
    50:22
    Do útoku sa po malej chvíli dostali aj Češky, no tie nám napokon nepriniesli žiadne zakončenie. Niekoľko prihrávok napokon skončillo na francúzskych hokejkách.
     
    49:45
    Francúzky sa síce snažia, no momentálne sa im ich prihrávkové kombinácie veľmi nedaria. Na druhej strane nám Češky predvádzajú veľmi dobre organizovaný defenzívny prejav.
     
    49:15
    Bečevová si na svoje konto pripisuje ďalší úspešný zákrok. Tentokrát veľmi dobre zneškodnila strelu z hokejky Allemozovej, ktorá zakončovala z pravého krídla.
     
    48:49
    Od modrej čiary tentokrát tvrdo zakončila Parmentová, no gólmanka Bečevová nemusela zasahovať. Parmentovej prízemný projektil letel len mimo českej brány.
     
    48:18
    Hra sa nám opäť začína prelínať zo strany na stranu a pri puku sú momentálne Francúzky, ktoré sú však veľmi dobre tiesnené.
     
    47:49
    Na druhej strane sa snažila gólovo presadiť Gicquelová, no aj ona bola neúspešná. Brankárka Bečevová jej strelu ukryla vo svojej výstroji.
     
    47:16
    Po peknej strele od Melicheríkovej z ľavej strany sa gólmanka Martinová vyznamenala ďalším dobrým zákrokom. Opäť zaúradovali jej pozorné betóny.
     
    46:38
    Z pravej strany to tentokrát skúšala Francúzka Cuasnetová, no jej projektil napokon skončil len mimo českej brány. Následne sa Češky dostávajú do útoku.
     
    45:59
    Tvrdé zakončenie z ľavej strany nám predviedla Passardová, no gólmanka Bečevová puk úspešne vyrazila do bezpečia svojími betónmi.
     
    45:31
    Francúzky sa dokázali ubrániť aj v tejto početnej nevýhode, no stále sú pod ofenzívnym tlakom českých hráčok. Zatiaľ sa im nedarí oslobodiť sa.
     
    44:53
    Po peknej strele od Tomigovej nám gólmanka Martinová predviedla veľmi dobrý zákrok svojími betónmi, ktorými puk vyrazila do bezpečia.
     
    44:12
    Francúzky sú pri puku a momentálne veľmi dobre získavajú sekundy taktickými prihrávkami vo vlastnom obrannom pásme. Ich súperky sa snažia, no zatiaľ sa im nedarí.
     
    43:37
    Michaela Nováková sa pozviechala a napokon s pomocou odišla na striedačku. Následne sa jej spoluhráčky dostali k zakončeniam, no zatiaľ všetky z nich zlikvidovala pozorná Martinová.
     
    42:55
    Francúzske hráčky sa zatiaľ veľmi dobre bránia. Mierne to však pri svojom bránení prehnali a na ľade ostala ležať Michaela Nováková, ktorá však vyzerá byť v poriadku.
     
    42:29
    Češky si svojou ofenzívnou aktivitou vybojovali ďalšiu presilovú hru. Na dve minúty za podrazenie si tentokrát odchádza sadnúť Baudritová.
     
    41:45
    Studentová sa veľmi dobre presúvala po pravej strane a následne chcela aj zakončovať, no pozorná Goncalvesová bola v strehu a puk jej poľahky vypichla.
     
    41:07
    Z hranice pravého kruhu tentokrát tvrdo zakončovala Sage Vallierová, no jej strelu gólmanka Bečevová úspešne vyrazila do bezpečia svojími betónmi.
     
    40:55
    Francúzky hrajú zatiaľ veľmi dobrú ofenzívnu hru, no české hráčky sú v strehu a zatiaľ sa veľmi dobre bránia. Uvidíme, či im to vydrží do konca tretej tretiny.
     
    40:10
    V úvode tretej tretiny získali puk na svoju stranu francúzske hokejistky, ktoré začali naozaj dravo, no zatiaľ si vybojovali len prerušenie hry.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    V druhej tretine sme mohli vidieť rovnaký výkon ako v tej prvej, no Francúzky už nemali na svojich hokejkách toľko vyložených šancí. Gólmanka Bečevová však dobre chytala aj tentokrát a ustrážila si čistý štít. V 37. minúte nám svoje individuálne schopnosti predviedla Simona Studentová, ktorá dvakrát vystrelila a na jej druhú strelu už gólmanka Martinová nedokázala zareagovať. Puk letel nechytateľne pod jej rameno.

