Česko – Francie 1:0 (kon.) | Slovensko – Rakousko 2:3 (kon.)
konec
Slovensko
2:3 (1:2, 0:0, 1:1)
Rakousko
sk Sobota 15.12.2012, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Turnaj čtyř (U18)
Partner:
     
    53:20
    Slovensko dalo gól!
    Gól platí! Po zdĺhavom telefonáte s videorozhodcom je gól uznaný. Už po šiestich sekundách presilovej hry sa gólovo presadila PETRA JURČOVÁ, ktorá nám predviedla pekný únik a následné prestrelenie gólmanky Hornichovej! Bez asistencií.
     
    43:27
    Rakúsko dalo gól!
    Po vyhratom vhadzovaní Grascherovej v útočnom pásme slovenská obrana mierne zaspala a k puku sa dostala VICTORIA HUMMELOVÁ, ktorá sa poľahky preštrikovala cez stred ľadu a následne švihom skórovala. Asistenciu si pripisuje Tamara Grascherová.
     
    08:33
    Slovensko dalo gól!
    Slovenský ofenzívny tlak vyústil k prvému gólu! Po skvelej strele od Balášovej sa k odrazenému puku dostala MIROSLAVA PLENCNEROVÁ, ktorá nám predviedla jednoduché doťuknutie puku do odkrytej brány. Asistencie si pripisujú hráčky Viktória Ihnaťová a Nikola Balášová.
     
    02:03
    Rakúsko dalo gól!
    Rakúšanky sa dostávajú do dvojgólového vedenia! Druhá strela - druhý gól. Tentokrát sa o neho postarala VICTORIA HUMMELOVÁ, ktorá sa po skvelej prihrávke od Verwornerovej presadila pekným švihom. Asistencie si pripisujú hráčk Eva Verwornerová a Denise Altmannová.
     
    00:57
    Rakúsko dalo gól!
    Rakúšanky sa dostávajú do vedenia už v prvej minúte! Veľmi jednoducho vyzerajúca útočná akcia Rakúska skončila gólovo. Po peknej prihrávke od Wittichovej sa k puku dostala VICTORIA HUMMELOVÁ, ktorá nekompromisným švihom prekonala lapačku Kiapešovej. Prvá strela - prvý gól. Asistenciu si pripisuje Charlotte Wittichová.

    Branky a nahrávky: 9. Plencnerová (Ihnaťová, Balášová), 54. Jurčová - 1. Hummelová (Wittichová), 3. Hummelová (Verwornerová, Altmannová), 44. Hummelová (Grascherová)


    Slovensko: Kiapešová (Tomčíková) - Kežmarská, Brémová - Lalíková, Ráková - Balášová, Turcsányiová - Herichová, Džurňáková, Jurčová - Kapustová ("C"), Sroková, Karafiátová - Plencnerová, Ihnaťová, Gápová - Bednárová.
    Rakousko: Hornichová (Arnbergerová) - Verwornerová, Hyblerová - Wittichová, Hausbergerová - Brunnerová, Hofbauerová, Altmannová ("C") - Meixnerová, Kantorová, Hummelová - Prosenzová, Grascherová.

    Rozhodčí: Nikoleta Celarová - Michaela Kúdeľová, Viera Šilhavíková

    Diváci: 249
    bahis siteleri