    Ustrážia si Češky svoje gólové vedenie alebo uvidíme prvé predĺženie na Turnaji štyroch krajín v Poprade?
    Tretia tretina začína približne o 14:59.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    39:56
    Hra sa dohráva v strednom pásme, kde majú puk na svojich hokejkách francúzske hráčky. Už sa pravdepodobne nič vážne v druhej tretine nestane.
     
    39:26
    Francúzky sa usadili v útočnom pásme a české hráčky musia s nimi tvrdo bojovať o puk. Zatiaľ sa však reprezentantky Česka dobre bránia a očividne nechcú inkasovať.
     
    38:53
    Francúzky sa v tejto početnej nevýhode dokázali ubrániť a Češky nám následne pod útočným tlakom predviedli zakázané uvoľnenie. Vhadzovať sa bude napravo od českej brány.
     
    37:59
    Od modrej čiary tvrdo vystrelila Fialová! Jej strela sa niekoľkokrát poodrážala, no napokon ju Martinová dobre vyrazila svojou lapačkou!
     
    37:25
    Češkám sa v tejto presilovej hre opäť veľmi nedarí. Francúzky sa dobre bránia a efektívnym forčekingom znemožňujú česképrihrávé kombinácie.
     
    36:50
    Češky majú k dispozícii ďalšiu presilovú hru. Na dve minúty za podrazenie si odchádza sadnúť Francúzka Riddeová.
     
    36:14
    Česko dalo gól!
    České hráčky napokon využili početnú výhodu! SIMONA STUDENTOVÁ nám predviedla pekný únik po pravom krídle, následnú strelu ešte Martinová vyrazila, no napokon na ďalšie zakončenie Studentovej z ľavej strany nemala nárok! Bez asistencií.
     
    35:28
    Českým hráčkam táto presilová hra opäť nevychádza. Francúzky sa dokázali dostať do útoku, kde sa im zatiaľ vodí veľmi dobre. Forečkingom získavajú cenné sekundy.
     
    34:46
    Francúzska obrana tentokrát nám predviedla veľmi dobrú hru. Po strele od Studentovej bol puk za brankárkou Martinovou, no napokon ho v poslednej chvíli vyhodila do bezepčia Baudritová!
     
    34:22
    Češky majú k dispozícii ďalšiu presilovú hru. Na dve minúty za hákovanie si na trestnú lavicu odchádza sadnúť Allemozová.
     
    33:55
    Peknú strelu z medzikružia nám tentokrát predviedla Holešová, no tá bola napokon neúspešná. Gólmanka Martinová ju vychytala svojími betónmi.
     
    33:16
    Češky sa dokázali v početnej nevýhode ubrániť, no aj v hre piatich na päť sa musia Češky brániť. Zatiaľ sa im to darí veľmi dobre, no uvidímeči im to vydrží.
     
    32:59
    Bečevová nám predviedla ďalší skvelý zákrok! Tentokrát sa po prihrávke od Passardovej dostala do skvelej šance Locatelliová, no tá bola napokon neúspešná, keďže Bečevová jej strelu ukryla vo svojej výstroji.
     
    32:33
    Po dobrom nahodení puku na českú bránu od Baudritovej nám gólmanka Bečevová predviedla ukrytie puku vo svojej lapačke.
     
    31:58
    Peknú defenzívnu hru nám tentokrát predviedla Studentová, ktorá uchmatla puk Allemozovej a následne ho vyhodila až za francúzsku bránu.
     
    31:24
    České hráčky sa zatiaľ veľmi dobre bránia a očividne nechcú inkasovať ani v druhej tretine. Puk poslala do bezpečia Holešová.
     
    30:56
    Francúzske hráčky majú k dispozícii presilovú hru. Na českú trestnú lavicu si odchádza sadnúť Michaela Nováková, ktorá sa previnila nepríjemným faulom.
     
    30:48
    Češka Flachsová sa mohla dostať do zaujímavého úniku cez stred, no napokon sa jedna z jej spoluhráčok uponáhľala a následne počujeme offsajdový verdikt.
     
    30:03
    České hokejistky sa usadili v útočnom pásme, no napokon prišli o puk. Schmatla ho Passardová, ktorá ho následne za cenu zakázaného uvoľnenia vyhodila cez všetky čiary.
     
    29:25
    Duvinová je už späť v hre a Češkám sa stále nepodarilo vsietiť gól. Presilové hry im zatiaľ veľmi nevychádzajú a Francúzky sa pre zmenu v oslabeniach bránia viac než dobre.
     
    28:47
    Francúzske hráčky sa zatiaľ bránia veľmi dobre. Ich forčeking priniesol vhadzovanie v útočnom pásme a napokon ďalší český útok odvrátila Baudritová.
     
    28:08
    O malú chvíľu si Martinová pripísala na svoje konto ďalší úspešný zákrok. Tentokrát svojími betónmi veľmi dobre odstavila tvrdú strelu od Jany Fialovej.
     
    27:57
    Veľmi dobré zakončenie z medzikružia nám predviedla Kaplanová, no gólmanka Martinová bola v strehu a puk poslala svojou vyrážačkou len na ochrannú sieť.
     
    27:29
    Češky sa radovali z gólu, no napokon to bolo zbytočné. Hlavná rozhodkyňa ešte predtým odpískala postavenie útočiacej hráčky v bránkovisku! Flachsová ostáva sklamaná.
     
    27:23
    České reprezentantky majú k dispozícii ďalšiu presilovú hru. Na trestnú lavicu za podrazenie si tentokrát odchádza sadnúť Duvinová.
     
    26:35
    Francúzky nám predviedli veľmi dobrý forčeking, po ktorom boli Češky nútené puk vyhodiť cez všetky čiary. Následne sa pískalo zakázané uvoľnenie.
     
    25:57
    Francúzky sa v tejto početnej nevýhode zatiaľ bránia veľmi dobre. Češky sa síce snažia, no ich zakončenia sú len veľmi nepresné a míňajú francúzsku bránu.
     
    25:20
    Od modrej čiary tentokrát tvrdo zakončovala Fialová, no tá napokon puk umiestnila len tesne vedľa francúzskej brány. Češky ostávajú v pásme.
     
    24:56
    Napokon sa bude aj vylučovať. Na trestnú lavicu Francúzka si odchádza sadnúť Duvinová, ktorá nám predviedla úmyselné vyhodenie puku mimo ľadovej plochy.
     
    24:56
    Pred francúzskou bránou sa momentálne pískala prihrávka rukou, po ktorej sa vhadzovanie presúva napravo od francúzskej brány. Nasledujú ešte konzultácie s hlavnou rozhodkyňou.
     
    24:22
    Po niekoľkých pekných prihrávkach sa do zakončenia dostala Baudritová, no tá napokon minula priestor českej brány a k puku sa dostávajú jej súperky.
     
    23:45
    České hokejistky nám predviedli veľmi dobrú defenzívnu hru, po ktorej sa v oslabení napokon ubránili. Pri puku sú však Francúzky, ktoré nepríjemne útočia.
     
    23:20
    Passardová sa opäť dostala do nebezpečnej palebnej pozície v medzikruží, no napokon bola neúspešná. Gólmanka Bečevová sklepla betóny na ľad a puk úspešne vyrazila.
     
    22:38
    Francúzky sa v tejto presilovej hre zatiaľ nedokážu presadiť. Češky nám predvádzajú veľmi dobrý herný prejav a vysoký forčeking, ktorý francúzske šance dobre eliminuje.
     
    22:01
    V úvode oslabenia hrajú české hráčky dobrý defenzívny hokej, no ešte sa budú musieť brániť niečo vyše minúty a pól. Pri puku sú za vlastnou bránou Francúzky.
     
    21:34
    Francúzky si zahrajú v početnej výhode - prvýkrát v tomto zápase. Na dve minúty za hákovanie si odchádza sadnúť Nikola Tomigová.
     
    21:11
    Z medzikružia sa rozhodla páliť aj Passardová, no gólmanka Bečevová ostala v strehu a predviedla nám dobrý zákrok svojou ľavou rukou.
     
    20:54
    Tvrdé zakončenie z pravej strany nám tentokrát predviedla Allemozová. Tá získala skvelú prihrávku od Baudritovej, no napokon nedokázala prekonať pozornú Bečevovú.
     
    20:04
    K puku sa v úvode druhej tretiny dostali české hokejistky. Tie ho síce získali, no ich prvý bleskový útok skončil veľmi zle. Puku sa zmocnili ich súperky.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    V prvej tretine sme mohli vidieť len veľmi ležerný výkon českých reprezentantiek, od ktorých sa očakávalo, že v tomto zápase a celom turnaji budú dominovať. Dostali sa síce do niekoľkých šancí, mali tri presilové hry, no ani tieto faktory im nepomohli k prekonaniu pozornej gólmanky Martinovej. Treba však pochváliť gólmanku Kateřinu Bečevovú, ktorá nám predviedla niekoľko skvelých zákrokov! Tie sa výrazne podpísalí pod to, že zatiaľ vidíme na ukazovateli skóre vyrovnaný gólový stav.

    Podarí sa jednému z tímov zabrať a ukázať tak nejaké góly v druhej tretine?
    Druhá tretina začína približne o 14:13.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    19:38
    Francúzky nám pred koncom predviedli ešte zakázané uvoľnenie po veľmi nevydarenej prihrávke. Nasledovať bude vhadzovanie po ľavici Martinovej.
     
    19:05
    Po peknej prihrávkovej kombinácii sa k strele na pravej strane dostala Gendarmeová, no tá napokon musela čeliť dobrému zákroku Bečevovej. Tá opäť oprášila svoje betóny.
     
    18:44
    Nebezpečné zakončenie z pravej strany nám tentokrát predviedla Holešová, no gólmanka Martinová nemusela zasahovať. Puk letel len mimo jej brány.
     
    18:08
    Do peknej palebnej pozície sa tentokrát dostala Gicquelová, no gólmanka Bečevová jej nebezpečnú strelu vychytala svojím pravým betónom!
     
    17:29
    Po tvrdom súboji o puk sa k zakončeniu od modrej čiary dostala Sage Vallierová, no tá napokon svojou delovkou len tesne minula českú bránu.
     
    16:59
    Hra sa nám opäť začína prelínať zo strany na stranu. Puk majú prevažne v moci Češky, no tie sa nedokážu dostať do útočného pásma a už vôbec nie do zakončenia.
     
    16:28
    Z ľavej strany nám ďalšiu strelu predviedla Mastná, no aj tá bola neúspešná. Jej nedôrazný projektil gólmanka Martinová posiela za svoju bránu.
     
    15:51
    Gicquelová sa dostala do ďalšej skvelej palbnej pozície z pravej strany, no napokon ju tesne pred zakončením od puku odstavila pozorná Hudečková.
     
    15:24
    Češky sa opäť usadili v útočnom pásme, no následne stratili puk. Získala ho Locatelliová, ktorá ho poslala cez všetky čiary za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    14:58
    Hráčky Francúzska sa napokon dokázali ubrániť aj v tomto oslabení. Češky nám predvádzajú fakt len veľmi nevýrazný výkon a môžu ďakovať Bečevovej, že neprehrávajú.
     
    14:32
    Francúzky sa nám momentálne ukazujú, že oslabenia majú nacvičené priam vynikajúco. Češky sú uzavreté v strednom pásme, odkiaľ sa zatiaľ nemôžu dostať.
     
    13:45
    Tvrdú strelu z ľavej strany nám tentokrát predviedla Flachsová, no jej projektil napokon len tesne minul odkrytú francúzsku bránu.
     
    13:15
    Češky sa držia v útočnom pásme, no zatiaľ si len prihrávajú a potrebné strely nám zatiaľ nepredvádzajú. Francúzky sa na druhej strane dobre bránia.
     
    12:41
    Češky si zahrajú opäť v početnej výhode. Na dve minúty za nekompromisný faul - hákovanie si tentokrát odchádza sadnúť Baudritová.
     
    11:57
    Po niekoľkých pekných prihrávkach sa Češky dostali opäť do útočného pásma, no tam sa im dnes veľmi nedarí. Francúzky aj tentokrát dobre hrali v obrane a následne puk vyhadzujú.
     
    11:29
    Pri puku sú momentálne francúzske hráčky, ktoré však musia puk rozohrávať len spoza vlastnej brány. Češky nám predvádzajú dobre vysunutý forčeking.
     
    10:52
    Francúzske ženstvo je už v plnom počte. Po niekoľkých sekundách sa Francúzky oslobodili a predvádzajú nám svoj ďalší ofenzívny tlak.
     
    10:04
    Tentokrát sa do zakončenia na pravej strane dostala Melicheríková, no svojou strelou neprekvapila Martinovú. Francúzska gólmanka sa dobre presunula a úspešne zakročila svojou lapačkou.
     
    09:38
    Od modrej čiary to tentokrát skúšala Výtisková, no aj jej strelecký pokus nebol gólový. Gólmanka Martinová puk úspešne vyrazila svojími betónmi.
     
    09:14
    Gólmanka Martinová nám predviedla ďalší dobrý zákrok! Tentokrát sa k puku na ľavej strane dostala Holešová, ktorej strela švihom skončila len na betónoch francúzskej gólmanky.
     
    08:46
    Češky si zahrajú v ďalšej početnej výhode. Na dve minúty za nedovolenú hru telom si odchádza sadnúť Francúzka Jouannyová.
     
    08:18
    Hra sa nám momentálne prelína zo strany na stranu a aktívnejším nie je ani jeden z tímov. Vidíme veľké množstvo zbytočných nepresností.
     
    07:45
    Z pravej strany nám tentokrát tvrdé zakončenie predviedla Gicquelová, no ani tá napokon proti pozorným reflexom Bečevovej neuspela. Česká gólmanka zasiahla svojou vyrážačkou.
     
    06:57
    České hokejistky sa opäť usadili v útočnom pásme, no tam im to zatiaľ veľmi nevychádza. Ich prihrávkové kombinácie pozorne likvidujú dobre postavené Francúzky.
     
    06:09
    České reprezentantky nám predviedli mierny ofenzívny tlak, no ten Francúzky s veľkým prehľadom dokázali ustáť. Puk vyhadzujú do stredného pásma a odchádzajú striedať.
     
    05:31
    Jouannyová sa dostala do skvelej gólovej šance! Po presnej a rýchlej prihrávke od Passardovej schmatla puk na pravej strane odkiaľ tvrdo vypálila, no gólmanka Bečevová jej predviedla skvelý semafór svojou lapačkou!
     
    05:10
    Od modrej čiary tentokrát skúšala zakončovať Kaplanová, no tá napokon svojím súperkám len odovzdala puk a odchádza striedať.
     
    04:31
    Peknú strelu z ľavej strany nám tentokrát predviedla Mastná, no gólmanka Martinová bola v strehu a aj tentokrát úspešne zasiahla svojou výstrojou.
     
    04:06
    Francúzky sa v tejto početnej nevýhode dokázali ubrániť s veľkým prehľadom. Svojím súperkám nedovolili nič vážne, a tak pokračujú v ofenzíve.
     
    03:46
    Po peknej prihrávke od Tomigovej sa k puku na ľavej strane dostala Nárožná, no tá napokon pozorné betóny gólmanky Martinovej nedokázala prekonať.
     
    03:14
    Aktívny forčeking Francúzok prinútil české reprezentantky vyhodiť puk cez všetky čiary. Následne sa pískalo zakázané uvoľnenie.
     
    02:55
    Francúzky sa v tomto oslabení bránia zatiaľ výborne. České reprezentantky nám predvádzajú veľmi nevýrazný výkon, ktorý prináša poriadne sklamanie.
     
    02:17
    Po nepresnej prihrávkovej kombinácii na českej strane sa k puku dostala Bouchéová, ktorá ho napokon poľahky poslala cez všetky čiary.
     
    01:54
    Češky si zahrajú v početnej výhode na dve minúty za vrazenie si na trestnú lavicu odchádza sadnúť Escuderová.
     
    01:25
    Pri puku sú opäť hokejistky českej republiky, ktoré sa snažia gólovo presadiť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Francúzky sa veľmi dobre bránia. Pri puku je momentálne Nárožná.
     
    00:50
    Po peknej krížnej prihrávke od Allemozovej sa k puku dostala Baudritová, no tú gólmanka Bečevová napokon úspešne vychytala svojími betónmi!
     
    00:09
    V úvode prvej tretiny získali puk na svoju stranu Češky, no napokon sa ďaleko nedostali. Ich prechod cez útočnú modrú čiaru bol zastavený offsajdovým hvizdom.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    Česko: Bečevová (Hladíková) - Horálková, Flachsová - Hudečková, Fialová - Černá, Výtisková - Kubátová - Kaplanová, Holešová, Studentová - Nárožná, M. Nováková, Tomigová - Mastná, Melicheríková, L. Nováková.

    Francúzsko: Martinová (Baldinová) - Locatelliová, Goncalvesová - Riddeová, Gendarmeová - Sage Vallierová, Parmentová - Lacombeová, Leclercová - Baudritová, Allemozová, Gicquelová - Passardová, Jouannyová, Obreová - Cuasnetová, Bouchéová, Escuderová - Rihetová, Duvinová, Allemandová.

    Rozhodca: Zuzana Findurová - Magdaléna Čerhitová, Katarína Janíková.
     
    Srdečne Vás vítam pri prvom zápase záverečného hracieho dňa popradského Turnaja štyroch krajín!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie na popradskom zimnom štadióne, kde si od 13:30 zmerajú sily reprezentantky Česka a Francúzska.

    Aktuálne tabuľkové poradie po dvoch hracích dňoch:
    1. Slovensko - 6 bodov (skóre +6)
    2. Česko - 3 body (skóre +2)
    3. Rakúsko - 3 body (skóre -4)
    4. Francúzsko - 0 bodov (skóre - 4)

    České reprezentantky sa po dvoch odohraných zápasoch nachádzajú na priebežnej druhej priečke, ktorú si vybojovali za jednu výhru a jednu prehru. Najskôr sa im podarilo jasne dominovať proti Rakúsku, keď Rakúšanky zdolali debaklovým výsledkom 8:2. Proti domácim Slovenkám sa im v druhom zápase už tak veľmi nedarilo. V prvej tretine bolo ešte všetko vyrovnané, keď sa za slovenskú stranu presadila Dzurňáková a za českú Simona Studentová. Mnohí diváci očakávali, že tento zápas skončí v predĺžení alebo samostatných nájazdoch, no v druhej tretine Češky mierne poľavili a prehrali ju 0:1. Gólové šance Česka eliminovala dobre chytajúca gólmanka Tomčíková. To sa potvrdilo aj v tretej tretine, kde nám české hokejistky predviedli veľmi zlý výkon a napokon prehrali v pomere 1:5. Ak chcú Češky zabojovať o triumf v tomto turnaji, tak budú musieť zvíťaziť o niekoľko gólov a Slovenky budú musieť v zápase s Rakúskom prehrať.

    Francúzske hokejistky sú na tom o čosi horšie ako ich dnešné súperky. Po dvoch zápasoch majú na konte dve prehry. Najskôr sa predstavili proti domácim Slovenkám, ktoré ich po pomerne vyrovnanom zápase napokon zdolali v pomere 2:0. V druhom zápase sa očakával vyrovnaný zápas proti Rakúšankam, no vo francúzskej bráne sa predstavila gólmanka Duquesneová, ktorej zápas poriadne nevyšiel. Po dvoch tretinách prehrávali Francúzky v pomere 0:3 po dvoch góloch Altmannovej a jednom góle Kantorovej. V tretej tretine pridali svoj prvý a jediný úspešný zásah, o ktorý sa postarala Gicquelová, no na vyrovnanie bolo už pre Francúzky neskoro. Hráčky Francúzska by mali v tomto zápase poriadne zabojovať, ak si chcú na tomto turnaji vybojovať aspoň nejaký čestný bodík.

    Podarí sa Francúzkam v tomto zápase zabojovať a pokoriť tak český celok alebo sa Češky dotiahnu na Slovensko?
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 13:30.

    Branky a nahrávky: 37. Studentová


    Česko: Bečevová (Hladíková) - Horálková, Flachsová - Hudečková, Fialová - Černá, Výtisková - Kubátová - Kaplanová, Holešová, Studentová - Nárožná, M. Nováková, Tomigová - Mastná, Melicheríková, L. Nováková.
    Francie: Martinová (Baldinová) - Locatelliová, Goncalvesová - Riddeová, Gendarmeová - Sage Vallierová, Parmentová - Lacombeová, Leclercová - Baudritová, Allemozová, Gicquelová - Passardová, Jouannyová, Obreová - Cuasnetová, Bouchéová, Escuderová - Rihetová, Duvinová, Allemandová.

    Rozhodčí: Zuzana Findurová - Magdaléna Čerhitová, Katarína Janíková

    Diváci: 78
    bahis siteleri